14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
armandusy #6264 plzz help nikolai merre van? -
rezo #6263 -
#6262 ejjnye -
rezo #6261 Várom már a cheatokat.:PPP:DD -
rezo #6260 Kössz:) -
rezo #6259 Senki sem válaszol. Nem tom mért nem lehet vélaszolni???!!! -
#6258 azt írták lentebb h a zöld városokat kell tápolni és elfoglalni minnél előbb. nekem nem jött be de neked bejöhet :) -
#6257 Az inferni 3. pályáját hogy kell megcsinálni ?Amint kimegyek a kapun hogy legyen pár bányám (mert az én oldalamon ugyebár nincs)jön 1 hős kinyír ,ha elfoglalom a várost akkor is kinyír -
rezo #6256 Valaki adjon pls tippeket az Inferno 3. pályájára!!!!!!!!!
-
armandusy #6255 és még egy oly kérdés hogy nicolai ott az alsó kapunál van ott kell megmenteni? -
#6254 -
#6253 Na de télleg legyen béke jobb az mint a viszály, én Neomant ismerem és jóarc(jössz egy sörrel Neo ). -
#6252 ha beleszórom a magom az segít? :D -
#6251 Persze, tökéletes lesz. Nem kell, hogy túl részletes legyen(igazából nem is lenne fontos) csak a támpontokat írd bele(szerintem),de teljesen rád bízom és ezt is köszönöm szépen. -
pinehead #6250 . -
#6249 Videókártya legalább 5ször többet számít a játékokban mint a processzor, ezzel a véleményemmel bárkivel bátran vitába merek szállni. Processzornál maga a mag sokkal fontosabb mint a mhz-ek száma(sajnos). -
#6248 Sheltem: elkezdem 1 walkthrough-szerut irni, nezd meg, h jo lesz-e (FAQ tetejen link) -
#6247 Neomant itt nem fogja egy moderátor sem moderálni. Se kandurex se más. Ő már érdemben sokat szólt a Heroes5höz személyes védelmem alatt áll(még ha az nem ér lóf*szt sem).
Picit mostmár nyugodj le ez nem egy boxmeccs,inkább beszélj(ünk) tovább a játékról. -
#6246 Mondtam, hogy normális pöttyszám az. -
#6244 ennyit dob az 500+ mhz? szégyen :)
ez van.
ja és off vége -
pinehead #6243 kár volt, elküldtem egy moderátornak is, szankcionálás kérése mellett.
-
#6242 a puzzle map felülnézetből mutatja a helyet, míg te döntött kameránál játszol. -
#6241 Oh köszi. Ha érdekel enyém 6630 3000+ procival.
Csak kicsit keveselltem de ezekszerint rendben van. Köszönöm szépen(a többiektől meg bocs az offtopicért). -
armandusy #6240 MEGVANN GEKKO De semmi köz enem volt hozzá mint amit appuzzle térképen mutattot fosul csinálták meg nem is ugy néz ki a hely ahogy mutatja PÖÖÖ -
"fáj, h kilóra megvennélek??!!"
Majdnem leestem a székről. -
#6238 igen a west az nyugat(balra) áss arra, azért vagy keletre tőle mert az pont a másik irány:) -
6882 ponty
és előre is szívesen :D -
#6236 te vagy tole keletre - o van toled nyugatra. eloszor enis felre ertelmeztem a hszt. Es igen ass arra. -
armandusy #6234 west az nem nyugat ??:D::D tahát akkor mi legyen ássak arRA? -
#6233 A random az, hogy azért nem tudjuk pontosan megmondani hol van mert mindig máshova random azaz véletlenszerüen generálja(állítólag),de az obelisk mapon ott van pontosan. -
#6232 attól még lehet odébb :))
ástam 2puzzle után egy ráérő 'hős'-l, írta hogy kicsit északnyugatra..jó bzz ástam északnyugatra,..pár ásás után kiderült hogy a másik északnyugatra gondolt, mindegy napszámba ásogatott a 'hős' más dolga nem lévén, ...mire útbaejtettem a 3obeliszket már csak egy tanya hiányzott a felásott domboldal mellé.. -
zsolt11 #6231 látom törölték az utolsó válaszom,na de mindegy.
a lényeg azt sem tudom mi az hogy random,most játszok ezzel a game-val először szóval nagyon amatör vagyok.
és aki leírta hogyan kell megtalálni az ásnivaló hellyet annak thx.
-
#6230 Igen, méghozzá keletre tőle... -
armandusy #6229 akkor az azt jelenti közel vagyok a helyhez vagy? -
armandusy #6228 nah ástam és azt irta somewhere to the west!:D -
#6227 ez még zsoltnak ment eredetileg -
#6226 menthetetlen vagy:) -
#6225 ***offtopic***
Szeretnék kérni tőled valamit. Látom ugyanolyan vgad van mint nekem, futtatnál a kedvemért egy 3dmark 2005öt alapbeállításokkal? (úgy hogy nincs húzva a vga).
Kíváncsi lennék az eredményre. Előre is köszi
-
#6224 Megnézed az obeliskeket és az "obeliskképen" középen ahol meg van jelölve azt a részt megkeresed a térképen és ott kell ásni, de csak akkor tudsz ha még nem léptél abban a körben. -
#6223 egyebkent szerintem nem fogok szarakodni walkthrough-al, mivel a faq-t is basszak elolvasni.. :\
zsolt: fogd mar fel, hogy randomra pakolja a tear of ashat a jatek, es mivel nem ulunk ott feletted, es babusgatunk, nem tudjuk, hogy nalad hol van.. megnezed a puzzle mapon, odamesz, es kiasod, ebben semmi bonyolult nincs