Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aham. Ahogy gondolod. Engem nem gyõztél meg.

Azt továbbra se vitatom, hogy az angol verzió valószínûleg idõben megjelenik, de azt nem hiszem hogy nyelvválasztási lehetõség adott lenne különben miért lenne szó angol meg magyar verzióról. Azt meg hogy a magyar verzió is megjelenne 19-én függetlenül attól hogy a magyar forgalmazó aznap ki is adja, vagy elücsörög rajta, továbbra sem hiszem. De legyen neked igazad. Én annak csak örülni fogok.
Kandurex
<#vigyor1> Persze, h mindegy, ha minden hozzászólásod megrágva és kiköpve kerül vissza.<#vigyor1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

😄D Na mindegy.
Kandurex
A megjelenés az UBI szerint május 19. reggel nyugati part idõ szerint

Ettõl persze még változhat, de a program gold -ba ment, jelen pillanatban is a sokszorosító üzemben készülnek a példányok, folyik a dobozolás stb. esetleg egy újabb hurrikán változtathat a megjelenésen :/

olvasok én. De attól hogy lesz magyar nyelvû verzió, még nem jelenti azt, hogy az 19-én lesz is.
Kandurex
#3950 olvass már vazz, ne csak írj

A játék magyarul is megjelenik május 19. -én.

:o Mert magyarul bizonnyal majd amcsiban adják ki. Bocsánat a tévedésemért.
Kandurex
És hol látod oda írva, hogy magyarországi megjelenés?

Nono. A játék nagy valószínûséggel megjelenik május 19-én, de hogy itthon a magyar forgalmazó meddig fog szenvedni az más kérdés. Eddigi tapasztalatok alapján +3-6 hét.

Persze lehe, hogy most összekapják magukat, de ezt egyenlõre csak hiú reménynek vegyük.
Magic Boy
Akkor ez nemigaz?

Heroes V - fanatikusoknak
2006. április 7. 15:58, Péntek - Németh Szabolcs

Már megszokhattuk, hogy a sikerre ítélt játékoknak mindig van egy "puritánabb" és egy "úribb" változata. Nincs ez másképp a Heroes V-el sem. Nézzük, mi mindent rejt a gyûjtõi változat.

A hírt két részre bontjuk. Egy blokkot annak szentelünk, ami biztos benne lesz a csomagban, a másikban pedig arról szólunk, ami nagy valószínûség szerint benne lehet az összeállításban.

Ami biztosan lesz:

- Aurorának nevezett karakter
- valódi, kihajtható térkép
- a játékban három plusz térkép
- illusztrációk egyenesen a mûhelybõl
- betétdalok egy DVD-n összegyûjtve

Ami talán lesz:
- ezt az információt kezeljük nagyon óvatosan, de nagyon sok patinás lap lehozta az értesülését, miszerint a HOM V extra változatában helyet kap a Heroes III és IV is!

A bõvített játék ára 12 000 forint körül lesz, ami ha igazak az értesüléseink, három Heroesért nem is olyan sok.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Tökre szoktam bírni ahogy a hõsöm nekiindul és nekitámad a pályatúloldalán levõ ellenfélnek!<#kacsint>

3P
A Heroes 3-ban tényleg úgy volt, de az 5. rész másról tanuskodik...
ITT ezt írják:
Town Portal (20 Mana)

Transports hero to the random friendly town. Experts in Summoning Magic are transported to the nearest friendly town

Tehát basic és advanced szinten random dob (mint ahogy már írátk is itt), expert szinten meg fixen a legközelebbihez. Érdekes elgondolás, ezt most nem tudom, hogy bünti, vagy épp elõny, mert sok ugye manából azért lehet bõven még random is utazni...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Shaman
Most akkor mikor is jelenik meg,mert lentebb meg Május 19.ét írtak.....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shiwo
hét az tuti, hogy a 3-ban experten kiválaszthattad a cél-várat..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

3P
A CD Galaxis oldala szerint nem. 😞

Magic Boy
Heroes V - május 23-ig bírjuk ki
2006. április 21. 11:58, Péntek - Németh Szabolcs

Melyik játékot várja jelenleg a legtöbb gondolkodásra is képes ember a világon? Igen, a Heroes a helyes válasz.

Több napon át tartó találgatásoknak vetett véget az UbiSoft. A hivatalos közlemény szerint már alig egy hónap van hátra a megjelenésig. A játék sikere nem kérdéses. Az eddigi részek is mind-mind "platinásak" lettek, ami többet ér mindenféle marketingdumánál. Talán egy dologban maradtak el a Heroes részei, a grafikai megjelenítésben. Ezt a megjegyzést azonban örökre zárójelbe tehetjük. Az ötödik rész teljes mértékben felnõtt a feladathoz és nagyon szép grafikával örvendeztet meg minket.

http://www.sg.hu/kep/2006_04/0421h1.jpg

http://www.sg.hu/kep/2006_04/0421h2.jpg

http://www.sg.hu/kep/2006_04/0421h3.jpg

http://www.sg.hu/kep/2006_04/0421h4.jpg

A legfontosabbat még nem is mondtuk. A bûvös szám: május 23.

3P
A banner alatt a link, hogy mi lesz benne, s az ára 14 990 Ft.

Magic Boy
A gyüjtõknek kijövõ verzióban nemlessz Magyar nyelv?

3P
Egy nagy dilemám van, hogy melyik változatot vegym meg. 😊
A sima 11 990 Ft-ért jön magyarul, a Collector's meg 14 990 Ft-ért angolul. Sajnos a Collector's nem kinál olyan többletet, hogy tényleg megérje az a + 3000 Ft. Az a gondom, hogy itthon a Special Edithion (asszem ez a 3.) nem jön, ami elvileg több pluszt is tartalmaz.
Az lenne a jó, ha a Collector's-ban választható lenne a nyelv, akkor tuti, hogy azt venném meg, így hezitálok...

Magic Boy
Apropó a gyüjtõknek kijövõ változatot hol lehet megszerezni és szerintetek megéri-e azt venni vagy a símát jobban megéri?

Magic Boy
Ha a gyüjtõs változatban tényleg bennelessz a Heroes3, a Heroes4 és a Heroes5 + jópár ektra 12000-ért akkor én is megveszem!

3P
Nagyon régi hír, hogy jön magyarul. A nagyob nyelveken kivül csak magyar és lengyel nyelven jön, mivel itt van neki ilyen mértékû rajnongó tábora. Ezt kiváltságnak is tekinthetjük, az más kérdés, hogy ki akarja angolul és ki akarja magyarul játszani.
Egyébként itthon is lesz magyar és angol változat is, tehát lesz választék.
Aki meg egy Heroes-t warez forrásból szerez be, azok meg ne elégedetlenkedjenek, hogy ha csak esetleg angolul lesz...
Szerintem ez az a játék, ami tuti, hogy megéri az árát, denam akarok belemnni egy etikai vitába... 😉

Kandurex
A fejlesztõtõl és kiadótól 😊 A gyári lemezeken már rajta van a Magyar nyelv.

Magic Boy
Reméljük nem, mert akkor nem lessz hozzá magyarosítás és az azért párunknak nemáratana, ha angol verzióval(általában)nyonja!

Ez biztos Kandúr? Honnan az info?

Lehet, hogy marhasag, de mintha ugy emlekeznek, hogy experten teleportal a legkozelebbi varba. Az elozo szinteken veletlenszeruen kerulsz valamelyik varadba.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Kandurex

Shaman
nem elképzelhetö,hogy a Town Portal úgy müködik,mint a III-ban?
Ott is csak akkor tudtál bármelyik várba teleportálni,ha Föld mágiából Mester szintü volt a hõsöd....egyébként csak a legközelebbibe..

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Kandurex
A játék magyarul is megjelenik május 19. -én.

Kandurex
Hát ja, csak mondjuk ehhez mind az 5 skill helyet pontosan kell belõni <#sir>

Hi!

Emberek, most,hogy közeledik a kiadás idõpontja, van valami hír arról, hogy kiadják netán magyarul is?
Kandurex
Jah, értem, kevertem 😞

dr Kotász
Meg amúgy se sajnáld, mert minden vár/faj megtanulhat egy gigadurva ability-t.
Pl. a Sylvan hõsnek (Ranger) ott van a Nature's Luck. Ez gyakorlatilag megduplázza a seregedet. Pont azért lesz jó stratégia, mert ésszel megválasztva a skilleket szintlépéskor, egymást erõsítõ tulajdonságokat választhatsz. Ráadásul egy fajon belül is rámehetsz többféle irányra, úgyhogy ha multiban összetalálkozik két 28-as szintû knight hõs, drasztikus eltérések lehetnek. Ebben szerintem jó, hogy különbözni fog a Heros 3-tól, ahol nagyjából egy séma szerint próbálta az ember fejleszteni a hõseit, megvoltak a kedvenc skillek és kész. Itt meg a skill kombók újabb skilleket eredményez, lehet tehát a kezdõ hõsöddel tervezni, hogy az adottságok alapján milyen irányra mész rá... fincsi.
dr Kotász
Nem, mert a Dungeon hõse a Warlock. Én Wizardról beszélek.
dr Kotász
Az advanced/expert szint a manaköltséget csökkenti. A spellpower a slow/haste erejét határozza meg. A mass effekhez pedig az adott varázslat speciális (Master of xxx) ability-je kell.
Kandurex
De azt csak a dungeon vár használhatja (Arcane Omniscience)<#sir>

dr Kotász
Vagy vízpartot, ami élet-halál kérdése lehet...
MrStokes
Hmmm, ugy latom atmentunk erosen HW topicba... 😄D

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Cobra.
Instant travelt én is kaptam, de sajnos ugyanannyi vagy még több mozgáspontot vesz le, mint ha simán mennél. Csak arra jó, hogy átugorj neutral lényeket vagy még esetleg terepakadályokat.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kandurex
Az instant travel próbáltam, de messzire nem lehet eljutni vele, vagy annak is van mass változata?

Kandurex
hm, thx, meg is néztem master of wrath kell hozzá

3P
Az abilty-k jó dolgok, de az igazán ütõs ability-hez irdatlan sok szint kell, tehát, csak a játék/kampány vége fele lesz meg, illetve nagyon megköti a teljes fejlesztési vonalat, s néhány finomságtól így elesünk, tehát nem biztos, hogy érdemes rámenni a nagyon ütõsnek tûnõ, de egyben rettentõ igényes ability-kre.

3P
Én is a mágiákat nézegetem, van pár érdekes változtatás, kíváncsi leszek, hogy miként lehet majd velük operálni. Sajnos a kedvenc oldalamon sem látom a mágiák részletes leírást, de egy haste és slow esetén a szint növekedtével igazából a hatókörzet nagyságát tudom elképzelni, hogy nõ. A tartósságát ismét a varázsló hõs spellpower-e fogje véleményem szerint meghatározni.

A számosságát nézve tényleg csökkent a számuk, de régebben is volt jó pár mellõzhetõ mágia.
Ami így elsõre tetszik az az Instant Travel. A mûködésére kíváncsi leszek azaz, hogy hasonlóan fog-e mûködni, mint a 3. részben, ahol az adott képernyõn belül lehetett vele telportálódni, ha itt bárhova, akkor ez nagyon-nagyon durva mágia lenne. Mondjuk a Fly így is hiányzik az Adventure Magic halmazból szerintem.

A Town Portal ezek szerint úgy mûködik, mint a 4. részben, így valóban csökkenik az értéke, de kíváncsi vagyok, hogy mûködik-e az a trükk, ami a 4. ben, azaz, hogy a bejáratot eláljuk hõsökkel, és akkor már nem oda, hanem a 2. legközelebbihez dob. Azért ezt a kis bug(?)-ot kihasználva egészen jól lehett vele várakk özt közlekedni. Persze, ha az Instant Travel korlátlanul mûködik, akkor ez a mágia kb. hasztalan lesz, de szerintem hasonlóan fog mûködni ez is 3.-ban levõ Dimension Door-hoz.

Ams
kell hozzá a "master of (vmi, nem jut eszembe)", és megkapod a mass haste-t.

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

A wizardnal olvastam, egy olyan abilityrol, hogy varazstargyakat tud kesziteni a lenyei szamara. Az is eleg erdekes moka lehet.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Kandurex
Slow se? <#merges2>

Kandurex
hmm... a haste spell expert szinten már nem hat mindenkire? 😞(

dr Kotász
A varázslatok viszonylag alacsony számát a elképesztõ képzettségi rendszer ellensúlyozza szerintem. Azt nézted, hogy minden fajnak minden skillhez-hez tartozik saját ability? Nekem is tetszik az Urgash's call, de több mint 10 meglévõ ability kell hozzá, nem gyenge. Amúgy nekem a leírások alapján a Wizard Arcane Omniscience (fejbõl idéztem) ability-je tûnik a legdurvábbnak. Megismered az összes varázslatot, és mindet legerõsebb szinten használhatod...

A varázslatokról még annyit, hogy a legtöbb varázslat magas szinten rendelkezik Mass változattal. Ha így nézzük, több, mint 60 varázslatunk van. Ha meg hozzávesszük a varázslatként mûködõ ability-ket, 80 fölött vagyunk, szóval nincs itt gond...
3P
Hát én picit csalódott vagyok a gold ilyen korai bejelentése végett. A demóból berékezõ észrevételeket (ahogy néztem a hivatalos fórumot volt szép számmal) nem hinném, hogy ilyen hamar javíthatták volna. Vagy rögtön megjelenés után egy kisebb patch fogja vígasztalni az embereket?

mucsácsó
azis igaz 😊