14765

KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
  • b-type
    Elég érdekes volt ez a Necro2-es pálya, 2hét.. Necro főcsávesszel gyaktam mindenkit, de mikor jött az orange fősereg akkor el kellett szaladnom mivel nem maradt mannám, felpattantam a hajójára és ott betámadott egy kisebb sereg de combos hőssel, közben az orange tápos csapat inkább elindult Godrick felé...na gondoltam itt halál van, Godric elég gyík, serege lepkefing.
    végül is megvertem Godrick-l az orange tápos gecó sereget, de az egésznek a kulcsa a nyílvető volt, annélkül nem ment volna, és ehez elég sokat kellett variálni, mivel a várba már nem tudott Godrick menni, ezért elcsaltam lépésszámra egy olyan területre ahol ki tudtam kerülni, ahogy lejárt a köre kikerültem, vettem egy hőst nyílvetővel, a maradék 22aranyon keményen bevásároltam..odaadtam Godrick-nak a nyílvetőt és aztán betámadott az Orange táp.
    jó csata volt. :)
  • SaGa Jr
    Újra kell kezdeni a pályát. Illetve ha van régebbi mentés, akkor ne a főhőssel menken az ember kiszabadítani a két megmentendő hőst. Vegyen fel egy új hőst, adjon neki olyan sereget, ami nem gyengíti a főváros védelmét, majd mentse ki az egyik manust. előtte mentsen egyet. Aztán a kimentett csókának adja át a seregét és ezzel a fazonnal mentse meg a másik rabot. Nekem csak így sikerült befejezni a pályát. Bárhogy máshogy csináltam, nem lett elfogadva a dolog.
    A főhős eközben mindvégig benn volt a városban.
  • xem
    Hy ezt én is szerettem volna kérdezni a két hős kiszabadítva a lények megvannak, a neckro támadás még mindig tart kb 1 évnél járok. S nincs vége a pályának.
  • Tutilevi
    összegyűjtötted a lényeket amiket kér az objective? ha nem akkor ezabaj,ha igen akkor sajna csak a restart marad
    sajnállak,én szerencsére megúsztam ezt a bugot,de a hajamat téptem volna ha elölről kellett volna kezdenem...
  • fleezeum
    csá!
    mi a helyzet a magyar verzióval? kijött már? a szövegét le lehet tölteni valahonnan?
  • Dant0r
    Olyan volt már nektek, h week of disease meg hasonlók (h pl. 2/3-ad lény terem csak), és a 6-7. szintű lényekből azon a héten fix 4 jött?
    Nekem kampányban és multiban is előjött már, kicsit érdekes, vajon mitől lehet?
  • Lacee
    olyan előfordult valakinek, hogy a sylvan campaign harmadik pályája egyszerűen nem ért véget? kiszabadítottam a két herot, megöltem az ellenfelet (kék játékos), de marad két objective: a főváros védelmének előkészítése és a necro támadók visszaverése. a vár melletti teleportból kb hetente-kéthetente jön egy necro sereg, de nem akar abbamaradni, pedig már kb 4 hónap eltelt...
    ez normális vagy belefutottam egy "kezdd újra a pályát"-bugba?
  • I love Techno
    #8441 , és láttam valaki irta a reloaded-et nem tudta felpatch-elni nem mindegy meik patchet teszi fel az usa verzió nekem sem ment fel de az eu-s az igen és müködik is.
  • V1P3R
    itt belinkelték valahol, keresd meg
  • j0nNyKa
    internetrol tobbnyire
  • Acidlich
    es meg tobb hszben a faszsagait...
    de isten ments h vitat kezdjek errol(HEROES3 RULEZ!)
    de most komolyan inkabb hagyjuk igazad van..
  • Acidlich
    en nem akartam se vadolni se lehuzni a h5t, csak arra celoztam h az 5ben pimaszabb modon csal a gep, itt az orrom elott hulye vagy esetleg csal, ez az ami szurja a szemem, de mindegy nem akarok vitazni, egyreszt mert a te velemenyedben is van igazsag masreszt(ha mar raerek) inkabb jaccom mert soha nem erek a vegere a kampanyoknak:) hf
    (relleg lenne kedved majd multiplayerkedni valamikor a jovoben?)
  • b-type
    Sztem a H4-et békén kellen hagyni különben sok hsz-ben kell taglalnom az érdemeit..
    Azért hetente vki csak megpedzi, nem akarom elővenni a tövig rágott témát, úgy hogy csak annyit hogy teljesen más véleményem van. Egyszer kigyűjtön felrakom linkre oldalnak, hogy milyen különbségek voltak.
    sőt meg is csinálom.
    Egyébként jut eszembe, sajna a teleport nem müxik az ellenséges egységen :(
  • j0nNyKa
    esetleg ha a varbol olned.
  • j0nNyKa
    felig meddig

Note: Saves made in game v.1.0 are not fully compatible with game v.1.1. It is recommended to restart the map to continue playing a saved campaign game.
    To continue playing saved multiplayer or single scenario games, you may need to restart the programme at the end of the mission.
  • kispimasz
    Kimentem a várból Godriccal (51 paraszttal) és az első héten betámadott a főseregével -.- Thát követi a hősöm...Sztem azt fogom csinálni, hogy Isabell-t küldöm előre 51 paraszttal és ha becélozza a sereg, akkor használom a teleportálót és odaviszem amagmhoz a lényeim. Ezt sajna csak egyszer süthetem el így minden teleport után vissza kell mennem...még így is kockázatos :(
  • Mayday
    Ha felpeccselek 1.1-re, jatekallasaim kompatibilisek maradnak, ugye? :)
  • Faterx
    Heroes of Might and Magic 5
    PC DVD, magyar nyelven
    Várható: június 12-i héten,
    ezen belül kedd-szerda?
    Ára: 11 990 Ft
  • 3P
    Hát tetudod, de a várban üldögélés eléggé - hogy is fogalmazzak finoman - nem ésszerű egy ilyen játékban.
    Én mindkettő hössel elmászkáltam Gordic-cal persze csak a vár környékén, hogy támadás esetén hamar haza tudjak érni. Isabellel viszonzt hatalmas túrákat tettem, hiszen a bányákra nagyon nagy szükség van, illetve az obeliszkeket is illik hamar megkeresni.
    Tudom nem mindenki profi játlékos, de Heroic-on sem volt nagy kihívás a pálya. S csak tanácsként mondom, hogy a ládákból inkább a pénzt gyűjtsétek, mert az az XP mennyiség ami belőlük jön sokkal kisebb előny, mint a dinamikus fejlesztés (szintlépések távolsága eléggé progresszív). Fejlesztésénél meg ugye elsődleges, hogy a mani jöjjön, illetve jó dolog, ha már az elején elkészül a resource silo, s persze mellette épitsük a lény fészkeket is. Upgradelni őket viszont már csak a végén kell, ha már mind populálódik. Kivásárólni meg majd ráérünk akkor amikor már bőven lesz rá pénzünk.
    Szóval egy lehtséges stratégia (nekem ez a nyerő) figyelni kell az építkezésre és erőtlejesen nyomulni, s minden erőforrást a gyors építkezésre kell áldozni... ;)
  • 3P
    A francokat nem használt! Sokszor eleve irdatlan túl erővel indult, illetve ha néztük a Tolvajok Céhét, vagyis a Thief Guild-et, ott is nem egyszer volt váratlan ugrások (vajon mitől is?). A Heroes-ok bár rettentően jó játékok, de az AI stratégiában mindig is a túlerő volt az egyik mérföld kő. Nagyon sokszor a másik komoly előny a gépi AI számára, hogy eleve felfejlesztett várból indult.
    A scriptelt játék menet jegyei is felismerhetőek voltak, csak a H3 idején ez még nagyobb újdonság volt.

Mielőtt bárki megtámadna, hogy leugatom a 3. részt ajánlom nekik a #8617-ben irt soraimat.

Egy gond van, hogy sokaknál az idő nagyon megszépíti emlékeket. A H3 szerintem még ma is szuper jó játék, de ne illesük a H5-t sem igaztalan vádakkal, illetve ne vétsünk erős csúsztatásokat, ha pl. a két részt összehasonlítjuk.
  • j0nNyKa
    itt vannak a mapok jpgben
    ez tuti nem fog elveszni, leallni, stb.
  • Tutilevi
    pff ennyit rólam
    előző kérdésem tárgytalan:csak 4db van
    sry
  • Tutilevi
    a vártámadó hőse nemis,de ami csak úgy szaladgál a pályán az megtámadhatja
  • Tutilevi
    fontos kérdésem lenne a sylvan 5. pályájához,de biztos ami biztos ki spoilerezem
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    szóval az összegyűjtendő dwarven artifactok közül mindazöt a földalatt van és csak én nem vettem észre az egyiket vagy valamelyik máshol leledzik?
  • Acidlich
    elvileg a varra mennek, szoval nem
  • kispimasz
    sziasztok megint!
    Olvasgattam itt a FAQ-t (Haven 5-ös pálya). Eléldegélek a váramban minden héten egy nálam 2x erősebb sereget kell lenyomnom és ez kezdett az agyamra menni. Tehát lenne egy kérdés (mert még nyersanyagért sem merek kimenni a várból nehogy bevegyék): Godricot nem támadják semmilyen körülmények között? Vele nyugodtan lófrálhatok nem vesznek róla tudomást?
  • Kandurex
    htx!
  • Acidlich
    hat pedig a 3ban nem hasznalt ilyen csit-scripteket az ai(gondolok itt fokepp az idonkenti csapatletszam-boostra), megis meg tudott szorongatni olykor-olykor rendesen, es ott nem talaltal sokmindent a foldon otthagyva, mindent felcsipegettek a hosei tisztessegesen. nem ugy mint az 5ben pl lattam olyat nem1x h a barom ai-hos leveri a monstat, a mogotte levo artifaktokat meg nyersanyagot szepen otthagyja porosodni(es nem azert mert jott mogotte egy direkt erre a celra tartogatott hiro)
    de mondjuk a 4hez kepest meg mindig fejlodes, azt meg kell hagyni:)
  • 3P
    Nem baj, állom a sarat... ;)
  • Dant0r
    Én nem toltam ugyan sokat, és az eddigi tapasztalataim alapján (számomra:P) ez az AI is kielégítő; csak amikor olyanokat olvasok (állítólag hozzáértőbb emberektől), hogy PÁLYÁNKÉNT van beállítva neki, hogy mit csináljon, vagyis egy scriptelt valami, akkor megy fel bennem a pumpa.
    (amúgy sztem mindjárt jönnek páran bebizonyítani az állításod ellenkezőjét ;) )
  • 3P
    Bocs így gyorsabb, mint az előbbi linknél. Szóval akkor:

Heroes of Might & Magic V térképek
  • 3P
    Khm-khm. Bár a H3 nálam a No.1. játék az örök ranglistámon, irdatlan sokat tóltam és tolom még ma is, de mégis azt mondom, hogy abban sem volt jobb az AI...
  • 3P
    Akkor ahogy ígértem:

Heroes of Might & Magic V térképek

Remélem innen nem törlik...
    Talán a F.A.Q.-ba fel is lehetne venni a régi link helyett.
  • markastor
    Sikerült elindítanom a patchelt játékot Windows Vista x86 beta 2 alatt Daemon Tools 3.33 és egy Securom Loader segítségével. :)
  • Tutilevi
    és ha ehhez hozzáveszed hogy márpedig a h3ban is voltak teames mapek (armageddons bladeben)....
  • Acidlich
    igen, es ezek utan megnezem mikorra lesznek kesz a mapeditorral...majd talan az 1. kieg kornyeken...talan
  • Dant0r
    Ez meg a másik-
    milyen játék ez, hogy nem bírnak egy legalább olyan AI-t csinálni hozzá, mint a h3-hoz? Úgy köbö ugyanolyan a két játék, igazán nagy módosítások nem kellettek volna hozzá.. (már úgy értem ugyanazok a nyersanyagok, a pályaszerkezet is négyzetekből áll, maximum a lények értékeit kellett volna hozzá finomhangolni, hogy mit támadjon meg, stb..)
    És akkor még a custom mapokhoz is külön scriptek kellenek?!
    Lehet hogy egy team mapen a gép simán elfoglalná a szövetségese bányáját a példának okáért.. no mindegy..
    reménykedhetünk még sok-sok patchben, kiegészítőben, és ingyenes kiegészítésekben..
  • Kmarha
    jaj istenem.. :DDD ne tudd meg milyen kemény feladat elé állítottál :D nagyon kellett küzdenem hogy erre ne reagáljam azt amit akarok :D Köszönöm hogy megmutattad képes vagyok visszafogni magam ! :)) De most komolyan! :D
  • Acidlich
    vagy print screen esetleg?:)
  • Tutilevi
    há mondjuk fraps?