Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
amennyire én tom, még nincs hozzá

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Sziasztok, honnan lehetne Tribes of the East magyarítást szerezni? Feleségem teljesen rákattant a játékra, és nem mindent ért meg angolul :-)
dr Kotász
Valahányas patch elõtt nem jött Biara, emlékszem, ezzel én is szívtam. Utána viszont nagyon is jött <#hehe> 1.2 talán.
Carmang
A "Findannak nem szabad elhagynia a Biroldalmat" azt jelenti, hogy nem szabad a kapukon kívülre menned (délre, ahonnan a nekrók jönnek) az egész játék alatt, tehát ezt direktbe nem tudod kipipáltatni, csak elbukni.
Amúgy meg fejleszd a hõsöd, meg a várad, aztán egyszer majd jön Biara, és lezúzhatod.

Csao
Egy kérdésem lenne,
Az 5. Sylvan kampánynál tartok, és nem értem miért nem jön ellenem Biara (a végigjátszás szerint kellene).
Szóval ez az a pálya, ahol tartani kell a helyõrségeket. Ez ki is van pipálva, azonban a "Findannak nem szabad elhagyni a birodalmat" küldetés nincs teljesítve.. Mit kell tenni ahhoz, hogy pipa legyen?
Elküldtem! Bocsi, hogy 2 nap késéssel, de ritkán nézek fel a Fórumra. Egyébként az étekezetes problémára azt a megoldást találtuk, mivel mi ezt e-mailen keresztül vitattuk.
Nekem fokozatosan fent voltak a fordítások és ebbõl gondoltam, hogy az 1.4-es magyarítás kell hozzá és mint utólag kiderült ezzel lehet javítani a az étkezetes problémát! A kiegészítõnek a magyar fájlt csak akkor tudom küldeni, ha megjelent magyarul és tesóm megveszi eredetibe. Ha nem akkor mást kell keresni! De a Hammer of Fate magyar neki szóval, ha van új javítás akkor azt is tudom küldeni 😊

OliApa
THX!
Cobra.
Rage pontokat mutatja (ha megnézed a lény statjait harc közben, akkor ott van alul a Rage pont is). 500 pontonként kap bónuszt a lény (lejjebb be van rakva a táblázat, hogy melyik mit). Rage pontot akkor kap a lény, ha megtámad egy ellenséget vagy használja a képességét, viszont veszít a pontokból, ha várakoztatod vagy megnyomod a védelmi állást. A barbár hõs is varázslatok helyett olyan skilleket kap, amikkel tudja egy lény vagy az egész hadsereg Rage pontjait növelni.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

odex
helló megszeretném kérdezni hogy az ork csapatnál mikben hasznos az a piros csík amit mutat 1 egység mellet meg miért megy fel ha ölsz mondjuk 1 másik lényt?

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Kezdek belemelegedni. A hangulata kb. olyan mint a 2es-nek, csak még az zavar , h a 3-asban gyorsan át tudtam tekinteni mindent addig itt rengeteget kell kattingatnom (még) és forgatnom a tájat h átlátható legyen minden, de na majd megszokom remélem.
Cobra.
2.01-es, tehát a Hammers of Fate-hez van és a végzõdés alapján (gondolom) a magyar és lengyel verzióhoz jó.

Ujra felraktam a H5-ot az uj gepre.Erdekelne,hogy hogyan kell atmenni,a:Necropolis Campaign-Mission three-The Invasion.Mar mindent megcsinaltam,elfoglaltam az osszes varat,felvettem minden artifac-tet.20 bone dragont kell csinalni,meg is csinalom,de nem irja ki,hogy objection complette,bar az 1000skeleton-nal kiirta.

OliApa
szia! ez milyen peccs?: heroes_might_magic_5_2.01_hupl.exe
Nyomva tartod a shiftet.

Nos máris van kérdésem. Hogyan lehet az egységeket több részre osztani mint régen pl. egy 10 íjjászból két 5 íjjászt.
laikus, akkor ha már megtaláltad, nem küldöm el. jó játékot!:d

Na most már jó a hosszú õ is. Akkor belevetem magam a játékba. A 3-as a kedvencem volt, a 4-est kihagytam mert nem tetszett. Azt mondták, h a 3-asbol sokat átvett, s ha így lesz az jó.
Köszi! A Heroes 5 FAQ oldalon megtaláltam az 1.4-es magyarosítást.
http://heroesofmightandmagic.lap.hu/ ezt nézd meg itt van minden Laikuss

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

Szia laikuss itt van pár http://patches.ubi.com/heroes_might_magic_5/

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

surisomi, priviben is írtam, nem tudnád elküldeni az 1.4-est magyarítást v honnan tudnám leszedni? Köszi
Nekem rendszeresen volt ilyen problémám, de nem csak azon a pályán. Hülyén hangozhat, de elkezdtem törölgetni a felesleges mentéseket és rendbejött a dolog.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

3P
Nálam volt ilyen a régi konfignál. És amolyan overclok gyanu volt. Nem volt húzva a gép, de ha a névleges órajel alá vettem a memória sebességét, akkor megjavult. Ha esetleg húzva van a géped esetleg próbáld meg vissza venni. Talán segít...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Köszi megprobálom hátha sikerül

AtiRadish
Sokaknak volt mar h. csata kozben, ugyanazon a ponton kilep, 2 megoldas segithet: ujrakezded a palyat/korabbi mentest toltesz be, vagy ami jobbik megoldas: gyorscsatara allitod annal a csatanal es nem fog kilepni (mert valoszinu vmilyen video vagy script miatt fagyogat), ez eleg sok embernel mukodott mar.

Sziasztok lenne olyan kérdésem hogy valakinek volt-e olyan amikor játszot az emberekkel a király bukása pályán mikor a vörössárkány ellen harcolok a vége elött kilépp és kiirja hogy hibát észlelt és leál.

3P
Mármint az új kiegészítõ 3. kampányának elsõ pályáján.

3P
Most vagy elkerüli valami a figyelmem, vagy nemtudom, hogy mi van, de a 3 kampány elején amint lemegyek a föld alá folyamatosan bukok egy rész küldit. Mit bökök el? (így még soh nem jártam egy Heroes-sal sem).

Hali!
Nekem is lenne egy olyan kérésem Razak, hogy küld el lécci az 1.6-os magyarosítást HoMM-hez. Elõre is köszi! [email protected]
Laikus. ez nálam is probléma volt. azt kell csinálni, hogy bemásolod a data-ba, az 1.4patch magyarosítását, aztán az 1.6magyarosítást(amit razak küldött) meg a data-ba és a datals-ba, és akkor minden rendben lesz, teljesen magyar lesz, megjeleníti a hosszú ú és û betüt.

Razak, köszi a magyarítást mégegyszer, csak azt szeretném kérdezni, h a hosszú õ-t nem jeleníti meg nálam . Mit tudnék csinálni, h jó legyen?
3P
Na elkezdtem a 3. kampányt is az új kiegészítõben. Elég érdkes, hogy folyamatosan hülyül a hõs, persze csak akkor, ha elfogadom a plusz segítségeket. 😊
Érdekes dolog, hogy amint lemegyek a föld alá rögtön elbukom az egyik küldit.
A barbáros kampány szerintem nagyon jó volt. Nekem be jön a barbár vár. Elég brutálisak a lényei és még használhatóak is (ha nem is mind).

j0nNyKa
icetom:
wikirõl idézek: "Release date(s) canceled"
ne eld bele magad.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

nem 10 kõ kell hanem ilyen magic kavics ami a várad melleti bányában van pont 10.

Hali!

A Tribes of the East-ben a nekromantás hadjárat elsõ pályáján nem vágok vmit. Megvan, amit kér a boszi (10-10 recourse + 50 zombi), de a játék nem enged tovább, hiába mentem vissza a sátrához és kattintok. Ez vmi bug..? Jah és tutira jót nézek, amúgy is mindenbõl 20 felett vagyok és van 71 zombim.

Köszi
Üdv

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Hello

Valaki tudna nekem egy starégiát mondani a törpe hadjárat utolsó pályájához? mert olvastam a leírást, de azt írja könnyû a helyörséget bevenni, alig vannak benne, hát nemtudom nekem elég sokan voltak benne, ha meg sokáig várok tápos leszek ugyan, de lászló olyan sereggel jön hogy csak nézek...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

AtiRadish
"A nice wallpaper from the upcoming Heroes of Might and Magic Online (also known as "the Chinese MMO"). "

Aki tud egy picit angolul, az vagja mit jelent. Hat kivancsian varom mi kerekedik ki belole.

Rendben!
Elküldtem!
Mindenkinek akinek kell elküldöm az 1.6-hoz a magyarítást, de arra kérek mindenkit, hogy olyan e-mail címre kérje, ami tud fogadni 5 megásat.

Egyébként az 1.6-hoz nem kell crack szóval, szerintem ezért nem is készítettek hozzá!

Csá Razak. küldtem neked e-mailt, remélem megkaptad, és akkor elküldöd nekem a magyarosítást.

nemtom ti mennyire vagytok tájékozodtak vagy lehet ez már régi dolog amit én most találtam.bár lehet hogy amit találtam az se az amire gondolok.nos ez a dolog HEROES OF MIGHT AND MAGIC ONLINE (MMORPG)

Angyal
egy,sajnos nem angol oldal
És pár lény..bár az alsó 3 szörnyecske nagyon ismerõs

ti mit gondoltok?lehet hogy feleslegesen aggódok?😊

hát én nemvagyok nagyon academy párti.és én nem öket raktam volna legutoljára.jobban örültem volna ha mást raktak volna bele.de így se rossz

TreDoR
De démon hadjárat volt az alapban, academy viszont nem...

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Kandurex
én meg pont a démonokat hiányolom!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TreDoR
Lol, ne már. A 2. kieg. kellett ahoz, hogy végre csináljanak egy academy hadjáratot? Ki sem néztem volna a nivalból... Még a végén elkezdek jáccani a TOTE-val

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Academy

mi az east kiegészítõ utolso kampányának faja ? zephir a herojuk neve
Cobra.
Az 1.6 az alapjátékhoz van. A HoF-hoz van 2.1, a ToE meg eddig sima, ha lesz hozzá patch, akkor az 3.x lesz. Kicsit bénán van szerintem megoldva a HoF, mivel külön játékként mûködik, csak fileokat használ az alapjátékból. Ezért van külön patch az alaphoz és a HoF-hoz.

mintha ma írtam volna egy hozzászólást, de nemhogy válasz nem találok rá, még a hsz-et sem. ki lett vajon törölve?

a kérdés annyi volt, hogy

alapjáték
hammers of fate
tribes of the east

és utána az utolsó 1.6-os peccs, vagy más a sorrend és külön is kell peccselni a három epizódot?

Ha valakinek kell az 1.6-os Heroes V-höz magyarítás akkor írjon nekem e-mailt és akkor elküldöm neki! Csak e-mailbe fogadom a kérést, mivel az sg-re ritkán nézek fel!

[email protected]

valaki rájött hogy lehet karavant inditni ? ha igen irja le legyen kedves 😄.