Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tudna nekem olyen kimentett állást adni, ahol lehet kezdeni a 4. Campaignt (Flying to the rescue). A hülye orkokkal nem akarok játszani,, de érdekelne a vége! Elõre is köszi!
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
kandu: ez a táblázat... durva... double damage, eh... death knight feeling
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Aspyrin: lehet valami codec zavar be nálad
Hide and fear, Cobra Commander is here !
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
(moderálni ide nem járok, ez az a típusú játék amit elkerülnek Vér Ivánék)
lehet az 1.06 eu-t azért nem telepiti mert magyar változat van meg???
multizni ugy lehet hogy többjátékos->helyi és ott létrehozok egy játékot?
lenne ötletetek miért nem indul a játék???
crackeltem is pedig.. (nem eredeti)
azt irja ki rossz lemez van bent.. pedig dvd-s tehát nem a cd-s változat hogy rakosgatni kelljen a cd-t...
ha pedig az 1.06 eu hun patchet akarom feltelepiteni akkor azt irja hogy : HOMM not installed! patch not be applied
ha tud valaki segitsen
köszi
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
PC Guru honlaprol idezve
Cikk
kandurex igen, de õ elvileg tud mindent, ami a házigazda.. vagy nemjól tudom?
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
az 1.06 hun kell tölteni gondolom...
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
lehet vele multiba játszani??
csak mert egyik haverommal szeretnénk játszani de ha nem akkor le se töltöm..
elõre is köszi..
De majd mutliznék is vkivel.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
#13477: a Hofnak is van am egy 3*5os kampanya azt is erdemes kiprobalni, bar nekem annyira nem jott be.
Az törlésre kerül.
Thanks infot.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Egyébként a hammer és Tribes közt van különbség?
Mert hammerben törpök, Tribesban orkok.
De Tribesban is benne vannak a törpök.
Heroes.of.Might.and.Magic.V.Tribes.of.the.East.DVDRiP-RiTUEL 1.54Gb
Heroes Of Might And Magic V Tribes Of The East-PROCYON 2.52
az eggyik miért nagyobb mint a másik?
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
bocsánat tényleg, egyetem nagyon elveszi az idõmet
hogyha te aktív vagy, akkor ha gondolod, írok modiknak, h dobják át neked a házigazda jogot, mert gyanus, h ennél már csak kevesebb idõm lesz, több nem...
mostis óráról írok, zh közepén... []
Fõleg a kentaur zúzós az orkoknál nagyon.... a nyilai ászok, sokat sebeze, pláne, ha közelébe jön az ellen és belé talpal.
Az kész, lol.
Leszedem majd a Hammer of Fatet is.
Ramból van nekem kevés, minimum gépigényre jó, de betöltöttem egy large mapot hot seatnél vagy hol, amit kreáltam, negyed óráig töltüöte és szaggatott lál.
Smallnál má jó.