Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"
bár csak pár pillanatra láttam
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
És szerintem nagyon hangulatos...éppen hogy csak belenéztem, de már most látom hogy ezzel is úgy el tudok majd szöszölni mint a h3mal... és nekem ez elég... vágre egy mai játék ami tûzbe hoz...éljen a heroes 😊))
\"A book is a book\" Clive Barker
Ha akkor is mutatta, amikor betetted õrzõnek, akkor valószínüleg bug.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Más: valaki nem próbálta ki, hogy a Tear of nemtudommit be lehet rakni az Inferno városba is?
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Viszont azt hogy lehet megnézni utólag, hogy épp milyen hetünk van?
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Bár így is szenvedtem eleget mire olyan szinten voltam, hogy sereggel/varázslassal megoldjam, hogy ne fusson el...titkon reménykedtem ebben.
Viszont legalább összeszedett mindent a déli részen, mire én odajutottam.
Nem tudom, lehet néha nem mûködik, én ennek tudtam be azt, hogy nincs manám, de javíts ki ha tévedek.
bug
ececrüena a saját szememel láttam hogy csak kiirja de nem megy a hösnek mana.
Szóval elõsorban nem a grafikai csicsára írtam, mint ahogy elõtte is inkább az infó tartalma volt a probélma, illetve számomra a funkcionalitás az elsõ, s csak ezt követi a grafikai kivitelezés pl. itt egy panelkép esetén. Magyarul arra gondoltam, hogy azért lett ilyen "lapozgatos" a H5 hõs lapja, mert több tulajdosnág, illetve képesség köthetõ a hõshöz, s azt 1 lapra zsúfolni nem feltétlen lett volna szerencsés.
Ha effektíven a grafikai nívót nézem a panel képek között, akkor a H3-é még mindig e tekintetben a korona.
Ps. Mielõtt még meg lennék vádolva, hogy elfogult vagyok a H5 mellett, meg kell jegyeznem, hogy súlyos tévedés lenne, mert számomra minenidõk No. 1. játéka Heroes of Might & Magic 3. Azonban a H5 is a demó alapján nagyon megtetszett, de objektív véleményt csak néhány hónap elteltével tudunk, illetve tudok róla alkotni.... 😊
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Sztem teljesen rendben van, már mind3 pályát végigvittem többször, semmi "érdekes"-et nem tapasztaltam.
Pár dolgot monnyatok már😊
One Vision. One Purpose.
ha meg igen, akkor meg majd jön a patch nemde? 😄
Mellesleg sokat dueleztem az ubi szervereén most és szomouan vettem észre hogy tele van iszonyat nagy bugokkal fülega a skillek terén, és azt hallom hogy aranyon van... no comment
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Legalábbis nekem tutira nem.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
AMD64 3000+@3900+, 7600GT 560/700@655/725, 1 giga ram, 16ANISO, 8xAA:
ITTVANE
Balfelsõ sarkoban a FRAPS. 😊))
1. A H3-ból a kép a hõs karakter laja, a H5-ben meg a tavernában a hõs választó lap. Ez ugyan nem sokat jelent, de illett volna hasonló szituációból képet menteni...
2. A H3-ban a hõs lapja azért volt 1 oldal, mert sokkal kevesebb infó kötödött a hõshöz. Pl. a H3-ban csak skill-ek voltak, míg a H5-ben Ability-k is vannak, s abból is létezik külön spec ability-k. Gondolom ezért alakították ki úgy a hõst, hogy külön csoportokba szedték a dolgokat (skill, ability, tárgyak, stb..) Szerintem a H5 megoldása egyáltalán nem szegényebb, mint a H5-é, csupán másabb. Persze lehet ezen mérgelõdni, de azért szarozni... :-/
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Azért minden infót elérni ígyis, de HOMM3 tényleg jobb ebben most belegondolva.
Monnyuk az mindig is etalon marad. 😊