Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg fejleszd a hõsöd, meg a várad, aztán egyszer majd jön Biara, és lezúzhatod.
Egy kérdésem lenne,
Az 5. Sylvan kampánynál tartok, és nem értem miért nem jön ellenem Biara (a végigjátszás szerint kellene).
Szóval ez az a pálya, ahol tartani kell a helyõrségeket. Ez ki is van pipálva, azonban a "Findannak nem szabad elhagyni a birodalmat" küldetés nincs teljesítve.. Mit kell tenni ahhoz, hogy pipa legyen?
Nekem fokozatosan fent voltak a fordítások és ebbõl gondoltam, hogy az 1.4-es magyarítás kell hozzá és mint utólag kiderült ezzel lehet javítani a az étkezetes problémát! A kiegészítõnek a magyar fájlt csak akkor tudom küldeni, ha megjelent magyarul és tesóm megveszi eredetibe. Ha nem akkor mást kell keresni! De a Hammer of Fate magyar neki szóval, ha van új javítás akkor azt is tudom küldeni 😊
Hide and fear, Cobra Commander is here !
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Nekem is lenne egy olyan kérésem Razak, hogy küld el lécci az 1.6-os magyarosítást HoMM-hez. Elõre is köszi! [email protected]
Érdekes dolog, hogy amint lemegyek a föld alá rögtön elbukom az egyik küldit.
A barbáros kampány szerintem nagyon jó volt. Nekem be jön a barbár vár. Elég brutálisak a lényei és még használhatóak is (ha nem is mind).
wikirõl idézek: "Release date(s) canceled"
ne eld bele magad.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
A Tribes of the East-ben a nekromantás hadjárat elsõ pályáján nem vágok vmit. Megvan, amit kér a boszi (10-10 recourse + 50 zombi), de a játék nem enged tovább, hiába mentem vissza a sátrához és kattintok. Ez vmi bug..? Jah és tutira jót nézek, amúgy is mindenbõl 20 felett vagyok és van 71 zombim.
Köszi
Üdv
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Valaki tudna nekem egy starégiát mondani a törpe hadjárat utolsó pályájához? mert olvastam a leírást, de azt írja könnyû a helyörséget bevenni, alig vannak benne, hát nemtudom nekem elég sokan voltak benne, ha meg sokáig várok tápos leszek ugyan, de lászló olyan sereggel jön hogy csak nézek...
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Aki tud egy picit angolul, az vagja mit jelent. Hat kivancsian varom mi kerekedik ki belole.
Elküldtem!
Mindenkinek akinek kell elküldöm az 1.6-hoz a magyarítást, de arra kérek mindenkit, hogy olyan e-mail címre kérje, ami tud fogadni 5 megásat.
Egyébként az 1.6-hoz nem kell crack szóval, szerintem ezért nem is készítettek hozzá!
Angyal
egy,sajnos nem angol oldal
És pár lény..bár az alsó 3 szörnyecske nagyon ismerõs
ti mit gondoltok?lehet hogy feleslegesen aggódok?😊
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
a kérdés annyi volt, hogy
alapjáték
hammers of fate
tribes of the east
és utána az utolsó 1.6-os peccs, vagy más a sorrend és külön is kell peccselni a három epizódot?
[email protected]