Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de lehet patch fogad minket a megjelenés után, de nem látom annak nagy értelmét...
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Véletlenmapgenerátor nélkül már nem heroes a heroes, az teszi megunhatatlanná, biztos vagyok benne, hogy nem fogják kihagyni az 5. részbõl(óriási hiba lenne, nem olyan apróságok amiket itt felsorolnak sokan).
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Peasantból Archer, Archerból Footman és abból Preist, majd Cavalier lehet.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Én pl. azt szoktam meg hogy csata közben nyugodtan elmegyek fürdeni ha olyanom van, többek között ezért is kedvelem a körökre osztott játékokat, van lehetõség átgondolt csatákat vívni.
Viszont tény hogy multiban pont ezért nem sikeres a HoMM sorozat...még lan-ban oké, de neten elég pusztulat kivárni míg nagy ráérõsen kidolgozza az ellenfél a lépését. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
úgyhogy ez szerintem jó, de viszont télleg lehetne hosszabb is pár mp-cel...
aztán 1-2 nap és megjelenik egy újabb 'apró' sereggel...amiben a kb 200 imp rögtön elszívja összes manát, hiába tud hõsöm bármi jót.
Azért így eléggé meghosszabbodik a játékidõ normálhoz képest, ami persz nem baj 😊 De a grál mégiscsak az én váramban mutatna a legjobban 😉
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Mert hard-on az ellen kiásta, de még nem szólt, hogy vesztettem volna.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Köszi.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
a demo verzio-hoz milyen grafikus kartya ajanlott?
notebookom geforce 440 go-jan nem akar futni..
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Kör az meg itt már nem igazán van, mert egy magas initiative-os szörny támadhat kétszer is, míg megmozdul az alacsony initiative-os lény.
Mihail ez nem hinném, hogy a végleges, szerintem a betaval etetik csak az embereket.
http://www.phazeddl.com/dl421251/
Starforce vedelemre panaszkodik, de nem talaltam no cd patch-et meg sehol..
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Ha van egy angyal 6 speed és 11 initative meg van nekem hellhound 8 as speed és 13 as initative( lehet nem avgyojk pontos de a helloundnak mindkettö nagyobb volt, söt pokoltalajon is voltam) akkor miért is az angyal kezd? ebbbe a demoba barimora nem vágom mikor ki jön...volt ugy hogy a succubusaim két sorozatba lötték meg aa zombikat mert a zombik csak ugy elfelejtettek jönni a körbe 😛
Valaki tud valami okosat?
Isabel -el maradj a várban és védekezz, ésszel és nyugdíjas tempóban fejleszd a várad, Godric -al maradj rejtve, esetleg cipeld az erõsítést. A rohamok gyengülni fognak, 3 - 4. alkalom után mehetsz az obelsiket keresni, ha meg van a grál, onnan már sétagalopp.
Úgy mûködik, mint a 3ban, hogy obeliszkeket kell meglátogatni és akkor a puzzle-bõl egyre több részt fogsz látni?
Bocs, csak most rakom fel a demót és kéne egy kis háttérinfó. Köszi