Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Életem elsõ heroes játéka, heaven semmi kihivás de inf 3-nál viszont újra kellet kezdenem a mappot mert simán szoptam elsõre (normál fokozat)
Ha a játékosok X%-a itt azt mondja hogy "bazdmeg ez nem kell nekem" akkor a kiadó X embert veszít amikor a kiegészítõt el akarná adni, érthetõ hogy nem a maguk ellenségei <#nezze>

Õszintén szólva mivel egy napom elment az inf3 kisérletezgetésre már unom az inf kampányt a necrokkal akarok végre játszani!

Szal plz szánjon meg valaki és spoilerben írja meg hogy az inf4 és 5-öt hogy tudom a leggyorsabban befejezni <#help>

Kandurex
Mondjuk én meg Hard -on nyomom, viszont az elõzõ részeket meg csak normálon mertem :/ No comment. Aki nem bírja normálon az jobban jár a Doom -mal, sajnos ez egy ilyen játék, nem elég ész nélkül kattingatni <#vigyor0>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Hm,..hm...help!

Most, hogy mûködik a sebzés? Úgy, mint régebbi részekben?

Tehát:

Mondjuk egy Archer, aki rendelkezik A4 D3 HP7 és DA 2-4, ebbõl a A az attack, D a védekezés, HP az a HP😊, és a DA pedig a damage. Támadok az íjásszal az attack 4, ha ennél magasabb az ellenfél védelme, akkor ahány ponttal kisebb az attackom, annyiszor 2% -al kevesebbet sebzek pontonként (max. 30%), ha viszont nagyobb, akkor 5% -al többet (max. 400%) a differencia leküzdéséig.

Így van ebben a részben is?

Gondolom megvan az a perverz szokásuk hogy szeretnek pénzt keresni a kiadott játékaikkal szal ha a fél világ uninstallná a Heroest nem nagyon keresnének pénzt a kiegészítõkkel <#idiota>

Szaruman
Van rá külön makró^^

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Kicsit spoileres rész következik, de inkább a játék BUGOS SZAR voltára akarom felhívni a figyelmet..

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

nekró 3. küldinél járok, van pár dolog ami bosszant

1: ha az elsõ mage-t megölöm, vagy várost befoglalom, jönnek az elfek, eddig ok
2: nem tudom mikor adja be azt, h gyûjtsek össze 1000 csontit
3: ha megvan a staff, elvileg át lehetne konvertálni a wizard városokat necropolissá. ezt ha megteszem, az 10k arany, és YOU LOSE! felirat. akkor meg mi értelme?!
4: már egyszer megszereztem mind3 artifactot, kinyírtam mindenkit, a nekrónál volt mind3 cucc, de nem írta, h gyõztem volna, sõt, mintha nem lett volna meg EGYIK varázscuccom sem. az igaz, h Isabel-lel 2 hõst öltem meg. de odaadtam a cuccokat, elvileg így is kéne mûködnie...

No mindegy, ennyi a nyavajgásból, megyek leölöm a buzi varázslókat. Csak már elõre utálom h velük fogom végigvinni a játékot 😛

Szaruman
Hm, inkább javasolják az uninstallt.

"Nival representative Alexander Tikhonov has said on the Heroic Corner forums that the first patch for Heroes V will be released next week. It will include the "easy" difficulty mode. He hopes that everyone will have the Haven campaign completed by then."

Értem, köszönöm. Most javítom ki a varázslatok leírását hogy normal info legyen és csodálkoztam mit keresnek ott. Gondolom azért van itt mert lehet õket irányítani. Nem tudod véletlenül mi a sebzés? Mármint spellpower*akármennyi+akármennyi, vagy esetleg másképp mûködik?

Ez Briana speciális képessége. Hero spec képesség, csak ez a neves hõs ismeri.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Ha a fél pályán belül van a lövészedhez (azaz maximum 5 négyzetnyire ácsorog tõle), akkor nem lesz felezett a sebzés és a képen sem kettétört nyílvesszû lesz, hanem egész.

Nem lett kihagyva. Ez a Demon nagyúr spec képessége, aki párszor feltûnik az átvezetõ videokban. Nyugodj meg, találkozhatsz majd vele. nem lesz egy kellemes élmény. De említhetnénk még Briana (a démon hõsünk mellett csámpázó succubus herot, aki szintén csak videokban tûnedezik fel kezdetben) speciális képességét is, ami a succubus fejlett változatának chain lövésére hasonlít, de brutális erõs és nem csökken a sebzése célpontonként, hanem mindig ugyanannyit üt.

Mhosah Myth
Valaki a #6743-ra PLS!

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fenét kell kinyírni. Nem fog meghalni. Ha legyõzésre kerül, akkor bebörtönzik. De jobban teszi mindenki ha jól felgyúrja Godric papát, mert valami rettenet nagy szükség lesz õkelmére a wizard kampány utolsó két hadjáratában. Ezekben meg ha megfeszül sem tud eleget fejlõdni ha túl alacsony szintû lesz.

Törölt felhasználó
Senki nem tudja a választ a #6798-ra és #6801 -re ?
j0nNyKa
en nem talalkoztam vele, de jol hangzik
bar el tudom kepzelni, hogy majd patch/kieg rakja bele gyakorlatban is

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Na, most meg találtam "The infernal chain" az Text\Game\Spells\Combat\Uber_Chain_Lightning könyvtárban. Esetleg valami speckó skill adja?

j0nNyKa
erre azt tudom mondani, hogy dungeonnel 2 egyseget szoktam vinni, minotauruszt, meg hydrat, es csak a hiroval olok mindent, aztan ha elfogynak ezek, johet a tomenytelen mennyisegu tobbi egyseg, amikbol ugyebar nem vesztettem 1 darabot se (hydrat meg minot ugyse hasznalnam)

Törölt felhasználó
Köszi ! Ez tanulságos ! Vigyázni kell az olyan lények ellen, akik vmilyen területre ható varázslatokat tudnak.
Törölt felhasználó
Még egy kérdés : Mennyit sebez egy druida lighting bolttal ? Hogy tudom kiszámolni ?
Mert, ha pl. 60 volt belõle akkor 425-t sebzett, ha szétosztottam õket két 30-asra akkor 325-325-t sebeztek.( több, mint a 1,5 szeresét).Nyilván függ gondolom a hõs spell powerjétõl.De hogyan?
Köszi!
Kandurex
Vazz. A 4. pályán volt egy érdekes csatám. Vagy 3x visszatöltöttem az állást miatta. A felállás a következõ:

Az ellenfél:

5 pit lord
6 pitlord

Nálam:
1 arkangyal
4 paladin
10 nyilas
160 paraszt

Kezdõdik a party a két pit egybõl nyit a meteor shower -el, aminek következtében: angyal megpurcan, 4 paladinból marad 1. A következõ meteor zápor utánra már csak a 160 paraszt marad. Egyszerûen nem tudtam megcsinálni türhetõ veszteség mellett. A 3. -jára rájöttem a technikára. Az angyal + paladin kimarad a csatából, a salángyékot kihelyeztem és a hõsömmel, míg a pitek szórakoztak simán egyessével levágtam õket. A veszteség: 30 paraszt és 10 nyilas. Néha nem éri meg bevinni sok egységet, mert az ilyen meteor shower, meg chain cuccok sokkal nagyobb kárt okoznak, mint alapban,.

Van egy olyan nevû a texts.pak-ban hogy "The Infernal Wave" a BigBossFirewall könyvtárban. Ez ki lett hagyva vagy csak én nem találom? Gondolom destructive magic lenne. Valaki? Esetleg valami nagy végsõ monsztánál van a legvégén? De akkor miért van a normal spellbooknál?

Egyébként town portal-t csak 20. szint fölött lehet tanulni és egyéb dolgokat sem ír. Pedig lenne mit.

Törölt felhasználó
egy kérdés : A nyilasoknál ill. a távolsági támadásnál mindig "törött" nyíllal tudok lõni, ha közelebb jön az ellen akkor is. Az elõzõ verziókban ez csak fél sebzést jelentett, és, ha közelebb jött az ellen, vagy gyorsítottam, akkor nem volt távolsági büntetés.Itt hogy van ez pontosan ?
Köszi!
Lynx_TWL
hm jó tudni ilyet. soha nem használtam wasp swarmot, mert rohadt gyenge

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Sheltem
Nem bánnám ha spoilerbe írnád a tapasztalaidat a campaignban,kösz.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Na, megint idegbajt kapok. Átnézem a varázslatokat az egyik netes oldalon erre ilyenek vannak:

"Wasp Swarm (5 Mana)

Summons a swarm of insects to inflict damage on the selected enemy creature.

At Basic, Advanced and Expert mastery, target initiative is reduced by 20%, 40% and 60% respectively."

A jáétk meg mit ír? Az elsõ sort. Több varázslatnál is láttam hogy szépen eltitkolja mit csinál, hogyan csinálja. Most kénytelen vagyok átírni a texts.pak-ot. Azért köcsögség, lassan végzek nekróval szeretnék kipróbálni varázsolgatós hero-t is.

francba akkor felejtõs 😞

j0nNyKa
sokkal tobb ugyse lehetsz a palyakon levo xp limit miatt

j0nNyKa
lvl 29-30 leszel kb

Az Urgash's Call, Natures's Luck és a Howl of Terror szimpatikusnak hangzik a többitõl én se vagyok elájulva de azért jó lenne kipróbálni õket csak azt nem tudom hogy elérhetõk-e kampányban pl most a necro kampány jön és a kerék szerint 31 pont kell a Howl of Terror-hoz és nem vagyok benne biztos hogy ilen nagyra nõhetek öt küldetés alatt <#fejvakaras>

Lynx_TWL
szvsz wizard, és ranger ultimate ability megéri

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Én inkább utolsónak hagytam õket, a megjelenõ csapatok egy csomó tapasztalat pont amúgy meg ártalmatlanok

j0nNyKa
en nem tartom olyan durvanak az ulti abilityket, hogy arra epits.. se kampanyban, se mashol

Így a kampány küldetések alatt van értelme rágyúrni az ultimate abilitykre?
Meg lehet õket még idõben szerezni szal nem csak az 5-ös missionok végén hanem korábban is?
vagy inkább hanyagoljam?

Öld meg a körben álló druidákat

na megcsinaltam ujra a nekromanta elso missiont, es megint nem ment tovabb ez a franya jatek.
valaki plz kuldjon egy mentest amin a nekromanta 2es mission hozzaferheto
elore is koszonom

Helló!
Hogy kell az Inferno 3. pályáján a Source of Druid varázslatot megsemmisíteni??

j0nNyKa
es szerinted nem lesz tobb nagy map kesobb se ? nem, nem fogunk minden 2. mapon savet kuldeni

Vanek
nema kamerával van a baj,hanem gyenge a gépem..:S akad mint állat. szval vki egy save-t pls

R U Ready?!?!? ...broken soul...

j0nNyKa
ellensulyozni fogjak a fasza tamadovarazslatok, hidd el :] meteor shower istenjo

z0ty
meg az se árt, ha a catapult nem 30 kör alatt szedi le az egyik falrészt...

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

Kandurex
Mondjuk a többi kampány érdekes lesz, hisz alapesetben inkább a varázsló hõsök felé húzz a szívem. Aztán csak úgy gúvadni fog a szemem, hogy 1 - 2 egység még se olyan erõs :p

j0nNyKa
FAQ-ba betettem xls-ben

dr Kotász
Grat. Tökugyanez volt az én koncepcióm is. Attack, Defense, Leadership, War Machines, zéró varázslat.

Felhívnám a figyelmet az elhanyagolt War Machines skillre. Ha expert szinten tudod, és van mellé First Aid és Ballista ability-d, akkor a sátor 100-at gyógyít feltámasztó üzemmódban, a ballista pedig hõstõl függõen 200 körül sebez. Élet-halál kérdése lehet.
Kandurex
Ez brutális lehetett...

dr Kotász
Elküldtem.
Kandurex
Nah, szerintem is über a játék. A Haven kampányt, ahogy elterveztem, harcos karakterrel viszem túl, persze hard -on. A 4. pályánál tartok és azt hiszem elég beszédes ez a kép:

kis takony parasztból durva lényt csinál bónuszokkal a harcos kari. Nem gyenge, a lovas pl. angyal szintû egység 😄 annyira fel van turbózva. Expert luck, expert defense, expert attack, expert logistic 😄

ISTEN A JÁTÉK :p

Szaruman
"Kérünk Titeket, hogy a lehetõ legalaposabban tanulmányozzátok a F.A.Q. -t mielõtt kérdést tesztek fel!"

Bazi nagy piros betûkkel a bannerba😊

j0nNyKa