Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ez nálam is volt 😞
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Necromata népének hõsére szerintetek mlyen skillek a legfontosabbak?
probáltam megszerezni azt amit csak akkor kapok meg ha elötte a megadottakat megszerzem. De egyszer olyat ajánlott, hogy mást kellett választanom és vége.
Szerintetek melyikek a legfontosabbak?
Nem minden arany ami hörcsög.
<#help>#help><#help>#help>
Tudtok valamo jó kis walkthrough-ról? Bevallom férfiasan, hogy eddig csak szemléltem a topicot, de az inf3 pályán nem tudok túljutni 3 újrakezdés után...
Olvastam egy olyan tippet, hogy itt sietni kell, illetve nem szabad az infernós várral, illetve az alsó sylvan várral szórakozni, hanem minél elõbb el kell foglalni középsõ(é-ny) sylvan erõdöt, és ott elkezdeni a termelést. NADE, mire az út feléig eljutnék, addigra az útmentén elszórt lények(pl.bányák õrzõi) legyakják az amúgy sem túl erõs seregemet.
Elsõre pedig azzal próbálkoztam, hogy a lenti sylvan várban felépítettem sok mindent, és toboroztam embereket. Erre meg jött az ellenfél egy olyan sereggel, amivel nem bírtam.
Most akkor hogyan is lehet ezt megoldani?
Én se nagyon szóltam eddig a játékról, hát most megteszem. De elõbb egy tipp az elõttem szólónak.
Várban úgy tudhatod meg, hogy melyik épület melyiknek elõfeltétele, hogy jobb oldalt alul keresel egy tekercset (vagy nyitva van vagy csukva, nem tudom). Ha rákattintassz, akkor megjelenik az összes abban a városban elvileg építhetõ cucc (azért "elvileg", mert a gyakorlatban néha lekorlátozzák). Így már az egyes szintû városkádnál is meglepheted, hogy mire lesz szükséged ahhoz, hogy egy sárkányólt építs.
A játék elõtt le kell vennem a képzeletbeli kalapom. Manapság szinte elképzelhetetlen, hogy egy játéknak 5 része megjelenjen, úgy, hogy az alapkoncepció, a feeling, a játékmenet - szinte - semmit ne változzék. És ezt sikerült elérniük ezeknek a derék embereknek. Ha így tudnák felújítani a régmúlt nagy játékait (pl. Transport Tycoon, Pizza Tycoon - ezeket képtelenek volt úgy remakélni, hogy megmaradjon a hangulat) akkor ismét nagy nevek születethetnének. Vegyük pl. a Settlers sorozatot. Számomra régen az volt A stratégia. Telis tele mókás emberekkel ... most viszont kijött az 5. része, aminek már az ég világon semmi köze nincs a Settlershez (max annyi, hogy így hívják) ... 😞 (bár most örül a szívem, hisz jön ki neki a felújított változata ... vissza a settlers 2-höz, csak 3Den! ÚJJÉÉ!) De a Settlers sorozat helyett említhetném a Black & White -ot is, amibõl a sok sok változtatás során épp azt ölték ki, amiért oly vonzó volt régen.
Azt be kell vallanom, hogy én a HOMM elsõ részétõl kezdve tagja vagyok a Heroes rajongó táborának ... remélem még egy 5 részt meg is élek 😊
Inf 3as pályát én 3szor kezdtem újra. Nem érzem magam pancsernek, inkább óvatos játékos vagyok ... ez pedig úgy néz ki ezen a pályán nem jövedelmezõ taktika. Erre rá is jöttem az elsõ menet során. Aztán 2 csak arról szólt, hogy mennyire szalad el a ló az ellenséggel. Elõször olyan hadsereggel jött, mintha beírt volna vmi kódot, és szabadon adagolhatta volna az emberkéit. Mission Impossible volt számomra az a misszió, de aztán visszavágtam kegyetlenül az új menetben 😊
A legnagyobb hiba, amit eddig a játék során tapasztaltam, az az, hogy néha nem mutatja harc közben, hogy hány emberke hullott el, és mindig a kezdõ létszámot mutatja (mondjuk ha 10 sárkánnyal kezdtem, és leölnek belõle 2t, akkor alul marad 10, attól függetlenül, hogy 8 van már csak ...), de ez sem tragédia. Néha még az a bibi jön elõ, hogy indulásnál a videókat nem hozza be, és csak villódzik a kép. Aztán puff egy hibaüzi, és kész. Erre egy restart a megoldás, és már megy minden rendesen.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Jó kis géped van, nekem kicsit gyengébb 6600gt-vel és 1280x1024-en minden maxon röccenésmentesen fut. Javaslok egy windows reinstallt.
Hardon sokan megcsináltuk a hírhedt pályát, én mindent azon csinálok mert heroichoz kevésnek érzem magam meg az idegeim, kicsit arra jó hogy rákényszerítenek szemléletváltásra, ami egy hadvezérnél kell is 😊
De 149k xp? Porba aláztál nekem csak 148522 xp volt. Vesztes vagyok na 😊
ui:minden épülethez oda van írva hogy mi az elõfeltétele , vagy ha véletlen az a gondod hogy nem látod még az öszes épületet akor ott a jobb alsó sarokban egy papírtekercsel elõlehet hozni minden épületet.
Régóta passzív szemlélõje vagyok a fórumnak, most érkezett el az idõ, hogy hozzászólljak.
A játék nagyon tuti lett! Elõször kicsit szokatlan volt a 3D, de most már semmi gondom nincs vele. Az sem igaz, amit itt többen említettek, hogy a várban nem lehet eligazodni. A képernyõ alján minden elérhetõ. Én nem a várat szoktam figyelgetni. Ami zavar, hogy nem tudom néha melyik épületnek mi az elõfeltétele.
1024*768-ban minden maxra állítva, néhol a csatában beszaggat.(AMD Athlon 64 3.5, 7800GT, 2G Ram.
Az inf 3-as pályát sikerült valakinek hardon megcsinálnia?😊
Hardon képtelenség volt a déli váron kívül mást is elfoglalni. Mire a várhoz értem volna addigra az útban álló lények teljesen felemésztették a seregem.
Hiába volt 2 sárkányom, neki addigra 10 volt (mellé is álltak)
Pár nap próbálkozás után kénytelen voltam visszavenni normal-ra.
Itt már az elsõ játékban sikerrel jártam. A fõhõsét lenyomtam, a kapott XP 149000 körül volt. Gondolom innen már gyerekjáték a pálya vége.
Érdekes, hogy itt már csatlakoznak (vagy nem akarnak már harcolni) is hozzám egységek, és a nyersanyagokat sem úgy osztja el mint hardon😊
\"A book is a book\" Clive Barker
Gondolom ösztönöznek hogy vedd fel a war machines skillt
A dark messiah az teljesen más, az egy FPS csak might and magic világában játszódik amúgy semmi köze a heroeshoz(egyébként isteni lesz még nem jelent meg).
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
mondjuk a kampany erdekesen van megszerkesztve, h a kozepe a legnehezebb, a vege meg setagalopp(meg heroic fokozaton is, loadolni szinte nem is kellett)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
1. Nálam a First Aid Tent csak háromszor gyógyít. A demoban emlékeim szerint minden körben. Bug?
2. Inf4-en nem mûködik az Arch Devil Pit Lord idézõ képessége. Inaktív a special ability gomb. Bug?
A teljesen magyar nyelvû már kijött vagy mit tudtok róla?
Mi ez a Heroes V és ez a Dark Messiah??
A DEMO-ban én nem tudtam teljesen elforgatni a kamerát 360 fokban csak 180-ban és fel-le sem igazán mozgott csak korlátok között...ennek így kell lennie vagy lehet forgatni teljesen ha beállítom?
Jah és még vmi: Lehet megint olyat csinálni, hogy egy gépen 2 játékos?
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
sajna még csak a demo van meg de nagyon hajtok az eredetire is és lenne néhány kérdésem: 1. a hivatalos honlapon 3 várost lehet megnézni és a demoban csak 2 szerepel... mi van a többivel? Miért nem ír róla a honlap?
2. Tudnátok crackhez linket adni? Sajna ahonnan letöltöttem a teljeset ott nem adtak hozzá crack filet és most arra vadászom mert soká lenne meg ha megvenném nekem meg minél hamarabb kell 😊
Amúgy a demo alapján nagyon atom játék bár egy kicsit csal a gép hogy 1 hét alatt 10db Arch Devilje van míg nekem még lovagom sem szal :/
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
\"A book is a book\" Clive Barker
ott én is hasonlókat "szenvedtem"- én Agraellel mentem, ugye neki az alap bónusza, h szintenként mindenki kap 1% initiative-ot. így 30. szinten mindenkinek +30%, meg nyomattam a circle of wintert, azzal 2-3 egységet ki is iktattam... a succubusoknak meg az ördögöknek nem kellett sokáig szórakozniuk.
szegény sárkányok😞