Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A saját könyvtárában nincs mentés. A Documents and Settings-ben sem találtam, de lehet, hogy nem néztem át minden egyes könyvtárat.
Tehát, valaki?
Meg is nyíljon automatikusan amikor megnyitja valaki a fórumot és olvasson is helyette?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
1. Szerintem, a FAQ feliratot tegyétek háromszor ekkorrára... Esetleg villogjon 2 színben.
2. Szerintem, a FAQ elég jó, érthetõ. Az valóban hiányzik belõle, hogy az ásáshoz full mozgásponttal lehet nekikezdeni, és utána abban a körben már nem tudsz mozogni. DE, ilyen alapon bele lehetne másolni akár az egész kézikönyvet(ha van magyarul)... <#nezze>#nezze>
3. Az itteni hsz-ok alapján 2 csoportba sorolnám az embereket: régivágású, tapasztalt játékosok(elõbb körülnéz, olvas, aztán kérdez), illetve a newborn-ok, akik max.14 évesek, vagy nem tudnak angolul, DE NEM IS AKARNAK tudni (elõbb kérdez, aztán csak csodálkozik, hogy nem válaszolnak neki). Az utóbbiakkal találkoztam már soxor FPS játék topicjában is, aminél pedig nem sok egyértelmûbb játékfajta van...
4. Olvastam, hogy a játékhoz nem lesz magyarítás, mert eleve magyarul is megjelenik. Ez tényleg így van(holnapután lesz magyar HoMM5?)? Lehet róla tudni valamit, hogy hogyan lesz ez megoldva? Esetleg az angol verziót egyszerû fájlmásolással lehet majd magyarítani, ha van valahonnan magyar verzió? Sok emberene segítene...
Egyébként magyarázza már el valaki, hogy miért nehéz a Haven 5. küldi megoldása? És akinek ez nehézséget okoz, az mit fog csinálni a játék további részében? <#szomoru1>#szomoru1>
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Megérkezett a game. Holnap megy érte! 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
5lete vankinek, hogy a demo verzioba, hogy lehetne +palyakat belebuvolni ? (tegyuk fel, nem szeretem a warezt ill. hogy mas is elvezhesse legalisan)
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Szóval az lenne a lényege a dolognak, hogy a lényen van jelzés (tû, víz, föld, levegõ) a sima szörnyeken 1 db ilyen van az ápgrédelteken 2 db, ha fel van húzva a Dungeon várba a Altar of Elements és az Elemental Vision, akkor tudsz kombózni, ami úgy néz ki, hogy megnézed milyen jelzés van a Te szörnyeden és milyen az ellenfél szörnyén, ha legalább az egyik azonos és megütöd, akkor kap 1 kombó pontot ezután annyi kombó pontot lehet rá pakolni ahányszor olyan szörnyel ütöd meg, aminek az egyik jelzése azonos az övével utána, ha még nem támadott és ellentétes elemmel ütöd meg, akkor felrobban és többet sebez. 1 kombó pont 2x 2 kombó pont 3x és így tovább robbantani és jelölni elméletileg lehet varázslattal is.
Valaki hasonló véleményen?
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
1, betoltesnel
2, intro elott
3, a map betoltese kozbe
4, a jatek kozbe
5, miert kell minden inditas elott ujra tenni a vga drivert...
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Más: az Leírások (ajánlott!) link alatt tegnap nézegettem ezt az elemental chaint és számomra nem egyértelmû a dolog, akinek van valami affinitása, hogy pontosan hogyan mûködik az leírhatná, addig is, ha lesz ma egy kis idõm, akkor gyors lefordítom a link alatt lévõ leírást.
persze ezzel valahol magammal is kitoltam,lévén a felfedezés öröme elvész.
Esetleg az ilyen "elakadtam itt-ott" kérdésekre a válaszokat spoilerben kéne megadni....elvégre valami ilyesmiért lett feltalálva....
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Ghost mód nem mûködik jól, 3-4 körrel is el van maradva a szinkron, sõt egymással sem tudtunk csatázni, mert mikor megtámadtam Tutilevi hõsét, neki nem váltott át a csatára, hanem maradt ghost módban, nálam meg várt a csatakezdésre, ki sem tudtam lépni.
Nálad is ilyen ? Alapban rossz a ghost mód, vagy a hamachi miatt? Simán LAN-on is ilyen ?
A duel mód az jól mûködött , a többit még nem próbáltam.
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
De basszus, ez egy játék, mely arról szól, hogy megoldjam a feladatot. Ha kell 100szor nekiugrok, és 101-edikre összejön. Annyiszor nem kellett probálnom azért mint az fent látszik. Megcsináltam.
Ezért játszok.
Most probálkoztok 3-4 órát, azt feljöttök sírni hogy hogyan meg hogy nem lehet? Ez Heroes játék, még ha nem is a 3 vagy a 4. része. Erre nincs bevált módszer, legalábbis csak a fanatikus játékosoknak. Gyüjtöges, cselezzél... taktikázzál. HA ennyire nem vagy képes, akkor meg felejsd el a játékot.
Itt sírni hgoy jaj elakadtam itt meg ott.. errõl szól ez a nyomorult játék, nem arról, hogy végigdarálj minden pályát. Szenvedj és küzdj, annál nagyobb lesz a végén az öröm.
Még a Heroes 3-ban is volt olyan map, amin 2-3 napig eljátszottam mire megcsináltam. Persze mert béna voltam, de az mellékes.
Ha admin lennék elöbb utobb törölném az elakadó tömegek kérdéseit, kivéve ha az buggal hozzható összefüggésbe.
(a kedvencem: "Jaj, nagy a serege, hogyan gyözzem le??") <#falbav>#falbav><#violent>#violent>
Az vegye magára, akinek ingje. és sértödött válaszra tõlük nem vagyok kiváncsi, de ha akarják irják csak.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A faq-ban nyilván minden benne van ami ennél a küldetésnél fontos ezért nem is kerestem rá a fórumban, ez a full csíkkal lehet csak ásni cucc nincs benne! <#nezze>#nezze>
Szal jóhiszemû kérdés volt, bugra gyanakodtam 😊
Az elõzõ részekkel meg nem játszottam szal nekem minden új ami a játékban van
amúgy ez így van a heroes sorozatban... legalábbis amióta az eszemet tudom. Bár ha nem láttam volna másnál, hogy így csinálja, akkor valószínüleg én is megkérdeztem volna.<#idiota>#idiota><#fejvakaras>#fejvakaras>
kösziköszi ez lesz a megoldás thx <#eljen>#eljen>
Szóval heaven 5-ös pálya <#idiota>#idiota>
Megtaláltam a 3 obelixet, megnéztem a minimappon hogy hol van a cucc odamentem és... egyszerûen nem bírom kiásni mert az ásós ikon nem vált aranyra, a faszival és a csajjal is megnéztem végigporoszkáltam a környékét és nem megy
Valamit nagyon benézhettem, esetleg kell még egy ásót is szereznem valahonnan vagy mi a trükkje? <#help>#help>
amúgy igaz, tényleg kár csítelni, fõleg ebben a nagyszerû gameben, és szerintem egy játékban pont az a jó, ha szenvedsz, már anyázod a játékot, de azértis próbálod megcsinálni...ez a jó a játékokban, a kihívás 😊
dejó ezt látni 😊
de télleg
mély álmaimban ez a fórum lényege 😊
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit