Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Acidlich
kevesebb kezdocsapat, neutral lenyek kb duplaannyian vannak heroicon mint normalon, valamint az ai plejernel is tobb az egyseg rendesen

Acidlich
sztem is😊

Még volt más is, a warlocknál biztos és gondolom pár darab bennemaradt, elvileg a demo alapján nézték de a mostani már biztos adat.

Ugyan hardon csináltam meg de még mindig nem világos mit jelent a különbözõ nehézség. Itt volt az a 148.00 xp-s csatám 😊
Szóval a kezdõtõkénk nem különbözik bármire állítod, neki lenne alapból több egysége? Vagy van külön szivatós ai írva és heroicon hirtelen vörös szemei lesznek és 1 hét alatt lealáz dark side powerekkel?

Még valami. Valaki megkérdezte hogy normál animáció csak az elején ill. nekró után van-e. Nos most nyomtam végig a nekrót és bizony semmit nem kaptam. Bug vagy téves infó?

j0nNyKa
lesz meg 1-2 palya amit nem fogsz tudni 1.re heroicon teljesiteni sztem

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Acidlich
aham. mondjuk hardon nem neztem, mivel 2-3x nekifutottam heroicon, de mivel beszivtam es kezdtem unni a palyat, meg hat haladni is kene a jatekkal, levettem normalra. hat igy mar nem volt nehez, sot. mindenesetre kosz a tippeket. kesobb ugyis megcsinalom legnehezebben, ha torik ha szakad😊 mondjuk valszeg sokat segitett volna egy tervszerubben fejlesztett hos, bar igy se lett rossz( hellfire+searing fires+sokfele szetosztott hunterekkel eleg kellemesen 6)

NeoMaN
Én a bal várat vettem be, majd a nagy kergetõzés közben a jobb felsõt. Ott minden dragont fejlesztettem, és hagytam, hogy beérjen. Nagyon megaláztam.

j0nNyKa
ezert kell a jobbfelso varhoz indulni, egy nagy nagy futkarozassal hardon is viszonylag egyszeruen teljesitheto volt a palya, egyszeruen jokor kellett elfutni, es jokor szembeszallni

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

A "csóka" arról írt...szóval a demoban az azonnali kapuzás képességéhez kellett (még mindíg kell) a Dead Man's Curse. Ehhez kellett a Light Magic/Twilight képesség (csak e miatt kellett bevenni a Light Magic-et). Ez az 1.0-ás változatban (full) már nem kell.

Sry 😊
Kandurex
Csak ez, vagy volt még más is?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

dr Kotász
Igen, téves volt a követelménylista, én is beszívtam. Csinálok majd új xls-t, ha kirakod a faq-ba.
Kandurex
Érti valaki, hogy a #6943 -ban mirõl ír a csóka?

dr Kotász
Én. Tegnap hardon. A #6873-ban írtam róla. Lényeg, hogy azonnal át kell törni északnyugatra a 3. héten. A fõnixekkel nem bírtam, a jobboldali átjárón mentem. A lenti várból egy új hõssel még vittem 1 heti utánpótlást fölülre, és épphogy elbírtam Gilraennel.
Acidlich
kivancsian varom az eredmenyt, gl hf😊

Acidlich
erdemes megnezni heroicon, elkepesztoen nehez, mar annak aki szereti a kihivasokat. a 4. 7en elojon a ranger fohiro valami atombrutal sereggel, es meg sem all a ranger varadig, a bal felso sarokban levo varhoz pedig 7-8 fonixen vagy egy jo nagy rakat foldelementalon kell atmenni, ami nem kis fegyverteny lenne, a kezdeshez kapott lebutitott varakkal(no citadel,stb)gyakorlatilag lehetetlen annyi egyseget kitermelni, h ezeket elfogadhato vezstesegek mellett legyozd. ennel a palyanal kenytelen voltam levenni normalra sajnos, talan majd tobb tapasztalattal a hatam mogott kesobb ujra megprobalom, egyelore lehetetlennek tunik a vegigvitele igy

Kandurex
Bár még nem jutottam el addig, de tuti hardon fogom, még ha vért is pisálok közbe <#vigyor3>

Sheltem
Nekem normálon fél nap volt.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Acidlich
amugy csinalta mar meg valaki kozuletek a sokat emlegetett inf 3as palyat normaltol nehezebb fokozaton?

Acidlich
multiban..khm..hat ha szereted h lecsitereznek...<#shakehead>

ok-ok stfuhtx😄 (ezt nem tudtam, mindjárt felrakom a H3-at mindennel együtt és végigtolom jól.)

Sheltem
Multiban is jól jött az meg skirmishben is, onnantól tied volt a pálya<#hehe>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

" © sleepwalker77 2006. máj. 18. 15:03 | Privát | Galéria | Válasz | #6157
Nem tudom hogy mas hogy van vele, de a palyak kozti atvezeto animacioknal neha olyan erzesem van mint mikor a Gyalog-Galopp-ban a lovagok talalkoztak Merlinnel, aki minden megjegyzese utan tuzgolyokat lott vagy szikrat szort. 😊"

Kandurex
De itt a V. részt vesszük alapul <#vigyor>

Acidlich
a SOD-ban es nagyon durva volt az az ultimate arti, csak a kapmanyban volt igazan ertelme

Két jobb klikk az egységen, az elsõre a szokásos adatokat mutatja a másodikra mindent

Kandurex
Mert eddig, hogy volt? Vagy mi van?

Sheltem
Shadow of Deathban volt a neve "Cloak of The Undead King" 3 artifact kellett hozzá.
Necromancy basic = skeletont élesztett
Advanced = wight
Expert = Lich

Legjobb artifact az egész homm3ban.

Volt ilyen a 3-ban is, vagy a Shadow of Death-ben vagy az Armageddons Blade-ben, hogy egy bizonyos cuccal csata utan az ellenfel elhullott lenyeibol vampir vagy akar lichet is elesztett. 😊

Frissítettek a skill-ek listáján (is) az alábbi oldalon. Jó hír, hogy az Urgash's Call-hoz már nem kell Light Magic.

www.heroesofmightandmagic.com/heroes5/
dr Kotász
Fenéket 😊 Bázis a korábbi idõszak.

5 = 100%
1 = 20%

Tehát 80% gyengülés...
Acidlich
gondolom mas felfigyelt mar arra h az upgradelt succubusok chain shotja siman athuz a nem infernos sajat egysegekre, ez egesz kellemetlen volt eloszor, mikor a 2. athuzasra mellbevagta az elf ijaszaimat😊

Kandurex
Ellensúlyozzanak további skillekkel, abilityikkel +várakkal +lényekkel +stb. változatos lesz az. szvsz, szvsz

Kandurex
1 = 100%

5 = ?

arányok

Acidlich
aham, pl fonixek😊 sztem is eleg durvak lettek, multiplayerben iszonyat folenybe kerulhetsz majd segitsegukkel az tuti, foleg ha a te hosodnel is van valami initiative booster arti, hat igy aztan nem sok leny lephet az impek elott. na arrol meg nem is szolva ha pl van meg egy imp termelo hely a varad kozeleben, es vigyazol rajuk, szemtelenul sok lesz az a mana amit elszivnak

Najó, de a 3-ban pl. licheket nem támasztott csata után, itt viszont elõfordul ám😊

dr Kotász
Hmm, hát akárhogy számolom, ez 80% ill. 75% gyengítés...
NeoMaN
Ja, ezért írtam énis, hogy ne legyen annyira homm3. Valami kis eltérés maradjon, ne csak a graf... 😊)

Kandurex
Amúgy nekem fent van a III. rész is 😊 Párhuzamosan tolom 😊) Ugyanis a shadow kampányt még nem toltam ki.

Kandurex
Ez így volt a III. -ban is. (csata utáni élesztgetés). És, hogy a csonti íjásszá avanzsálódott...hmmm...hát...ennyivel talán több, az annyi.

Na ez ok, viszont azt is nézd, h itt az upgradelt csonti ÍJÁSZ, ez könnyít rajta valamit.
No meg csaták után a saját oldalon elhunytakból is fel tud támasztani valamennyit, plusz több csontvázat is kapni a sima lényekbõl. Jó az szerintem😊

b-type
Igen de ezt nem szabad, a játék már így is vészesen H3 (bár H3 WoG lenne legalább)

a játékosok nem feltétlen tudják mi kell nekik, most lényegében kapnak egy H3-at 'csinosítva' kis plusszokkal, de ahogy írod a játékosok egészen addig elégedetlenek a különbségekkel amíg a H3-hoz viszonyítanak...mert oké megkapják a patch-et, uaz lesz a játékegyensúly mint ott,...és elõbb utóbb oda fog kijukadni a játékos hogy ez a játék gyakorlatilag a H3 3d...és szinte egy újabb rókabõr a H3-hoz, amibõl pedig sok is volt...ez egy nagy rókabõr.
Szal nem lehet, csinálják meg ahogy gondolják, nem szabad ekkora nyomást gyakorolni, mert nem lesz jó.
pláne hogy a HoMM tábor nagy része egy bevett taktika szerint játszik, szinte csak azt ismeri, ez egy Heroes táborban jön ki igazán.
Csinálják meg az egyensúlyt..dolgozzanak rajta, és ne uaz legyen amit már egyszer megcsináltak.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kicsit még attack-defense-stb témához

900db csontváz, 11-es attackkal, 1-1 sebzéssel, a 30as védelmû titán ellen 530-at tud sebezni. Ez köbö 58%, vagyis igazából nem sok😊

És valóban máshogy számolja, mint a 3-ban. Itt kicsit confuse még számomra.

Kandurex
Pedig nagyon hasonlít már most is rá. Pl.

III. rész
Arch-angel: A30; D30; dmg50; hp 250;

V. rész
Arch-angel: A31; D31; dmg50; hp 220;

a többi lényé is hasonlatos, viszont, míg az angyalnál ez a különbség elenyészõ, pont az általános számbéli kevéssége miatt, addig a csontváznál:

III. rész
Skeleton: A5; D4; dmg1-3; hp 6;

V. rész
Skeleton: A1; D1; dmg1-2; hp 5;

Egyértelmûen látszik, hogy a necro ki van herélve, 500% gyengítés A; D téren? További 35% dmg és 20% kevesebb hp? Kemény! És itt bizony élet - halál kérdés a magasabb attack, vagy dmg, hisz itt a számbeli fölénynek kell érvényesülnie!

Ugye gondolom õ arra értett,e hogy még pár perce az volt kiírva, hogy a jövõhéten...

Sheltem
Rögtön aktualizálom ha már kijött.

NeoMaN
Hehe, azéert ennyire már nem kéne visszamenni a 3-hoz, akármennyire is etalon.

Kandurex
Egyébként kíváncsian várom a patch rebalance -ot, vagy esetleg egy mod -ot ami a 3. rész lényeinek a,d,dm,hp,i,s veszi alapul és írja felül a játékba, nekem tetszene 😊 Bár így se rossz természetesen.

Hat igen, elvileg ezeknek a lenyeknek az lenne a celja hogy kicsit gyengitse az ellenfel manajat, nem az hogy az elso kor elejen elszivja/elpusztitsa szinte az osszeset ha eleg sok van beloluk.

Jó ellenük a mage beállítottság, csak gyors lények kellenek. :-) Vagy olyan tárgyak amik a lényeink kezdeményét növelik. nekem inkább azért tetszenek ezek a kis dögök, mert ahoz képest milyen gyengének tûnnek, lazán agyonvernek szinte bárkit.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Kandurex
200db már ellopja, rombolja egy átlagos hõs mannáját, ami ugye kb. 50 - 80 körül mozog. És ezek a a kis sneci-gecik (imp) szinte ingyér vannak :/ Szal inferno ellen nem jó a varázsgyuszi beállítottság :/