Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyami
grat a hszhez^^ igazán büszke vagyok rád

precision
oké köszi viszlát helo csá

Bazinga!

3P
Nembaj, nem is neked szánják a készítõk...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

hát ezt tényleg nem id ekellet volna irni...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

grizzly21
bocs h ide irom: akinek can wandoos pass-ja irjon mert vagyunk néhányan akik kihasználnák h többen lehet tölteni egy account-tal->olcsóbb lenne

sztem a játék: szar

odex
hehe 😄

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

3P
Hú, ne menjen már át ilyen szintre ez a topic! :-/
Ez tényleg egy alfa állapotú kiszivárgott fejlesztõi változat.

egyszer sem irtam be ahogy alpha, en azt irtam alfa.
bar lehet , hogy elore megutotted magad, es amr nem latsz rendesen.
amugy hulye kerdesre, hulye valasz.

gamekapocs
Én is😊

odex
ezt bemered írni még 1x hogy alpha leütöm magam 😄

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

alfa

gamekapocs
Wanadoo:Heroes of Might and Magic V BETA-wnd

gamekapocs
A Beta.

De tényleg!😊

odex
most ezt csak vicbõl mondtad vagy konkrét hülye vagy 😄

az alfa

nyami
olvass vissza

forza milan
most a béta jött ki vagy a full verzio?

odex
igazán megvmondva nekem a 4 tzeccett eddig a legjobban 😊

mosoporr
setvar gfx_texture_mip = 1
setvar gfx_texture_usedxt = 1
setvar gfx_tnl_mode = 1

azt a 3 at 0 helyett 1 legyen

NeoMaN
user.cfg-ben állitsd 1-re a tömörített textúrákat... (asszem DXT vagy mivolt...)

3P
Korábban írták, hogy mit kell átírni valamelyik CFG file-ban, úgy gyorsabb lesz...

Nekem szép diavetítés 😞(

3P
Amióta "kijött" a béta többször is végig tóltam, mostmár csak a centiket kell vágni a rendes megjelenéséig. Remélem februárban már jönni fog...

robotnyk
hogy a stílusban maradva kiegészítsem:

kurva kevés, mégis kurva jó 😄
NeoMaN
érdemes, kurvajó, kurvaszép, tiszta homm3

még 8perc és megtudom

Na emberek elsõ látásra milyen a game? Mi van benne a "bétában" érdemes letölteni?

Lourker

köszi.Utoljára komolyabban a Heroes 3 M@M-el nyomtam,kiváncsi vagyok milyen az 5.Sztem a 4 szar volt.

3P
Persze nekem is "winrar plugin", csak már nem akartam avval kínlódni, hogy leírjam, hogy miként lehet használni, de a legegyszerûbb a külsõ tömörítõ linknél beállítani a winrar helyét.

NeoMaN
winrar plugin....

NeoMaN
Pont ezt írom énis. TC nélkül halott lennék.. 😄

3P
Kicsit off:

Na igen a Win95-retörténõ (vagy még anno a Win 3.11-re) váltást is pont az intézõ miatt gyûlöltem. Akkor még kevés hosszú file nevet támogató Norton Commander féle file manager volt. Amikor viszont megláttam a Windows Commander (ma Total Commander) egy csapásra elmúlt minden kínom. Egy beállított TC csodákra képes, nekem ahogy windows elindul, már indul is a TC, én mindent onnan indítok (gombsorával, vagy direkt a file-on enterezve. Az mondjuk egy pech, hogy a több file-os rar fileok esetén vannak hiénbyosságai, de hát ez van, kell még egy 7. rész is... 😉

olyanja meg miért lenne? winnél a varázsszó a júzer frendlíííség... ebbe meg egy nrmális konzol nem fér bele mert mint tugyuk azt ugyis csak a rnedszergizdág meg a programozok hazsnálják 😛 (legalábbis ms szerint 😛)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

majd ha lesz a windoznak tisztesseges unix like konzolja. akkor talan erdemes lesz nosztalgiazni. addig maradnak az ikonok es a felmegoldasok.

NeoMaN
Hát egen. Mi öreg csókák nem élnénk meg nélküle (DOS like), fasza kis intézõbe meg ikonos winrar-ba beletörne a cerkánk... :Ð

na ugye, megmondtam 😊

Jaja

Mayday
Pedig az jo.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

hornbali
Amúgy én utálom a Total Commandert.

hornbali
Már megoldottam a problémát. Rájöttem hogy nem tömörített ki mindent.

3P
Ja ok, így már értem.
Én pont emiatt mindifg WinRAR-ral tömörítek...

bocs rosszul fogalmaztam, nalam is "kicsomagolta" legalabbis ugy tunt, de valojaban csak egy reszet rakta ki a fileoknak. es ugyanigy inditva fekete kepernyo aztan desktop.

szal 99% hogy ez a baja.

3P
Nálad az lehetett, de neki indítási gondja van, sõt írta is, hogy kicsomagolta...

en tudom mi a baja, mivel nalam is ugyanaez volt, a total commander 6.53 nem kepes kicsomagolni, csak a winrar.

Shan
Hornbalinak, ha jól értelmezem, nem a kicsomagolással van problémája, hanem a futtatással. Próbált meg nem a start.bat-tal, hanem a H5_game.exe-vel indítani! (amúgy nekem még az integrált Intelextemegrapics videóchippel is elindult, igaz, szaggatott rendesen...

hali
ja, van otletem, pl erdemes winrarral (legfrissebbel ) kitomoriteni, ugyanis a total commander pl nem tudja kicsomagolni

Mustang2005
Kéne jó kis wallpaper!

SEGÍTSEN VALAKI!

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

hornbali
Nekem az a problémám, hogy miután kicsomagoltam és indítani akarom, akkor egy pillanatra bejön a fekete képernyõ, aztán visszajön az asztal.

Valakinek van ötlete hogy miért nem megy? <#nemtudom>

Köszi, megkönnyítetted a dolgomat! HAJRÁ HOMM!!