Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayday
Nem kellene aktualizalni a fejlecet? 😊
Mar nem jovo het (remeljuk) 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

csak 1 alkalommal szívnak el varázspontot. ha esetleg bejön egy újabb egységük (mondjuk gate miatt) akkor azok is elszavnak de csak egyszer.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

kemény 0.25 minden lény után. Ez nem éppen erõs. Persze ha több száz van jelen, akkor izmos lehet, de ezekenek ez is a céljuk. :-)

dr Kotász
Hmm... én úgy vettem észre, minden körben.
Szaruman
1x csinálták. Legalábbis úgy vettem észre.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

dr Kotász
Egyetértek. Vagy csak egyszer csinálnák csatánként.
Az imp/familiar manaszivasat jo lenne ha csokkentenek egy patchben mert tul eros, szerintem.

Szaruman
Amit én sem értek, h némely videóban mozog a szájuk, némelyikben meg nem. Na de mind1, a GuildWars-ban sem mozog, nem ettõl szeretjük ezeket a játékokat. Multiban úgysincs videó, és az a lényeg😊

Amúgy eddig 2 multi meccset játszottam, mind2-ben inf voltam. Elég táp, és teccenek is az 1ségek😊 Elõször dungeon ellen mentem, ott elég fölényesen nyertem (a 80-ból -70 mana az ellennek😄), majd necro ellen😄 1500+ csonti, 600+ zombi... 2x játszottuk le a csatát, elsõre nyertem, 2.ra döntetlen lett, mer elcsesztem😊 De vmi miatt -1 luckkal jött alapból, tõlem kapott -2-t, anélkül viszont tuti nem nyertem volna😊 Szal nem gyenge a necro, elég balace-os a játék. Most necro vs sylvan meccset megyünk, az ellenfelem a valadimirrel van (az élesztõs, asszem az a neve), szal érdekes lesz a végkimenetel😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

attól füg mit ajánl fel a gép szintlépéskor, hogy mid van már meg és mit választottál elõzõleg. Az utóbbi nagyobb hangsúllyel esik latba.

A kezdemenyezesi sorrendet mutato sav a leghasznosabb ujitas a jatekban.
Eddig nezegetned kellett hogy melyik lenynek mekkora a speedje es ebbol kiszamolni, hogy mikor jon, de igy sokkal egyszerubb es atlathatobb a dolog.

Jah meg az hogy rengetexer kell zoomolni ha fel akarsz venni cuccokat. Sokszor zoom nélkül nem is látszik hogy van még ott valami.
Szerintem jobb mint a 4.
Esetleg az zavaró hogy a képernyõ bal alsó illetve jobb alsó részében lévõ egységeket sokszor takarja valami csata közben.

Nem tudom miért sírtok, én már tök jól kijövök a 3D-s várral, amilyen váraim voltak eddig azokban már szinte elsõ pörgetés után tudom, hogy mi van megépítve.
Igenis látszik minden, csak tudni kell látni is, nem csak nézni.
...és fõleg nem fikázni.

Lobsterman
Nekem is ez volt...

NeoMaN
Hát igen vannak dolgok..
A vár 3D-s nézete tényleg felesleges, semmire sem jó, csak 1x megnézni, és az építkezésnél is a piros-kék-zöld szín háááát....Néha alig tudom megkülönböztetni, hogy ez most kék vagy zõd.

A csata szerintem gyönyörû és élvezetes és a sorrendsáv is nagyon hasznos dolog és qva jó ötlet, csak tényleg soxor meg kell állnom a harccal, hogy bevárjam 😊.

Jön itt peccs nyugi.

Sosem felejtem el mekkorát ordítottam dühömben amikor a HOMM4-ben megláttam, hogy nincs HEXA a csatánál. Nem hittem a szememnek...

Kmarha
Ha már a cutsceenekrõl van szó.. normális video, intró vagy akármi, csak az ember kampány elején és a necro végén van?

Közötte mindenhol csak ez az izé díszeleg? Már a Warcraft többet tudott felmutatni.. bár nem akarom hasonlítgatni a kettõt.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Me0w
A H3 szamomra olyan 'osszerakott' game erzetet keltette. Barhova kattintottam, egyertelmu volt ,hogy mi a helyzet, a terkep szep volt, a rajzolt stilus nagyon illett a jatekhoz es szamomra nagyon jo hangulatot teremtett. Halasztottam is miatta egy evet az egyetemen, mivel pont vizsgaidoszakban jelent meg 😊) De a mostani jatekkal a bajaim:

- Kettot boksz a terkepre es mig lep a herod megprobalod mozgatni a nezetet valamerre: bam, visszaugrik a kamera folyamatosan a hosre...
- Valahogy az osszes dialogusablak olyan szedett-vedett, rakattintok a hos egy skilljere, az kijon, majd kis ido mulva atvalt mas nezetbe, akkor mar tokmast latok, az ikonok rendezese furcsa. A HOMM egyi kreszenel sem ereztem meg ezt, de... osszecsapott nagyon.
- Varosok: Ah, ez bant a legjobban. Van egy ocsmany 3D varos ami eddig barmelyik reszben hangulatosabb volt, ikonok megint osszevissza, a garrison is vagy mukodik, vagy nem. Epitkezes is katasztrofa, az az attunes effekt amikor kijelolsz valamit epiteni meg '96-ban elment volna, de manapsag...
- Harc: Megint csak ocsmany a kinezete, a jatekter egyetlen eegy felscalelt textura benyomasat kelti, hiaba kidolgozottak a karakterek ha a taj ilyen. Teljesen felesleges volt alul az a sav ahol a kezdemenyezesi sorrendet latjuk, ha valaki azt bamulja sosem tudja ki jon eppen 😛 A moral v. luck bonusok effektje is szornyu, az az egynegyed szivarvany a luckra olyan mintha en rajzoltam volna.
- Cutscenek: Sirva skippelem oket. 2006 majus. Az ubisoft eljutott oda, hogy a cutscenekben nem mozog a karakterek szaja. Azon kivul pl. az elso CS mikor Nikolai harcat mutatjak meg unalmas is mint a szar.

Hat... 6.5/10 nagy joindulattal 😞

Together we'll fly someday...

NeoMaN
Monnyuk átvezetõ animokat én is elnyomom, tényleg szörnyûségesen idegesítõen bénák, azonnal kirúgnám aki csinálta õket...
Ezt átadhatták volna a Blizzardnak, hogy csinyájják meg. 😊

NeoMaN
Securom van rajta...

NeoMaN
A lovak beszélnek!!
😛

Botond
539 új üzenet. Történt vmi érdekes is? Boltban lehet kapni már? (nem a collectort) Patch jött esetleg?

Na mindjárt átnyálazom a FAQt.
Me0w
Ja, az nagyon lol hogy beszelnek a karakterek de nem mozog a szajuk. Azert ez, valljuk be, szanalmas 😊

Fõleg, hogy szerzõdést bontottak a Starforce-szal, és nem lesz rajta védelem...
NeoMaN
Nem igazán, mert folyamatosan nézegetem, de most láttam mindent elõszõr. Eddig max az egységen lévõ varázslatokat láttam, de lehet béna vagyok.

MÁS:
Már 3 csatában is elõferdült bazz, hogy csata közben átváltott arra a hülye csatára, amikor idõre kell lépni!!! Minden alkalommal akkor csinálta, amikor a varázskönyvben túrkáltam és jobbklikkel nézegettem a varázslatok sebzését. MIEZ? Nagyon idegesítõ....

Szerintem ez alap, hogy látod. Leaglábbis demó óta. Bár én is csak véletlenül jöttem rá.

Vorpal
"Mondjuk a varosepitos resz kurva idegesito, es csunya is. "
- ma sreddeltem a DVD és kész - engem többet ma neidegesitsen ez a gém -
szánalamas egy próbálkozás : a cutscenek alatt csak ültem és nem akartam elhinni, amit látok.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

NeoMaN
Így van! Akármilyen király játékos vagy, ha rossz felé indulsz baxhatod. 😊))

NeoMaN
Õõõõ mégvalami. Lehet láma vagyok de most elõszõr láttam a csatában egy ellenséges egységre 2x kattintva a teljes statisztikáját. Szóval nem csak azt, hogy milyen varázslat van rajta, hanem MINDENT. Advanced luck-tól kezdve az anyám kínjáing mindent. Kb. egy fél képernyõnyi dolog, az ellenséges hõs összes csapataira ható tulajdonságát láttam.
Ezt melyik képességbõl adódóan kaptam? Csak mágiáim, attack-ome + logostic-om van.

b-type
Érdekes ez a nehézségi kérdés.
Én általában csak kampányokban veszem fel automatikusan a nehézséget, de ott mindig.
sima térképen nekiszaladok a térképben leírt/beállított nehézségi szinten és majd kiderül, ha jó a map..jól ven beállítva, érdekes és tetszik akkor újratöltöm és feljebb veszem a nehézséget, ha kicsit felejtõs akkor végigjátszom azon a nehézségen ha nincs jobb.
Ki mit szeret, vannak S térképek (fõleg multira), offban ott még érdemes felvenni maxra a nehézséget, mert kevés a hibalehetõség.
De én a legnagyobb xxl-es térképekért vagyok oda jó szövegekkel, szép vidéken, na itt amit bír, mert azt úgy is akár 2hónapig lehet játszani.
Sõt vannak kifejezetten szívatós térképek, ahol akár tovább is eltart. <#eljen>
Igazából az easy-nek nem hiszem hogy lenne értelme, nem jó átgyalogolni egy térképen sztem, és szvsz a HoMM olyan hogy nagy térképen jó nehézségen szinte tuti biztos hogy visszatöltesz mentést, persze annál kevesebbet minnél jobb játékos valaki, de ha jó nehéz a map, akkor ott minden számít, ha nagyon elrontottad a térkép felderítését már esélyed sincs...tehát ha überjátékos vagy és nagyon érted, akkor is szinte szükségszerû...legalábbis csalás nélkül.
..és ez jó, én ezt is szeretem, egy jó térképet szivesen töltök vissza.
szal lehet hogy jó lenne az easy fokozat, de sokan szvsz azon hagynák, és az nagy hiba...sokat hagy ki az ember ha nem kûzd mint pata a napon.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Az Academy akkor kezd el erõs lenni, ha használod a spec képességét és csinálsz nekik varázstárgyakat. Egy lvl 26 hõs kb. +6 attack/defense; +2 movement; +25%initiative; +2v3 luck. Ilyeneket tud összerakni 3at egy lényre és így naon csúnya. Ja a +6HP-t elfelejtettem...Gremlineknek kiváló, nem hullanak. Raksasának is jót tesz kis initiative és mozgás, lövõknek meg luck. Próbáljátok ki érdemes!

Sheltem
Fogd fel úgy mint egy új játékot és nem a Heroes3 folytatásaként. Nekem bejött és így tetszik.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Me0w
Mondjuk a varosepitos resz kurva idegesito, es csunya is. H3-ban ha beneztem egy varosba rogton lattam mit tud termelni, szep volt es ertheto, hangulatos. Ez egy fos ahogy most kinez :/ Ah, megint igaz hogy a kevesebb tobb lett volna :/

Nenrandil
Hogyne természetesen leírom helyesen hogy; hogy

\"A book is a book\" Clive Barker

ravasz! <#hehe>

j0nNyKa
odamesz a 2. hiroddal, megnezed, mit ad, aztan ha jo, mesz a fohiroval is :]

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

McW
A mindenkori kedvencem, az Academy nem tûnik egy kicsit gyengének? Komoly veszteségeket szenvedek, még ha nem is sokkal, de gyengébb csapatoktól. Leverik az egységeit mint a szart, ráadásul kevés termelõdik hetente (fõleg a dzsinn harmatos a szintjéhez képest, kap is zablát rendesen a pofájára). Mondjuk a defense skill lehet segítene, nem szoktam beválasztani... A Haven és a Dungeon eszméletlen erõsek, a lehúzott nekro sem rossz a ghostok miatt!

Mess with the best, and die like the rest...

Na a witch hutoknak a közelébe se megyek újabban, elég random így is minden :/

Ezt én is észrevettem, elég zavaró szerintem még ez esetleges szintlépésekhez beadott lehetõségeket is "eldönti" a pálya kezdetén, legalább is eddig úgy tûnik valahányszor visszatöltöttem és újra szintet léptem mindig ugyanazokat adta be, vagy lehet hogy csak extra balszerencsém volt mindig 😞

Szóval Erdei Zsolt könnyû mert a Klicsko sokkal nehezebb <#idiota>

j0nNyKa
a hogyot leirnad 1x helyesen ? csak 1x :]
ez 1 forum, van boven idod atnezni, amit ide postolsz.

Nenrandil
egyébiránt csak mondom hoyg az inf háromnál egyszer kelltt csak visszatöltenem az állást... jó mondjuk már egy hete azt olvasom hoyg mi a titka... szóval így végülis könnyû volt...de akkoris ahhoz képest hoyg mások mennyit szenvedtek vele... egész elégedett vagyok... annyit még hozzá fûznék hoyg ez mai játék a gépem meg lassan két éves lesz és már akkor sem volt a legjobb... 1 gigás AMD 1 giga ram, Ati radeon 9550 és bár nem max szépségében de akadás nélkül fut a game...

Noh, régi save vissza, hála Istennek volt egy kapu-elõtti savem.
Na onnan galopp vissza, sárkányt elõre betoboroz, úgy mentem át, így azonnal objective completed.

De nem érdekel, visszaépítem az összes váramat lvl5 mage guilddal- na, csak nem rossz az a frenzy/puppet master/curse of the netherworld😛

Nenrandil
Egyébként király a game... csak...ez egy picit furi volt nékem most...

j0nNyKa
a gep bug miatt lepett at, es nem a szuperjo teljesitmenyed miatt 😄

Nenrandil
Botsi hoyg olat írtam amit spoilereznem kellett volna...és nem tettem... de ami most történt... az WOW... nem írok semmi konkrétat csak azt hogy símán megcsináltam az inf hármat... ám utána nem az inf négyes pályájára kerültem hanem az ötösre...amit meg is csináltam majdnem, végül amikor már bejártam az egészet és a végén megpurcanok... há mondom visszatöltöm...akkor látom ám hoyg van egy pálya amit nem csináltam és hogy aza nevû pálya az még azután jönne... Na mondom ilyen nincs...elindítoma pályát és tényleg nem az volt amin elõzõleg játszottam... Pedig no cheat... Úgy néz kia gép Jó teljesítményem miatt átléptetett a köv pályára...vagy nem tom...

j0nNyKa
pici off

figyu mar, az miert van, hogy ha a legfelso uzidnel raviszem a kurzort a nevedre, akkor ujrakezdi a gifet ?! (de csak a legfelsonel, havernal is igy van)

ez valami sg bug/feature... vagy ez.. ezmi ?! 😄

on :!!:

j0nNyKa
az a witch hut egyebkent :]

Agamemnon
Hát az marha jó lesz. Fõleg azok fognak ennek örülni, akik a spéci skillekre hajtanak. Elég egy rossz szintlépés, és lõttek a hõsnek. Azt már én is megtapasztaltam, hogy a Hut of the magi vagy mi, az mindig ugyanazt a képességet dobja be, mert én is visszatöltöttem 4x, de hiába.

dr Kotász
Na, én is túlvagyok az Inferno 3-on. Gilraent a 2. hónap elsõ hetében nyomtam le. 15 000 xp-t kaptam, elnézegetve a 100 000 körüli screenshotokat ez egész korainak tûnik 😊
Újratöltés nem segyt csak a pálya újragenerálása. Tehát nem pálya elejérõl save hanem restart. Valahogy eltárol magának egy sorrendet és mindig ua. adja be