Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem mondta hogy kell sárkány de mikor késõbb ránéztem az objectivesre nem volt ott. Egyszerûen utánnamentem a fõvarázslónak és bejött az anim hogy letermelõdtek ill. mission completed

Meg nem akarlak elszomorítani, de nekem sokszor ugyanazokat ajánlotta fel újratöltés után is😞

Mint kicsit lentebb írtam: "Kérdezhetnétek miért leírni mikor ez 5. szintû tehát expert dark magic kell és egyértelmûen csak az 56+8*Powernek van értelme. Nos azért hagytam benne mert sok varázslatot lehet tárgyban találni, mondjuk scroll stb, és akkor ugye nem experten számolja."

Megtanulni experten lehet, de hozzájuthatsz artifactból is, vagy pálya elején fölajánlja és ezekben az esetekben nem kell

Köszönöm

Agamemnon
Ja, azon a pályán nem szükségszerû minden várat átalakítani, az csak secondary objective , és nekem nem is sikerült mindet, hiába próbáltam újra meg újra... kettõt simán, de a harmadikat...

Agamemnon
<#confused><#nemtudom>

Agamemnon
Azért ekkora kicseszést! 15-ös szintû a warloc-om, és eddig egyetlen egyszer adott mágiát abilitynek, akkor is summon-t... most minden szintlépésnél rágom a körmöm, hogy mikor ad be olyan választási lehetõséget, amibõl csak rosszul jöhetek ki... persze tudom, load aztán el van intézve, de általában egy jó kis csata után van szintlépés, azt meg nem biztos, hogy újra akarom játszani...

hidd el hogy már nincs a térképen olyan sárkány, amit ne támadtam volna meg. gyakorlatilag már csak várakból tudok sárkányt termelni.. de nem fogadja el azt sem. most kezdhetem újra?!

Agamemnon
én egyszerûen csak megtámadtam azokat a sárkányokat, maik a térképen voltak, és abból már összejött a szükséges mennyiség... nekem ezt elfogadta.

j0nNyKa
de nehez mert gondolkodni kell benne

nezzel szet a mai tarsadalomban, van ennel nehezebb feladat ? 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Help!! Nekró 3. pálya 😞

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szóval a végén kéri h legyen 20 bone dragonom.. elõször vittem neki 63 spectral dragont, nem engedett át. most letenyésztettem 25 bone dragont, és a feladatok között a "raise 20 bone dragons" még mindig nincs kipipálva. mi a teendõ? ha valamire nem jöttem rá, akkor mondjátok meg, és elkezdek keresgélni tovább😊

NeoMaN
Nem igaz, hogy nehéz. H3 elsõre sokkal nehezebb volt mint ez normálon.

Lobsterman
Ez azért van mert te nagyon vágod biztos a témát. De aki annyira nem vérprofi azért tényleg elkelne egy easy vagy egy rendes normal mód. Mondjuk nekem nem kellett még pályát újrakezdenem, de azért néha erõteljesen az idegeimre megy 1-2 überbrutál ellenséges hõs.

Lobsterman
mint bármilyen másik épületet 😄

dante3
Volt olyan másnak is,hogy a negyedik pályán amikor felhúzom a csizmát és átmennék a vizen baszik átmenni!Minden feladat kész az öcsém gépén néztük délelõtt ,nála simán átment! Mi a rák van?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

sztem érthetõ volt:VÁROSOKBAN

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

És azt hogy lehet építeni?

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

ezek cak a képzettésgei
spelleket a városokban kell szerezni mégpedig a mages guild minnél magassabbra építésével

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Nemrég kezdtem a játék campaigját isabellel vagyok a 3.dik haven pályán 13.dik szintû de csak 3 varázslatot tud.Pedig ha megnézem a karakter lapon akkor ott van már light,dark meg destructive magic is mégsem tudom használni õket.Tudom hogy kicsit láma ez a kérdés de ez az elsõ heroes amivel játszom.Amúgy nagyon bejön a játék alig várom hogy valami jó kis mágussal lehessek!

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

jazzy
Curse of the netherworld 5-os szintu varazslat elvileg csak expert dark magicnel tanulhato nem?
j0nNyKa
gecijo, csak gratulalni tudok

j0nNyKa
toltsetek le ezt, masoljatok be a data mappaba, es javitott szovegekkel lesztek gazdagabbak (thx 2 kHares)

már megtudtam..köszi😊

Mikor jön ki a magyar változat?

Ez jó, tetszik 😊

Egyébként meg semmi gond a crack-kel kedves szergely és ha az ubi tényleg annyira védene még mindig starforce-ot erõltetnének mindenre. Nem a védelem megléte/nemléte miatt lehet dolgokat eladni. Hozhatnám példának a kasszasiker GalCiv 2-t vagy az Oblivion-t amik mindenféle védelem nélkül vannak de ma már írtam eleget.

Akkor elküldtem. Ha felkerül leírom hogy mûködik nehogy sokan félreértsék. Tehát felül kell írni a file-al a data könyvtárban lévõ texts.pak-ot. Természetesen saját felelõsségre, backupot csinálni ha nem tetszik lehessen visszaállítani.

Minden adat a lentebb említettt oldalról van. Ha ilyet látsz:
"Curse of the Netherworld (9 Mana)

Deals unholy damage to all the living non-infernal creatures on a battlefield.

12+4*Power 12+4*Power 12+4*Power 56+8*Power"

itt a sebzéssel van kiegészítve a leírás. Az elsõ ha nincs képzettséged belõle(jelen varázslatnál dark magic), a többi a basic, advanced, expert. Kérdezhetnétek miért leírni mikor ez 5. szintû tehát expert dark magic kell és egyértelmûen csak az 56+8*Powernek van értelme. Nos azért hagytam benne mert sok varázslatot lehet tárgyban találni, mondjuk scroll stb, és akkor ugye nem experten számolja.

Más eset:
"Suffering (5 Mana)

Weakens the target enemy unit to decrease its Attack.

Attack of the target in decreased by 3, 6, 9 or 12, depending on Dark Magic mastery."

Leginkább emiatt csináltam hogy számszerûen lássam mit mikor mennyiért.

Magic Boy
Elvittem a havernak a gamét föl is raktam és addig semi gond nem volt mig be nem jött a kezdõképernyõ na ott veszettül elkezdett vibrálni a kép!
Levettem 640-480-ra a felbontást ami segített, de még így is bevibrál néha!
Létezhet, hogy egy g3-as 64 MB-s kártya nebírjon el a HOMM 5-el?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Szaruman
De mi olyan nehéz ebbe? Nekem eddig 2x kellett pályát újrakezdeni, egyik az inf3, másik a warl1 (elbsztam a hõst). Sztem bõven belefér.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

állítólag igen 😊

Magic Boy
Állítólag az elsõ pach-el jön a Easy igaz ez?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Jelzem a Heroes 5 egy spéci eset mert itt a normál lett a hard, nem ez az elsõ stratégia amivel játszom és szerintem a készítõk elszálltak egy kicsit a nehézségét illetõen.

Kihívás és kihívás között is van különbség, sakkozni se Kaszparov ellen fogok mert nem élvezném ahogy szarráaláz 2 perc alatt.
A játék szórakoztasson és ha vkinek easy kell hogy megkapja az élményt akkor legyen úgy szvsz

igenigen!!! <#worship>

j0nNyKa
apuci csak a jatekot fizette ki, a forumspamot nem, koszi

szomorkodhattok hogy ubisoft csinálja õ a legkeményebb védõ
másolt védelemmel teli játék kaki ezért kell megvenni!
jó ez a játék érdemes megvenni
j0nNyKa
vagy kuldd el [email protected] -ra, feltoltom es megy faq-ba

NeoMaN
Kérlek töltsd fel, engem érdekel nagyon!
Köszönöm!

Érdekel valakit módosított texts.pak? A varázslatok úgy vannak benne leírva mint a heroesofmightandmagic.com/heroes5/ oldalon.
pl: "Divine Strength (4 Mana)

Causes the selected friendly unit to inflict more damage in combat. Spellpower determines the duration of effect.

Divine Strength increases the target minimum damage to min+t*(max-min), where t is 50%, 65%, 80% or 100%, depending on Light Magic mastery.
Thus, at Expert Mastery, damage is always equal to maximum."

A játék nem mondja meg konkrétan mi történik így viszont már lehet tudni.
Ugyan magamnak csináltam de eszembe jutott mást is érdekelhet. Annak a pár artifactnak a hiányzó leírása is bennevan amit talán j0nNyKa linkelt be napokkal ezelõtt.
Amennyiben igény van rá feltölthetem valahova.

Lobsterman
hoppá. inf4en utolsó csata, kissé túlerõben volt a csávó(miután a negyed hadseregem odaveszett a 2 kapunál), de gondoltam azért bepróbálkozom vele. a kis genyó elfecskének 45 perces csata után maradt 1 azaz egy treantja, és így nyert. furamód ezen nem idegeskedek. pedig tegnap hogy kiakadtam inf3on. utólag is bocsi azért <#beka3>

NeoMaN
Hááát, azért Doomot és Quaket is nightmaren kell nyomni. Csakúgy mint COD-ot és társait....

Hello!

Tudom, hogy olyat írok, amit nem szeret a fórum, de megteszem, mert vmi nem jó:
Szóval, a Haven 5. pályájáról van szó.
Olvastam a FAQban, hogy mit kell csinálni.
Most annál a részénél járok, hogy kiástam azt a trágyat, bevittem a várba és jött egy támadás is, amit kivédtem.
És itt jön az, ami nálam nem olyan egyszerû, mint ahogy le van írva.
A támadás után a küldetés nálam nem fejezõdött be, hogy már ne védjem a várat.
Többféle megoldást is próbáltam már, de nem megy innentõl.
Ha az egész seregemmel rástartolok a kapura, akkor elfoglalja a váram.
Ha csak a seregem felével, akkor meg megöli a hõsöm.
Egy olyan erõs sereggel mászkál a pályán fel, s alá, hogy azt sehogy se tudom kijátszani, megölni meg lehetetlenség, legnagyobb az, hogy ennek a kapunak a környékén mászkál.
Ilyenkor mi a teendõ?

Kandurex
De nem is értem!? Nem a kihívást, a veresenyt, a küzdelmet keresi az ember? Ez nem Quake - Unreal stb. hogy átlõjjük magunkat az unalmas estéken. Itt értékek vannak amiért küzdeni kell! Harcolni, vért izzadni, gyõzni, veszíteni! Nevetséges ez a sírás - rívás!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Akkor itt is fognak sírni very easy mellett is nem? <#idiota>

Semmibe nem kerül berakni egy easy módot így az az 5k is megveszi a játékot, Oblivionnál is kihagyhatták volna az ultra low detailt hogy vegyél jobb gépet vagy ne játsz vele de úgy gondolta a kiadó hogy a több pénz jobb és igazat is adok neki.

Ha vki régi heroesos akkor annak ott vannak a nehezebb fokozatok de ezért szopatni az újjakat szerintem hülyeség, én se fogok pattogni amikor kijön a Medieval2 hogy miért van benne az Emperornál gyengébb fokozat is meg nekem még nehezebb kell, RTW-ben is egy csomóan a very easy mellett is csítért sírtak a fórumon, ez van 😊

Nálam az elfek az elsõ város elfoglalása után jöttek. A csontigyûjtés akkor jön be, ha egy bizonyos pontra elérsz a térképen. Vagy ha már túlléptél bizonyos idõt. Nem emlékszem pontosan de mintha ez utóbbi lett volna, igaz mindkét esetben mikor azon a pályán játszottam, nagyjából azonos idõpontban voltam közel azonos helyen.

A városokat nem át lehetne, hanem át kell konvertálni, csak akkor lesz elfogadva a küldetés. Írja is a mission logban, hogy át kell alakítani minden várost. Ha azt írja vesztettél, akkor kezd elõlrõl a pályát.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Kandurex
A 3. 4. rész ennél nagyságrendekkel nehezebb. Még is világsikerrõl beszélhetünk. Az, hogy 5k -ból 100 panaszkodik még normális 😊

Nem tudom mi alapján számolta, de mindkét ellenfél 30-as szintû volt, a pontos értékeikre nem emlékszem sajna. A hullám 750-et sebzett minden nem inferno lényen, a chain meg 450-et 4 csapat lényen

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Törölt felhasználó
ha jól emlékszem, akkor a H3-ban és H4-ben is máshogy számolták a sebzést, talán itt is. Gondolom majd a manualban szépen le lesz írva.