14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#8206 Van egy texts.pak file, lehet elég azt lecserélni.
Milyen gépen játszol most ArchAngel? -
#8205 Ez engem is fog erdekelni :) -
#8204 pl: hypersnap dx5 -
gomba001 #8203 Jó jó elnézést mindenért de mondjátokmár meg legyszives hogy mivel csináljátok a heroes képeket!? -
Yoki #8202 hello
nekem egy olyan problémám van hogy egy idő után mindig lefagy töle a gépem
olvastam a faq ot felraktam az új directx felraktam az új vga drivert
van xp sp2 mi lehet még a baj a gép: 2.8 d celeron gforce 5700 vga 1 giga ddr ram
a választ elöre is köszönöm
-
G_ArchAngel #8201 kérdés: ha nekem megvan az eredeti HOMM5 CE, és letöltök mellé egy magyar változatot, akkor bizonyos fileok kicserélésevel elérhető a magyar CE, vagy csak a reinstallhoz kerülök közelebb?:) -
#8200 Vagy csak nézzen rá az image tartalmára :)
Találtam egy érdekes "bugot" (gondolom nem szándékos): a vámpír egy undead mob megölésekor is szív életerőt. -
#8199 rákerestem neked a FAQban linkelt angol fórumban :)
"Both Raeleg and Shadya have to go past the garrison."
vagyis ha mindketten átmentek a bal alsó sarokban levő kapun, megjeleneik az ellenfél heroja, akit le kell csapni. -
blackadder #8198 sziasztok!
meg tudná valaki mondani hogy mi a szöszt kell csinálni a dungeon 5dik pályáján??
lerombolta az összes várat,elfoglaltam az összes kaput meg bejártam mindenfelé a térképet de nincs vége a pályának és nemtom mitcsináljak!jah és nemvan gyikban ugyhogy nemkell leüvölteni... :)
köszi a helpet!
üdv! -
Amigo #8197 szerintem jó a játék, csak lehetne valami magyarosítás.
ha valaki tud szoljon!
:) -
Reyes #8196 Thx, thx:) -
Infernal #8195 Kövesd az utasítását és tedd be az EREDETI lemezt.
Ha nem akkor használd a Net-et......
-
#8194 Hellósztok
Letöltötem a collector edition versiót és amikor el akarom indítani akkor ezt írja ki:Wrong disc inserted.
Please insert the original "HOMM5" CD/DVD
Mit kellene csinálnom ????
Ja amúgy nincs benne a F.A.Q.-ban -
Dant0r #8193 Létrehozol te egy szobát, haverok meg abba belépnek szintén hamachin keresztül. Aztán meg go Local Area Networközni és látnotok kell egymást:) -
#8192 add át egy másik hősben a lényeket , vhol a pálya közepén az elf wár felett van egy kocsma , miután elfoglatad kb ugy a 2 . nap az elf várat egyből spuri megkeresni a hős vevő helyet (és mivel azt nem tudom hogy csak a főhéróból vagy az összes démoni hősből vesznek-e a lények az a legbiztosabb ha elf hérót veszel , átpakolod bele a lényeket és azal foglalgatod a bányákat meg avval harcolsz addig míg megnem csinálod a másodlagos küldetést (amugy a másodlagos küldetés nélkül is végiglehet vinni csak kicsit hoszadalmasabb , én is kb mikor már ilyen 50 emeráld dragonok tüntek el , akkor kapcsoltam ) -
troc #8191 kérek egy mentet állást a játék legvégéről, vagy az 5. kampány 5. küldijétől. becsíteltem az értékeit az elfnek, aki most visszatérvén legyőzhetetlen, de így meg nem jó játszani. :)
nagyon köszi! -
Reyes #8190 Sziasztok! Tudnátok segíteni abban, hogy Hamachi-val hogy lehet neten játszani?
Addig eljutottam, hogy a Hamachiban beállítottam egy új network-öt.
Ezután? Végig kell csinálni azt, ami a FAQ-ban a 12-es pontnál van belinkelve???
Vagy lehet egyszerűbben is? Ha igen, akkor valaki pm-ben válaszolna nekem, ha szépen kérem? Köszönöm, tisztelettel: Reyes
Jah és a heroes5hun network-höz nem tudtam csatlakozni, mert be van telve a 16 hely:-/ -
#8189 Sheltemet kérném, hogy lépjen akcióba... -
protunius #8188 ja és nem mondtam hogy közben 2* egymás után beállt a pestis -
protunius #8187 eddig mondjuk nagyon könnyű volt a játék, talán túl könnyű is -
protunius #8186 már próbáltam, de amikor visszafelé mentem (nagyon legyengült sereggel) akkor az ellenség letámadott és fűbe haraptam -
protunius #8185 szedjem el az infernót? -
protunius #8184 hát akkor mit csináljak? azzal a sereggel amit szerváltam szart se érek -
#8183 hmm, észre se vettem -
#8182 meg van mondva az elején egy videoban... a sylvan lények nem szeretik Agraelt, ezért egyszerűen lelépnek. sz'al nem bug, szándékosan van így... -
protunius #8181 Hi! Mé van az, hogy az Inferno campaign 4. küldijében szépen sorban tünnek el a lényeim? (Inferno hőssel sylvanos lényeim vannak csak) Választ please sürgősen!! -
#8180 kerlek ne ordits.
egyreszt azert nem kaptal valaszt, mert senki nem tudta, mivel az ubi nem mondott semmit
masreszt ha tudnal olvasni, visszaolvasnal 1 par hsz-t, es meglatnad, hogy le van mar irva
es tudod mit? mar csak azert sem masolom be, keresd meg. -
gomba001 #8179 ELOLVASTAM!!! DE MIKOR JELENIK AZ A KIB... PATCH??? eGY CSOMÓSZOR MÁR MEGKÉRDEZTEM!!! DE MINDIG SZART MINDENKI RÁ!!! ÉS A FAQ-BA NEM ÍRJÁK HOGY MIKOR ADJÁK KI!!! -
#8178 figyelj csak, volt eddig sacperkb 8 kerdesed ebben a topicban, es mind bicskanyitogatoan hatott az emberekre, mivel azt tukroztek, hogy nem tudsz olvasni
viszont 1 forum lenyegeben abbol all, hogy emberek irnak egymasnak, es olvasnak egymastol
ha valaki nem tud olvasni, miert forumozik? a takaritonenit sem ultetik forma1es autoba, hogy nyerjen vele futamot. -
#8177 -
#8174 Bug. Várj patchre. -
#8173 de nem jo mer piros a lo. :D -
#8172 :))
Ha jól emlékszem, nem messze a hídtól van a lejárat a felszín alá, le kell menni, és valamerre lesz a kripta..meg lehet találni. -
Killer0078 #8171 Valaki segítsen már!! -
#8170 Hát akkor passz.Bróbálj meg régebbi mentést, pályaújrakezdést, lófehérítőt.. -
#8169 De odamegy....klikkelek mint az állat és semmi nem történik:( -
#8168 A piros ló azt jelzi, hogy harcolni kell ott. Abban a cryptben kapod meg a csizmát. -
#8167 Ne oltogassatok már!:D Hülye nem vagyok
De nemtudok bemenni a Cryptbe.....:( Adjatok már egy screenshotot hogy melyik helynél kapom meg a csizmát pontosan....Lécike -
#8166 Sajnos ez egy bug. Azonnal uninstallálnod kell a játékot és soha de soha nem teheted fel újra... -
#8165 Szóval asszondod, hogy a ló piros...aham. Del.