Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak mellé piszok lassúak.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
amúgy jaja, azok a kis sz*ros impek engem is nagyon felidegesítettek tegnap 😄
meg nem hogy azok, hanem ami a Naturalban van, egy ilyen faember cucc, nem jut eszembe most a neve...Infernoval voltam, volt 3 ördögöm is, szóval...azért elég erõs kis seregem volt, és betámadtam azt a 21 fõs fasereget..háááát....
maradt EGYETLEN 1 impem...azokkal a fákkal vigyázzatok, mert eszméletlen milyen állatok, és erõsek... :S
Az abilities visszatérve, így elsõre nem lesz egyszerû, ha kifejezetten vágyunk valami táp tulajdonságra, akkor még nagyobb szívás. Pl, ahogy nézegettem urgash' call tulajdonsághoz kell egy fél tucat requries 😞 pedig kellemes tápnak tûnik az instant gating.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Kedvenc varázslatom a town portal is ki lett herélve 😞, azaz csak a legközelebbi town -ba teleportál, nem lehet válsztani, így meg felejtõs az experts summoning magic 😞 bár ott is vannak érdekes dolgok, arcane armor, phoenix, firewall...
Viszont überalles a dark és light magic, az egyik a slow + blindness + puppet master trió miatt, a másik meg a haste, ressurection, cleansing -el tarol.
Desructive alacsony szinteken használható, nagy létszám esetén vérgyenge, esetleg az implosion, vagy 5. szintre immunis lényekkel az armageddon (van egyáltalán ilyen? tán a black dragon, az meg ugye nem terem a várakban 😞 ). Szóval felejtõs.
Summont meg nem néztem, de akkor is gyenge a felhozatal!
Mondjuk a mágiát rendesen megnyírbálták, míg a III. részben volt kb. 90 - 100 spell típus, addig itt van 43 !?
(1,4Ghz Pentium-M, Ati 9600, 512RAM)Sajna a vinyó is sokat lassít rajta 😞
Hide and fear, Cobra Commander is here !
15.4" WXGA 16:9 GlareType 1280x800
VIA K8T890
Mobile AMD Mobil Athlon64 3200+
1GB DDR333pc2700
80GB
8x DVD+-RW DL drive
ATi Mobility Radeon® X700/128MB
az ára is kellemes 200e nettó, szerintem korrekt! Aztán ezen a Heroes V. is elzakatol 1024X veryhigh -on a szûrõk mellõzésével 😊 Meg aztán a döntés megszületétt még ez év elején: ez az utolsó játékom, aztán bevégezte a 7 - 8 éves PC gamer idõszakom 😞 (persze kísérteni majd járok ám vissza napi rendszereséggel 😊)
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
Azt sehol se jelzi, hogy hanyadik hónap, hanyadik hetének, hanyadik napja, mint az eddigi verziókban?
Azt hol látom, hogy hanyadik nápnál tart a hét?
Tomo: Szerintem írj egy mailt az egyik boltnak, vagy majd itt valaki válaszol neked.
Magic Boy: Intró? A játék intróját csak nem lövik le elõre...
hadd kerdezzem meg, arulnak majd sima ( nem collectors ed) h5 ot angol nyelven magyarorszagon?
<2006-04-20 @ 19:50 - Mantis>2006-04-20 @ 19:50 - Mantis> (kommentek: 5)
Csodás hír a mai estére. Az Ubisoft alig néhány perce jelentette be, hogy aranylemezre került a Heroes of Might & Magic V! Legnagyobb örömünkre van megjelenési dátum is a teljesen elkészült ötödik részhez. Ez pedig nem más, mint a már sokat hallott május 19! Tehát már kevesebb mint egy hónap, és minden Heroes-rajongó megkaparinthatja a legenda következõ részét. JUPÍÍ 😊 Továbbiak a hivatalos oldalon. Thanks Mechman.
Gamestar
<#integet2>#integet2>
(egyébként fizikailag nem található meg a többi faj)
A SoD-hez ne mtud valaki letöltési lehetõséget? Sajnos aktív torrentet nem találtam, csak olyat, ami WoG-os, az meg annyira nem érdekel, meg nekem csak a SoD kellene image-ben.
Mit csinal Godrick training skillje es milyen epuletek kellenek hozza,hogy marksman-jeim legyenek a jobbagyaimbol?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]