Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mar nem jovo het (remeljuk) 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Amúgy eddig 2 multi meccset játszottam, mind2-ben inf voltam. Elég táp, és teccenek is az 1ségek😊 Elõször dungeon ellen mentem, ott elég fölényesen nyertem (a 80-ból -70 mana az ellennek😄), majd necro ellen😄 1500+ csonti, 600+ zombi... 2x játszottuk le a csatát, elsõre nyertem, 2.ra döntetlen lett, mer elcsesztem😊 De vmi miatt -1 luckkal jött alapból, tõlem kapott -2-t, anélkül viszont tuti nem nyertem volna😊 Szal nem gyenge a necro, elég balace-os a játék. Most necro vs sylvan meccset megyünk, az ellenfelem a valadimirrel van (az élesztõs, asszem az a neve), szal érdekes lesz a végkimenetel😊
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Eddig nezegetned kellett hogy melyik lenynek mekkora a speedje es ebbol kiszamolni, hogy mikor jon, de igy sokkal egyszerubb es atlathatobb a dolog.
Esetleg az zavaró hogy a képernyõ bal alsó illetve jobb alsó részében lévõ egységeket sokszor takarja valami csata közben.
Igenis látszik minden, csak tudni kell látni is, nem csak nézni.
...és fõleg nem fikázni.
A vár 3D-s nézete tényleg felesleges, semmire sem jó, csak 1x megnézni, és az építkezésnél is a piros-kék-zöld szín háááát....Néha alig tudom megkülönböztetni, hogy ez most kék vagy zõd.
A csata szerintem gyönyörû és élvezetes és a sorrendsáv is nagyon hasznos dolog és qva jó ötlet, csak tényleg soxor meg kell állnom a harccal, hogy bevárjam 😊.
Jön itt peccs nyugi.
Sosem felejtem el mekkorát ordítottam dühömben amikor a HOMM4-ben megláttam, hogy nincs HEXA a csatánál. Nem hittem a szememnek...
Közötte mindenhol csak ez az izé díszeleg? Már a Warcraft többet tudott felmutatni.. bár nem akarom hasonlítgatni a kettõt.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
- Kettot boksz a terkepre es mig lep a herod megprobalod mozgatni a nezetet valamerre: bam, visszaugrik a kamera folyamatosan a hosre...
- Valahogy az osszes dialogusablak olyan szedett-vedett, rakattintok a hos egy skilljere, az kijon, majd kis ido mulva atvalt mas nezetbe, akkor mar tokmast latok, az ikonok rendezese furcsa. A HOMM egyi kreszenel sem ereztem meg ezt, de... osszecsapott nagyon.
- Varosok: Ah, ez bant a legjobban. Van egy ocsmany 3D varos ami eddig barmelyik reszben hangulatosabb volt, ikonok megint osszevissza, a garrison is vagy mukodik, vagy nem. Epitkezes is katasztrofa, az az attunes effekt amikor kijelolsz valamit epiteni meg '96-ban elment volna, de manapsag...
- Harc: Megint csak ocsmany a kinezete, a jatekter egyetlen eegy felscalelt textura benyomasat kelti, hiaba kidolgozottak a karakterek ha a taj ilyen. Teljesen felesleges volt alul az a sav ahol a kezdemenyezesi sorrendet latjuk, ha valaki azt bamulja sosem tudja ki jon eppen 😛 A moral v. luck bonusok effektje is szornyu, az az egynegyed szivarvany a luckra olyan mintha en rajzoltam volna.
- Cutscenek: Sirva skippelem oket. 2006 majus. Az ubisoft eljutott oda, hogy a cutscenekben nem mozog a karakterek szaja. Azon kivul pl. az elso CS mikor Nikolai harcat mutatjak meg unalmas is mint a szar.
Hat... 6.5/10 nagy joindulattal 😞
Together we'll fly someday...
Ezt átadhatták volna a Blizzardnak, hogy csinyájják meg. 😊
Na mindjárt átnyálazom a FAQt.
MÁS:
Már 3 csatában is elõferdült bazz, hogy csata közben átváltott arra a hülye csatára, amikor idõre kell lépni!!! Minden alkalommal akkor csinálta, amikor a varázskönyvben túrkáltam és jobbklikkel nézegettem a varázslatok sebzését. MIEZ? Nagyon idegesítõ....
- ma sreddeltem a DVD és kész - engem többet ma neidegesitsen ez a gém -
szánalamas egy próbálkozás : a cutscenek alatt csak ültem és nem akartam elhinni, amit látok.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Ezt melyik képességbõl adódóan kaptam? Csak mágiáim, attack-ome + logostic-om van.
Én általában csak kampányokban veszem fel automatikusan a nehézséget, de ott mindig.
sima térképen nekiszaladok a térképben leírt/beállított nehézségi szinten és majd kiderül, ha jó a map..jól ven beállítva, érdekes és tetszik akkor újratöltöm és feljebb veszem a nehézséget, ha kicsit felejtõs akkor végigjátszom azon a nehézségen ha nincs jobb.
Ki mit szeret, vannak S térképek (fõleg multira), offban ott még érdemes felvenni maxra a nehézséget, mert kevés a hibalehetõség.
De én a legnagyobb xxl-es térképekért vagyok oda jó szövegekkel, szép vidéken, na itt amit bír, mert azt úgy is akár 2hónapig lehet játszani.
Sõt vannak kifejezetten szívatós térképek, ahol akár tovább is eltart. <#eljen>#eljen>
Igazából az easy-nek nem hiszem hogy lenne értelme, nem jó átgyalogolni egy térképen sztem, és szvsz a HoMM olyan hogy nagy térképen jó nehézségen szinte tuti biztos hogy visszatöltesz mentést, persze annál kevesebbet minnél jobb játékos valaki, de ha jó nehéz a map, akkor ott minden számít, ha nagyon elrontottad a térkép felderítését már esélyed sincs...tehát ha überjátékos vagy és nagyon érted, akkor is szinte szükségszerû...legalábbis csalás nélkül.
..és ez jó, én ezt is szeretem, egy jó térképet szivesen töltök vissza.
szal lehet hogy jó lenne az easy fokozat, de sokan szvsz azon hagynák, és az nagy hiba...sokat hagy ki az ember ha nem kûzd mint pata a napon.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Mess with the best, and die like the rest...
ez 1 forum, van boven idod atnezni, amit ide postolsz.
\"A book is a book\" Clive Barker
Na onnan galopp vissza, sárkányt elõre betoboroz, úgy mentem át, így azonnal objective completed.
De nem érdekel, visszaépítem az összes váramat lvl5 mage guilddal- na, csak nem rossz az a frenzy/puppet master/curse of the netherworld😛
figyu mar, az miert van, hogy ha a legfelso uzidnel raviszem a kurzort a nevedre, akkor ujrakezdi a gifet ?! (de csak a legfelsonel, havernal is igy van)
ez valami sg bug/feature... vagy ez.. ezmi ?! 😄
on :!!: