Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

thx

0day filingem van 😄

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Hogy beletrafáltam a #6307-ben 😄

Agamemnon
Elméletileg holnap. Aztán majd kiderül.

Agamemnon
Ne aggódj, a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
necróknál meg tényleg haven várat fogsz irányítani...
szóval ez így nekem sem tetszik annyira... de a történet miatt így kell lennie.

Jobban belegondolva rögtön HÁROM torony is van azt alapváros mellett szal ez majdnem olyan mintha két várossal indulnék az elfek 3 városa ellen, holnap majd kipróbálom

Az lesz!

Lebüntetem az elfeket! <#gun>

szvsz minden faj kampánya egyfajta "termékbemutató" elég értelmetlennek tûnik hogy az 5 inf pályából háromban nem lehet ill nem éri meg saját lényeket gyártani, remélem jól okoskodom és a város+toronnyal sikerülni fog <#vigyor5>

sorry a kérdésért: kijött már?

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Magic Boy
Azért az elzárt torony és az alapvár egy próbát megér!
Próbáld meg szerintem!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

És ez az inferno kampány?

Necroban gondolom majd Heaven városokból fogok paladin seregeket gyûjteni <#wilting>

Na mindegy akkor megcsinálom így de nekem ez nem tetszik.

Kíváncsi vagyok hogy a készítõk hogyan képzelték ennek a pályának a megoldását, remélem valahogy másként.

Lobsterman
még jó hogy normalon játszok ezek után. gondoltam hogy nem vagyok elég nagy stratéga az ilyen csatározásokhoz 😊

Inf 3-as pályát elsõre én is simán benyaltam na viszont 2. nekifutásra a pályát ugyebár már ismerve olyan sima volt ,hogy nem is értettem hogy haltam be elõszõr? Amúgy az a titka amit már lejjebb írtak ,ahogy beveszed az elsõ elfvárost csak azt építsd a démon városban esetleg csak city hallt a zseton miatt és amint van egy aránylag ütõképes csapatod az elf unitokból azonnal irány balra fel a fõnixeket legyakni végig az úton bevenni a 2. elf várost! Nem szabad megvárni legyen már sárkány pár treant meg a druidák master hunterek és ahogy bevetted a 2. várost onnantól meg az egész pálya LOL.
okéoké

De akkor az az elzárt torony mi a halálnak van ott ha értelmetlen inferno vonalon fejleszteni? <#nemtudom>

AtiRadish
Saga te végigvitted??
Most járok az 5. campaign(sylvan)1. pályáján.
Hát a dungeon uccsója volt eddig a legnehezebb!!!
Az inferno 3-asa az séta a parkba!!

mán szólok hogy nem fog, mielõtt nagyon beleélnéd magad 😛
az "alap" stratégiát kell követni- menni, elsõ várat fejleszteni, amikor jön akkor futni-és-foglalni. normalon nem fog nagyon támadni a hõse, hardon viszont tényleg kerülni kell a konfrontációt, és vadászni az utánpótlást szállító hõseire. meg vigyázni a várakra. meg foglalni vissza a bányákat.
szal kemény😊

Kezd tele lenni a tököm az inf 3-al, oké hogy nehéz meg szeretem én is a kihívást csak legalább vmi átmenet lett volna a kurva könnyûbõl a kurvanehézbe.

inf 1
város az nincs, mennyé bazmeg

inf 2
város persze hogy nincs, mennyé bazmeg és gyûjtögess

inf 3
hurrá van város!
Jó, magas szintû lények letiltva és a buzi is pillanat alatt a seggemben van a fél kínai néphadsereggel szal hagyd a bicsába és mennyé bazmeg az elf városba 😛
(mifasznak van elf kampány ha már infben is velük kell nyomni? <#idiota>)

Na mind1, kétszer beszoptam de most sikerülni fog! <#idiota>

Vagy egy elzárt torony nem is olyan messze tõlem amiben sejthetõen faszányos lények leledzenek csak kell hozzája egy narancs kulcs! <#nezze>
Na, a második buktám alatt legalább felderítettem hogy hol van a rohadék a ki a kulcsot õrzi, megszerzem a kulcsot, szarrátápolom magam aztán le gate-ezem a köcsög elfeket.
Ez az új terv, remélem bevállik <#fejvakaras><#idiota>

NeoMaN
Ja, ez ígyvan, kiszaladsz a térképrõl...

Ha azon az egyszerû pályán nem jutsz át, akkor késõbb nagyon nagy gondban leszel. Oké, hogy a nekromantás küldetések lesznek a legegyszerûbbek (lévén harcolva is gyarapszik a csontisereged), de a warlock és a sylvan küldetések nagyon ízzasztóak.
A végsõ, a wizard küldetések meg kissé elszálltak. Nagyon észnél kell lenni mit csinálsz.

Amúgy egy jó tipp úgy általánosságban. Nagyon sokat tud segíteni, ha a fõhõssel mindig minden várban megfordul az ember. Pláne úgy, hogy minden várban legyen maximálisra felhúzott mage guild. A játék határozottan épít a megszerzett varázslatokra. Késõbbiekben ezek kegyelen nagy segítséget jelentenek majd és nélkülük valóban sokat lehet szívni.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Csak egy kis kiegészítés a megmentõs Haven küldetéshez:
Ha átmentél a kapun, akkor kövesd végig az utat ameddig tart. Ha elérsz a végére, jön is a király, majd egyszer lépnie kell és vége a pályának. Nem kell napokat várakozni.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Valaki tudna küldeni savékat (megcsinalom az inf 3-at is de jó lenne már átjutni)??PLSSSSSSSSSSS!
NeoMaN
Igen ez kemény.

Isteni ez a játék, hibáival együtt is. Imádom. Megveszem.
Grat Nival!

j0nNyKa
azert ez a csata jobban adta nekem (bar mar mutattam)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

NeoMaN
Ja, és hozzátenném, hogy a Sprite-vel nagyon elcsesztem a lépést, ugyanis a sárkányaival 1 fújással megölte mindet.
Úgyhogy a csata a Sprite-jeim nélkül zajlott... 😊

NeoMaN
Elöbb ment a válasz.
😊

j0nNyKa
lol ok.. 😄

j0nNyKa
nalad nem volt treantje, vagy az elbujt a keprol ?

NeoMaN
Ja, az nem látszik, hogy volt 94 Treantje is!
😊

NeoMaN
Daemon 3, uccsó csata:

reaper4
köszi ( az elakadó nagyközönség nevében is 😊 )

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

j0nNyKa

j0nNyKa
inkabb a kesobbi kampanyokra

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
régebben írták páran, hogy az Inf. 3. pályája még semmi a késõbbi seregekhez képest. nos, most a 4. pályán lévõ ~50 zöldsárkányra gondoltatok? igaz h többen vannak- de a pálya sokkal könnyebb. no mindegy😊

reaper4
ha jutsz valamire a pályán akkor lécci írd le mer érdekellne 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

😄D
reaper4
lehet h nem lesz olyan béna mint mi úgyhogy ne paráztasd 😄

Örülj addig amíg nem kerülsz te is az Inferno 3. pályájára!!!😛
dr Kotász
<#eljen> <#wave>
reaper4
jó poén 😄.

srácok köszi mindenkinek a helpet !!! sikerólt megcsnálnom az 5 ö smisisont vége az elsõ shapternak😄😄
dr Kotász
Na emberek. Akinek megvan az eredeti példánya, szépen nyomasson magáról egy képet ide.

<#vigyor3>
Nem akarok szenvedni!!!😊
Sztem vidd lejjebb Godricot!
reaper4
menj lejjebb. nemtom ott már kéne történnie vminek de télleg. menj lejjebb az út irányába 😊

rezo: szenveggy 😄
ha én is akkor te is 😄

Valaki tudna küldeni savékat??([email protected])
PLSSSSSSSSS!De persze olyat ami már az Inferno 3-dik pályája után van.
reaper4
a kivételek teszik széppé az életet 😄

Kurva unalmas már a HoMM V mer NINCSENEK ÚJ PÁLYÁK.
Nem azért mondtam, hogy nem válaszolnak. Hanem, hogy senki sem segít.)Elnézést a kivételnek.)
😊
reaper4
3 perc alatt ne várj választ. ez nem cset 😊.

éééés szívesen ha tuttam (más által😊 ) segíteni 😊

Ez jó kérdés mert nincs a pályán(csak a végén).Hol tartasz?