Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
jobbra lepj 12t, majd lefele 4et, vegul balra 1et, NA ES OTT LESZ

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
egyebkent annyiban igaza van a jazzynek, hogy a bannerban ottvan a FAQ szo mellett kotojellel hogy Gyakran feltett kérdések, aki ebbol nem vagja le a dolgot, az kosse fel magat

mondd h nincs igazam

jazzy
FAQ - GYAKRAN FELTETT KERDESEK. Koss belem megegyszer.
A FAQ mióta van magyarul?

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

j0nNyKa
a FAQ az Frequently Asked Questions, es az angol !!!! HÁHÁHHÁ. :]

jazzy
Sheltem, olyat nem lehet, hogy ha 100 hozzaszolason belul 2x kerdeznek meg valamit, ami a faqban is bennevan, esetleg torlod? Hiaba vagyok magas lorol, ahogyan te fogalmazol, banto a szemnek ezt olvasni a forumban. Elfogadom, ha valaki nem tud angolul, FAQ, KERESO, mind2 szo magyarul van.
j0nNyKa
galamb a szajaba.

Lynx_TWL
ha megtaláltad az összes obelisket, és a puzzle térképen kirajzolódott a láda, akkor mi a franc kell még?😊

๏̯͡๏﴿

hol van ?
valaki írja le pontosan hol van mert már nagyítóval sem találom azt az aranyládikát.
hol ássak,már feltúrtam még a szomszéd telkét is.
thx
Lynx_TWL
nem kell elásni semmit, ki kell ásni😊 ha visszaolvasol kevesebb mnt 10 kommentet, még meg is tudod, hogyan.

๏̯͡๏﴿

precision
fu ezen az inferno 3. pályán lehidaltam...nemtom hogy fogom megcsinálni, de tetszik 😊 rohadtnehéz.

Bazinga!

Lynx_TWL
olvasd el a kveszt logot

๏̯͡๏﴿

mukika
jaaj <#wow3>

csak annyit mondok, hogy oldal legalján keresõ, és kapcsoljatok páran read only üzemmódba.

dante3
A negyedik pályán nem tudok semerre menni,pedig találkoznom kellene Alaron seregével.Hol találom meg õket?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

egy kérdés 5. pályán tartok és megtaláltam az összes puzzle-t el kéne ásni,de hova és hogyan?
thx.
pedig ott van,a vártól jobbra le mész a katakombába és ott valamelyik résznél van.
Lobsterman
egy villámkérdés: van ebben a részben karaván, vagy valami másik lénycsoportosító módozat?

Lynx_TWL
ha nem volt a kriptában amit kipucoltál, akkor bugot szoptál be:/

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Nemrég kesztem el jáccani a Heroes 5-tel irtóra tetszik, és megakadtam a Heaven küldi 4. fejezetében. MEg kell keresni a Levitáció csizmáját de én nem találtam meg sehol! azt irja a katakombákban van de ott sem volt, plz egy pontos leirást adjatok róla! ELõre is thx...
Aztat olvastam a FAQba, hogy notebookról szinte esélytelen játszani. Nekem simán megy notebokról a játék, csak ha játszok, utána legközelebb reset után tudom újra elindítani, és a felbontásváltst sem komálja. Lesz a patchhez is crack szerintetek?
Ásni kell a megjelölt helyen. Ásni meg csak úgy tudsz, ha nem mozgott elõtte a hõs. Azaz közvetlenül azután, hogy kört váltottál.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Lammer
ehhh azert ez nem igy van, akkor miert van a Disc.2ben? (szerintem tok jo lenne <#buck>)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lynx_TWL
nem lenne sötét, max a korábbi részekben. itt nevetségesen könnyû megtalálni. 1 obeliskel már be lehet azonosítani kb😊

Lynx_TWL
nem lenne meg az élmény, hogy te fejleszted a hõsödet egy idõ után. kimaxolt hõssel nem állna másból, csak gyártanál egységet és végig mész mindenen. szvsz

NeoMaN
lol
megsiratunk

aláírásod meg inkább égõ, ilyen hozzáállással sztem
:F

Lammer
sracok en egy dolgot hianyolok a gamebol... mivel custom game freak vagyok(😄) ezert tok jo lenne, ha lehetne exportalni a herokat(mint a konkurencianal)... tokre beleszeret az ember egy hosbe(jol feltapolja of korsz XD) es utana ennyi...
tok jo lenne, ha supportalnak az elkepzelesemet 😄DDDDDDDDD
kivancsi vagyok a velemenyetekre... 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

hol van azza ott mer tnem találom!
nem teljsen random akkor az eljelyezés,mert két alkalomból egyzser nekem is itt volt

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Ezt nem lehet olyan nehéz megtalálni. Van vagy 2 olyan tanya a pályán, út mellett van ráadásul elágazás alatt, alul ha jól látom manakút ill. még valami neutral lény is van. Nekem máshol volt de ezekkel a támpontokkal csak nézz szét kicsit.

Na ezt a pontot kell megkeresned a térképen. :-) Mivel látszik rendesen, már jártál ott. Ha még nem jártál volna a helyszínen, akkor sötét lenne az egész kép.

Így ránézésre egy paraszt tanya mellett menõ úton lesz a keresett tárgy.

Sceanario information gomb - jobb felül a kezelõgomboknál és puzzle map

Szaruman
"P" betü. Istenem... Vagy "O", és ott puzzle.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

jah hogy random ok viszont egyszer láttam hogy lehet meginn megnézni a puzzle mappet mert ha odamegyek az obeliskhez nem látom meginn plz hglep
dr Kotász
Rakd be a screenshotot, akkor meg tudjuk mondani, hol van.
Szaruman
Random

Hy all 5 ös mappen vvagyok!
Miután ki kell ásnod a Tear of Asha-t, és ki is ástad (puzzle map),

mindegyik obelisket megtaláltam a puzzle map látam de nem vágom holvan plzz help mee
Idõközben sikerült megoldanom a küldetést.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Speciel akkor fogadta el teljesítettnek a dolgot a progi, ha az egyik megmentendõ hõssel mentettem ki a másikat. Ehhez persze kellett még egy harmadik is, mert valakinek el kellett mennie az elsõ hõs kiszabadítására, merthogy a fõvárost jobb volt nem otthagyni hõs nélkül, mert baromi nehéz tartani.

Szaruman
Van egy kapu. Az elején ott állt egy zöld hõs. Azon kimész keletre, ott lesz egy vár, az a neve, h Wenlan. Azt elfoglalod. Fölépítesz minden szart. Megveszed az összes egységet, kalandozgatsz, és megnyered a pályát. Normál fokozaton nem okozhat gondot.

Amúgy a nec 5. pályán vagyok, de igazán nehéz helyzettel még nem találkoztam😊

En elfoglaltam az elf varat, de az infernot kezdtem fejleszteni. 😊
Aztan mikor jott a fohose, elfutottam az eszakkeleti varaba es ott vartam be.
Nem volt konnyu de megvertem, utana nem sokkal valtottam csak elf egysegekre.

Nagyon vicces de szerinetm ha idáig eljuttottam akkor nem vagyok olyan béna és amugy is melyik Elf várra gondolsz??Délire??

Szaruman
Rögtön az elején foglald el az elf várat, és azt fejleszd. Ha normál fokozaton sem megy, akkor uninstall.<#idiota>

KÖSZI majd megpróbálom😄

Valaki HELPELJEN !!!<#conf><#conf><#confused><#confused><#rinya><#rinya>

Az nem konnyu palya, de meg lehet csinalni.
Ha mashogy nem akkor menekulj a fohose elol es foglald el a tobbi varosat, lehetoleg het vege elott, majd vedd be ott az egysegeket es menj a kovetkezo varos fele mivel a fohos valoszinuleg el fog indulni feled. 😊

Amikor Agreonnal vagy kivel elkell foglalni a összes Elf várat de lehetetlen mert van egy olyan Elf hõs mindig megöl....😞((

Hy a The Cultis Kampányba a 3. küldit hogy lehet megcsinálni azt tudom mit kell de lehetetlen...PLS HELP!!!!!!<#help><#help><#help>

Szaruman
2x kattints az épületre. De ha az van ott, h upgr. limit for this building in this town has been reached (vagy mi a fene😄), akkor nem lehet megépíteni, mer nem engedélyezett.

Áhh eszt nem értem... Holvan az építés ikon?<#confused><#confused>Az ilyen építményeket magában a várban lehet megépíteni? (bocs hogy láma vok , de nm vok 1 nagy heroes-os)<#confused>
Lacee
megépíted a stable-t és utána engedélyezi. nyilván lovak nélkül neéhz lovasságot állítani 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"