Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt meg tudná valaki megmondani, hogy a 3 részes elõzetes videó alatt lévõ zene, az micsoda, honnan van?

Shaman
vajon?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

VampireLord
megjegyzed, mikor hétfõn kiírja 😊

\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"

Nenrandil
na ez széép... nem bírom abba hagyni a demót...

\"A book is a book\" Clive Barker

precision
szerinted? 😊

Bazinga!

mármint mi volt a Tv-ben? gondolod Heroes..de azonbelül?

Shaman
tegnap vót a fixTV-ben...
bár csak pár pillanatra láttam

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

dr Kotász
<#hehe><#eljen>
Sheltem
<#eljen>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Nenrandil
gyerekek...ez faja... még az én gépemen is fut símán pedig nem mai darab...
És szerintem nagyon hangulatos...éppen hogy csak belenéztem, de már most látom hogy ezzel is úgy el tudok majd szöszölni mint a h3mal... és nekem ez elég... vágre egy mai játék ami tûzbe hoz...éljen a heroes 😊))

\"A book is a book\" Clive Barker

Akkor is mutatta, amikor "betettem örzõnek". De most újra felraktam a demót, s most meg már mûködik. Pedig biztos, hogy jól emlékeztem arra, hogy a múltkor még bugos volt.
Agamemnon
Amikor betetted õrzõnek, vagy amikor csak ott álltál elõtte?

Ha akkor is mutatta, amikor betetted õrzõnek, akkor valószínüleg bug.

Nekem akkor is mutatta az ikonját a hõsnek, ha avárban volt (bug?), ezért volt részemrõl a nagy értetlenség.
dr Kotász
Hmm... megnéztem, szerintem nem.
Kandurex
Godric a várban, a másik hõs az inferno vár elõtt dekkol, a luvnya meg vadászik 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Az elsõ kép gondolom még mindig a demóból van. De hogy kaphattad te Klaust hõsnek? S hol van Godric?(Az elsõ képrõl, a másodikon már õ van a Haven városban.)

Más: valaki nem próbálta ki, hogy a Tear of nemtudommit be lehet rakni az Inferno városba is?
Ha a homokórán tartod az egeret kiírja...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

dr Kotász
Ezen a linken olvasható, hogy az adott hét (Week of the ...) milyen speciális hatással jár. Érdekes.

Viszont azt hogy lehet megnézni utólag, hogy épp milyen hetünk van?
Én még külön sosem kerestem épületet...tényleg van gomb mindenre...szépnek, meg szép 😊

GothiK Aesh
jahm a nagy kritizáló ismét megjött... szoval sztem eléggé nemjó hogy a sok épület küzül alig lehet megtalálni a valódi épületeket föleg a 3D miatt, persze annyira azé nem gáz hisz a panelon ezek megtalálhatok

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

Feltettem ide párat.

Magic Boy
Köszi!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Kandurex
Így néz ki kívülrõl:

és belülrõl:

dr Kotász
Melóból sajnos nem tudok, de a vár tetején áll egy figura karddal a kezében, és ez az adventure mapen is látszik.
Magic Boy
Dobnátok egy képet, hogy hogy néz ki egy fullra épített vár ahol a grál is fölvan építve?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Lehetséges, hogy a kampányban az inferno várba nem tudja az ellen beépíteni a grált? Mert játék elején hozzá került és most, hónapokkal késõbb is az egyik hõsénél volt...érdekes, remélem nem ennyire butus hardon, mert az baj lenne.
Bár így is szenvedtem eleget mire olyan szinten voltam, hogy sereggel/varázslassal megoldjam, hogy ne fusson el...titkon reménykedtem ebben.
Viszont legalább összeszedett mindent a déli részen, mire én odajutottam.

GothiK Aesh
hát nekem nem az ellen szivta el azota utánaolvastam és bugnak bug van amikor müködik van amikor nem 😛 engem nem zavar ha csak néha kapok manat csak akkor ne azt irja a spell hogy mindig mikor megütik add + manat 😛

mucsácsó
hát elég gyakran az a kis tetû szívja el =/
Megint néztem, de nekem azért nem volt manám mert a kis köcsög familiar elszívta jól😄
Nem tudom, lehet néha nem mûködik, én ennek tudtam be azt, hogy nincs manám, de javíts ki ha tévedek.

Dueleztem én is eleget és nekem eddig mindig mûxött manaszívás és minden más is. Egyetlegyszer volt olyan, hogy egy egységem 2szer jött egymás után. Duelben ezen kívül semmi más hibát nem láttam.

GothiK Aesh
a probléma a válaszodba csak az volt hogy nem a kérdésre válaszoltál 😛 pl én nem találtam problémát a lapozgatásba, nem is értem miért irtad 😛

GothiK Aesh
most ez vicc? 😊 müködött a manaszivás? nekem kiirta a hogy küldi a manat és nem jött mana söt a publik chaten is irkáltak sokan hogy nem sziv söt
bug
ececrüena a saját szememel láttam hogy csak kiirja de nem megy a hösnek mana.

3P
Köszi az enyhén személyeskedõ megjegyzést, ha megengeded én eltekintenék a hasonló hangvételû választól...

Szóval elõsorban nem a grafikai csicsára írtam, mint ahogy elõtte is inkább az infó tartalma volt a probélma, illetve számomra a funkcionalitás az elsõ, s csak ezt követi a grafikai kivitelezés pl. itt egy panelkép esetén. Magyarul arra gondoltam, hogy azért lett ilyen "lapozgatos" a H5 hõs lapja, mert több tulajdosnág, illetve képesség köthetõ a hõshöz, s azt 1 lapra zsúfolni nem feltétlen lett volna szerencsés.

Ha effektíven a grafikai nívót nézem a panel képek között, akkor a H3-é még mindig e tekintetben a korona.

Ps. Mielõtt még meg lennék vádolva, hogy elfogult vagyok a H5 mellett, meg kell jegyeznem, hogy súlyos tévedés lenne, mert számomra minenidõk No. 1. játéka Heroes of Might & Magic 3. Azonban a H5 is a demó alapján nagyon megtetszett, de objektív véleményt csak néhány hónap elteltével tudunk, illetve tudok róla alkotni.... 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Direkt kipróbáltam pár duelt most, és nekem mindig mûködött mindkettõ. (szerencsémre inferno ellen küzdöttem, az õ markja is mûködött ugyanúgy mint az én manaszívásom)

jazzy
Mark of the damned 30 hasznalatbol 30x mukodott ha a leirtak alapjan cselekedett akire raraktam. Mark of the necromancer neha nem.. ez 1 bug
GothiK Aesh
pár probléma? 😊 észrevetted már hogy a comboskillek fele nem müködik? elég égetö probléma ha a mark of teh necromancer vagy a mark of the damned egyszerüen elfelejt müködni ez iszonyat gáz + initative problémák

Igazán neten nem próbáltam a gamet, de nem nagyon értem hogy mik azok a mélygyökerû problémák, amikrõl beszéltek?
Sztem teljesen rendben van, már mind3 pályát végigvittem többször, semmi "érdekes"-et nem tapasztaltam.
Pár dolgot monnyatok már😊

GothiK Aesh
nos a peccs nemroszs dolog lásd ala WOW nahde ez nem egy fö mmrpg és nemlesz mindekienk netje a frisitsére...

a_n_d_r_e_w
bétánál éreztem hogy sok probléma gyökere igen mélyre nyúlik, de megnyugodtam, hogy nyárra lesz idejük megcsinálni. én is értetlenül állok a májusi kiadás elõtt. de nem baj, majd jönnek a béta patchek patchei, mint oly' sok játéknál 😞((

One Vision. One Purpose.

mucsácsó
jólvanna, ennyire azért tuti nem b@sszák el a skacok....legalábbis szerintem.....
ha meg igen, akkor meg majd jön a patch nemde? 😄
GothiK Aesh
másabb a panel garfikája? te vak vagy?😊 egy pergamentszéles üres xar nem "más" hanem gány ,elég szomorú hogy egy 8 éves h3 kezelöfelület grafikája jobb mint ennek, no comment, végül is a H4 nek is volt rajongótábora 😛
Mellesleg sokat dueleztem az ubi szervereén most és szomouan vettem észre hogy tele van iszonyat nagy bugokkal fülega a skillek terén, és azt hallom hogy aranyon van... no comment

NeoMaN
Monnyuk HOMM mindig errõl volt híres. UT simán ment 450Cel + riva 128-on SZOFTVERES MÓDBAN!, HOMM3 meg soxor beszaggatott. 😊)

MrStokes
Hat en is elegge leakadtam, amikor kicsit feljebb vettem a grafikai reszeltesseget az alap beallitasokhoz kepest. X850XT, 2Gb RAM, es 3500 A64 es amikor forgatom a kamerat, akadozik kisse. Hat rohejes.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

NeoMaN
Hát azért volt 3 nagyobb roham úgyemléxem, Godric-kal nem lett volna életbizti. 😊
Legalábbis nekem tutira nem.

Kandurex
A várat védeni kell az elején, Godric -al meg lehet nézelõdni az alvilágban. Ez az alap. Ettõl függetlenül a saját játékomba nem maradtam a várba. Tippet adtam, amivel nyerni lehet.

NeoMaN
Azért ezis elég vicces:
AMD64 3000+@3900+, 7600GT 560/700@655/725, 1 giga ram, 16ANISO, 8xAA:
ITTVANE
Balfelsõ sarkoban a FRAPS. 😊))

RangeR
Tényleg kijön, hogy kik nem játszottak eleget az elõzõ részekkel". Mivel aki beteszi a várba a csajt, na...hagyjuk. Be sem mentem vele, csak a spellekért, ha emeltem a varázsló tornyon. Mivel sec-perc alatt eléri a 24. szintet, míg a másik hero jóval gyengébb. És mindenkit szétvágtam vele a 2 vár felé vezetõ úton. Szóval... na hagyjuk.

3P
Engedj meg 1-2 megjegyzést!

1. A H3-ból a kép a hõs karakter laja, a H5-ben meg a tavernában a hõs választó lap. Ez ugyan nem sokat jelent, de illett volna hasonló szituációból képet menteni...

2. A H3-ban a hõs lapja azért volt 1 oldal, mert sokkal kevesebb infó kötödött a hõshöz. Pl. a H3-ban csak skill-ek voltak, míg a H5-ben Ability-k is vannak, s abból is létezik külön spec ability-k. Gondolom ezért alakították ki úgy a hõst, hogy külön csoportokba szedték a dolgokat (skill, ability, tárgyak, stb..) Szerintem a H5 megoldása egyáltalán nem szegényebb, mint a H5-é, csupán másabb. Persze lehet ezen mérgelõdni, de azért szarozni... :-/

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

NeoMaN
van benne valami tényleg...
Azért minden infót elérni ígyis, de HOMM3 tényleg jobb ebben most belegondolva.
Monnyuk az mindig is etalon marad. 😊

Rettenthető
Ez a pergamenes díszítõ elem nekem sem igazán a világom, a mittomén milyen panel fémes-indamotívumos dizájn már jobb lenne. Ez így valahogy kicsit szétszórt, nem elég egységes, nade majd meglát-tyúk.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.