Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
A Tribes of the East - Will of Asha utolsó küldetésénél járok (heart of darkness)már mindent elfoglaltam kivéve észak-keleten az uccsó várat amivel vége is lenne a küldetésnek...viszont vannak a one-way kapuk amiket nem tudok használni mert vmi mágia blokkolja,pedig jó lenne átjutni rajtuk,fõleg a 3 szintnõvelõ fa miatt.A kapuknál levõ assasinokat le kell gyakni,vagy hagyni kell,h kinyírják a succubusokat amiket nem lehet kinyirni mert tüzzé változnak és kinyirnak,ha belemegyek.Igazából mind a 2 lehetõséget kipróbáltam,de egyik után sem használhatók a kapuk.
Dimenzio harcos: sajnos már nem emlékszem :|
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Hogy miért nem volt nekik fontos, hogy kirakják a "dizájnos" http oldalra hírként, azt én sem értem. Az a lényeg, hogy van, és jó, és hivatalos 😊
Szerintem ez nem is hivatalos patch hiszen még törés sem kell hozzá...
Szerintetek?
Kellene egy kis segítség:
Tribes of the East - Will of Asha (Arantir) - Last Soul Standing (Mission One)
Itt tartok és 1 kulcsot kell összerakni, hogy át tudjak teleportálni ahhoz a várhoz, amit el kell foglalnom. A kulcs egyik része megvan, nyugaton lezúztam néhány sárkányt, de a másik része nincs meg 😞
Bejártam mindent, elfoglaltam mindent - kivéve van északon egy bánya, ami elhagyatott, de hiába megyek oda, azt írja, h nem tud semmit adni,asszem az adott 10 valamit, amit a boszorkányhoz kellene elvinni, de hiába van 50 zombim, meg 10 ore-m, meg 10 valamim, nem segít. Bár ez azt hiszem mellékküldetés, de nemhogy ezt, a fõ küldetést sem tudom megcsinálni a kulcs hiányában.
Hol lehet megtalálni a kulcs másik darabját, ez lenne a kérdés?
Köszi a segítséget!
Na mind1 ujra kezdem a missiot.CSak 3het utan nekem mar 300gremlinnel jon,meg 9rakshasaval,12magussal,meg stb.Kicsit csal a faszinger.
Ha igen, akkor szerintem kezd újra az egész nekró kampányt.
Most nem mondom el miért, nem akarom lelõni a poént 😊
Amúgy a mentést a pálya elejétõl, hogyan érted? A fõmenübõl újrakezded ezt a pályát és kész.
Nem lehet, hogy új peccset raktál fel játék közben, és az zavar be? Akkor tényleg csak a map újrajátszása segít. (Bár elég durva hiba lenne, ha egy peccs miatt elromlott volna a pálya.)
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/hogyan+tovabb.JPG
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/hogyan+tovabb2.JPG
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/hogyan+tovabb3.JPG
Egyszeruen mar nem tudom,hogy mi van.Megvan minden es nem birok atmenni a kapun.Ha valaki bir legyszi kuldjon mar egy save-t a Necropolis Campaign-Mission 4.-nek a kezdeterol,mert mar nem tudom mitovo legyek.
[email protected]
Pedig megcsinaltam mindent,hogy egye meg a fene.
Én már a 4. hónapnál tartok, holott a végigjátszás szerint már a 2. hónapban kellene jönni ennek az úrnõnek...
Nem értem, mi a fene van...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Amúgy melyik kampány melyik pályáig jutottál el eddig? Warlock kampányban megcsináltad azt amikor, le kell zúzni a (leírás szerint) legerõsebb törzset a démon haverjaikkal együtt? Na az KOMOLY kihívás. Elõtte... hát nem mondom hogy nagyon nehéz, de megdolgoztat, viszont általában elsõre végig lehet vinni õket (normálon játszom).
ezzel mentem 😊
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Seer Hut sajna nincs. View air/earth-et én a 3. rész óta nem láttam a Hereos-ban (sajna). Még ötletelek, de lassan elfogadom,, hogy elbukom és tovább megyek úgy.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Szívesen vennék valami ötletet.