Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
van egy olyan varitárgy, ami megszünteti az ellenfél tudati ellenállását...azt nem tod felszedni a pályán ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Kandurex
tûzdobáló gizi <#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sajna a puppetem nem hat az ördögvezérekre, csak a lángoló kutyusra, a tûzdobáló gizire és a nagy gyíkokra 😄DD
Egyébként nekiálltam újból az egész páláynak, hétvégére kiderül az igazság 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

3P
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pl Puppet Masterrel vedd átaz ördög irányítását és utánna vakíts végig mindenkit fontossági sorrend szerint.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

3P
Kis erõt vettem magamon és újra kezdtem a 3. kampány 2. pályájától a játékot (ilyen még nem volt, amióta Heroes-val játszok, pedig nem ma voltaz a nap). Így hogy tudtam melyik hõsöm fog csatázni a két lovag közül (Freyda) és õt fejlesztettem nagyon is könnyû lett a csata vele az utolsó pályán, illetve az összes hõssel.
Végig tólva az új kieégszítõt azt kell, hogymondjam, hogy ötletesek lettek az újítások, akár a mágiák, akár a választható upgrade, illetve jó lett az új vár is a lényeivel együtt.
A sztoriról nem irok, nem akarok poén gyilkos lenni, de végül is az is rendben volt.
Kíváncsian várom, hogy mi lesz a Heroes Saga folytatása, talán egy 6. rész úgy 2 év múlva? Remélem. Bár ahogy látom sajna már közel nem olyan népszerû a játék, mint pl a 3. rész idején volt. Az okokat lehetne boncolgatni (felesleges), de ami nekem számít, hogy szorakoztató progi még mindig.

Shiwo
berzerk ? azzal is lehet jól szívózni

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Köszönöm! Azt hiszem tudom kirõl beszélsz, egyszer meg is néztem, de mivel nem keltette fel az érdeklõdésem ott is hagytam 😊)) (ugyanúgy, mint a csillagvizsgálót -az is csak ákombákomot jelentett nekem-)

Toltsd le szepen a skillwheel 3.0-at es nezd meg mi kell az Arcane Omnisciencehoz aztan variald ossze, es az osszes varazslatot megkapod master szinten.
Aspyrin: Mi az, hogy buktad??? Van az a ficko aki egy ilyen szonyeg szerusegen ul, mar nemtudom mi a neve a cuccnak, de tetszolegesen varialhatod a kepessegeidet egy kis penzert, ha valami szart vettel fel, ki tudod torolni es masikat a helyebe tenni. Ha 30as szintet elerted akkor minden keppen fel tudod venni az Arcane Omniscience.
Láttad már a végsõ sereget? :|
Kb. így néz ki:
2x 45 archdevil, amik kapásból megidéznek 2x140 pitlordot, az egyik oldalon közel 700 succubus mistressel (amik egy lövésbõl megölik a fél állományt), a másik oldalon kb. százzal. Ja és egy adag nightmare (400 körül) plussz egy másik adag 300 körül.
Valamit biztos kihagytam még..
Szóval még ha blindolod is az egyik adag succubust, a pitlordok beterítenek embertelen mennyiségû fireballal. Ja és a ballistája olyan erõs, hogy egy lövég -1 titan góré, amibõl hála az égnek hármat lõ egymás után 😞
Szóval katasztrófa.

Kandurex
frenzy, blind?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Azt a skillt már biztos buktam. Viszont durva, hogy a támogatásként kapott több tucat nagy szörnnyel és 98 titán góréval is bukom a csatát. Ráadásul az a nyomoronc puppet master sem válik be :/
Azt hiszem megint elõlrõl kell majd kezdenem.

Kombinald ugy a tulajdonsagaid, hogy meglegyen az Arcane Omniscience, aztan en pl. kihagytam az egyik bonusz kuldit a piros lovaggal nem kuzdottem meg (igy nem halt meg annyi egyegem) aztan jol kell kombinalni a cuccaidat es imadkozni hogy eleg legyen. :-) (Szerintem is durvan tulmereteztek azt az utolso csatat.)
Valaki végigjátszotta már a Tribes-ot?
Az utolsó pályán a végsõ összecsapásnál mindig megszívom.. Iszonyat nagy a túlerõ 😞
Esetleg lenne valakinek tippe?

HAli,

a kapu mögött volt, és ott állt lefagyva..
Visszatöltöttem egy mentést, és végülis megoldódott.
Kösz a segítõkészséget!!
Carmang
Na épp akartam küldeni egy mentést, de kb 4MB a méret, amit a tré szolgáltatómnál biztosan nem tudok feltölteni.
Csak annyit tudok mondani, hogy sok javítás csak akkor aktiválódik, ha újrakezded a map-ot.
Amúgy "ott áll egy helyben" mit jelent pontosan? Ha a kapunál, vagy a saját birodalmadban van, akkor nekimész és kész. Ha a kapun kívül van, akkor szívás.

Egyebet nem tudok segíteni.

feltettem (1.6-ig mindent,
És valóban megjelent Biara, de ott áll egy helyben, nem csinál semmit.
LÉgyszi küldjetek egy mentést, mert már nagyon sokat szenvedtem emiatt..
Carmang
Nemrég volt errõl szó. Tedd fel a legújabb peccset, akkor majd jön Biara.

Sziasztok,
légyszi valaki küldjön egy mentést az alapjáték Sylvan kampány 2. küldijéhez. Az elsõn nem tudok továbbmenni.
pekka2 "kukac" citromail.hu

Kösz
Értem, de akkor kinek tulajdonítottad a buta üzletpolitikát? Végülis mindegy, mint mondom, számomra is érthetetlen néhány dolog, valahol mindig elakad a folyamat. A eladások tekintetében egyetértek, azt nem vitattam.

OFF: Õszintén szólva, ha publikálnák, szívesen megnézném néha a magyar eladási statisztikákat, egyáltalán milyen a nagyságrend, mi mennyire sikeres, milyen hatása van a magyarításnak vagy éppen a csúszásnak stb.
3P
Természetesen nem azt feltételezem, hogy direkt teszi ezt. Azonban a tényen nem változtat, azaz az eladásokon.

TreDoR
Köcce, harapd már le a fejemet egyetlen hozzászólás miatt... Ráadásul csak azt írtam le, hogy miért nem játszom vele, és nem azt, hogy a játék sz*r... Egyébként meg undorítónak tartom, hogy a kínkeservesen felfejlesztett korábbi karakteremet berakják ellenem és látom egyetlen csata alatt elhullani...

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Akkor ne kezd el, hát most nagyon büntettél. Én különben nem tartom olyan nagyon aljas húzásnak, rosszul döntöttél és kész. Pl. okáért a Disciples II.-ben is volt olyan, hogy mivel limitált varázscuccokat vihetsz magaddal, ha rosszul döntesz akkor a kampány egyik részében hirtelen rádöbbensz, hogy csak azzal tudod véghezvinni, van ez így.
Tisztában vagyok vele, hogy így készülnek a hivatásos honosítások, hiszen ez gyakrana végeredményen is meglátszik. Személy szerint inkább elfogadnék hosszabb csúszásokat is, nem vagyok egy mindent a megjelenés napján (vagy elõtte) muszáj végigjátszani típus. Természetesen ez a forgalmazóknak nem érné meg, nem is azért forszíroztam. Ugyanakkor azt mégsem elhet feltételezni, hogy a forgalmazó szándékosan késlelteti a játékot, az a legnagyobb nonszensz, valami oka csak van a fennakadásnak. Például a CD Projekt is elõbb kiadott angolul idehaza egy pár Codemasters játékot, mert nem volt belõle még kész a magyar változat. Azt szintén nemt udom elképzelni, hogy miként tarthat hónapokig lefordítani a megkapott szövegeket. Rejtély ez a magyar játékszoftver-piac...

Egyébként létezik CE a kiegészítõkbõl? Én azt hittem, hogy csak az alapjátéknak van ilyen verziója is. Mindegy, részemrõl egyelõre úgyis "potomárú" Gold a cél, az egy évre le is köt majd, de késõbb szeretnék CE-t szerezni.
TreDoR
Hát igen, ilyen a h5. Ez az egyik ok amiért már kedvem sincsen elkezdeni a TOTE-t (a másik a barbár vagy nemtudom milyen vár <#idiota>, és még sorolhatnám).

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

3P
Hát nagyon jó! 😞 Közben rájöttem, hogy miért nem sikerül a csata bárhogy trükközök.
Az utolsó kampány 2. pályáján volt nálam Freyda és Dunken. amikor egy rituálét kellett végrehajtani és eltünt a Wizard hõsöm és a vára, utánna jöttek õk ketten. Akkor inkább Dunken-t fejlesztettem, de Freyda is minden pályabónuszt megkapot (mágiákat is), de kevesebb szintet lépett, mint Dunken (20. szintû lett).
Állásom már nincs onnan és az egészet nincs kedvem újra csinálni.
Eszméletlen gusztustalan húzás volt ez a készítõk részérõl. Most nagyon felhúztem magam ezen. Ennyit tolom a játékot és a végén egy ilyen piti aljas húzás. Na mindegy ez van.
Egy tanács:
Aki még nem tart az utolsó kampány 3. pályáján kifejezetten Freyda-t tolja amint megkapja!

3P
Nézd a legtöbb nyelven az angol nyelvû megjelenés napján elérhetõ volt (köztük pl. a csah és lengyel verzió is). A fordítást nem úgy készítik, hogy játszanak a játékkal, hanem kapnak egy szöveg állományt és azt fordítják le. Szóval ha nem igyekeznek itthon csökkenteni a csúszáson, úgy ez ténylegesen drámaian lerontja az eladási mutatókat.
És ezt bárhogy lehet magyarázni, attól sajnos a tény még tény marad.
Mindegy én meg fogom venni (bár az alpból is a CE van meg, jó lett volna ebbõl is olyan, de én csak réteg vagyok).

3P
Nahát picit rápacsáltam 😊. Vagy inkább 😞 nagyon is 😞
Szóval az új kiegészítõ 3. kampányának 4. (utolsó) pályáján vagyok (A Flamboyant Exit). Megyek a Wizard hõsõmmel és ha fent végzek egy pálya negyeddel, mindig jön egy ideiglenes hõs, akivel le kell gyõznõm egy ördög várat. A Runa mágussal sikerült (na nem elsõre, de amikor rájöttem a trükjére, akkor a végére már csak kis veszteség volt).
A life hõssel most próbálkozok, de kb amire megmozdul az elején a csapatom, addigra a jelentõs része elfogyott. Sucubus alaposan fogyaszt és akkor még szó sem volt az ördögrõl, vagy a spéci egységeirõl, vagy akár Gating-rõl. Nem szépítek úgy nyomott el, hogy levegõhöz sem jutottam.
Tuti van ennek is trükkje, hiszen kötött kezdeti feltételû csata és meg lehet ezzel is csinálni, de nem jöttem még rá.
Próbálkoztam a Divine Vengeance-szel. Azzal ki tudtam szedni a Sucubust, de rá is ment a manám (100).
Idegesítõ egy pálya.

Igényes honosítást játék nélkül készíteni sajnos lehetetlen, nem biztos, hogy a hazai forgalmazó volt rugalmatlan. Nem hiszem, hogy a csúszás szándékos üzletpolitika kérdése lenne.

Én inkább azt kifogásolom, hogy nem hozzák be a Goldot. Külföldön lehet kapni egészen kedvezõ áron, de idehaza gyakran kiegészítõket adnak annyiért, mint kint az egész pakkokat. Most is pontosan ez a helyzet. Nekem meg ez a lehúzó üzletpolitka nem tetszik, úgyhogy én maradok a külföldi rendelésnél, illetve az angol HoMM V-nél.
ha egy játék magyarul jelenik meg, szerinted ki fogja még egyszer lefordítani? (szerintem) biztos, hogy nem lesz külön fordítása, úgyhogy lásd #13622, ahogy az lenni szokott.
odex
szerintem akkor már lassan jön ki magyarosítás is 😄 nekem nincs arra pénzem hogy eredetibe vegyem meg 😛

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

3P
Gyakorlatilag ez meg is fog látszani az eladásokban. Ha a megjelenés napján már magyar lett volna, akkor sokan megvették volna. mikorra kijön, addigra aki akarta végig tõlta és megveszi, hogy meg legyen a teljes sorozat, vagy becsületbõl.
Értetetlen buta üzletpolitika.
Én mindettõl függetlenül meg fogom venni. Véleményem szerint nagyon is jól sikerült ez a kiegészítõ.

Itt decemberi magyar megjelenést írnak.

Gustafson: Például a ToE egyik trélere is trilógiát emleget, melyet az új kiegészítõ zár le. Több hivatalos kiegészítõre tehát nem kell számítani, inkább egy hatodik részre.
A Hammer of Fate magyaritas mukodik a patch-elt jatekkal is ?

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Nagyon szépen köszönöm,most már megvan,csak az volt a baj,h elõbb állitottam az embereket a szentélyekhez és igy közben eltûnt a szellem.
Azt nem tudom.

Szerintem max a single player palyak, de a kampany biztosan nem.

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Akkor nem lesz tobb kieg ?

Magic Boy
Ezt értem, de ha a Hammers of Fate parancsikonjával indítom akkor a játékon belül elérhezõk az alapjáték dolgai (küldetés, pályák, az alapjáték intrója, stb...)?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

A Tribes fejezi be az egész történetet ha jól tudom.

Összefügg.

Persze, teljesen kulon kezeli oket, kulon parancsikon, konyvtar, mentes stb..

Magic Boy
Ha felrakom a Hammers of Fate-t attól még az alapjáték kámpánya és térképei játszhatóak maradnak?

Kikapcsoltam a filmszeru kameranezetet a csatabeallitasoknal, valamint felvettem maximumra a csata sebesseget.
Elegge kivancsiva tett a story "vege", ugyhogy el is kezdtem a Hammers of Fate-et.
A Tribes of the East tortenete szervesen kapcsolodik az elozoekhez ?

a magyar nyelvû verzió valamikor novemberben jelenik meg. ezért aztán nem is lesz (szerintem) külön magyarítása, vagy megveszed magyarul, vagy (talán) az angol nyelvû játékodat becserélik a boltban. esetleg valaki bedobja a közösbe a nyelvi fájlokat, és akkor aztán mindenkinek jó lesz <#papakacsint>
Kint van, éppen az utolsó küldetés csoportnak álltam neki tegnap. Magyarosítás szvsz még nincs.
Önállóan telepíthetõ, nem kell hozzá az alap játék.
Nekem borzasztóan tetszik 😊

Magic Boy
Sziasztok a Tribes of the East-ról mit tudtok?
Kijött már?
Ha igen akkor lesz hozzá magyarítás?

nincs mit. melyik volt a jó megoldás?
Sikerült !!!<#taps> Mindenkinek NAGYON köszönöm a segítséget !

Ne haragudj, ezt nem igazan ertem. Leirnad reszletesebben ? Koszi