14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#8487 lol, biztos :DDD -
#8486 hát ilyen felfogással nemtudom ki a geci...baz...hát most nem találta, Istenem...régebben jogos volt még, mikor napi 500hsz volt, hogy: "jajj, elakadtam bazd, segíccsetek má" -az ilyenekre a FAQ...
de most már viszonylag úgy látom, hogy lenyugszik a topic, mostmár azért lehet ennek az egy-két szerencsétlennek segíteni, ha nagyon nem találja... -
#8485 de most hiaba martirkodsz, tenyleg nem tudsz olvasni... ok tudnak, te nem
it's simple -
#8484 THX!
Ja és tényleg nem tudok olvasni ezt is a nagyim olvasta fel nekem -
#8483 de akkora gecik vagytok, azt vartam h magatol ratalaljon, vagy tovabb pattogjon h nincs benne.. :[ -
#8482 ne legyel mar gyorsabb:\ -
#8481 2. Haven kampány ötödik pálya / The Fall of the King / (eleje; puzzle map; vége)
Elindulsz felfelé, elfoglalod a fenti várat
Vár felett jobbra van 1 csapat pitlord, megölöd, mögüle kiszabadítod Isabellt
Isabellnek odaadod a seregedet, bemész vele a várba, véded a támadasok ellen
Godrickkal eközben felfedezel, vagy amit akarsz
Ezután ki kell ásnod a Tear of Asha-t
A pályán van 3 obelisk, kb átlósan jobb fentrõl balra lefelé (a default nézetben)
Ezekbe belemész, mikor mind3 megvan, kiad 1 térképet, hogy hol a Tear of Asha
Megkeresed, kiásod (kör elején, max lépést igényel), elviszed a váradba, ezután jön még 1 támadás, kivéded Isabellel
Ezután nem kell tovább védekezned, elindulsz a pálya jobbalsó sarkába
Lesz ott 2 kapu, az egyik -a fentebbi, ami mögött a vár van- KURVAERÕS, a másik, a lentebbi egy gyenge kapu
A fentivel NEM KELL FOGLALKOZNI (és nem csalás, direkt olyan erõs...)
A lentit elfoglalod, Godrick-kal bemész rajta, majd odébbállsz a hiróiddal
Vársz 2 napot, és nyertél is
Megtalaltam a valaszt a FAQban. Nagyon bonyolult volt, 2 kattintas. -
#8480 2. Haven kampány ötödik pálya / The Fall of the King / (eleje; puzzle map; vége)
Elindulsz felfelé, elfoglalod a fenti várat
Vár felett jobbra van 1 csapat pitlord, megölöd, mögüle kiszabadítod Isabellt
Isabellnek odaadod a seregedet, bemész vele a várba, véded a támadasok ellen
Godrickkal eközben felfedezel, vagy amit akarsz
Ezután ki kell ásnod a Tear of Asha-t
A pályán van 3 obelisk, kb átlósan jobb fentrõl balra lefelé (a default nézetben)
Ezekbe belemész, mikor mind3 megvan, kiad 1 térképet, hogy hol a Tear of Asha
Megkeresed, kiásod (kör elején, max lépést igényel), elviszed a váradba, ezután jön még 1 támadás, kivéded Isabellel
Ezután nem kell tovább védekezned, elindulsz a pálya jobbalsó sarkába
Lesz ott 2 kapu, az egyik -a fentebbi, ami mögött a vár van- KURVAERÕS, a másik, a lentebbi egy gyenge kapu
A fentivel NEM KELL FOGLALKOZNI (és nem csalás, direkt olyan erõs...)
A lentit elfoglalod, Godrick-kal bemész rajta, majd odébbállsz a hiróiddal
Vársz 2 napot, és nyertél is
Tessék, kimásoltam neked (Igen, a F.A.Q-ból). Persze nyílván most írtuk bele és eddig nem volt ott... -
#8479 jolvan zozo, semmi gond, nem bant senki
bizonyara hianyoztal az isibol, amikor az olvasast tanitottak
nem, nem gond :]]]]]]
tanulmanyozgasd meg a faqt baratom, azt ajanlom. -
#8478 amúgy énis osztom a véleményt...
nem szoktam írni, mielőtt leugatnátok (akinek nem inge...), inkább csak olvasok...
habár az utóbbi időben nagyobb a "harmónia"... -
#8477 Most Én nem vitatkozni jöttem hanem segítséget kérni mert erre való a fórum. De Te meg mondod hogy a FAQ-ot olvassam el. De ezek szerint neked kéne elolvasni mert nincs benne a válasz amit keresek. -
#8476 -
#8475 Ha nem talaltal a faqban valaszt, az nem a mi bajunk. Le van irva szorol szora. -
#8474 vauvau -
#8473 jolvan latom nem nagyon talalod fel magad
legyen
heroes V angol - pcdome
heroes V angol - 576 shop -
#8472 Akkor meg még vak is vagy. Szegény... -
#8471 es a rangere h jott ki mikor alapbol tactics be van neki allitva, ami mar kizarja az attakbol szukseges masik 3 skill felvetelet? -
Me Ga #8470 A válaszom nem volt leugatás, a tiéd viszont igen. ennyit Rólad... -
#8469 A FAQ-AL KEZDTEM DE MIVEL NEM TALÁLTAM BENNE VÁLASZT A PROBLÉMÁRA EZÉRT KÉRTEM ITT SEGÍTSÉGET DE LÁTOM IDE AZ EMBEREK UGATNI JÖNNEK NEM PEDIG SEGÍTENI -
Me Ga #8468 Tudtommal a CE elfogyott. A másik három cég csak magyar verziót ír.
Az sehol sincs leírva, hogy itthon csak magyar verzió lesz.
Szóval akkor hol lehet kapni?
-
#8467 szia!
most ugattal le 1 sracot, hogy nem kepes elolvasni a faq-t
a te kerdesedre a valasz a faq 1. pontja
van meg kerdes ? -
#8466 entudomhollehet! -
#8465 miutan 3an felvilagositottak, hogy nincs agyad, en csak ennyit irnek: csezdmeghogyenelkeszitemafaqttemegelolvasnisemvagykepes -
Me Ga #8464 Sziasztok!
Van valakinek infója arról, hogy Magyarországon hol vehetnék angol nyelvű verziót?
Köszi. -
#8463 entudomhogykell! -
#8462 Vegyél elő egy papírt, és írd le ötszázszor, hogy "Legközelebb elolvasom a F.A.Q-t mielőtt baromságokat kérdezek." -
Me Ga #8461 lásd fent: FAQ -
#8460 Hello!
Kellen egy kis segítség!
Az Első küldetésszorozat 5. küldetésénél elakadtam.
Egy héten belül meg kellett szereznem a kastélyt de utána ha letellik a hét veszítek.
Mit kell csinálnom?
Előre is köszönöm! -
#8459 Gondolom van róla mentésed, készítenél egy képet? Htxvm! -
amano #8458 Megoldottam!
Letöltöttem egy metés filet és azzal most megy.
Ha valakinek kellene: http://rapidshare.de/files/21583842/Campaign.sav.html -
amano #8457 Sziasztok!
Valaki találtozott már olyannal, hogy a campaign-ból nemlátszik semmi?
Tegnap megcsináltam a necro campaignt, utána elmentem aludni és ma, amikor folytatánm a campaign menüpont alatt, csak a back gomb látszik.
Olvastam a fórumon, hogy van új patch, feltettem azt is, azzal se jó :-(
Másnak is volt már ilyen ? -
#8456 en szinte mindet kihagytam, kihasznalva a key tenteket, meg az alvilagot -
Cassell #8455 Na a Dungeon utolsó pályája elég kis necces lett nem spoilerezek de mire az összes kapun átmentem- illetve 1et ki tudtam hagyni ,hogy ne kelljen legyilkolni -na még a "meglepetés vendéget" mire levágtam maradt 1 sárkányom meg vagy 7 hydrám. -
#8454 mar faqban is kintvan a patch readme -
SaGa Jr #8453 ráböksz a linkre és elolvasod mit írnak a patch readme részében.
patch readme -
Dant0r #8452 NNa, kipróbáltam a patchet- és mondhatom, hogy nálam gyorsult a játék jól:)
A konfigom: 3200+, 1280mega ram (eh?:D), 6600gt.
Eddig csatáknál, egy-egy nagyobb varázslatnál (bár inkább kedvfüggő volt, lehetett egy sima ice boltnál is) pl. armageddon, meteor shower, mindig belassult a játék, fps csökkent.
Na, most megy minden tökéletesen sooksok fps-sel:D -
SaGa Jr #8451 A térkép közepén van a kis szigetén. Oda átjutni a föld alatt tudsz. Ha ott vagy a szigeten, akkor már csak lefelé kell menni egy hídhoz és leverni pár barátságtalan dragont. -
SaGa Jr #8450 Nekem már sikerült az Urgash call, a nekró maxi skillje és a ranger skillje is maximálisra.
De nem fogod összeszedni 20. szintre. Örülsz ha 27-28, vagy 30. szintre begyűjtöd a szükséges skillt. Nem fogna kegyszerűen a megfelelő sorrendben jönni a választható skilljeid. Ha egy witch hut a megfelelő skillt adja, az segíthet, de ez ritka. A pálya elején eldől, hogy melyik hut mit ad, szóval ha nem tetszik, akkor nem sima save, hanem restart kell. -
#8449 - Fixed prerequisites for Urgash's Call, it was impossible to take it.
azer ezek kemeny dolgok :D -
#8448 ja, és a patchből nekem melyiket kell leszednem, ha reloaded-em van, gondolom az us-t és nem az Europe verziót, ugye? És ha felteszem akkor még ugye csak miniimageel lehet nyomni, szal javít annyit a patch, hogy megérje feltenni? Miket is javít?