Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó rég láttam a filmet asszem beszerzem megint 😊
\"A book is a book\" Clive Barker
De igy se jo, hogy szinte nulla veszteseggel vertem meg, pedig erosen keszultem a csatara, volt legalabb 1000 gyalogos + ugyanennyi ijasz csonti.
Na mindegy, legalabb lesz mit javitaniuk a patchben. 😊
Bug lehet. Nálam sem voltak jók a statjai, de mikor a lényeit néztam azoknál minden jóval magasabb értéken volt, mint alapesetben. Nagyjából olyan 6-8 pont volt mind az attack, mind pedig a Defense értékükön, noha a nagyfõnöknél nem volt ilyen stat.
De szerintem ez is csak egy elõre lefixált dolog lehet, hogy tényleg legyen lehetõséged bedarálni a fõmágust és nem túl gyenge csapatocskáját (mert azért egy 30-as szintû mágus figura, minden varázslattal azért nem kicsit túl erõs ellenfél lenne). Valamilyen kampányba integrált dologról lehet szó, mint amikor a démonoknál a vezértõl elszökdöstek a sylvan lények. :-)
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Necro 4. palya vegen a 30-as ellenfel wizard ilyen ertekekkel rendelkezett :
attack : 0
defense : 0
spellpower : 8
knowledge : 3
Sztem vmit elszabtak a keszitok, mivel igy pillanatok alatt meghalt az amugy nem is rossz serege.
Lenne egy kérdésem azokhoz, akik esetleg messzire jutotak már a játékban. Hátha van már aki ennyire elöl tart a játékban. :-)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
► Heroes of Might and Magic 5
PC DVD, magyar nyelven
(várható: június, 11 990 Ft)
► Heroes 5 Collector's
PC DVD, ANGOL nyelven
(várható: május, 14 990 Ft)
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
http://www.galaxisnet.hu/elorendel1.php?id=100108 itt viszont május.
Namost ez nem jelenti azt, hogy csak júniusban jön mert az 576 köztudottan lassú(azonkívül, hogy drága sz*r is) szóval én inkább cdgalaxis infója felé hajlok.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Es a Heroes meg elegge az a jatek, amit a sok warez kozott szivesen megvesz az ember, csak itt a topicban is mennyien varjak (varjuk).
Szoval nagyon remelem, hogy jol latod, es nem lesz gond, de akkor leszek csak boldog a dologgal, ha mar a kezemben van 😊
Sheltem: idopontrol nincs valami konkretum?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
én nem érzem hogy durva lettem volna, elmondtam a véleményem éppúgy mint ahogy te is elmondtad
Bazinga!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
azért jöttem fel, mert mint nevébõl lejön, ez egy nyilvános fórum, ahol adott témakörben véleményeket lehet(és kell is!!!)közölni.
nem a fikázódás volt a cél, mások ebben jobbak amúgy is.
leírtam a véleményem pár olyan személynek, aki ezzel kel-fexik, erre leugatnak nem éppen jólnevelt szinten. ha ez másnál topikmegnyilvánulás, én kérek elnézést helyettük. itt tényleg pont.
A vajszívem tönkretesz <#vigyor>#vigyor> Viccet félre. Szerintem alapestben Pinehead se nyitott volna agresszívan, ha csak nem végigkövette az elmúlt napok eseményeit, és látta, hogy itt bizonyt, kést éleznek, eret tapintanak, ha valaki másképpen látja a dolgokat. Erre utaltam tegnap amikor azt írtam, hogy "itt már mindenki csak félve mer kérdezni".
Had menjen minden a maga kis medrébe. A különösen retinenseket amúgy se tûrjük meg a fórumon. Nem kell elidegeníteni, vagy rögtön elüldözni mindenkit!
azért jöttem fel, mert mint nevébõl lejön, ez egy nyilvános fórum, ahol adott témakörben véleményeket lehet(és kell is!!!)közölni.
nem a fikázódás volt a cél, mások ebben jobbak amúgy is.
leírtam a véleményem pár olyan személynek, aki ezzel kel-fexik, erre leugatnak nem éppen jólnevelt szinten. ha ez másnál topikmegnyilvánulás, én kérek elnézést helyettük. itt tényleg pont.
véleménykülönbség, miegymás, páran ránézhetnek az Értelmezõben.akit sértett a kommentem, elnézést, nem vágom tönkre más topikját pár "emberke" miatt.
kérem törölni az eddigi kommentjeim, köszönöm.
sg-fórumáról vélemény eddig is megvolt, erõsödött, kinõttem belõletek, ennyi.
ON.