Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koosadam
Király thx <#taps><#worship>

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Szerintem hagyd a francba a herald of death-t. Szinte senki nem csatlakozik aki nem élõholt. Azok viszont alapból mindig, csak a mennyiségük változó.
Többre mész a pénzes skillel, még ha nem is sok, de legalább valami plusz bevétel.

Darkból gyúrj rá a corrupted soilra, mondjuk ehhez akkor el kell felejtsed az intelligence-t. Viszont a corrupted soil nagyon hasznos, mert mindig mûködik. Amint megmozdul egy ellenséges lénycsapat, azonnal kap nem is kicsi sebzést és hullik rendesen.

Enlightenmentbõl scholar, lord of the dead és dark revelation egy jó kombináció. Gyakorlatilag elég sûrûn akadnak mana kutak és legfeljebb a játéknak nagyon az elején kellen csak az a +50% mana. Késõbb, úgy 15. szint fölött már elég magas lesz a knowledge és így lesz mindig elegendõ mana.

Haunted mines-t én nem használtam. Felesleges volt a bányákba bepakolni bárkit is. Ha elfoglalja akkor elfoglalja. A benn lévõ lényeket kihozni úgy sem lehet, viszont legalább nem sok van benn, amit ha nem alap felszereltségû hõssel megy be, úgyis lever.

Akkor inkább destruction magic, master of ice és cold death. Ez elég rendesen megerõsíti a fagy sebzéseidet.

De a sorcery is jó lehet. Arcane training (olcsóbb spellek), mana regen (gyorsabban és több mana regenerálódik), meg magic insight (minden iskolából megtanulhatod a 3. szintû spelleket, nem kell hozzá az adott mágiaforma skilljét ismerni).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mayday
Frissitett fejlec-szoveg... Bizonytalanodik a (heti) megjelenes???

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Kandurex
Már lerajzoltam a pályát, bejelöltem a kincseket, bányákat stb. meghatároztam a mozgáspontkat, az idõt ameddig fejlõdhetek...szal mindent,... szeretem ezt a játékot! 😊

Kandurex
Nézzetek hülyének, de azt fontolom, hogy neki állok a Inferno 3. -nak heroic -on <#idiota>. Totál izgalmas elõre megtervezni a lépéseket, taktikát... vagy menekülni...<#idiota>....többinyre

Szaruman
Van, hot seat, multinál.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

koosadam
Köszi a választ 😊
Arra esetleg tudnál váaszolni, hogy egy gépen 2 játékos menet van-e? Engem igazából ez érdekelne a legjobban

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Szaruman
Summ helyett defense, és ott a vitality. Jól jön a csontiknak.

Magic Boy
Ez már idegesít!
Már másodjára bukom úgy el nyerõ helyzetböl a Haven 5-öt, hogy Godrick(csak lénybegyüjtésre használom az álandó serege az ingyen csatlakozot más várból származó egységek)belefut az ostromra készülõ Infernó seregbe!
Mit lehet tenni, hogy ez ne történjen meg?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

aha

Akkor Banis helyett Haunted Mines?

Necronak ezt gondoltam:

Attack
Battle Frenzy
Archery
Cold Steel

Leadership
Diplomacy
Recruitment
Herald of Death

Dark
Master of Curses
Master of Pain
Spirit Link

Enlightement
Intelligence
Scholar
Lord of the Undead

Summoning
Master of Conjuration
Master of Life
Banish

Vélemény? <#help>

Nem nagyon. Nem lesz túl sok démoni ellenfél aki gate-elne, meg nem lehet szinte sosem találkozni idézett lényekkel. Már amit az ellenfél idéz be. Ez a skill meg ezek ellen lett kitalálva.

Necro summoningnál a banish (unsommuns part of the summoned or gated stack) mennyire hatékony?

A warlock hosom nekem is durva volt a vegere, vagy empowered meteor shower, vagy empowered implosion volt az etlapon. 😊

Szaruman
És a iq miatt is jó az enlight (+50% mana). Nekem úgy tünt, h a manaregen az függ a max mana mennyiségétõl is, a warl 5. páláyn pl 285 mana volt, szal minden csatában zuhogtak az empow implok😊

Orommel jelentem most jott a telefon, hogy megjott a collectors edition es csutortokon mar meg is kapom. 😊

Mondjuk ez teljesen igaz. A spellpower az nagyon kell a jobb sebzésekhez a varázslatok kapcsán, így valóban nem túl szerencsés kihagyni az enlightenment-et.

Kandurex
Viszont a spellpower erõsen modifikálja a sebzést, ami miatt igen csak szükséges az enlightement a wizard' reward + a szintenként pontok (basic, advenced, expert)

Ááááh. Még véletlenül sem (Etoiles Mortant). :-)

Ha befejezted az elsõ kampányt, akkor single player, majd campaign és ott ki lehet választani a Cultist kampányt. Már ha minden rendesen mûködik.

Áááácsi. A sebzõ varázslatok empowered változatának skilljéhez nem kell semmi. Így ha nincs is destruction magic a karakternek (warlock) akkor is lesz sokkal erõsebb pusztító varázslata.

A logistics minek? Jobb inkább a luck, fõleg a warlock's luck miatt, amivel a varázslatok hatására is kiterjed a luck hatása.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2. varázslat iskolának, meg a light magic megtanulását javallom, mert az 5. kapmányban valami mocsok nagy haszna lesz.
Mert ott bizony sok hõsünk visszaköszön majd (Godric, a Sylvan kampány hõse, a varázsló hõs, meg a warlock hõs és kísérõje), akikkel nagyon dúrva csatákat kell majd megvívnunk démonok és élõholtak seregei ellen, oda meg a word of akármi ligght spell iszonyat nagy segítség lesz majd.

GenGeorge
Saga, ugye te véletlenül sem Warhammerezel IG-kkel?😊 (Farseer vagyok)

Egy kis gondom adódot. befejeztem az elsõ chaptert, a queen-eset, és nem tudok átmenni a következõre. nem nyílik meg az opció, és ha az elsõre akarok átmenni, akkor eltûnik a menü, és nem lehet onnantól semmit kezdeni vele. Mitõl lehet?

Asus K8N4-E Deluxe ; AMD Sempron 3300+ ; 1GB Corsair DDR Ram ; Inno3D Geforce 6600 128MB ; Chieftec 12CM A moment of laxity spawns a lifetime of heresy...never forget, never forgive...

Nem zavar senkit az a leadership. Sõt, még jót is tesz, mivel akár többször is jöhetnek a csontik és egyéb dögök.
Mellette még mindig van 4 hely, amire felvehetõek a szükséges dolgok. Ebbõl ügyesen sakkozva ki lehet hozni bármit. Elsõre nekem sem volt meg a howl of terror. Helyette dark magic + destruction + offense (jó az a jég sebzés) meg talán a sorcery hogy a többi magic suliból is bezsebeljem a 3. szintû varázslatokat. Ezzel elég könnyen ment a gyilkolászás.

Bár jó lett volna már egyszer kipróbálni valamelyik hõsnél a plague tent-et, de egyszer sem sikerült még elérnem. :-(

Szaruman
Fix.

Azér ez köcsög hogy alapból egy skill be van már rakva, most dungeonnal nyomom és nagyon meg akartam tanulni a destruction mellé egy másik varázslat iskolát. Annyira tetû hogy kell a logistic, destruction is hisz speckó képessége a nagyobb sebzés ezekkel a varázslatokkal, enlightement muszáj mert gyengus tehát marad 1 skill ami tulajdonképp az elsõ igazi választás. És arra berakok egy leadershipet, kell a moral meg a +1 speed. De mér pont defense van bepakolva, mérnem valami univerzális mint a logistic vagy enlightement vagy valami varázslóiskola?
Gondolom ez fix és hiába kezdeném újra?

Kandurex
Pedig az articraftok maradhatnának 😞(

Amelyik hos tovabbmegy az tuti nem halhat meg az adott palyan, nezd meg a scenario information-t.

nem

és az artifaktok sem amiket összeszedsz 😞

Kandurex
Ha van másodlagos "híróm", azt tovább kerül a pályákon? (még nem prószálta)

Az a gáz hogy hirónak alapból van leadershipje (mi a francnak...) nekem inkább luck és summoning kéne, eléggé az elején vagyok lehet hogy inkább újrakezdem ha tényleg ilyen macerás az ultimate megszerzése <#fejvakaras>

Akkor ez egy nagyon hasznos specko, hiszen akinek devilje van annak biztos nincs pit lord a seregeben, nem igaz? 😊

Hát nekem 30. szinten necróval még kellett volna legalább 2 level hogy elérjem, de ott már 500k xp egy szintlépés. És ha 1 óra játék után a witch hut nem ad normál abilityt akkor nem fogom újrakezdeni. Szerintem nem lehet elérni max 2-3 jó witch hut esetében ami nem valószínû

A heaven bazi könnyû, infernon meg soha nem volt igazán szükségem a gate-ingre mivel 90%-ban nem saját egységekkel mentem :/

Necronál viszont már az elsõ pálya felénél(!) elértem az arra a pályára szóló skill határt szal lehet hogy necroval végre sikerül az ultimate abilityt megszerezni <#hehe>

Francba, az elõbb lemaradt. Úgy vettem észre minden pályán van 1-2 WH. A necro elsõ pályáján legfelül a bal felsõ sarokban van egy, meg asszem lenn a föld alatt még egy akad. Ebbõl a föld alatti adja a használható skillt.

Persze igazán nagy értelme majd az esetelges totális szabad, random játékokban lesz. Már ha lesz ilyen valamikor.

Az insta gating is összehozható, bár nincs komoly szerepe, mert mire haszna lenne, addigra már úgyis rég az uccsó pályán jár az ember. Az elsõ witch hut meg egy kritikus skillt ad eleve a legelsõ küldetésben az Inf 1-es pályán. Azonnal megkapja az ember a logistics-et. A késõbbiekben is van egy hut ami emlékeim szerint sokat segített.

A witch hutok által adott skill fix. mindig ugyanazt adja, mert pályához kötött. Könnyû eltolni a fejlõdést, nekem is sikerült már párszor. :-( A skillek érkezése meg a már meglévõ és az elõzõleg választott skilltõl függenek.

Kandurex
Gondolom az insta gatingot, meg az elsõ haven strike -ot azért még nem, azokon a mappokon lehetetlen felfejlõdni olyan szintig...+

Most tartok necro 2-nál és egyelõre Howl of Terrorra hajtok, eddig egy witch hutot találtam de az rosszat adott volna, az a gáz hogy innentõl hiába töltök vissza mentést mert mindig ugyan azt fogja adni szal az egész térképet kéne újra kezdenem 😞

Kandurex
Brrrr...még meló, de este megint nekifeszülök! Nem is tudod mekkora taktika változást eszközöltem ki a Hill Fort lehetõséggel! <#worship>

Bõven el lehet érni. Fõleg, mert akadnak olyan witch hutok amiben a szükséges skilleket fel lehet venni. Ez pedig nagy könnyebbség.

Most nem teszem le a nagyseküt, de az biztos, hogy laza -5, -5 morál és luck volt szinte mindig az ellenséges egységeknél. Az is igaz, hogy ugye ott van a dead man's skill, ami megintcsak negatívan hat a luckra, meg talán volt még egy -2 luckot adó tárgyam is (természetesen az ellenfélnek adta). Lehet hogy ezért ragadt meg benne. A morál viszont tuti -6 lesz.

Gyenge a védelmük simán hullák mire közel érhetnének, ha viszont közel érnek akkor tényleg büntetnek.

Általában elsõ sortûzre lefektették õket az íjjászaim

Hogy mûködjön, elõbb kell hogy legyen kipurcantott saját egység aminek a hulláira rámondható az idézés, meg ahogy észrevettem nem szabad a seregben lennie pit lordoknak.

A buzi fõnixeket én is hagytam a francba, asszem csak a végén zúztam be õket amikor már csak az xp-re hajtottam

Lobsterman
Na azért a war dancerek is tudnak szivatni a kombójukkal ha nagy tömegben vannak.

Ha elf hõssel mész oda hozzájuk akinek a csapatában csak elf egységek vannak akkor sokkal gyakrabban csatlakoznak hozzád

Én speciel nem vártam meg az elsõ rohamot, Agraellel elfoglaltam az alsó várat aztán mentem tovább keletnek és szintén mindent elfoglaltam amíg el nem értem a "dugókat", az extra sok lényeket az úton amik lezárták kb a térkép felénél a mappot.

Közben az elsõ pillanattól ezerel fejlesztettem az alsó várat plusz az infernoban is a pénzt vagy nyersanyagot hozó épületeket.

Agraellel a keleti turné után vissza az alsó várba, összeszedtem ami kész volt és északnyugat felé a fõnixekig és a föld elementálokig elfoglaltam mindent.

Ja és a lényeg a HILL FORT!
Lezúztam az elementálokat és onnantól már sokkal könnyebb minden mert így nem kell minden bizbaszt megépíteni a déli várban hanem elég csak az alapokat és egy extra hõssel felrohanni velük a Fort-ig ápgrédelni.

Mire elõkerült az elsõ foglalgatós elf hõs addigra már úton voltam az északnyugati vár felé, az elsõ komoly csapattal meg pont egy Fort-os ápgréd után egy nappal találkoztam neki még csak zöld sákányai voltak nekem már emeraldok (bazi nagy a különbség a kettõ között szvsz), le is zúztam aztán északnyugatot is és kb ennyi volt a pálya 😊

Én általában óvatos defenzív játékos vagyok de ez itt öngyilkosság, ha az ember sokat vár az elfek simán letermelik.

Ja és sárkány + master hunter a két legfontosabb elf egység, ezek után az elder druid és az ancient izék, a war dancerre kár pénzt vesztegetni

Lobsterman
passzolok. még csak most kezdtem a nekrókampályt, de gondolom el lehet, csak tápolni kell 😊

I love Techno
én kerültem és azon az úton mentem fel amin lejött a geci valahogy egy pár testcselel beszopattam és közben feltápolódtam

I love Techno
jah azu volt nekem is a következõ kedvenc pályám<#ijedt>