Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Hangyafasznyit módosítottam a bannert <#idiota>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

NeoMaN
Na mégegyszer. Biztos erõsödik a spell, de ha már sok van, akkor egyben többet érnek alap támadással.

NeoMaN
Cast nem lett erõsebb sztem. Mikor volt már 80 druidám, akkor az alap támadása sokkal többet sebzett mint a spellje...

izsook
Több manájuk lesz az biztos

Talán nem pont 10x, de mindenképpen jóval erõsebb.

talán egy spoiler nem ártana😛

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy a 4. küldetésben én full infernó sereggel gyaktam le õket, nem sylvannal😄 van egy lent a mélyben, oranzs játékos nyomja vele...

Galaxisban voltam reggel, jövõ hétre ígérik a CE-t!

NeoMaN
Nem nehéz, csak kurvagyorsan el kell foglalni az elsõ Sylvian várat, és azonnal földeríteni körülötte + elfoglalni minden bányát.
Szépen elkezdenek majd betámadni, és azt vettem észre, hogy ez attól függ mennyire derítetted fel a térképet. Ha gyorsan megvan elöbb támad, de gagyi sereggel (és csak 1 hõse van még). Ha sokat pöcsölsz akkor brutál sereggel, és egymás után zsinórban 3x (3 vára van). Na ez utóbbi volt nálam elsõ próbálkozásra (3. hónap végén támadtak elõször, majd 2 csata alatt kinyírtak).
Másodszor mikor kurva gyors voltam, akkor a 3. hét végén betámadott, de még gagyi sereggel amit simán legyaktam (VARÁZSLATOK!), és utána nem volt több támadás, mert elindultam elfoglalni a várait (amik még nem voltak fullon, így bevenni is könnyû volt õket).

NeoMaN
Hanyagold el....
Sok sylvian vár lesz, semmire se mész az 1 infernóval, ráadásul rontja a morált. 😊

De más démon vezértõl sem dezertálnak, _csak_ Agraeltõl!

Sheltem
Ennyire gáz az a pálya? Már elõre félek tõle baz annyian írtátok milyen nehéz <#szomoru1>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Egy kérdés, 10 meele 10-szer akkorát sebez ez oké de 10 druidának a spellje (nem a sima lövés hanem a könyvbõl valami spell) is 10-szer erõsebb?
Magyarán megéri a castoló egységeket egybepakolni a nagyobb sebzés miatt vagy inkább külön kisebb egységekbe hatékonyabbak?

Azt már kitapasztaltam hogy csak inf egységekkel bukta lesz mert a kulcs megszerzéséhez se elegek szal mindenképp fel kell futtatnom az elsõ elf várost (gondolom azért nincs ott szinte semmi megépítve mert majd úgyis a player elfoglalja) de azért az inf várost se fogom elhanyagolni, a toronyból már tudnék szerezni pit fiend-eket ami sokat segítene <#fejvakaras>

NeoMaN
Nem fog menni inf sereggel a pálya.

Bocs csak pár sort olvastam a többit nem mert erõsen spoileres, szerintem sztoritól függetlenül rossz ötlet hogy egy adot nép kampányát egy teljesen másik egységeivel kell megoldani.

Még mindig Inf 3-nál tartok és a város+torony módszerrel akarom megoldani, ha nem megy akkor majd elfezek. Egyelõre a legnagyobb gondom hogy hogyan nyírjam ki a 25 raksa nindzsát aki a tornyom kulcsát õrzi <#fejvakaras>

3P
Továbbítom az infót neki, hátha segít, a fagyásokban nekem sajna nem segített... 😞

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

3P
Volt, de semmi...

PiszkosFred
Directx a dvdrõl?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

NeoMaN
vírusírtó kikapcs ?

3P
Az egyik barátomnak egy érdekes jelenséget produkál a Heores V. A játék valami hihetetlenül lassú, borzasztó mód szaggat, már rögtön indítás után a fõmenû is(!), s így teljesen játszhatatlan (minimum grafikai beállítás mellett is). Az érdekes az a dologban, hogy a demó (ami jelenleg is fent van a gépen) max grafikai beállítás mellett is tökéletesen fut.
Volt már rendszer újratelepítés, driver csere, de semmit nem javít a helyzeten. Természetesen a hardveres kurzor opció ki/be kapcsolása sem segített...

Nekem hasonló a konfigom, s sebesség gond nálam sincs, csak a fránya kifagyások a várban, de az menetrendszerûen néhány másodperc elteltével...

Van valakinek tippje, hogy mitõl lehet?

Szerintem érdemes végignézni a videókat a játékban, mert akkor kiderülne, hogy mégis miért olyanoka a küldetések amilyenek. Az inferno kampányban például az elején menekülni kell, mert vadásznak a hõsre. Mind a Griffin Empire, mind a démonok. Persze hogy nincs városa, ha mindenki utálja. A második küldetésben már legalább az okot megtudja a hõs, miért a hajtóvadászat, szóval spuri minél messzebbre, ráadásul kezdi pedzegetni a saját, külön feladatát is amiért a továbbiakban dolgozni fog.
A harmadik küldetésben meglepõdtem hogy egyáltalán van démoni város egy a démonok által is üldözött figuránál.
Aztán jön a negyedik küldetés, ahol hajót kell szerezni, hogy a késõbbiekben infóhoz jusson a hõs a feladatával kapcsolatban. Itt nem is lesz inferno város.
Az ötödikben meg semmilyen város nem lesz, nem üldöznek, csak el kell jutnod a mágikus ködök rejtette szigetre...

A nekróknál a sztori arról szól, hogy kis híján ki lettek írtva teljesen az elõzõ nagy bunyóban. Most próbálnak valami kis hatalmat összekaparni és ehhez bizony szüksége van a vezérnek segítségre. Hát pont a Griffin Empire lesz az akit "belekényszerít" egy ilyen alkuba. De ehhez elõbb el kell jutnia az elsõ küldetés végére. Mondjuk pont ez lesz az egész játék legkönnyebb kampánya, mert a fõhõssel iszonyat mennyiségû csontit vagy csonti íjjászt lehet megalkotni pusztán azzal, hogy gyilkoljuk az ellenséget. A Raise dead varázslattal végleges felélesztést tud a nekromanta végezni, de csaták után amúgy is megkísérli feléleszteni minden elhullott lényét.
A második küldetésben lesz itt az, hogy griffin városból kell indulni, hogy megszerezze a nekró a régi városát.
A harmadik küldetésben, amit már a bosszú motivál és a kikényszerített alku nekróra esõ részének betartása, szintén lesz jelen Griffin város, de mellette eleve lesz nekro város is. Egyik sem fejleszthetõ maximumra, de nem is kell. Itt be kell hentelni az ellenséges mágusokat és átalakítani a városaikat.
Aztán jöhet a vadászat a mágusok vezérére és a hatalom kiteljesítése (Griffin lázadók leverése) a még hátra lévõ küldetésekben.

A Warlock küldetések voltak eddig a leghangulatosabbak. Itt szinte mindig van saját város. Vagy ha nincs, hát akad éppen elég feltöltõdési hely. Itt már a második küldetéstõl kezdve 2 fix hõsünk lesz. A sztoriról nem írnék semmit, mert a játék lényegét csapnám vele agyon.

A sylvan kampány nehéz, de megvan a saját sztorija, ami csak az utolsó két küldetésével kapcsolódik valamelyest az eddigi eseményekhez.

A wizard küldetések meg gondolom majd az egész hercehurca lezárásához vezetnek majd. Az elején itt nincs város, mert a nekrók mindet elfoglalták már. Itt szerezni kell egyet. A másodiknál innen kiindulva kell visszavenni az összes városunkat és lerombolni a nekrók fõ városát. A harmadik küldetésnél járok most, ahol segítséget kell nyújtani az elfeknek...

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

NeoMaN
Újracsak: ISTENI A GAME!

NeoMaN
töltse be akkor, amikor a pályát betölti....

Démon hadvezér alól dezertálnak abban az egy küldetésben az elfek. Adj nekik ranger vezért és nem fognak otthagyni.

Hali!

Még nem. A wizard 3. küldetését most fogom majd elkezdeni. Jónak ígérkezik. :-)
A Sylvan küldetésekkel lesz majd baj éppen elég, de igazán nehéz majd ott is az utolsó küldetés lesz. Az majd übereli a Warlock küldetések utolsóját. Bár nem a masszív kapuõrségekkel (itt nem lesz 1000 hellhound és 3000 imp egy csapatban több száz keménykedõ succubussal), sokkal inkább a játékmenettel és az elcsavargással amit a pálya megoldása kívánni fog...

Nenrandil
(még ezt se tudtam leírni értelmesen...)

\"A book is a book\" Clive Barker

izsook
Én még nem találkoztam ezzel a problémával...

horpeti
általában összes játéknál ez van.

Bár ennyire azért nem szokott belassulni mindenhol.

Még az olyan játékoknál is, ahol elvileg betölti egész pályát....de valszeg nem azt tölti, mert ha pl. új részre lépsz,érzed, h. pici lassulás, meg stb...

Elvileg nem kéne ennyire látszódnia ilyen teljesítménynél.. De hát mégis....
Legegyszerûbb, elején elvarázsolod összeset, és utána nem lassul be 😛

Nenrandil
😊))))) én csak enyit tudtam modnanni ma reggel 😊

\"A book is a book\" Clive Barker

Sheltem
Na de minden egyes új varázslatnál? Amúgy annyira nem gáz, ha másnál is ez van, azt hittem nálam egyedi ez. Mondjuk elõzõ gépemmel is ez volt ha jól emlékszem.

Sheltem
8megás Sata vinyó van meg 1gb ram.

horpeti
valahonnan az elején be kell töltenie a dolgot. 😊)

Magától nem lesz a memóban.

NeoMaN
lehet....
Talán több ram, vagy 8megás sata vinyó kéne. Nemtom. 😊

Sheltem
vinyóból = vinyóról

Sheltem
Nekem olyan érzés mintha akkor töltené be a varázslatot a vinyóból vmi fileból.
Tehát mintha minden varázslat legelején töltene kicsit, full belassul és bevallom idegesít mert nem tudom mi a faszért.
Nálam nincs se AA se Aniso picture quality meg high.

NeoMaN
Monnyuk nálam max aniso van, AA meg a csúszka felén asszem.

NeoMaN
Igen, 50FPS-rõl leesik pár tizedmásodpercre 15 körülire.

Luiprima
Ez sem bug soka nem olvassák el a küldetéseket vagy átugorják a movikat?
Itt is simán már az elején van egy movie hogy dezertálnak az elfek a seregbõl (mindeb körben meglóg egy pár) ezért ajánlja hogy foglalj el egy démon várat.
Kijátszható én is egy másik hõssel együtt mentem és a sárkányokat csak csata idejére vettem át.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Luiprima
Nem bug azon a pályán írja is hogy a mágikus köd van. Pont az a pálya lényege hogy kilátókkal , mágikus szemekkel fel kell deríteni a pályát a továbbjutáshoz.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Sheltem
Greenpeace amikor betöltöd a Heroes5 öt és elsõ pár csatában mass spell nél nálad is belassul a varázslás elején egy picit?

NeoMaN
Nem bug!
😊)))

Szépen Hut of the Magi-zni kell. Beszaráás....
Kurvajó a gém!
😛

Sheltem
Tuti, hogy bug.

NeoMaN
Remélem nem fogtok lelámázni, de valami nem stimmel nálam. Ha hajókázom, nem tisztul a FOV. Nem is tudok arra menni ahol köd van. Most ez bug, vagy kilátókat kell keresnem és csak azután mûxik (sztem bug)?

AtiRadish
a heroes 3ba nem lehet a screen resolutiont állítani,csak a textúrát (low-high)!!

AtiRadish
Na ezt én is szeretném megtudni!!!
Nagyon késõn vettem észre, 15 zöldsárkányról lement 10-re az apróbb egységekrõl nem is beszélve.Viszont átadtam a másik hõsnek és annál nem fogyott.
Nem tom h. ez bug lenne-e de nem hinném.
Aki tudja rá a választ az világosítson már fel!!

Shaman
sry,de picit OFF kérdés.

Valakinek rémlik,hogy H3/Armageddon`s blade-ben hol lehet-ha lehet- felbontást állítani. Nem találom,vagy nincs,vagy én vook a béna.

köce

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

z0ty
most valszeg belépek a nyomorék, 352x ugyanazt kérdezõk sorába (nem találkoztam még ezzel a kérdéssel, pedig úgyis ittvan 20 commenttel lejjebb):
inf. 4. pályán mér fogynak folyamatosan az Agrael seregében lévõ Sylvan lények?!

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

j0nNyKa
az academy is

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Nekrónál csak elején lesz havenes vár. Az utolsó kampányt még nemtudom, de a warlock(dungeon) és sylvan küldetésben a rendes váraikkal is kezdenek.
Agamemnon
A fentmaradó másik két kampányban nem tudom mely várakat kell irányítani, de remélem többnyire majd az oda tartozót...