Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
nahát igen....ettõl tartok énis....
de lehet patch fogad minket a megjelenés után, de nem látom annak nagy értelmét...
GothiK Aesh
ugyanolyan xar mint a bétába

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

GothiK Aesh

GothiK Aesh
Csak hogy értsétek miröl beszélek, a H3 hoz képest mennyire fapados és igen a H3 ebbe is etalon vagy ilyet csinálnak vagy jobbat

Sheltem
Emlékszel a warcraft3 demóra? Sokkal fapadosabb volt mint maga a játék, és (viszonylag)nem sokkal a teljes megjelenése elõtt jött ki, szóval bármi lehet még itt ,ne ássuk el elõre. Én bizakodom.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
"mitnem adnék egy véletlengenerátorhoz"

Véletlenmapgenerátor nélkül már nem heroes a heroes, az teszi megunhatatlanná, biztos vagyok benne, hogy nem fogják kihagyni az 5. részbõl(óriási hiba lenne, nem olyan apróságok amiket itt felsorolnak sokan).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

GothiK Aesh
amugy aztirják hogy már aranyon van aminek nagyon nem örülök mert kurvára nincs még kész és elég fapados a panelek garikja :S

GothiK Aesh
sztem duelba egész jó lesz ez az idözités olyan mint egy kis sakkmeccs csak heroesba az az igazan jó játékos aki gyorsan tud reagálni és jól, mi haverral mindig ugy jáccotuk a heroest hogy 1 perces körlimit és még igy is egy egy epik mapon hajnalokig nyomtuk 😊 mitnem adnék egy véletlengenerátorhoz vagy egy mapkészitö progiért hajajj

dr Kotász
A skill neve pedig: Expert Trainer
Magic Boy
Értem, Köszi!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

A városban a bal oldalon a középsõ nagy gomb. Ha valamelyik hõsödnek van hozzá skillje, akkor álljon bent, mert vele olcsóbb, amúgy elég borsos az ára.
Peasantból Archer, Archerból Footman és abból Preist, majd Cavalier lehet.

Magic Boy
A traning guild-ot, hogy kell használni, hogy treningeztetni tudjam a parasztokat?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

b-type
Ez szükséges rossz 😊
Én pl. azt szoktam meg hogy csata közben nyugodtan elmegyek fürdeni ha olyanom van, többek között ezért is kedvelem a körökre osztott játékokat, van lehetõség átgondolt csatákat vívni.
Viszont tény hogy multiban pont ezért nem sikeres a HoMM sorozat...még lan-ban oké, de neten elég pusztulat kivárni míg nagy ráérõsen kidolgozza az ellenfél a lépését. 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

mucsácsó
de azért nem rossz ötlet, mert mentem már nem egy olyan kreált game-re is, ahol nem volt ez az opció belõve, és szörnyû volt, hogy szinte 2-3 percet is elidõzött az ellenfelem...
úgyhogy ez szerintem jó, de viszont télleg lehetne hosszabb is pár mp-cel...
A demóban lévõ Duel módban lehet kipróbálni, kb annyi, hogy harc közben megadott idõd van az adott egységgel cselekedni, aztán jön a következõ. Persze általában nem elég arra, hogy végignézd kibe mennyit sebeznél és dönts is...nekem nem tetszett.

GothiK Aesh
mien dinamikus harc???

Sajnos már minden hõse pár lénnyel elfut, csak elõtte a 30 paladinommal lemészároltatja a 200 marksman-em 😞
aztán 1-2 nap és megjelenik egy újabb 'apró' sereggel...amiben a kb 200 imp rögtön elszívja összes manát, hiába tud hõsöm bármi jót.
Azért így eléggé meghosszabbodik a játékidõ normálhoz képest, ami persz nem baj 😊 De a grál mégiscsak az én váramban mutatna a legjobban 😉

Kandurex
Bár kicsi Joe gondolom örül neki...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Ez a dinamikus harc szörnyen rossz, RTS alakul a játék. Valami förmedvény.

Cobra.
Nálam is az ellenség ásta ki, de az egyik hõsénél volt, õt meg eltapostam <#eplus2>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kandurex
Szerintem nem, de grantált a szopás, ha nála van 😊

A kampányban a grál megszerzése nyerési feltétel?
Mert hard-on az ellen kiásta, de még nem szólt, hogy vesztettem volna.

bld
egy iylen narancssárgán világító sisak, meg fogod találni

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Csata közben a jobboldali vezérlõn a bal felsõ gombbal tudod, ami a hõsnél és a varázsolni tudó lényeknél a varázslás. Ha nincs neki spec, akkor inaktív.

Tudom, hogy béna kérdés, de hogy lehet elõhozni az egységek speciális képességeit? Pl. az imperial griffinnél, hogy felrepül az égbe, és onnan csap le,stb.
Köszi.
jazzy
Dueles csavoval nyomtam es direkt elorol tamadtam.
GothiK Aesh
charge attack ez egy képesség és igen nagyot sebez de csak a nayg mobokat tudja elsöre megütni elé kell álni vagy olyannak kell csinálni hogy valami gyengére fusson rá ez van

GothiK Aesh
az a axar hogy többször megnéztem neutral creature el is és magasabb az initative je a palaának mega a speddje is mégis én jöttem pedig a morálja is egyel magasabb volt és nem volt nálam artifact xal fura :S

Szerencsére 64MB is elég neki. Az én Ati 9600 Mobility-mel megy 😊

Lammer
64 megas karin is elmegy, lenyeg, hogy dx8 legyen...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Cobra.
Legalább DX8-as kártya kell neki 128Mb memóriával. A 440-es ha jól tudom csak DX7-es.

NeoMaN
artifact és mezõnként +damage

jazzy
Szerintem a paladin akkor is overpowered 2k-kat sebez 20 darab 30-as sebzessel azt ha kiszamolom nem teljesen ugyanaz.
dr Kotász
Artifact az ellenfélnél.
lehet hogy a beta..

a demo verzio-hoz milyen grafikus kartya ajanlott?
notebookom geforce 440 go-jan nem akar futni..

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Leszedtem, ez a béta...😞
GothiK Aesh
a baj csak az hogy nemnaon értem és nemtom kiszámolni ki mikor jön :S

Kandurex
Starforce kizárt, egyébként fake -nek tûnik.

Cobra.
Az ellenság hõsének lehet volt valami skillje vagy tárgya, ami megemelte az initiative-jét. Pl a magas morál ezt teszi, de találkoztam tárggyal is. Ezeket meg nem biztos, hogy kijelzi a szörny adatainál.
Kör az meg itt már nem igazán van, mert egy magas initiative-os szörny támadhat kétszer is, míg megmozdul az alacsony initiative-os lény.

Mihail ez nem hinném, hogy a végleges, szerintem a betaval etetik csak az embereket.

Ez mar vegleges verzio?

http://www.phazeddl.com/dl421251/

Starforce vedelemre panaszkodik, de nem talaltam no cd patch-et meg sehol..

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

GothiK Aesh
Nah ujabb bug vagy én vagyok a hülye 😊
Ha van egy angyal 6 speed és 11 initative meg van nekem hellhound 8 as speed és 13 as initative( lehet nem avgyojk pontos de a helloundnak mindkettö nagyobb volt, söt pokoltalajon is voltam) akkor miért is az angyal kezd? ebbbe a demoba barimora nem vágom mikor ki jön...volt ugy hogy a succubusaim két sorozatba lötték meg aa zombikat mert a zombik csak ugy elfelejtettek jönni a körbe 😛
Valaki tud valami okosat?

Kandurex
Tényleg kijön kik nem játszottak az elõzõ részekkel 😊

Isabel -el maradj a várban és védekezz, ésszel és nyugdíjas tempóban fejleszd a várad, Godric -al maradj rejtve, esetleg cipeld az erõsítést. A rohamok gyengülni fognak, 3 - 4. alkalom után mehetsz az obelsiket keresni, ha meg van a grál, onnan már sétagalopp.

Most vagy én vagyok béna, vagy a demó elsõ pályája lett túl nehéz. Az obeliszkeket esélyem sincs felkeresni egy hét alatt, ha meg elfoglalom a várat, jön az ellen, és miszlikbe aprít. Mondjuk az durva, hogy az õ hõse kb. 4szer többet tud varázsolni, mint az enyém.
Köszi szépen, remélem fog menni.
Dehogy 'G'-t nyomsz...késõ van...'D'-t, mint DIG.

Igen, a grál kiásása ugyanaz...odamégy X-szel jelölt helyre, másnap megnyomod 'G'-t és, ha szerncsé vagy a kezdeben is a kincs, aztán csak spuri haza. Csak a Haven kampányban keress obeliszket.

Cobra.
Úgy-úgy, van egy obelisk nagyjából középen, egy bal oldalt a hídtól kicsit fölfelé meg egy kb jobb felül (vagy középen a szélén).

A demóval kapcsolatban kérdezném, hogy a kincset a földbõl kell kiásni, ugye?
Úgy mûködik, mint a 3ban, hogy obeliszkeket kell meglátogatni és akkor a puzzle-bõl egyre több részt fogsz látni?
Bocs, csak most rakom fel a demót és kéne egy kis háttérinfó. Köszi
Agamemnon
Nameg valamivel ellensúlyozni kell, hogy az inferno hõsök simán megidézik a csapatuk felét. Akár még az elõtt, hogy Te sorra kerülnél...

GothiK Aesh
nem kel csodálkozni hogy egy haven harcos hös levág simán archdevilt palaval hisz ezé harcos mást nemtud varázslonak mást kell csinálni mint ütni