Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
epites ikonnal

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Jousting Arenat hogy kell építeni (ahol Paladinokat lehet venni)??? Meg egyáltalán hogy lehet építeni? 😄
Lynx_TWL
😄DDD Tim

๏̯͡๏﴿

És tényleg! <#idiota>

Jó rég láttam a filmet asszem beszerzem megint 😊

Nem tudom hogy mas hogy van vele, de a palyak kozti atvezeto animacioknal neha olyan erzesem van mint mikor a Gyalog-Galopp-ban a lovagok talalkoztak Merlinnel, aki minden megjegyzese utan tuzgolyokat lott vagy szikrat szort. 😊

Nenrandil
/elégedett sóhaj/ oylan jó hoyg ki lehet szedni a zenéjét a játéknak... annoa háromnáls éa négynál is szerettema zenéjét hallgatni...d e most is nagyon jóóó... és még mp3ba is át lehet alakítani...már látom lelki szemeim elõtt ahogy tépek át zuhogó esõben az utcán és közben dübörög a fejemben az egyik battle zene 😊))

\"A book is a book\" Clive Barker

Ja, meg ha mar ugy hirdetik be elore a Cyrus bacsit hogy o olte meg Sandro-t, akkor legyen mar eros, szerintem. 😉

Hat igen, ha 30-as szinthez tartozo ertekei es jo varazslatai lettek volna akkor vagy nagyon megizzadok vagy elver a csataban. 😊
De igy se jo, hogy szinte nulla veszteseggel vertem meg, pedig erosen keszultem a csatara, volt legalabb 1000 gyalogos + ugyanennyi ijasz csonti.
Na mindegy, legalabb lesz mit javitaniuk a patchben. 😊

Hali!

Bug lehet. Nálam sem voltak jók a statjai, de mikor a lényeit néztam azoknál minden jóval magasabb értéken volt, mint alapesetben. Nagyjából olyan 6-8 pont volt mind az attack, mind pedig a Defense értékükön, noha a nagyfõnöknél nem volt ilyen stat.

De szerintem ez is csak egy elõre lefixált dolog lehet, hogy tényleg legyen lehetõséged bedarálni a fõmágust és nem túl gyenge csapatocskáját (mert azért egy 30-as szintû mágus figura, minden varázslattal azért nem kicsit túl erõs ellenfél lenne). Valamilyen kampányba integrált dologról lehet szó, mint amikor a démonoknál a vezértõl elszökdöstek a sylvan lények. :-)

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Ezzel a buggal talalkozott mar vki?
Necro 4. palya vegen a 30-as ellenfel wizard ilyen ertekekkel rendelkezett :
attack : 0
defense : 0
spellpower : 8
knowledge : 3

Sztem vmit elszabtak a keszitok, mivel igy pillanatok alatt meghalt az amugy nem is rossz serege.

Hali!

Lenne egy kérdésem azokhoz, akik esetleg messzire jutotak már a játékban. Hátha van már aki ennyire elöl tart a játékban. :-)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ranger kampány, 3. küldetés (Defense). No itt az van ugye, hogy védeni kell a fõ várunkat, begyûjteni bele a kellõ mennyiségû és erejû lényt a védelemhez, aztán elmenni és kiszabadítani két hõst. Eddig rendben is van. De hiába szabadítom ki a hõsöket, miután engedve van a dolog, nem veszi klésznek a feladatot. Az egyik kiszabadított manus esetében ha vissza viszem a fõvárost védeni és bemegyek vele is meg a fõ karakterrel is a fõvárosba, akkor elfogadja annak a mukinak a begyûjtését. De mit kéne csinálni a másik elfogadásához? Mert ellenfél már egy darab sincs életben a pályán.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

CDGalaxis:

► Heroes of Might and Magic 5
PC DVD, magyar nyelven
(várható: június, 11 990 Ft)
► Heroes 5 Collector's
PC DVD, ANGOL nyelven
(várható: május, 14 990 Ft)
mukika
most csináltam meg 1 perc alatt, pedig az elõzõ Heroes részek kimaradtak az életembõl. nem mondanám, hogy teljesen, de nem voltam akkora fan idáig. szégyellem is magam. <#vigyor5>

uniu
mert kishitu vagy. eleg korrekt sereged van azert a kezdo hosodnel!

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Sheltem
Én amint megtudom, hogy kapni idehaza a collectorst 2szer akkora piros betûkkel mint amivel a f.a.q van írva, ki fogom írni a banner alá.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
http://www.576.hu/termek_adatlap.php?id=33339 Itt Június 2 van írva,
http://www.galaxisnet.hu/elorendel1.php?id=100108 itt viszont május.

Namost ez nem jelenti azt, hogy csak júniusban jön mert az 576 köztudottan lassú(azonkívül, hogy drága sz*r is) szóval én inkább cdgalaxis infója felé hajlok.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
A jó hír az, hogy a collectors még májusban jön(elméletileg!) a magyarított sima csak júniusban. Mivel május 18 van napok kérdése a dolog (szerintem).

Mayday
Hat igen, de pl. nem tudom, Oblivionbol mennyi CE volt kishazankban, de a topicban igenycsak kapkodtak erte az emberek, nem mindenkinek jutott. 😞

Es a Heroes meg elegge az a jatek, amit a sok warez kozott szivesen megvesz az ember, csak itt a topicban is mennyien varjak (varjuk).

Szoval nagyon remelem, hogy jol latod, es nem lesz gond, de akkor leszek csak boldog a dologgal, ha mar a kezemben van 😊

Sheltem: idopontrol nincs valami konkretum?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Sheltem
Nem kötözködöm csak pontosítok: 15 ezer.

Botond
Hát azért tudod Magyarországra 300db 16ezres játék. Sztem így is túl kalkulálták magukat,fog még nekem jutni abból júniusban.
Sheltem
Collectorsba simán bele fogsz férni szerintem.

Mayday
Az nem sok. Remelem, idoben rendeltem meg, es nem adtak le elottem mar sok-sok rendelest... :/

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Sheltem
Köszi

j0nNyKa
rdy

Sheltem
"Az infók szerint a PCDome, Comgame és CDGalaxis fogja árulni a 300 db angol Collector's Edition Heroes V-öt. " Ez mehet F.A.Q ba J0nNyKa.

Sheltem
Bõvült a banner ezzel az oldallal is meg a heroes.hardwired.hu val is(annak elég nagy múltja van kb 2 éve látogatom).

Shaman
hátööö :-)))

ettõl még lehet elírás..

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

precision
de beám, nagyon jó kis site, grat a készítõ(k)nek

Bazinga!

Kandurex
Házigazdié a terep.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Shaman
ops lekéstem sry :-)

Shaman
ezt a linket esetleg be lehetne a banner alá tenni,nem?

Kandurex
Viva la'revolution! Komolyan mondom szabadság harcost gyártassz belõlem! <#vigyor0>. Szerintem ez a csíra, erõs dolog. Bizonyos területet hagyni kell az embereknek. Hidd el nekem. 7 éve vagyok itt. 1 éve vagyok a játékosok fórumának moderátora. Tapasztaltam már eleget mi vezet a túlzott diktatórikumhoz. Ezért is csinján bánok a bünti pontokkal stb.

precision
ha leugatásnak vetted a véleményem akkor sry, nem az volt a célom
én nem érzem hogy durva lettem volna, elmondtam a véleményem éppúgy mint ahogy te is elmondtad

Bazinga!

Sheltem
Hát ezért kell még csírájában elfolytani, hogy továbbra is úgy maradjon<#eljen>

Kandurex
Persze, de vannak finomabb jelzõk is, és ebbe a primitív mindenképpen beletartozik. Pl., nem mindegy, hogy primitív vagy, vagy egy tahó f*szparaszt, érzõdik a különbség nem? Had ne menjünk már bele, naponta kétszer átvizslatom a játékosok fórumát és hidd el nekem, hogy ez a topik még egészen fénylik a sötétségbõl <#idiota>

Sheltem
Kiraktam bannerba, megérdemli.

Sheltem
Hmm van itt Shaman is? Akkor mégsem elírás volt <#wow2> Elnézést <#falbav>

j0nNyKa
kifejezetten igenyes, sgrol csinaljak valakik ?

izsook
Nekem rózsa szín!

Sheltem
Ha én azt mondom valakire, hogy primitív az nem személyeskedés? Azt hittem igen. Átveheted a házigazdaságot ha úgy érzed jobban tudsz "tisztogatni", nem dõlök a kardomba, nem sértõdöm meg.

Kandurex
"Primítiv" részre értettem, a személyeskedés megint csak más tészta.

Kandurex
Szeretném figyelmetekbe ajánlani eme kis feltörekvõ oldalt, kellemes információk, bõvülõ kínálat, magyarul!

Sheltem
A személyeskedés nem ide való maradjunk ennyiben.

ez csak a szépen foglamazott "válasz" miatt:
azért jöttem fel, mert mint nevébõl lejön, ez egy nyilvános fórum, ahol adott témakörben véleményeket lehet(és kell is!!!)közölni.
nem a fikázódás volt a cél, mások ebben jobbak amúgy is.
leírtam a véleményem pár olyan személynek, aki ezzel kel-fexik, erre leugatnak nem éppen jólnevelt szinten. ha ez másnál topikmegnyilvánulás, én kérek elnézést helyettük. itt tényleg pont.

Kandurex
Az én véleményem az, hogy bizonyos fokig simán benne lehet hagyni a hozzászólásokat és ami fontos benne kell hagyni. Nem azt mondom, hogy "jók*rv*nyázás" benne maradhat, de saját véleményem szerint, jelen pillanatban, még nem érkezett (vagy csak nem láttam) olyan típusú post amit törölni kellett volna.

A vajszívem tönkretesz <#vigyor> Viccet félre. Szerintem alapestben Pinehead se nyitott volna agresszívan, ha csak nem végigkövette az elmúlt napok eseményeit, és látta, hogy itt bizonyt, kést éleznek, eret tapintanak, ha valaki másképpen látja a dolgokat. Erre utaltam tegnap amikor azt írtam, hogy "itt már mindenki csak félve mer kérdezni".

Had menjen minden a maga kis medrébe. A különösen retinenseket amúgy se tûrjük meg a fórumon. Nem kell elidegeníteni, vagy rögtön elüldözni mindenkit!

ez csak a szépen foglamazott "válasz" miatt:
azért jöttem fel, mert mint nevébõl lejön, ez egy nyilvános fórum, ahol adott témakörben véleményeket lehet(és kell is!!!)közölni.
nem a fikázódás volt a cél, mások ebben jobbak amúgy is.
leírtam a véleményem pár olyan személynek, aki ezzel kel-fexik, erre leugatnak nem éppen jólnevelt szinten. ha ez másnál topikmegnyilvánulás, én kérek elnézést helyettük. itt tényleg pont.

korrekt kommentek 2emberkétõl.----OFF:
véleménykülönbség, miegymás, páran ránézhetnek az Értelmezõben.akit sértett a kommentem, elnézést, nem vágom tönkre más topikját pár "emberke" miatt.
kérem törölni az eddigi kommentjeim, köszönöm.
sg-fórumáról vélemény eddig is megvolt, erõsödött, kinõttem belõletek, ennyi.
ON.

Agamemnon
<#eljen><#worship>

Sheltem
Semmi nehézség nincs abban a küldetésben. Oda kell adni a kiszabadított puncinak a lényeket bemenni a várba és védve lenyomni. Alig volt veszteségem szinte.

Sheltem
Ahol "primitív" stb jelzõk vannak a hozzászólásban nem érdekel ha értelmes kérdés is felmerül ugyanabban a hozzászólásban azonnal törlöm.