Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
Többre mész a pénzes skillel, még ha nem is sok, de legalább valami plusz bevétel.
Darkból gyúrj rá a corrupted soilra, mondjuk ehhez akkor el kell felejtsed az intelligence-t. Viszont a corrupted soil nagyon hasznos, mert mindig mûködik. Amint megmozdul egy ellenséges lénycsapat, azonnal kap nem is kicsi sebzést és hullik rendesen.
Enlightenmentbõl scholar, lord of the dead és dark revelation egy jó kombináció. Gyakorlatilag elég sûrûn akadnak mana kutak és legfeljebb a játéknak nagyon az elején kellen csak az a +50% mana. Késõbb, úgy 15. szint fölött már elég magas lesz a knowledge és így lesz mindig elegendõ mana.
Haunted mines-t én nem használtam. Felesleges volt a bányákba bepakolni bárkit is. Ha elfoglalja akkor elfoglalja. A benn lévõ lényeket kihozni úgy sem lehet, viszont legalább nem sok van benn, amit ha nem alap felszereltségû hõssel megy be, úgyis lever.
Akkor inkább destruction magic, master of ice és cold death. Ez elég rendesen megerõsíti a fagy sebzéseidet.
De a sorcery is jó lehet. Arcane training (olcsóbb spellek), mana regen (gyorsabban és több mana regenerálódik), meg magic insight (minden iskolából megtanulhatod a 3. szintû spelleket, nem kell hozzá az adott mágiaforma skilljét ismerni).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Arra esetleg tudnál váaszolni, hogy egy gépen 2 játékos menet van-e? Engem igazából ez érdekelne a legjobban
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Már másodjára bukom úgy el nyerõ helyzetböl a Haven 5-öt, hogy Godrick(csak lénybegyüjtésre használom az álandó serege az ingyen csatlakozot más várból származó egységek)belefut az ostromra készülõ Infernó seregbe!
Mit lehet tenni, hogy ez ne történjen meg?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Akkor Banis helyett Haunted Mines?
Attack
Battle Frenzy
Archery
Cold Steel
Leadership
Diplomacy
Recruitment
Herald of Death
Dark
Master of Curses
Master of Pain
Spirit Link
Enlightement
Intelligence
Scholar
Lord of the Undead
Summoning
Master of Conjuration
Master of Life
Banish
Vélemény? <#help>#help>
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Ha befejezted az elsõ kampányt, akkor single player, majd campaign és ott ki lehet választani a Cultist kampányt. Már ha minden rendesen mûködik.
A logistics minek? Jobb inkább a luck, fõleg a warlock's luck miatt, amivel a varázslatok hatására is kiterjed a luck hatása.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mert ott bizony sok hõsünk visszaköszön majd (Godric, a Sylvan kampány hõse, a varázsló hõs, meg a warlock hõs és kísérõje), akikkel nagyon dúrva csatákat kell majd megvívnunk démonok és élõholtak seregei ellen, oda meg a word of akármi ligght spell iszonyat nagy segítség lesz majd.
Egy kis gondom adódot. befejeztem az elsõ chaptert, a queen-eset, és nem tudok átmenni a következõre. nem nyílik meg az opció, és ha az elsõre akarok átmenni, akkor eltûnik a menü, és nem lehet onnantól semmit kezdeni vele. Mitõl lehet?
Asus K8N4-E Deluxe ; AMD Sempron 3300+ ; 1GB Corsair DDR Ram ; Inno3D Geforce 6600 128MB ; Chieftec 12CM A moment of laxity spawns a lifetime of heresy...never forget, never forgive...
Mellette még mindig van 4 hely, amire felvehetõek a szükséges dolgok. Ebbõl ügyesen sakkozva ki lehet hozni bármit. Elsõre nekem sem volt meg a howl of terror. Helyette dark magic + destruction + offense (jó az a jég sebzés) meg talán a sorcery hogy a többi magic suliból is bezsebeljem a 3. szintû varázslatokat. Ezzel elég könnyen ment a gyilkolászás.
Bár jó lett volna már egyszer kipróbálni valamelyik hõsnél a plague tent-et, de egyszer sem sikerült még elérnem. :-(
Gondolom ez fix és hiába kezdeném újra?
és az artifaktok sem amiket összeszedsz 😞
Necronál viszont már az elsõ pálya felénél(!) elértem az arra a pályára szóló skill határt szal lehet hogy necroval végre sikerül az ultimate abilityt megszerezni <#hehe>#hehe>
Persze igazán nagy értelme majd az esetelges totális szabad, random játékokban lesz. Már ha lesz ilyen valamikor.
Általában elsõ sortûzre lefektették õket az íjjászaim
Közben az elsõ pillanattól ezerel fejlesztettem az alsó várat plusz az infernoban is a pénzt vagy nyersanyagot hozó épületeket.
Agraellel a keleti turné után vissza az alsó várba, összeszedtem ami kész volt és északnyugat felé a fõnixekig és a föld elementálokig elfoglaltam mindent.
Ja és a lényeg a HILL FORT!
Lezúztam az elementálokat és onnantól már sokkal könnyebb minden mert így nem kell minden bizbaszt megépíteni a déli várban hanem elég csak az alapokat és egy extra hõssel felrohanni velük a Fort-ig ápgrédelni.
Mire elõkerült az elsõ foglalgatós elf hõs addigra már úton voltam az északnyugati vár felé, az elsõ komoly csapattal meg pont egy Fort-os ápgréd után egy nappal találkoztam neki még csak zöld sákányai voltak nekem már emeraldok (bazi nagy a különbség a kettõ között szvsz), le is zúztam aztán északnyugatot is és kb ennyi volt a pálya 😊
Én általában óvatos defenzív játékos vagyok de ez itt öngyilkosság, ha az ember sokat vár az elfek simán letermelik.
Ja és sárkány + master hunter a két legfontosabb elf egység, ezek után az elder druid és az ancient izék, a war dancerre kár pénzt vesztegetni