Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már az 5-ös pályán vagyok csak megfutottam Godrik-al egy csatábol és erre kiírta, hogy vesztettem!<#szomoru1>#szomoru1>
Na majd holnap megcsinálom!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
๏̯͡๏﴿
Tudnátok pár tanácsot adni?
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Fight Club
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
"Dark Revelation
Sötét Felfedezés
A hõs egy további szintet lép "
Minden szintlépéskor ? Vagy csak összesen 1-et ? Hogy van ez pontosan ?
Köszi!
szóval szopacs van...<#wow3>#wow3><#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>
http://pspfilez.extra.hu/
Nem csít csak kurva dühös voltam 😄D
Volt kb 800 master hunterem, 350 elder druidom meg emerald dragonbol kb 100, az 50 unicornist csak azért buktam be mert benéztem a helyezkedést a kapuba (oda a kb 200 ancient izékkel akartam beerdõsödni)
Csirke pálya mert egy pillanat alatt lenyúltam 3 elf várost és beálltam a negyedik elé hogy még csak meg se forduljon a fejében hogy kitolja a pofáját amíg én végiggarázdálkodom a térképet. <#hehe>#hehe>
Az õrtálló hõsöm folyamatosan summonozta az utánpótlást a jobb felsõ saját városból, oda meg a másik kettõbõl gyalog két másik hõs vitte az egységeket.
Mivel az összes erõforrás az enyém volt a térképen azt gyárthattam amit csak akartam <#hawaii>#hawaii>
Kellett az idõ mert startból felvettem egy elf hõst hogy helyettem harcoljon (irónikus mert pont azt a csajt adta a tavern amelyiket két nappal korábban saját kezûleg nyírtam ki az alsó elf városnál) szal az elf hõs amikor szintbe beelõzte a démon hõsömet mondom gáz van és elkezdtem az xp ládákra mászni a démonnal hogy az is fejlõdjön 😊
Az alagsor meglepõen erõs volt mikor befoglaltam de csak a mage guild miatt mentem le mert kellenek a spellek.
A végsõ csata elõtt sejtettem hogy itt kurva nagy xp-k fognak röpködni szal a démonnal fölvettem az xp erõsítõ artifaktokat és a térkép szinte összes bónusz-totemét végigtapiztam aztán az õrtálló elftõl átvettem a nemgyengén túlerõ sereget és szarráaláztam a kikötõt <#hehe>#hehe>
Élveztem minden pillanatát! <#wink>#wink><#hehe>#hehe>
Viszont rájöttem mi a legnagyobb bajom a játékkal, kurvára kevés infot ad a pálya elején, nem ártott volna ha inf 3 elején a démon azt is elnyögi hogy esetleg béna ötlet lenne a démonvárat fejleszteni és hajrá nyúljuk le az elfek városait, vagy ami most idegel inf 5-ön ha az elején közölte volna hogy nem ártana sijetni mert a fix telepítésû elf buzik körönként tápolódnak akkor nem kezdek városnézésba hanem rohanok és így megkímélem magam attól a fölöttébb idegesítõ élménytõl hogy az egyik kanyar mögött lájtos 110 emerald dragonba futottam bele szal kezdhetem ELÕRÖL AZ EGÉSZ KURVA PÁLYÁT! <#duma>#duma><#violent>#violent>
Elsõ kör: kitapasztalni hogy miért NEM a kézenfekvõ a jó út, második kör megcsinálni a pályát. <#gonosz3>#gonosz3>
Inf 4 is csak azért volt sétagalopp mert startból nem azt csináltam amit kellett volna... <#shakehead>#shakehead>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
mas:
ize van mar valakinek itt Collectors verzioja??? engem kulonoskepp a soundtrack resze erdekel(imadom a komponalt OSTket, foleg az otthoni denonon 😉) akkor most csomagoljak hozza? meg benne van az osszes komponalt zene? (lista erdekelne) ehh 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
azert ennek ellenere en siman "levarazsoltam" a feket sarkanyomat... -.-
ne kerdezzetek, hogy enis csak -> <#conf>#conf><#csodalk>#csodalk>
szerk: valami teruletre hato okossagot nyomtam az ellennek, mondom durrbele a fekete sarkanyom ugyis immune... ahaaaa...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Az inf4et én is démonegységekkel csináltam meg, mert már tele volt a tököm hogy nem is vagyok velük soha, csak a kis hippikkel). Persze azért volt egy kivétel: a heroes3 óta kedvenc egységeme, a kis duplátlövünk íjászbrigád 😊
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A Haven Campaign 4. pályályán miután lementem a föld alá szembetalálkoztam legion(kb 4000)Black Dragon-al ami szétszedte a seregemet mint vak a poharat!
A felszinen már minden az enyém és lenn is a másik irányban minden, de a sárkányok ellen esélyem sincs, mert hiába gyártok le minden egységet akkor se leszek soha olyan erõs, hogy legyakjam mi a teendõ?
MEGINT egy olyan inf pálya ahol Agrael végig egy faluban dekkolt miközben egy felbérelt elf hiróval ütöttem szét mindenkit, simán fel is fejlõdött 24-es szintre.
Mondjuk megvan az az elõnye hogy már profi vagyok elf egységek irányításában szal a Sylvan kampány sétagalopp lesz (vagy nem <#hehe>#hehe>)
Na megyek csónakázni
Kicsit fura nekem ez a "démon" tisztára mintha a Kék Osztriga Bárból szedték volna össze, megkegyelmez, nem szereti a céltalan öldöklést meg ilyenek, nagyon fura <#fejvakaras>#fejvakaras><#hehe>#hehe>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ja és lókolbász olcsón eladó <#hehe>#hehe>
Changes from the demo (0.8) to the 1.0 retail version
Creatures
Sylvan: Green Dragon now costs 3500 Gold + 1 Gem (was 3500 Gold).
Sylvan: Emerald Dragon now costs 4700 Gold + 2 Gems (was 4700 Gold).
Sylvan: Druid Elder now have the Stone Spikes spell instead of Ice Bolt.
Dungeon: Shadow Dragons are not immune to magic anymore (Black Dragons still are of course).
Inferno: Imp and Familiar names have been swapped (yet again!!). Graphics did not change. Familiar is now the upgraded unit.
Graphics: Some units have a new icon (Master Gremlins, Blood Fury, Shadow Dragon, Spectre, Inquisitor, Treant and Treant Guardian). Others have swapped icons with their upgraded version (Shadow Witch, Unicorn).
Skills
Artificer/Magic mirror can now reflect creature spells as well.
Artificer/Mark of the Wizard now affects the marked target even when other creatures as targeted.
Enlightenment/Arcane Intuition: hero can learn spells cast by creatures as well.
Leadership/Battle Commander joiners are now War Dancers (instead of Blade Dancers).
Light Magic/Guardian Angel: the angel now resurrects the most powerful group of dead creatures (instead of fighting alongside the hero) and disappears.
Logistics/Death March now gives +4 speed during the siege of an enemy castle (instead of increased movement speed near enemy castles).
Logistics/Scouting now gives info on towns and garrisons as well.
Logistics/Silent Stalker no longer gives exact number info (was a duplicate of Scouting).
Demon Lord: Attack/Excruciating Strike now requires Mark of the Damned.
Demon Lord: Dark Magic/Dark Renewal replaces Light Magic/Twilight -> Urgash's Call no longer requires Light Magic!!
Necromancer: Attack/Power of Speed replaces Attack/Retribution.
Wizard: Summoning Magic/Wall of Fog replaces Summoning Magic/Exorcism.
Note that absolute abilities of all factions now require 3 abilities of 4 different skills, for a total of 12. Plus 2 or 3 of the racial unique abilities.
Spells
Town Portal: the portal is always to the nearest town (no more randomness).
Phantom Forces: Incorporeal ability of phantom forces is now documented.
Graphics: new background color for the 4 adventure spells.
Heroes
Some new heroes have appeared, and Maahir made his comeback.
Missing heroes faces have been added, some being used for two heroes. Some names have been swapped.
Haven/Maeve now is Windrider (was Paragon Knight), and her skills have been changed.
Haven/Rutger now has Pathfinding (instead of Navigation).
Duel Heroes
There are now 18 preset duel heroes to choose from. The 6 heroes from the demo have been balanced, according to players feedback.
Artifacts
Necromancer's Helm now increases hero's knowledge by +2 (was +10% exp gained).
Graphics: new Artifacts now have an icon (Moonblade, Necromancer's Helm, Armor of Valor, Tunic of the Carved Flesh, Pendant of Conflux, Cursed Waistband, Elemental Waistband, Ring Of Celerity, Ring of Caution, Ring of the Unrepentant, Emerald Slippers, Sandals of the Blessed, Windstrider Boots, Cloak of Sylanna, Sandro's Cloak).
Buildings
Blacksmith now allows other warmachines to be bought for triple price.
Resource Silos now all provide 1 precious resource per week, matching the resource cost of their tier 7 creatures:
Dungeon Resource Silo now provides 1 sulfur/week (was 1 wood + 1 ore).
Haven Resource Silo now provides 1 crystal/week (was 1 wood + 1 ore).
Inferno Resource Silo now provides 1 sulfur/week (was 1 mercury).
Necropolis Resource Silo now provides 1 mercury/week (was 1 wood + 1 ore).
Sylvan Resource Silo now provides 1 gem/week (was 1 crystal).
Academy is still 1 gem/week.
Dungeon: Resource Silo now costs 5000 Gold + 5 Ore (was 5000 Gold).
Academy: Artifact Merchant now requires Marketplace (was Tavern)
Sylvan: Sparkling Fountain now requires Mystic Pond (was Unicorn Glade)
Inferno: Infernal Loom now increases the number of gated creatures by 5% (was +30% gating speed)
Many dwellings have been renamed
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Ha mindent felveszek fullra a grafikai beállításoknál akkor akad a játék! Másnál is így van? Csak mert a gépem AMD Athlon 3000+, 1 giga ram, Geforce 6800Ultra! Esetleg ezt egy újabb patch majd megoldja? Csak mert szerintem ilyen géppel nem kéne akadnia... Vagy tévedek? 😊
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Inf 4-en az alagsorban egy rakás shadow dragon 100 elf íjjászt akar tõlem, mi a jutalom?
Elég macerás lenne levinni neki szal ha nem vmi über dolgot ad akkor inkább lenyomnám <#help>#help>
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL