Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez mondjuk jó kérdés. Pont tegnap keresgéltem én is, de nem találtam.
A saját könyvtárában nincs mentés. A Documents and Settings-ben sem találtam, de lehet, hogy nem néztem át minden egyes könyvtárat.

Tehát, valaki?

Sheltem
"Szerintem, a FAQ feliratot tegyétek háromszor ekkorrára... Esetleg villogjon 2 színben."

Meg is nyíljon automatikusan amikor megnyitja valaki a fórumot és olvasson is helyette?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

van egy profil könyvtár a játékban de abban semmi sincs
Amelyik játék a saját könyvtárába nem ment, annak szinte mindig a "bejelentkezett user/dokumentumok/my games/adott játék neve könyvtár"-ban van.

Na akkor én is:

1. Szerintem, a FAQ feliratot tegyétek háromszor ekkorrára... Esetleg villogjon 2 színben.
2. Szerintem, a FAQ elég jó, érthetõ. Az valóban hiányzik belõle, hogy az ásáshoz full mozgásponttal lehet nekikezdeni, és utána abban a körben már nem tudsz mozogni. DE, ilyen alapon bele lehetne másolni akár az egész kézikönyvet(ha van magyarul)... <#nezze>
3. Az itteni hsz-ok alapján 2 csoportba sorolnám az embereket: régivágású, tapasztalt játékosok(elõbb körülnéz, olvas, aztán kérdez), illetve a newborn-ok, akik max.14 évesek, vagy nem tudnak angolul, DE NEM IS AKARNAK tudni (elõbb kérdez, aztán csak csodálkozik, hogy nem válaszolnak neki). Az utóbbiakkal találkoztam már soxor FPS játék topicjában is, aminél pedig nem sok egyértelmûbb játékfajta van...
4. Olvastam, hogy a játékhoz nem lesz magyarítás, mert eleve magyarul is megjelenik. Ez tényleg így van(holnapután lesz magyar HoMM5?)? Lehet róla tudni valamit, hogy hogyan lesz ez megoldva? Esetleg az angol verziót egyszerû fájlmásolással lehet majd magyarítani, ha van valahonnan magyar verzió? Sok emberene segítene...

Egyébként magyarázza már el valaki, hogy miért nehéz a Haven 5. küldi megoldása? És akinek ez nehézséget okoz, az mit fog csinálni a játék további részében? <#szomoru1>

(plusz lehet olyan épületet is csinálni, ami növeli a heti termést, no meg hamarabb is el lehet õket érni- vagyis sokkal több spectral dragonod lesz, mint az ellenfélnek hasonló szintû lénye)

bld
hûûûûhaaa<#idiota>

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

dr Kotász
Talán moziba? <#idiota>
Hli tud valaki válaszolni arra h hova ment a játék?
Botond
"Megérkezett a game. Holnap megy érte! 😊"

Ezt kifejtenéd bõvebben,és érthetõen? :-)
Kandurex
Hirtelen nem si tudom kinek kellene a válasz. Na, mindegy. A necro várnál, a'la zörgõ hadtest, amióta heroes, a heroes tudtommal a több ezres csonti seregek a tápok! (na jó, még a vámpírok is 😊 Szal valóban gyengének tûnhet, de ismételten felhozom, hogy ez csak a felszínes vizsgálódás vagy játék következménye. Erõs az a necro, csak tudni kell vele játszani.

Megérkezett a game. Holnap megy érte! 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

uniu
kiproszaltam, de csak a demo verziom van meg meg (ugyebar meg nem jelent meg a jatek hivatalosan!😊 szal a demoban elindul, de a texturak hianyoznak 😞
5lete vankinek, hogy a demo verzioba, hogy lehetne +palyakat belebuvolni ? (tegyuk fel, nem szeretem a warezt ill. hogy mas is elvezhesse legalisan)

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Botond
Elfutott, vagy megadta magát vmelyik fél?<#gonosz1>
j0nNyKa
es hogy maradt mind2 csapatban unit a csata utan ? 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

wesker24
Egész jó kis csata volt !!!!<#vigyor3><#vigyor3>

dr Kotász
Hol az ellentmondás?
izsook
Tegnap már megírtam, de ma is, hogy az amit a kombó robbantásnál leírnak ezen az oldalon, az ellentmondásos.
Szóval az lenne a lényege a dolognak, hogy a lényen van jelzés (tû, víz, föld, levegõ) a sima szörnyeken 1 db ilyen van az ápgrédelteken 2 db, ha fel van húzva a Dungeon várba a Altar of Elements és az Elemental Vision, akkor tudsz kombózni, ami úgy néz ki, hogy megnézed milyen jelzés van a Te szörnyeden és milyen az ellenfél szörnyén, ha legalább az egyik azonos és megütöd, akkor kap 1 kombó pontot ezután annyi kombó pontot lehet rá pakolni ahányszor olyan szörnyel ütöd meg, aminek az egyik jelzése azonos az övével utána, ha még nem támadott és ellentétes elemmel ütöd meg, akkor felrobban és többet sebez. 1 kombó pont 2x 2 kombó pont 3x és így tovább robbantani és jelölni elméletileg lehet varázslattal is.

Valaki hasonló véleményen?

j0nNyKa
jaja, sylvan meg baszottul draga pl

j0nNyKa
jo legyen.. :] egyebkent fognak.. patch-ek hada utan

dr Kotász
Szerintem a nekró lények gyengeségét a durván alacsony áruk ellensúlyozza. Ugyanannyi pénzbõl egyszerûen nagyobb nekró sereget veszel és kész. Egy bone dragon mindössze 2900 ruppó. Igaz, hogy gyengécske szegénykém, na de egy emerald dragon 4700 arany, egy arch devil 4666, egy archangel meg 4200.
Agamemnon
SP2 biztosan nem kell. Nálam nincs és mégis vígan, és zökkenõmentesen megy. Talán ha 3x fagyott ki, mióta játszok vele (Necro kamp. 3. pálya), és az sem biztos, hogy a Heroes miatt fagyott.

Pari
a 80-at a minden galiba nelkuli elso elinditasra ertettem...de a laptoposok java resze meg van love,kemenyen+gf4 alatti konfig tulajok is...a te 20%od ugy ertelmezem,hogy akik soha nem fognak jaccani vele😊

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

j0nNyKa
ez mondjuk sajnos teny.. kiakaszto teny mellesleg -bar a 80% az nemkicsit tulzassss.. inkabb 20 az a 80-

Pari
Lamazz noobolj kedvedre,de a program olyan fosul van megirva,hogy dobbenet,maradjunk ennyiben...azon tul,hogy kiadaskor megvaltoztattak a min parametereket, egy rakat bug maradt benne...gepem minden kitetelnek megfelel megse tom elinditani, es nem azert mer noob vagyok, vegigolvastam az osszes retkes tech forumot, az a nagy budos igazsag hogy tele van bugokkal...SP2 kell neki,de meg uj driver, meg regi driver, meg single monitor, meg T&L, meg nem integralt vga, meg anyam tyukja es meg ugy se biztos,hogy mukodni fog...szoval ha vki manapsag kiad egy olyan gamet ami a gepek 80%an nem indul el csont nelkul...akkor ott nem a userek a lamak....es meg a barom support sem tudja megmondani,hogy miert akad ki a game
1, betoltesnel
2, intro elott
3, a map betoltese kozbe
4, a jatek kozbe
5, miert kell minden inditas elott ujra tenni a vga drivert...

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

j0nNyKa
annal jobban sztem nem nagyon lehet elmagyarazni, ahogy itt le van irva.. bar teny, hogy maga az oldal is azt irja, h ez a legbonyoultabb racial abilty

Sheltem
Azon filóztam, hogy ahogy elnézem a heroes sorozatot 1-5 ig, minden rész után jelentõs grafikai fejlõdés van. Vajon hogy fog kinézni a 6. rész ha lesz? Bele se merek gondolni.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

j0nNyKa
mostmar mind1... :]

izsook
Nem értek egyet a gyengített nekró teóriával! Akkora böhöm nagy mágus hõst lehet csinálni nekromantából, mint a ház! Az egységek gyengeségét meg bõven ellensúlyozza a csontváz generálás, csak minél hamarabb el kell érni, hogy íjászokat élessz és akkor...

Más: az Leírások (ajánlott!) link alatt tegnap nézegettem ezt az elemental chaint és számomra nem egyértelmû a dolog, akinek van valami affinitása, hogy pontosan hogyan mûködik az leírhatná, addig is, ha lesz ma egy kis idõm, akkor gyors lefordítom a link alatt lévõ leírást.

Shaman
ejgen ebben az a vicces,hogy mivel folyamatosan olvasom a topikot,s bár a játék még nincs is meg nekem pontosan tudom legalább 4-5 pályán mit kell csinálni,annyiszor el lett mondva :-))

persze ezzel valahol magammal is kitoltam,lévén a felfedezés öröme elvész.
Esetleg az ilyen "elakadtam itt-ott" kérdésekre a válaszokat spoilerben kéne megadni....elvégre valami ilyesmiért lett feltalálva....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Lynx_TWL : Mi is kipróbáltuk hamachival a játékot neten.
Ghost mód nem mûködik jól, 3-4 körrel is el van maradva a szinkron, sõt egymással sem tudtunk csatázni, mert mikor megtámadtam Tutilevi hõsét, neki nem váltott át a csatára, hanem maradt ghost módban, nálam meg várt a csatakezdésre, ki sem tudtam lépni.
Nálad is ilyen ? Alapban rossz a ghost mód, vagy a hamachi miatt? Simán LAN-on is ilyen ?
A duel mód az jól mûködött , a többit még nem próbáltam.

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

j0nNyKa
de mar reg kesz van a meg nem jelent jatekhoz a magyaritas.. mibol gondoltad, hogy meg nincsen ?.

Az lennne a kérdésem hogy lesz e magyaritás a játékhoz?Tudom hogy jön a teljes magyar változat de nekem már angolul megvan nem lehet valahonnan csak a magyaritást letölteni?<#szomoru1><#szomoru1>
Rettenthető
Nekem csak 50K Xp-t sikerült összekaparni eddig max (Inferno camp./4 zárócsatájában).

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Kmarha
az elején igy akartam irni: már a demoban is benne volt ez a map (elsõ kampány 5.)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
már a demoban benne volt ez a játék. kb 3szor kezdtem újra.. vagy 20szor, 30szor töltöttem vissza.
De basszus, ez egy játék, mely arról szól, hogy megoldjam a feladatot. Ha kell 100szor nekiugrok, és 101-edikre összejön. Annyiszor nem kellett probálnom azért mint az fent látszik. Megcsináltam.
Ezért játszok.
Most probálkoztok 3-4 órát, azt feljöttök sírni hogy hogyan meg hogy nem lehet? Ez Heroes játék, még ha nem is a 3 vagy a 4. része. Erre nincs bevált módszer, legalábbis csak a fanatikus játékosoknak. Gyüjtöges, cselezzél... taktikázzál. HA ennyire nem vagy képes, akkor meg felejsd el a játékot.

Itt sírni hgoy jaj elakadtam itt meg ott.. errõl szól ez a nyomorult játék, nem arról, hogy végigdarálj minden pályát. Szenvedj és küzdj, annál nagyobb lesz a végén az öröm.
Még a Heroes 3-ban is volt olyan map, amin 2-3 napig eljátszottam mire megcsináltam. Persze mert béna voltam, de az mellékes.
Ha admin lennék elöbb utobb törölném az elakadó tömegek kérdéseit, kivéve ha az buggal hozzható összefüggésbe.
(a kedvencem: "Jaj, nagy a serege, hogyan gyözzem le??") <#falbav><#violent>

Az vegye magára, akinek ingje. és sértödött válaszra tõlük nem vagyok kiváncsi, de ha akarják irják csak.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

haha

A faq-ban nyilván minden benne van ami ennél a küldetésnél fontos ezért nem is kerestem rá a fórumban, ez a full csíkkal lehet csak ásni cucc nincs benne! <#nezze>

Szal jóhiszemû kérdés volt, bugra gyanakodtam 😊

Az elõzõ részekkel meg nem játszottam szal nekem minden új ami a játékban van

Lobsterman
Az obelisk nem obelix 😛

Agamemnon
ejnye-bejnye, már egyszer ezt is elmondtuk. <#ejnye1>

amúgy ez így van a heroes sorozatban... legalábbis amióta az eszemet tudom. Bár ha nem láttam volna másnál, hogy így csinálja, akkor valószínüleg én is megkérdeztem volna.<#idiota><#fejvakaras>

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

kösziköszi ez lesz a megoldás thx <#eljen>

jazzy
Csak max lepesponttal tudsz asni -> varj 1 napot.
Megnéztem a faqot!

Szóval heaven 5-ös pálya <#idiota>

Megtaláltam a 3 obelixet, megnéztem a minimappon hogy hol van a cucc odamentem és... egyszerûen nem bírom kiásni mert az ásós ikon nem vált aranyra, a faszival és a csajjal is megnéztem végigporoszkáltam a környékét és nem megy

Valamit nagyon benézhettem, esetleg kell még egy ásót is szereznem valahonnan vagy mi a trükkje? <#help>

mucsácsó
olyan nincs, hogy vmi direkt bugos 😄
Hogy lehet ennyire hülye mindenki hogy az 5-ös pályán akad le. Én is. Valamit nagyon elbasztak ezzel a készítõk. Vagy lehet direkt tették bele ezt bugot.
MaverickSXT
Hat koszi a trainert de en nem ilyenre gondoltam ugyhogy nem akarom hasznalni,mert ezt mar nem en nyomom vegig es valoban tul jo ez a game hogy cheateljem,itt nyomom mint egy hulye taknyos egesz ejjel a parom meg mar lazad

mucsácsó
jóvan...énsem próbáltam ki, még ki sem bontottam, csak felraktam azt kész...hátha valamelyik noobnak kellhet, akkor ott a megoldás, csíteljen.....

amúgy igaz, tényleg kár csítelni, fõleg ebben a nagyszerû gameben, és szerintem egy játékban pont az a jó, ha szenvedsz, már anyázod a játékot, de azértis próbálod megcsinálni...ez a jó a játékokban, a kihívás 😊
j0nNyKa
fu ezt ne csinald mar, ez 1 megiscsak 1 heroes, nehogymar ebben csaljunk

MaverickSXT
en kiprobalom de csak hogy atjussak a palyan utana nem kell mert megoli a gamet de azert nagyon koszi

reaper4
még vok 😊

dejó ezt látni 😊
de télleg

mély álmaimban ez a fórum lényege 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

mucsácsó
na, itt az a cheat cucc, felraktam, hátha vkinek kell <#idiota> 😄D

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://users.atw.hu/hijack/download.php?fname=./Heroes.of.Might.and.Magic.V.Normal.to.Collectors.Edition.Plus.10000.Creatures.Plus.All.Access.Cheat-4Fans.rar
MaverickSXT
okok nagyon koszi