Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Ez tényleg egy alfa állapotú kiszivárgott fejlesztõi változat.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
bar lehet , hogy elore megutotted magad, es amr nem latsz rendesen.
amugy hulye kerdesre, hulye valasz.
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
setvar gfx_texture_usedxt = 1
setvar gfx_tnl_mode = 1
azt a 3 at 0 helyett 1 legyen
Lourker
Na igen a Win95-retörténõ (vagy még anno a Win 3.11-re) váltást is pont az intézõ miatt gyûlöltem. Akkor még kevés hosszú file nevet támogató Norton Commander féle file manager volt. Amikor viszont megláttam a Windows Commander (ma Total Commander) egy csapásra elmúlt minden kínom. Egy beállított TC csodákra képes, nekem ahogy windows elindul, már indul is a TC, én mindent onnan indítok (gombsorával, vagy direkt a file-on enterezve. Az mondjuk egy pech, hogy a több file-os rar fileok esetén vannak hiénbyosságai, de hát ez van, kell még egy 7. rész is... 😉
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Én pont emiatt mindifg WinRAR-ral tömörítek...
szal 99% hogy ez a baja.
hali
Valakinek van ötlete hogy miért nem megy? <#nemtudom>#nemtudom>