Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt hittem vmiért, hogy kell.
Thanks.
FAQról annyit, hogy nem fontos sztem zene csere, mert szép a zene.
Mikor kerestem a játékok méretét, hallgattam.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Meg az eddig meglévõ kiegészítõkkel mennyit foglal a géjm?
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Ha magyar nyelvû lokalizált megjelenésre gondolsz, azaz magyarításra, akkor az meg úgy október vége nov közepe fele lesz, persze csak akkor ha kb annyit késik ez is, mint a többi H5-ös cucc...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
kis update: mindenképpen igyekezz megszerezni a "Conjure phoenix" (fõnix-idézés) varázslatot, nekem ezen a pályán a nekro várban sikerült a mage guild-ban elcsípni (5. szint); így már tényleg vicces a mûsor: egy fõnix nekem most 1300 HP-val és 300-400as sebzéssel büntet 😄
Nekem is gondot okozott a pálya, mert ez a wizard hõs messze a leggyíkabb az összes közül <#zavart2>#zavart2> , mindig jött a knight hero és durván lealázott.
Az lett a megoldás, hogy megtaláltam a sylvan hõst (Findan), 29-es szintû és nagyon durva, neki átraktam az összes haven egységemet, és azzal úgy átgázoltam az ellenségen, mint szar a lefolyón <#violent>#violent><#kocsog>#kocsog>. Ezután már nincs igazi ellenfél, a többi ellenséges hõs fostalicska, foglald el az összes várat, várj, amíg összegyûlik egy brutál nagy sereg neked, aztán nekiugorhatsz Markalnak (34-es spellpower!!! <#wow1>#wow1>).
Sok sikert!
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Valaki aki ráér írjon már légyszíves az alap 5ödik kampány a triumvirástusra egy taktikát, mert olvastam a faq-ban a végigjátszást de egyszerûen nem tudom megcsinálni, rohadt nagy sereggel jön, ja és a fõnix idézése varázslatot nem tudom használni nincs meg, pedig az idézõmágiám hármas szinten van, hogy tudom azt megszerezni
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
az új lények közt van pár kellemes képességü.. pl az arch demonnal elég csunyán lehet trükközni..
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Nekem viszont olyan gondom van, hogy már a demonál is kezzdte, de a full is most azt csinálja, hogy elkezd villogni a kép és idõvel le is fagy a játék. Tegnap gyönyörûen ment, ma meg szétesik a kép. Legújabb Dx és videódriver fent van. Nem értem miért csinálja, fõleg hogy tegnap rendben volt (a demo is hol csinálta, hol nem).
új skillwheel
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐