Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
jah, és most utánnanéztem, a Deep Dragon felfejlesztettje a Black Dragon, igazad volt 😊 és igen, Dungeon várban van 😊
b-type
Azok a 'fák' mindig is elég erõsek voltak 😊
csak mellé piszok lassúak.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

mucsácsó
lol...énis...most keltem, azt Naturalt írtam Neutral helyett, sry 😄
mucsácsó
hááát...lehet abban van, de szerintem másban lesz az...<#rolleyes>
amúgy jaja, azok a kis sz*ros impek engem is nagyon felidegesítettek tegnap 😄
meg nem hogy azok, hanem ami a Naturalban van, egy ilyen faember cucc, nem jut eszembe most a neve...Infernoval voltam, volt 3 ördögöm is, szóval...azért elég erõs kis seregem volt, és betámadtam azt a 21 fõs fasereget..háááát....
maradt EGYETLEN 1 impem...azokkal a fákkal vigyázzatok, mert eszméletlen milyen állatok, és erõsek... :S
Kandurex
Vagy a dungeon várban lenne black dragon? <#fejvakaras> Egyáltalán mikor érdemes armageddont használni?

Az abilities visszatérve, így elsõre nem lesz egyszerû, ha kifejezetten vágyunk valami táp tulajdonságra, akkor még nagyobb szívás. Pl, ahogy nézegettem urgash' call tulajdonsághoz kell egy fél tucat requries 😞 pedig kellemes tápnak tûnik az instant gating.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
80 spell utánna néztem 😊 ez akkor is majdnem a duplája!

Kedvenc varázslatom a town portal is ki lett herélve 😞, azaz csak a legközelebbi town -ba teleportál, nem lehet válsztani, így meg felejtõs az experts summoning magic 😞 bár ott is vannak érdekes dolgok, arcane armor, phoenix, firewall...

Viszont überalles a dark és light magic, az egyik a slow + blindness + puppet master trió miatt, a másik meg a haste, ressurection, cleansing -el tarol.

Desructive alacsony szinteken használható, nagy létszám esetén vérgyenge, esetleg az implosion, vagy 5. szintre immunis lényekkel az armageddon (van egyáltalán ilyen? tán a black dragon, az meg ugye nem terem a várakban 😞 ). Szóval felejtõs.

Summont meg nem néztem, de akkor is gyenge a felhozatal!

jazzy
Ha emlekeim nem csalnak a III-ban 60 spellnel nem volt tobb, maximum 70. De ahogy neztem itt peldaul a mage guild 1-ben sem 5 spell van. Viszont az attirbuteok ezt ellensulyozzak.
Kandurex
Bazze, az Infernos Imp -tõl a falramászok, <#gonosz3> kis ganaj semmiség, de pillanatok alatt lenyúlja a mannát... <#wow3> Durrantám el a Word of Light spell -t, de nem lehet mert a kis mocsok hamarabb jön a hõsömnél 😞

Mondjuk a mágiát rendesen megnyírbálták, míg a III. részben volt kb. 90 - 100 spell típus, addig itt van 43 !?

Az én 2 éves laptopomon még elfut 1024-ben very low-on, de így is szép
(1,4Ghz Pentium-M, Ati 9600, 512RAM)Sajna a vinyó is sokat lassít rajta 😞

Cobra.
Csak olyan laptopon fog menni a H5, amiben Nvidia vagy Ati Mobility chip van, SiS chipen biztos, hogy el se indul (más DX9-et igénylõ játék sem), Intel 9xx lapos laptopon elvileg elindul, de ne mhinném, hogy élvezhetõ sebességet nyújtana. És természetesen 512mb ram a minimum a laptopba (egyébként is kell bele, különben 1 perc, mire bindul a Word, vagy bármi gépigényesebb program).

Hide and fear, Cobra Commander is here !

jazzy
Valoszinuleg nekem is😊 Sajna nincs ennyi penzem ra, 120e max amit bele tudok fektetni, annyit se szivesen. Hat valami majd csak kihozok belole, aztan majd mariozgatok.
Kandurex
Persze. Amúgy eladom a mostani gépem, vagyis nyár után megpróbálom, én is cserélem laptopra a kócerájt /egyetem miatt/. Terveimbe ez a masina szerepel:

15.4" WXGA 16:9 GlareType 1280x800
VIA K8T890
Mobile AMD Mobil Athlon64 3200+
1GB DDR333pc2700
80GB
8x DVD+-RW DL drive
ATi Mobility Radeon® X700/128MB

az ára is kellemes 200e nettó, szerintem korrekt! Aztán ezen a Heroes V. is elzakatol 1024X veryhigh -on a szûrõk mellõzésével 😊 Meg aztán a döntés megszületétt még ez év elején: ez az utolsó játékom, aztán bevégezte a 7 - 8 éves PC gamer idõszakom 😞 (persze kísérteni majd járok ám vissza napi rendszereséggel 😊)

Magic Boy
Ezen símán kéne futnia max felbontással a játéknak!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Saccard
Ez még csak jó lesz???!!!<#wow3>

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Saccard
Nekem: 3 ghz (2magos)proci, 1gb(2x512mb;667mhz)RAM, Ati Radeon X800GTO(his radeon)256 mb videókártya, 160 gb winchester...

Magic Boy
Ja és én rászántam volna a kártyára azt a 4-5000-et és 6800XT-s 256ramost vettem volna!

Magic Boy
Írj bõvebben a gépedröl(érdekelne), de szerintem a is lassan a te géped az alap bár a kártyán vitatkoznék és a Procit kicsit gyengének találom!

Magic Boy
Az enyém:Intel Pentiun4 3GHZ, 512(2 256-os, de dualos az alaplapom) és nekem is Ati Radeon 9600-as kártya van benne!

Kandurex
Menõzni? EZZEL?! Normális vagy? 😄D

jazzy
Korbemesz es egy griffin vedi.
Magic Boy
A spec tulajdonságok néha az emberre hozzák a frászt( mikor elõször rányomtam eltünt 40 griffem(mint kiderült csak a levegõbe emelkedtek)és mire merjelentek a kijelölt lény már régen halott volt, de így legalább õk adták meg a kegyelemdöfést az infernó fõseregnek)!

jazzy
Jaja tudom, viszont most laptopot fogok venni, kell foiskolara. Nincs penzem arra, hogy vegyek egy normalis vidkarit 😞 Nem baj csunyan de torve nem fogom jatszani 😊
Saccard
Nahh, ne menõzz itt a gépeddel inkább segíts.Pls!

Kandurex
Saját gépem egy 6600GT+2500proci+1giga ram, sztem ez már az alsó kategória. A 9600 meg õskövület 😊 /sajnos/

Saccard
Hé emberek tudom hogy gáz a kérdés de nem akartam sokat szarakodni, hol lehet felmenni a felszínre a demos pályán? Már elfoglaltam az ördög gyárat is ami már a föld alatti járatok vége...<#help><#help><#help>

jazzy
Erdekes nekem valami gigaszar lehet ez az ati9600-am mert ez is minimumban megy jol mint az oblivion😞😞
Cobra.
Ha rajtahagyod a mutatót a homokórán, akkor megjelenik a dátum.

Kandurex
Figyelembe véve a játék gépigénytelenségét gondolom sokan nyomják max. grafikán, ezt csak azért mondom, mert a fullos Inerno vár (haven map) látványától tátva maradt a szám! <#hawaii>

Magic Boy
Ennyi?
Azt sehol se jelzi, hogy hanyadik hónap, hanyadik hetének, hanyadik napja, mint az eddigi verziókban?

dr Kotász
End turn gomb körüli vonalak kigyulladnak.
Magic Boy
Egy láma kérdés:
Azt hol látom, hogy hanyadik nápnál tart a hét?

Huh jókat kérdeztek... 😊
Tomo: Szerintem írj egy mailt az egyik boltnak, vagy majd itt valaki válaszol neked.

Magic Boy: Intró? A játék intróját csak nem lövik le elõre...
Magic Boy
Lehet valamit tudni az intrórol(ilyentályban már videóként kinn szokott lenni)?

ah, nagyszeru.

hadd kerdezzem meg, arulnak majd sima ( nem collectors ed) h5 ot angol nyelven magyarorszagon?

HEROES V GOLD!
<2006-04-20 @ 19:50 - Mantis> (kommentek: 5)
Csodás hír a mai estére. Az Ubisoft alig néhány perce jelentette be, hogy aranylemezre került a Heroes of Might & Magic V! Legnagyobb örömünkre van megjelenési dátum is a teljesen elkészült ötödik részhez. Ez pedig nem más, mint a már sokat hallott május 19! Tehát már kevesebb mint egy hónap, és minden Heroes-rajongó megkaparinthatja a legenda következõ részét. JUPÍÍ 😊 Továbbiak a hivatalos oldalon. Thanks Mechman.
Gamestar

<#integet2>
Magic Boy
Köszönöm a választ, de ezt mondhattad volna elsõre is (neked elhittem volna, mert kép tanulsága szerint belenyuiltál a demóba).

Kandurex
És melyek ezek a "csomók"?

(egyébként fizikailag nem található meg a többi faj)

Magic Boy
Tudom, de azt is tudom, hogy egy csomó demót úgy adnak ki, hogy egy kis "csalással" majdnem minden funkciója (lásd lent a képet), pályálya, stb... elérhetõ!

Kandurex
<#lama>Tudod mit jelent a demo?<#lama> Maga a szó?<#lama>

Magic Boy
Csak azért kérdem, mert szeretnék a Sylvan-al vagy a tower-el játszani!

Cobra.
Ja felraktam a H3-at és nagyon gáz mai szemmel a grafika, utoljára talán még a 15"-os monitoromon játszottam vele <#vigyor4>
A SoD-hez ne mtud valaki letöltési lehetõséget? Sajnos aktív torrentet nem találtam, csak olyat, ami WoG-os, az meg annyira nem érdekel, meg nekem csak a SoD kellene image-ben.

Cobra.
Training Groundot kell építeni, és akkor tudsz a megfelelõ skillel rendelkezõ hero segítségével magasabb szintû egységet gyártani (városban a bal oldali körben a középsõ ikonnal tudsz belépni az upgrade menübe)

MrStokes
Ezt leirhatnad kicsit bovebben.

Mit csinal Godrick training skillje es milyen epuletek kellenek hozza,hogy marksman-jeim legyenek a jobbagyaimbol?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Ams
én bödönnek és sónak hívom õket 😄

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

A parasztok nem csak adofizetonek jok. Harci ertekuk ugyan ketseges, de Godricknek egesz jo training skillje van, ami nehany epulettel megtamogatva remek ijjasz alapanyagot csinal az ostermelokbol. Ha penzed van eleg, akkor nagyon gyorsan iszonyatos mennyisegu marksmant fogsz iranyitani.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

j0nNyKa
enis :]

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

jazzy
Egy demoban? nem.
Magic Boy
Srácok az megoldható valahogyan, hogy az összes nép választható legyen?

OliApa
Az gázóra! Én most megyek a Halászcsárdába bográcsos, filézett, tûzforró halászlét enni, lágy kenyérrel. Utána bejáccik egy túróscsusza meg egy kis palacsinta oszt' kész . . . <#finom>
odex
éhesvagyok

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]