Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láttátok jött ki egy movie: "Haven Hõseinek Története" Hardwired link

Kandurex
Csak Te. Bár vannak egyéb fórumok, ahol mások is készítenek skill összefoglalót. Na, majd meglátjuk mi sül ki belõle.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Pedig szólásszabadság van, meg mindenféle demokrácia. Véleményt nyilvánított, ami bár jelen esetben negatív, még is csak egy vélemény. El kell fogadni és nem rögtön élezni a kést, eret tapintani.

/általánosan gondolkodtam a hozzászólás megírásakor, észre se vettem, hogy közben Agamemnon fiúnak postolom, sorry/

Sheltem
Peace

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Agamemnon
off

Kedves pinehead, nem értelek, hogy miért jöttél fel erre a fórumra? Egyszerûen azért, hogy elmond, hogy neked nem tetszik ez a játék, mert az összeset elõtte végigjátszottad, de ha valaki reagál az észrevételedre, arra meg már nem vagy kíváncsi? Komolyan, Te megkérdeztél bárkit is, hogy érdekel-e a véleményed, amit már olyan sokszor leírtak itt? Ebbõl a 6000 hozzászólásból legalábba fele arról szól, hogy a 3., 4. rész ebben volt jobb, amaz ezért szar, amaz azért szar, ez így nem tetszik, az meg úgy nem tetszik.

Csak azért kaptál olyan durva választ, mert már ezt nagyon sokan, nagyon sokszor elmondták itt, és el lett mondva mindenkinek, hogy lehetõleg ne ezen a fórumon áljon neki összehasonlítani a játékokat. Attól, hogy ezt nem a legszebben közölték veled, még ne sértõdj meg, és mondd azt, hogy Téged nem érdekel más véleménye. Köszönöm.

precision
jó mind1...kicsit nehézséget okozott egy pálya ezért "szar a játék, meg nem hereos feeling"...végülis logikus 😊)

Bazinga!

j0nNyKa
leirhattad volna 2 szoban is : "igazad van" .. 😛

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

amúgy elhiheted, hogy különösebben nem érdekel a véleményed, játékkal-vagy Velem van-e probléma.
az elsõ részeket élveztem, ez már nem Heroes-fílingû nálam, szal pont.
ha vélemény érdekel magamról, pszichológushoz fordulok.
legközelebb aláírások tanulmányozása utáni kommenteket plíz, mert nem véletlen az sem ott, ahol van...<#fejvakaras>

precision
az a pálya rémegyszerû
és nem az elsõ héten támad be az ellen hanem pár körrel azután miután kiszabadítottad a nõt
ja, amugy elhiheted, hogy az emberek többségének semmi gondot nem okozott az a pálya, így szerintem a hiba nem a játékban van...

Bazinga!

j0nNyKa
hat ha 4 reszt vegigjatszottal, nem 1 "nehez" palya miatt fogod letorolni az 5ot :] ez igy nem ertelmes

Shaman
az nem rózsaszín,hanem magent vagy mi...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

nálam uninstall volt, az elsõ 4rész után csalódtam ebben az epizódban.
haven-kampány, 5.küldetésben vicces módon 1hét alatt várat kell szereznem, nõszemélyt kiszabadítani, pluszban betámad egy 6-os démon által vezetett sereggel, lóvé nix, vár üres...tiszta vicces, komolyan..

j0nNyKa
ez teny

shaman köszönöm a válaszodat !!!!!
Ez tény vagy spekuláció?

j0nNyKa
semmiben.

izsook
Tipp: A faq helyére rakhatnátok egy rózsaszín témobil gombot, ha valakinek kérdése van 😊))

Ha valaki hozzá jut az eredit gémhez kalapáljon mér be pár sort, hogy miben különbözik az újratöltvétõl!

DummyBoy
OFF:

Hmmmm Doom III, Q4 ... ezek nem GL-es játékok? 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Közbe kiderült az amit nem tudtam. A driverben csak OpenGL-t lehet beállítani. A D3D-nek nyoma sincs...ez azért egy 915i chipsetes csodától és egy 910/915ös alaplapi (még ha csak alaplapi akkoris) 128megás vga-tól nevetséges. Ki az a hülye aki még opengl-re fejleszt. szal szopacs. Esetleg megnézek valami régebbi drivert de nem tom... nincs 5letem 😞

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

precision
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
alul van egy kripta, ahol ha kinyirod a necro lényeket kapsz egy csizmat amivel át lehet menni a vizen...átmész a leszakadt híd mellett és vége is a pályának

Bazinga!

az nem rossz morál miatt van csak így van direkt megcsinálva az a kampánypálya

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Elfogynak? Az nem csak egy adott pályán van? Inf 04?

Agamemnon
Ez nekem nem volt új, inkább az, hogy a rossz morál miatt "elfogynak" az egységek. Néztem, hogy hová tünt ez, meg az az egység, hiszen, a legutóbbi csatában még megvoltak, vagy 4 helyett 5 volt. Ezt tényleg nem tudtam, bár lehet, hogy csak nem olvastam el valamit...

Agamemnon
Nem szükségszerû vesztened, én simán legyõztem õket. Bár én normálon játszom.

Shaman
ööö Spoiler-re van egy makró,legközelebb azt használd pls!

Erre gondoltam

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Sajnos úgy néz ki mindenképp június a megjelenés, az 576 oldalán 2.-át láttam, de pl. PCDome jún.16.
Sheltem
Boots lett volna csak elírtam.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

xem:az inferno 3-as titka hogy atomgyorsan el kell foglalni az elsõ tünde várat,aztán CSAK azt tápolni,és amint lehet el kell foglalni a 2. tünde várat is:bal oldal közepén.ja és normal szint

haxoror:nyugi velem is ez történt.nem tom bug-e,de sztem valószínû

és nem book hanem Boots of Levitation,és a járat végén a kriptában van

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Mayday
Ugyebar a magyar Heroes oldalon van a fenti, majus 19-ei datum megjelenesre.
Nem tudja valaki, hogy CDGalaxis mikor kapja? Vagy magyarorszagon mindenhol kaphato elvileg holnaptol (a CE)?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

üdv mki.

Volna 1 kérdésem:
Valaki az inferno 3. küldetését már kivégezte?
Mert hiába gyurom a seregem, vagy tápolom a varázstudományom az a gril hös mindig talpon marad 1-2 emberrel ami bosszant. Kérnék 1 jó tippet. Elõre is köszi.
Sheltem
Ja és hozzáteszem semmi élsimítás nincs bekapcsolva, annyi hogy a picture quality High-on van.

Sheltem
Egyébként gépigény terén elég érdekes a tapasztalatom.
Most nem villogni akarok, de 7800gt vgaval és amikor a csata közben valami mass(tehát mindenkire ható) spellt süt el a hero akkor egy pillanatra belassul(minden alkalommal szinte). Nem hinném, hogy ilyen játéknak sebességgondokkal kéne küszködni egy valljuk be nem rossz videó kártyával. Na mind1 ez csak lehet nálam jelentkezik.

Sheltem
Ha jól emlékszem a várad alatt kicsit balra lenn(átlósan) a griffeket leverve le tudsz menni az alvilágba(underworld) és ott találsz egy cipõt amit felvéve át tudsz "repülni/sétálni" a víz felett. Valami book of levitation talán a neve(vagy ilyesmi).

Sheltem
Mégegyszer utoljára megkérem a magas pacis emberkéket, hogyha nehezükre esik válaszolni akkor inkább ne tegyék, mostmár tényleg bárki kérdéssel jön ide elhajtjátok a...

Egy idõ után feltûnt hogy az egyetlen egység heaven mindig bepánikol a démon seregemben, mókás így menet közben rájönni a dolgokra pl hogy a morálja ezért volt szar <#idiota>

Mindegy, majd csak belejövök <#hawaii>

Inferno kettesen simán bedarált a démon a végén (mass suffering hogy kapja be 😛) mégis tovább tudtam menni, párbaj, kavics, druida stb
Ez normális szal vesztenem kellet hogy továbbjussak?

Nyugi, elõbb-utóbb úgy is megkönyörül rajtad valaki és beírja hogy mit kell csinálni 😊

j0nNyKa
en konkretan CSAK sylvan lenyeket hasznaltam, infernolenyek ott nem ernek tul sokat

alaron jajj már most mit kell fikziózni nem igaz hogy ne lhet segíteni mit kell itt felháborofni itt mindenki olyan rohadt okosnak képzeli magát ne hogy segítenél és nem kéne ennyit feleslegsen irogatni k9össz
találtam azaz kerste m de sehol sincs válasz rá plz ird le!
Lacee
no igen, a sylvan lényeknek nem is tetszik (3-as morálból 0 van emiatt), de ezért fölöslegesnek éreztem kkülön herot állítani, mivel az inferno várból túl kevés egység jön ahhoz, hogy a cuccokat védõ szörnyeket le tudjam csapni. vagy csináljam így, és Agrael meg maradjon a seggén inkább?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

j0nNyKa
hy csinálom a "Keresés a témában, vagy ugrás # -re:" -t, és tök ügyes vagyok, hy

hy csinálom a missiokat és elakadtam a the trap nev. missional alagor vagy kinek a csapataval kell taliznom de hol nem tlálom a váram melett le van dolve egy hid ennyi plzz help mee'''
j0nNyKa
mondjuk azt kapasbol elkurtad h egyesitett demon-tunder sereged van

Lacee
az inferno campaign 3. küldetésének van valami ügyes megoldása, amire nem jöttem rá? másodjára sem akar összejönni, a visszatérõ gilraen mindig elkeni az egyesített démon-tündér seregemet.
egyszerûen nincs szerencsém vagy valamit kihagytam? 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

j0nNyKa
FLÉM!
tul kedves vagy
FLÉM!

Kandurex
Én voltam <#vigyor0>

Sheltem
<#eljen>

Agamemnon
Dehogy, semmi gond vele. Tök jót mosolyogtam, mikor megláttam. Remélem azok is meglátják, akiknek kellene...

Sheltem
Nem tudom álmos vagyok. Azt hittem felháborodásból írtad.