Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Agamemnon
Nem azért írtam személy szerint neked. Egyszerûen csak Te vagy a házigazda, ezért gondoltam. Miért meg kellett volna lepõdnöm, vagy nem értem?

Sheltem
Elárulom neked nem én írtam a bannert. Na most meg vagy lepõdve igaz?

Õszinténszólva nem is tudom ki fogalmazta át...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Agamemnon
Jaj, csak most olvasom a bannert, hát nagyon jópofa lett. Nagyon visszafogottan írtad Sheltern. Ezek után már tényleg csak ennyit kell válaszolni mindenkinek: <#banplz>

Agamemnon
Pszt! én még nem vagyok itt, és talán mások sem, szóval ne lõjjük le a poént, oksi? Köszönöm.<#worship>

j0nNyKa
hat szamomra mar nem ujdonsag, de az nem nekros kampanyban derul am ki.. :]

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Fresh Duke
FUCK!
Miért töröltétek ki amit írtam?
Kiváncsi lettem volna a nép véleményére...
Rosszabb a Heroes, mint 4 éve....

A heavy cost. I pay it gladly.

Szaruman
A music könyvtárban az AdvMap-Heroes könyvtárba ne menjen be (meghallgatni) senki, mer ott van 1 filenév, ami lelövi a poént (legalábbis részben, nekrós campaignben😊.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Lynx_TWL
téged bosszant

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Kandurex
Itt már mindenki csak félve mer kérdezni <#idiota><#kuss>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kövezzetek meg, ha valaki már kérdezte, de én nem találom: a spellbook-ban található combat varázslatok (ikon, név) adventure térképen alig láthatóak (és fordítva), csak ha rámegyek egérrel, akkor tudom meg valójában milyen spelljeim is vannak. Ez számomra elég zavaró. Létezik vmi beállítás v. csak engem bosszant ennyire?

Elõre is kösz

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt

bigfoot
nem nekem lesz,
csak azért itt lesz véve mert itt lehet részletben,mert aki veszi nincs kp ben 200e re,és azért vesz laptopot mert kimegy nyárra németbe,utánna félévre olaszba

Lobsterman
Ahogy a faq-ban le van írva, eléggé 😊
Mondjuk azt nem is értem hogy miért laptopon akar egy csomó ember játszani. Azt nem erre találták ki.(Nem személyeskedésnek szántam)

Kandurex
Hát, nem egy erõmû. A proci és a videókártya is elég gyenge. Inkább egy 3200+ és X700 128DDR ATI ami kellene. 200 nettó körül már kapsz normális gépet. Alatta nem érdemes vásárolni.

Shiwo
nahja..engem spec nagyon idegesít..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Lobsterman
Ó igen. Már megcsináltam. Csak pont arrafele jártam ahol nem kellett volna. A teljes földalatti részt feltérképeztem, egy kicsit a démonok területét is, és a végére maradt az a 2 hely ahol az obeliskek voltak. De legalább szép nagy seregem gyûlt össze addig 😄

bigfoot
laptop

õ lenne az,akkor gondolom ezzel esélytelen..

egy igen érdekes dolgot fedeztem fel ma: átírogattam a campaign file-jait, hogy mindegyiket azonnal indíthassam, és valamelyik pályán azt láttam, hogy mozog a szereplõk szája, de csak ott, sehol máshol nem láttam ilyet. Ez azért érdekes, fõleg mert szájszinkron nyilván nincs, de akkor miért nem mozog mindig a drága szájuk?
j0nNyKa
kb 1 honap alatt be lehet fejezni.. nagyon szet van szorva, total 1 vonalban atlosan a palyan

Van 1 cinkes kérdésem... az 1. kampányban a 3. küldetésnél ott mit kell csinálni? mert az 1. feladatot megcsináltam (az az amelyiknél ki kell nyírni aszt a démont) , de még van 2 feladat. Vmi 5let?
Lobsterman
Hejj de nagyon szét vannak szórva ezen a Haven5ös pályán az obeliskek. Már 5 hónap 3 hétnél tartok, és még csak egyet találtam meg. Földalattit már végigjártam. Azt hiszem mókás kis seregek fognak várni a démonoknál ennyi idõ után. 😛

GothiK Aesh
Sziasztok nekem volt egy olyan problémám hogy hibaüzenettel kilépkedett a heroes, amiota nagyobb swapfile t állitottam be a probléma megoldódott, remélem segitek ezzel másnak esetlega a fuck ba is be lehetne irni.

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

Kandurex
Legközelebb biggyeszd oda a spoiler jelzõt, köszi!

uniu
Kovetni is fog Godrick, mert Rad vadaszik... A demoban(mert ugye ez volt a 2. campain palya benne) ha szerencsed volt, befagyott az AI szkript es nem ment utanad😊 gyujts kozben sereget amennyit birsz, mert a palya vegen jon az arulas!😊

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

j0nNyKa
az a palya lenyege.. run run run :]

Elkezdtem az alvilágot csak utánam jött az enemy hõs.De megoldom.Köszi
j0nNyKa
jobbalso sarok, keymaster's tent, teleport, alvilag, vegigmesz, ottvan.

Az a gondom hogy 2.kampány elsõ küldetéseben (The Betrayal) nem találom az úton Sheogh-ot.Van a mapon 3db eye of the magi de hiába látogatom meg nem történik semmi.Köszi elõre is.Szokásos okoskodok lehetõleg ne fikázzanak.
Shiwo
akko úgy mondom, hogy a legújabb drivert..ha az van fent, akko meg régebbit..találkoztam már olyannal is, hogy a legújabb driverrel nem ment gám, és a régivel meg igen...

Köszi a tippet de aszem az nem lesz jó mert ez nem nVidia kari hanem Intel 😞 és ehhez nem jó a detonátor

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

j0nNyKa
a multiplayer mapokon lehet, mivel a single scenario mapok mindegyikenek kulon tortenete van, amit csak az adott fajjal tolhatunk vegig

Fresh Duke
Amúgy a SA-osok már a 60667-edik hozzászólásnál tartanak!

A heavy cost. I pay it gladly.

DummyBoy
Ehhh ... errõl jut eszembe ... nem minden mapon vannak fix beállítások ...

Pl.: Peninsula-n vagy min is lehet meg egy másikon is ... de van több olyan pálya is ahol lehet népet is váltani ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Sheltem
<#vigyor3>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Kandurex

j0nNyKa
JAJNEMINDUL-os hszekre valasz a FAQ-ban

DummyBoy
Ehhh ... látom ki lettem vágva ... sorry, ha kicsit erõs volt ...

Akkor picit finomabban, teljesen más irányból megközelítve a dolgot ...

Heroes 1-2-t úgy játszottam anno végig, hogy a faluban még tekerõs telefon volt a posta oldalán becsületkasszával ... nemhogy internet ... (Ez kicsit erõs, de van ilyen!)

Nekem furcsa az, hogyha valami nem megy, utánnajárok és ha nagyon sürgõs vagy nagyon nem megy akkor kérdezek ... semeddig nem tart FAQ-ot vagy/és keresõt használni + pár oldalt visszaolvasni ... Nemértem másoknak ez miért gond? Elsõsorban segítõkész tipus vagyok (A munkám is ilyen ...) de mikor nevetségessé válik a helyzet, akkor legalább ne a másik oldalt kezdják már el védeni könyörgöm ...

Nekro: A 4-es kivételével elég sokat játszottam (Bár igaz, elég régen ... és megmaradtam lelkes amatõr szinten 😊 ) a Heroes-okkal ... Nekrot mindig is szerettem ... Én arra értettem a gyengeséget hogy ahogy meglett a gamem, elkezdtem egy nekros pályát és az elsõ utamba esõ íjászbanda úgy elkente a számat, hogy csak néztem ... szétnéztem és a nekro vár környékén majdnem mindent íjász csapatok védtek ... Alig bírtam õket likvidálni ... rendesen megtépáztak mindíg ... Persze hogy egy fullos Skeleton Archer brigád nagyot tud ütni ... de hogy az elején ennyire nehéz vele az indulás ez meglepett ... a többi részhez viszonyítva értem!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Mayday
Hova erkezett meg???
Honnan rendelted?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Shiwo
tipp:

tedd fel a legújabb detonátort a videókarihoz..

j0nNyKa
Szia!

Oly problémám lenne hogy nem vagy képes visszaolvasni 22 hozzászólást.

Köszi

Sziasztok!

Oly problémám lenne hogy tökéletesen elindul a játék, a menükben minden frankó majd betölteném az elsõ pályát és a töltés közepén elszáll és kilép. Erre van valami megoldás az uninstall és a elfeledés lehetõsége elõtt?

Köszi

(2Ghz-es ceka, 768MB RAM, 915ös alaplap integrált Intel EXG 128MB-os VGA-val ami DX9-es. Laptop amugy 😄 )

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

dr Kotász
Bocs, de ezt nem lehet kihagyni:

OLVASS VISSZA! <#mf2> <#vigyor3> <#hehe> #5563
Lynx_TWL
nemér

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

ez csak 6000.
majd várjátok meg milyen csata lesz a 10.-ért😊

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Shaman
GRATTA!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Botond
BannBannBann!
Shiwo
<#eljen>

SZEMÉT!!!4 😛P

Kandurex
Enyimm! <#vigyor>

Ha már itt vagyok akkor válaszolok Fresh Duke -nak is:

1. Számszerint 6, + a multi
2. Nem lesz
3. Mi se