Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szépen elkezdenek majd betámadni, és azt vettem észre, hogy ez attól függ mennyire derítetted fel a térképet. Ha gyorsan megvan elöbb támad, de gagyi sereggel (és csak 1 hõse van még). Ha sokat pöcsölsz akkor brutál sereggel, és egymás után zsinórban 3x (3 vára van). Na ez utóbbi volt nálam elsõ próbálkozásra (3. hónap végén támadtak elõször, majd 2 csata alatt kinyírtak).
Másodszor mikor kurva gyors voltam, akkor a 3. hét végén betámadott, de még gagyi sereggel amit simán legyaktam (VARÁZSLATOK!), és utána nem volt több támadás, mert elindultam elfoglalni a várait (amik még nem voltak fullon, így bevenni is könnyû volt õket).
Sok sylvian vár lesz, semmire se mész az 1 infernóval, ráadásul rontja a morált. 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Magyarán megéri a castoló egységeket egybepakolni a nagyobb sebzés miatt vagy inkább külön kisebb egységekbe hatékonyabbak?
Még mindig Inf 3-nál tartok és a város+torony módszerrel akarom megoldani, ha nem megy akkor majd elfezek. Egyelõre a legnagyobb gondom hogy hogyan nyírjam ki a 25 raksa nindzsát aki a tornyom kulcsát õrzi <#fejvakaras>#fejvakaras>
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Volt már rendszer újratelepítés, driver csere, de semmit nem javít a helyzeten. Természetesen a hardveres kurzor opció ki/be kapcsolása sem segített...
Nekem hasonló a konfigom, s sebesség gond nálam sincs, csak a fránya kifagyások a várban, de az menetrendszerûen néhány másodperc elteltével...
Van valakinek tippje, hogy mitõl lehet?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
A harmadik küldetésben meglepõdtem hogy egyáltalán van démoni város egy a démonok által is üldözött figuránál.
Aztán jön a negyedik küldetés, ahol hajót kell szerezni, hogy a késõbbiekben infóhoz jusson a hõs a feladatával kapcsolatban. Itt nem is lesz inferno város.
Az ötödikben meg semmilyen város nem lesz, nem üldöznek, csak el kell jutnod a mágikus ködök rejtette szigetre...
A nekróknál a sztori arról szól, hogy kis híján ki lettek írtva teljesen az elõzõ nagy bunyóban. Most próbálnak valami kis hatalmat összekaparni és ehhez bizony szüksége van a vezérnek segítségre. Hát pont a Griffin Empire lesz az akit "belekényszerít" egy ilyen alkuba. De ehhez elõbb el kell jutnia az elsõ küldetés végére. Mondjuk pont ez lesz az egész játék legkönnyebb kampánya, mert a fõhõssel iszonyat mennyiségû csontit vagy csonti íjjászt lehet megalkotni pusztán azzal, hogy gyilkoljuk az ellenséget. A Raise dead varázslattal végleges felélesztést tud a nekromanta végezni, de csaták után amúgy is megkísérli feléleszteni minden elhullott lényét.
A második küldetésben lesz itt az, hogy griffin városból kell indulni, hogy megszerezze a nekró a régi városát.
A harmadik küldetésben, amit már a bosszú motivál és a kikényszerített alku nekróra esõ részének betartása, szintén lesz jelen Griffin város, de mellette eleve lesz nekro város is. Egyik sem fejleszthetõ maximumra, de nem is kell. Itt be kell hentelni az ellenséges mágusokat és átalakítani a városaikat.
Aztán jöhet a vadászat a mágusok vezérére és a hatalom kiteljesítése (Griffin lázadók leverése) a még hátra lévõ küldetésekben.
A Warlock küldetések voltak eddig a leghangulatosabbak. Itt szinte mindig van saját város. Vagy ha nincs, hát akad éppen elég feltöltõdési hely. Itt már a második küldetéstõl kezdve 2 fix hõsünk lesz. A sztoriról nem írnék semmit, mert a játék lényegét csapnám vele agyon.
A sylvan kampány nehéz, de megvan a saját sztorija, ami csak az utolsó két küldetésével kapcsolódik valamelyest az eddigi eseményekhez.
A wizard küldetések meg gondolom majd az egész hercehurca lezárásához vezetnek majd. Az elején itt nincs város, mert a nekrók mindet elfoglalták már. Itt szerezni kell egyet. A másodiknál innen kiindulva kell visszavenni az összes városunkat és lerombolni a nekrók fõ városát. A harmadik küldetésnél járok most, ahol segítséget kell nyújtani az elfeknek...
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Még nem. A wizard 3. küldetését most fogom majd elkezdeni. Jónak ígérkezik. :-)
A Sylvan küldetésekkel lesz majd baj éppen elég, de igazán nehéz majd ott is az utolsó küldetés lesz. Az majd übereli a Warlock küldetések utolsóját. Bár nem a masszív kapuõrségekkel (itt nem lesz 1000 hellhound és 3000 imp egy csapatban több száz keménykedõ succubussal), sokkal inkább a játékmenettel és az elcsavargással amit a pálya megoldása kívánni fog...
Bár ennyire azért nem szokott belassulni mindenhol.
Még az olyan játékoknál is, ahol elvileg betölti egész pályát....de valszeg nem azt tölti, mert ha pl. új részre lépsz,érzed, h. pici lassulás, meg stb...
Elvileg nem kéne ennyire látszódnia ilyen teljesítménynél.. De hát mégis....
Legegyszerûbb, elején elvarázsolod összeset, és utána nem lassul be 😛
Tehát mintha minden varázslat legelején töltene kicsit, full belassul és bevallom idegesít mert nem tudom mi a faszért.
Nálam nincs se AA se Aniso picture quality meg high.
Itt is simán már az elején van egy movie hogy dezertálnak az elfek a seregbõl (mindeb körben meglóg egy pár) ezért ajánlja hogy foglalj el egy démon várat.
Kijátszható én is egy másik hõssel együtt mentem és a sárkányokat csak csata idejére vettem át.
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
Nagyon késõn vettem észre, 15 zöldsárkányról lement 10-re az apróbb egységekrõl nem is beszélve.Viszont átadtam a másik hõsnek és annál nem fogyott.
Nem tom h. ez bug lenne-e de nem hinném.
Aki tudja rá a választ az világosítson már fel!!
Valakinek rémlik,hogy H3/Armageddon`s blade-ben hol lehet-ha lehet- felbontást állítani. Nem találom,vagy nincs,vagy én vook a béna.
köce
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
inf. 4. pályán mér fogynak folyamatosan az Agrael seregében lévõ Sylvan lények?!
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]