Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
minden egyes épület 1gyel növeli a Town level értékét ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
\" Mi minden voltam helyettem, mielőtt meg nem születtem ? \"
Hide and fear, Cobra Commander is here !
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
+ még egy megjegyzés a kiinduló kérdésedre: egyértelmûen a harci taktikáddal van a baj. Én nyílt terepen lenyomtam az elsõ démonsereget Godric kezdõ lényeivel (Isabel irányítása mellett). Sok lénynek van speciális tulajdonsága, ezeket olvasd el és használd õket. Pl. íjásszal ne keveredj közelharcba, imperial griffinnel használd a battle dive képességet, probáld blokkolni az íjászait (akkor nem tudnak lõni, ha szomszédos mezõn ellenség áll), cavalry nagyobbat sebez, ha nekifutásból támad stb.
a játékot meg majd meglátod 😊))
spoiler lenne neked. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A varon kivul talahato leny-termelo epuletek mindig azokat a lenyeket engedik felberelni, mint amit az elso latogataskor kinalnak, vagy ahogy epitem meg a kulonbozo lenyek epuleteit a varamban, ugy bovitik ok is a kinalatukat (persze minden het elejen) ?
A penzre visszaterve azt olvastam,hogy az alaplenyeknek (Peasant) van adofizeto tulajdonsaguk, ok is hozzajarlunak az allami kincstar gyarapodasahoz 😄 Igaz, masra gyakorlatilag nem jok, nem biztos h erdemes felberelni oket 1altalan.
Amugy rajottem, hogy miert nem volt eleg lenyem. 2 dolog miatt.
1.: Minden leny 1 hosnel volt, ami nem tudott nyugodtan lenyeket felberelni a kulso helyekrol.
2.: Minden leny 1 hosnel volt, nem volt aki felderitsen es elfoglalja a nyersanyagokat ado epuleteket, banyakat. Ergo nem tudtam eleg epuletet felepiteni, nem voltak lenyek sem a varban.
Dupla kudarc. 😄
Izgatottan varom, hogy leteljen a munkaidom es lealazzam a demonokat.
Amugy a kuldi azt irja, hogy meg kell magam vedeni a demonok tamadasaitol, de azt nem hogy meddig. Ez azt jelenti h vmikor majd 1x csak vege lesz ha kibirom elve, vagy gyakorlatilag meg kell semmisitenem a demonok varat? Nem 1ertelmu szamomra.
De a két lénytermelõ elég, a várból kinyerhetõ lényekkel és a luck+moral bónuszokkal, közben van a tóparton egy vizimalom, az is ad hetente 1000aranyat, azt se felejtsd el.
Majd meglátod hogy melyik lény mennyire nélkülözhetõ, pl. a griff upgrade-det sztem húzd fel hamar, mert pocsékba megy sok annélkül.
van vmi pergamen szerû a jobb körkezelõszerven a várépítés képernyõn...ha arra mégegyszer kattintasz, akkor mutatja hogy melyik épület melyik épület megépítése után következhet.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Kozben olvastam az elotte levo hsz-edet es megertetem, hogy miert a no maradjon benn. 😊
Mar latom elore, nehez lesz megsaccolni, hogy milyen lenybol mennyi keruljon a felfedezo hoshoz, es mennyit hagyjak a var vedelmere.
Amugy en a var kozeleben 2 leny-termelo epuletet veltem felfedezni, ami 2-3 napi jarasra volt. De ugye ezekbol csak 2x tudok felveni lenyeket, mer utana jon az ellen.
Meg egy olyan jellegu kerdesem lenne, hogy az elejen az epuleteket milyen sorrendben erdemes epitgetni? Pl elobb megvegyem a town Hall-t (lehet nem igy hivjak) ami ad napi 2000 aranyat, vagy elobb mindig a lenyek epuleteit huzzam fel, vagy esetleg elsokent a Blacksmith-t, ami 1 heten keresztul plussz megteheto utat ad/nap ?
Es miert kellene a het vegere visszaernem a varba? Hogy a kovetkezo napon felvehessem a lenyek ujabb populaciojat? vagy esetleg vmi mas indoka van?
Jok ezek a campaign-ek, en meg alig epitettem fel 1-2 epuletet, amikor a gepnek mar az osszes szintu lenye megvan, es nem habozik hasznalni ellenem.
A fentmaradó/nélkülözhetõbb lényekkel mehet a csávó területért.
Aztán támadj vissza, a HoMM sorozatban kell egy kis agresszívitás is, támadni és foglalni kell. 😊
Amik rendelkezesemre allnak, azokat termeszetesen hasznalom, de nem vagyok a harcteren sem egy nagy Generalissimo 😊 bar kezdem mar kapizsgalni. de nekem inkabb ugy tunt, hogy nem tudok idore kello mennyisegu lenyt osszeszedni.
használod a spelleket? (slow,blind,haste,stb.),vagy a waitet,lények speckó képességeit,stb. sokat tudnak segíteni,megfordíthatják egy csata kimenetelét....
Mondom mégegyszer ezt úgy írom,hogy V.-öt még nem is láttamm,szal lehet itt tök máshogy van,s hülyeségeket írkálok...
Vagy penzem nincs eleg addigra, amikor jon az ellen varat ostromolni, vagy mar idom nincs a lenyeket ossszeszedni. Ha jol emlekszem a 3. het elso napjan jon az ellen, tobbek kozott 4-5 db lvl 7-es lennyel egyutt. Az szepen megostromolja a varam, altalaban mar ott elkeni a szamat, de volt mar parszor, hogy sikerult megvernem, de utana mar nem tudtam ugy osszeszedni magam leny-ugyileg, hogy a kovetkezo tamadasat is le tudjam verni.
Pl van 2 hosod, de az amelyiket kiszabaditod, az sokkal erosebb, ergo szinte minden lenyt ehhez rendelek, a masiknal nem marad semmi szinte, mert 1xu-en nem tudok annyi lenyt osszeszedni a palyan levo epuletekbol meg plusszba hetente, hogy a masik is lehessen annyira eros, hogy azzal elindulhassak felfedezni, gyujtogetni, stb. Igy gyakorlatilag 1 hossel vanszorgok a palyan, persze ha meg messzebre elmegyek, akkor nagy esellyel nem erek vissza a varba. Viszont ha barmelyik hos meghal, vagy elfoglaljak a varat, akkor 1bol vege es kezdheted elorol. Szoval kicsit tanacstalan vagyok, lehet h vmi fontos dolog elkerulte a figyelmemet, nem tudom.
Ki hogyan csinalta meg?
(egyébként 99%,hogy magyar,mert a törökök máshogy írják,csak kötözködtem :-pp)