Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leszedtem netrõl, és lenne két kérdésem!
1.Nektek is csak 1-2 pálya custom van?
Vagy ha csinálok küldit akkor lesz?
2.Ti se tudtok semmit se átállítani a customban?
Pl: vár, hero stb.
A heavy cost. I pay it gladly.
Az Inferno 3. pályáján valaki adjon már 1 tippet plssssssss!!!
Akkora ellenség ellen mint ami ellen vagyunk azt képtelenség legyõzni!!!(pl.:12 Emerald Dragon)
THX elõre is!<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
és h esetleg lesz e olyan patch ami javítja a game hibáit mármint ezt h nemakar mindenütt futni hiába vannak meg az elvárt config feltételek
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
babelfish.altavista.com/babelfish
Nincs nagy bajom az Angol-l, de spec. Olaszból erõsebb vagyok...vagy sokan Németbõl..stb.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az év apukája:

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
itt írják, hogy a legelsõ patchben lesz 10 új pálya, meg egy map editor.
az elsõ addonban, ami ki tudja, mikor fog kijönni, lesz majd a random map generátor.
Végülis a H3-hoz is csak az Armageddon's Blade-ben volt mapgenerátor...
Random map generátor ügyben olvasott már vki valami infót? Mármint, hogy tervezik e következõ patchben / kiegészítõben.
Engem még mindig ez érdekelne leginkább.
When you attack, the elements of the attacking creature are transferred onto the defending creature
Ez volt az a mondat, amit félre értettem.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
"When you attack, the elements of the attacking creature are transferred onto the defending creature."
Mivel a példában Deep Hydra támadta meg, a Cerberus alapból
Earth-Water-je a Hydra: Water-Air-ra változott. Mivel a közös "water" megvolt, kapott 1 kombó pontot.
Utána megtámadta a Black Dragonjával, vagyis
a Water-Air -> Fire-Air-ra változott (mert a sárkánynak olyan volt), és a közös air miatt kapott még 1 pontot.
Most jön a water-earth, ami felrobbancsa a láncot.
Remélem érthetõ így😊
Ha nehezükre(akinek nem inge...)esik válaszolni inkább ne kommenteljenek.
Nagyon átcsúszott a dolog a "nagyon okosak vagyunk olvass scenario információt" oldalra, vannak itt fiatalabbak is akik pl. nem tudnak angolul.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
๏̯͡๏﴿
Blowing up a Chain
Seeing as you've gone to great lengths to construct an elemental chain, it is time to reap the rewards!
1. Imagine the Cerberus in question has not taken its turn, and remains vulnerable with its Elemental Combo totaling 2. To blow up the elemental chain, you simply must attack it with the other two elements. In this case, Water and Earth.
Tehát akkor:
Képzeljük el a szóban forgó Cerberus nem használta el a körét és még mindig sebezhetõ a rajta lévõ 2-es elementál kombóval. Ahhoz, hogy aktiváljuk a kombót, egyszerûen meg kell támadni a szörnyet a másik két elemmel. Ebben az esetben, víz és föld.
Na most akkor a példában szereplõ szörnynek ez a két elem az alapja és a lánc úgy épül fel, hogy ugyanazzal kell támadni, hogy kapjon kombo pontot. Azt nem értem, hogy ha fel akarom robbantani, akkor miért az írja, hogy ellentétessel kell és példának meg miért hoz azonosakat.
Szóval ez az ellentétes 😊))
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Azt nem mondták el,hogy a bõvebben,az nem egy szavas választ jelent?<#gonosz1>#gonosz1>
C:\Documents and Settings\'usernev'\Dokumentumok\My Games\Heroes of Might and Magic V\Profiles\'h5 usernev'\Saves
de mondjuk ezt mar leirtuk 40en
nálam itt találhatóak a mentések, gondolom nálatok is hasonló, max az eleje tér el egy kicsit...
Ha nem ilyen mentésre gondoltatok, akkor bocsi.
így van, nem nézted át alaposan :-)
DandS / felhasználónév / dokumnetumok /májgames / HommV /profiles / profilnév(amit a HOMMV-ben megadtál) / Saves
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.