Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cobra.
Persze, hogy az öreg lassabb (Elder) <#vigyor4> Cserébe erõsebb.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

reaper4
az a poén h igaza van. ha nincs warez akkor nincs warez nem pedig kicsit van mer muszály 😊. de az egész ország ilyen úgyhogy mind1.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Törölt felhasználó
Igen ez elõfordul! Úgy emlékszem más egységnél is vannak hasonlók.
Nem biztos, hogy az adott csatában a fejlesztett jobb, van amikor elõnyösebb a az alaplénnyel lenni! Mindig az adott szituációtól függ!
küldjön már valaki egy mentést pls.
errõl a páyáról: "the counquest
Lammer
egy kis erdekessegre figyeltem fel, nektek feltunt? 😄 Druid speed: 5... Elder Druid speed: 4... :o 😄DDDD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Törölt felhasználó
Sztem sem igaz, hogy a nekro gyenge lenne! Csak tudni kell vele játszani!
Persze az elõzõ verziókhoz képest tényleg sokkal gyengébb, de a 3-ban és a 4-ben verhetetlen volt. Most az 5 egyik legjobb "újítása" , hogy a fajok erõssége közel áll egymáshoz.Nem igazán lóg ki egyik sem olyan drasztikusan
Lammer
arkangyalnak jobb az "inisiétje" <#papakacsint>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Kandurex
Persze, csak sajnos a csonti egység önmagában nagyon keveske. Viszont tömegben, megfejelve valami erõsítõ varázslattal kincset ér, hisz nagyon olcsó!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Agamemnon
Vagy akár pénzbe sem kerül, hiszen nem kell olyan sok csatát megvívni ahhoz, hogy 500 csontid összejöjjön... necro 3-as pályán 3k-m volt...

j0nNyKa
kiderul h skeleton archer van overpowerelve

bar azert tegyuk hozza, hogy te a skeletonrol blesselve beszelsz, az angyalkarol meg siman

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Kandurex
És most nézzük meg az ár / arányokat- 25 arkangyalus kb. 40 - 50k pénzbe kerül + hozzá pár nyersanyag ami kurvára nem olcsó.

Míg 500 csonti 8500 -ba kerül!

... no comment

Persze nem akarom lehúzni az angyalkákat, hisz 500 angyal 15k csontit csap le, expert might meg valami 30k -t..😄

NeoMaN
no majd megnézem ezt a bless dolgot, de nekróval általában tényleg átkozni szoktam 😊))

j0nNyKa
csak hulyen jon ki pont a necroval aldani :]

Kandurex
Mondjuk az alap csontiknak nem árt egy righteous might varázslat.

Sebzések alakulása:

might nélkül

100 csonti = 100dmg /felejetõs/

de might alappal már 300dmg, basicel már 600, advenceden már 900, experten pedig már 1200 a sebzés, ami ugye 5 arkangyalt is lecsap. 500 csonti 25 arkangyalt csippant le, ami annyira már nem "rossz" eredmény.

j0nNyKa
ugysem fogod megerteni, viszont 3.jara mondod el, hogy befejezed. na, tegyel is igy.

j0nNyKa
tehat akkor a beallitasokban. 😄

NeoMaN
ja, lol

NeoMaN
Feltöltöd valahová (monnyuk itt az SG-n az albumodba) és a HOZZÁSZÓLÁS alatt a KÉP gomb. 😊

A nevemhez.
NeoMaN
tõtelék 😊

Ez most nem a HoMMV-höz tartozik de pls mondjatok meg.Hogyan tok képet berakni??
Kandurex
Hát, ja, mondjuk a 17/fõ arany árával a legolcsóbb mob 😊

jazzy
Latsz te ott infot, hogy honnan lehet letolteni? Olvasd el megegyszer mit irtam.
NeoMaN
Nekró 2 is egy mocsok pálya. Minden lépést 3x-4x kell visszatöltenem, mivel irgalmatlan gyengék a nekrók így elsõre. A nekró skill meg marha sokat ér, ha 100 Skeleton harcos 100-at sebez, viszont ha megüti a leggyíkabb egység, akkor a felének annyi...

Kandurex
Ma jelent meg.

jazzy
A nem osztunk warezt nem azt jelenti, hogy o nem azzal jatszik, hanem azt, hogy itt nem fogsz rola kapni informaciot, mi sem kerdeztuk meg, hogy honnan tolthetjuk le. Minek commentelsz ha nem tudod ertelmezni?
Ja most látom hogy a minimap kissé spoileros bár szerintem aki szív az inf 3-al az inkább csak örül neki <#hehe>

Ja meg egy rohatt nagy tipp a pályához, nagyjából a közepén van egy Hill Fort ahol aranyért ápgrédelni lehet a sima egységeket, volt vagy egy tucat emerald dragonom amikor az elf buzzancsnak még csak pár sima zöld sárkánya volt, jól el is picsáztam, élveztem rohattul mitagadás weheheh <#hehe>

Hát sajna én is csak eddig jutottam.Hiányzik egy elem az upgradelt lényektöl.ebböl igy soha nem lesz lánc-kombo.
Asszem a kék kapu mögött emerald dragonok vannak, ha kinyitotta és jó a diplomáciája lehet hogy azok álltak be a csapatába.
Plusz még az is lehet hogy vhol a térképen kolbászolt egy másik hõse a sárkányokkal és átpasszolta neki.

Lobsterman
Kösz de nem cheatelek. Vagy sikerül megcsinálnom ha lehiggadtam, vagy uninstall, és le van tudva. Egy játék csak egyszer idegesíthet ennyire fel. 😊
Egyébként elvileg jól kezdtem, mert azonnal befoglaltam az elsõ várát, kb 4 héttel késõbb a másodikat amikorra lett egy ütõképes csapatom, aztán utána 2 hétre még az utolsót. Legjobban az idegesített fel hogy honnan szerzett várak nélkül 2 nap alatt +5 sárkányt(csata elõtte, reload és 2 nappal késõbb újabb, csak innen tudom). A többi már csak fa volt a tûzre

Ezt a bónuszt inf 3-on hogyan lehet felvenni?
Nem találtam az utat <#fejvakaras>

En nem olvastam leirast az elemental chain dolgokrol.
Magamtol annyira jottem ra, hogy air/earth es fire/water oda-vissza uti egymast, ilyenkor a leny sebzesehez meg hozzaadodik az 1/6-a elemental damage-kent.
A lenyeknel jobb gombra egyebkent csak 1 elemet ir ki, de az mindig bejott hogy ellentetes lenyek eseten + elemental damage. 😊
Viszont most nezem a leirast....ugy latszik bonyolultabb a dolog kicsit. 😊

Agamemnon

ez segít, bár, ha jól kezded el, akkor e nélkül is megoldható

ja a szintlépést ne próbáld ki, mert nem biztos, hogy abbahagyja...

Lobsterman
van róla fogalmam, végigtoltam az utóbbi 2 heroest kiegészítõkkel, de ez azért kicsit erõs. fõképp hogy õ 16os én 22es, plusz akkora serege van hogy azt az életben nem irtom ki.

j0nNyKa
vegyel mar vissza a stilusbol, van rola fogalmad, mi az az eros hiro, meg gyenge hiro ?

Lobsterman
Wááááá! na most van tele a faszom az egésszel! Milyen mûsor már az hogy én leszedek 88 íjásszal 0 sárkányt, õ leszed 38-al kettõt, én leszedek 3 sárkánnyal 0t õ leszed kettõt. én leszedek 150 spriteal 2 druidát, õ leszed 6ot 170el. A kurva csaló anyját.

Akkor egy kérdés !
Reloaded vagy Unleashed van emg nektek? ( nekem mind2) ofkorsz megvettem

j0nNyKa
off
tokjo az uj logod
on

j0nNyKa
nem osztunk warezt.. van 1 szuper oldal ahol mindig fentvannak a legujabb crackek, esetleg ott keresd..

PiszkosFred
Bolt?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

re ! MA tettem fela játékot elolvastam F.A.Q-t és oylan problémám van , hogy el akarom indítani a gémet , és kiírja h mountolt a játék (HOMM5) és nem engedi elindítani és azt kéri , hogy vegyme ki virtuális meghajtóból.
Ha kiveszem el sem indul. NOCD crack vagy mi kéne? 5letek plz

melyiket,mert nekem 6600 gt-m van és azt hiszem a legújabb driver van hozzá.
Amikor megölnéd a második hõst is, ugye?
Nekem is ez volt, aztán felraktam egy másik vidkari drivert, és ment.😊

Lobsterman
Kicsit néha eszembe jut a játék kapcsán egy Dropkick Murphys szám szövege, miszerint:
Fight, fight, you'll never win
Tonight i'll start again
Fight, fight, you'll never win
How will I make amends <#idiota>

Most jelenleg az Inf3 kapcsán. Druidák kiirtva, mind3 vár befoglalva, és kerget az a nyamvadt hõs, aki valami mágikus úton folyamatosan kapja az utánpótlást(jó oké. diplomácia is benne van a pakliban, de valamiért egészen pontosan 3* olyan erõs serege van mindig mint nekem. Már 5* nekiugrottam(vagy õ nekem) úgyhogy azért látom) Plö 2 nap alatt 2 nagygonoszsárkányból 7db lett. Kissé csalódtam, mert azért ez már csalás szintû nálam.<#falbav><#falbav><#falbav>

hi,
volna egy kis gondom a The cultist pálya the promise résznél tartok a végén,de nem tudom befejezni,mert a játék exe híbára hívatkozva kilép, már próbáltam többször újra és mindig ott lép ki, valószínû hogy valamilyen programfutási híba van.
szeretnék kérni egy mentést arról a pályárol ami ez után következik a neve: "the counquest"
jöhet priviben is.
thx.
Agamemnon
Úgy sem mûködik, akkor egyszerûen inaktív lesz a varázslat. A town portal, és a summon creatures varázslat ugyanahoz a várhoz kötõdik (legközelebbi), és ha beálsz egy másik hõssel abba a bizonyos várba (elé), akkor a town portal egyszerûen szürke marad (nem aktiválható varázslat), míg a summmon creatures még mindig mûködik.
Persze lehet, hogy ezt valamelyik varázsiskola expert fokú ismerete már feloldja, azt nem tudom. Én ezt tapasztaltam.

nekem már meg van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 hete és naon király

Jobb klikk a célpont lényen ki kell hogy jelezze az adatai között az elemeket. Nem néztem még meg, és azt a honlapot sem tanulmányoztam át. Talán ez lehet a hiba...

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Sajna nekem nem mûködött ez a town portal módszer demóban, de mégegy próbát megér.

NeoMaN
hehe télleg... 😊))