Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A necro 2-t meg ezekszerint harmadszor is kezdhetem eddig mindig az elsõ héten partraszállt egy mágussereg ami levert mert velük ellentétben nekem kurvára fogalmam sincs hogy mi hol van a térképen ezeknek meg kémmûholdjuk van mert mint egy kibaszott muslinca úgy repültek a hõseim után az idegen terepen
Emiatt szerintem ne kezd újra. Az az egy varázslat van ami igazán fontos lehetne abból az iskolából.
A knowledge nálam is alig fejlõdött ámbátor 10. szinten 3-as volt, de nem volt belõle gond. Akadt elegendõ knowledge fejlesztõ épület a pályákon szétszórva. Arra azért én is kíváncsi lennék, mi alapján jön a tulajdonságok fejlõdése.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Nálam a nekronak nem volt idézés iskolája, mégis tudta használni. Nyílván ha van neki, akkor sokkal több Hp-t tud visszaadni, így jóval több lény támadhat fel. Az egyetlen karakterem, akinek megvolt az idézés, az a varázsló volt a wizard kampányban. Bár nem emlékszem már, hogy ez volt neki az alap skill vagy valamiért ezt választottam...
Nálam is alig volt mana (20), közben meg brutál varázslatokat tudtam nyomatni.
Még egy kérdés nekro 1. pályáról: a végére 12-es spell power és 2-es knowledge-em lett. Röhej, hogy ilyen kiegyenlítetlenül fejlõdik szintlépéskor a hõs. Másnál is ez volt?
Azért kampány, mert egy történetet mesél el. Senki nem ígérte, hogy az adott kampányban csak és kizárólag azon egységekkel fogsz harcolni ami a kampány nevében szerepel. Pláne, hogy nem egy helyen, hanem váltakozó helyszíneken zajlik minden harc.
A necro sztoriját megnézve rájössz, hogy az semmi másról nem szól, mint hogy újra hatalomra jussanak. Ehhez pedig szükségük van egy másik fél támogatására. Ez most a Griffin Empire. Amúgy meg a 2. pályán a cél, hogy visszaszerezd a nekrók õsi városát. Nem nehéz ezt elérni, csak összeállítasz egy kisebb sereget és áthajózol ÉK-i irányban. Ott lesz felül a város.
A 3. küldetésben 1 nekro és 1 haven városod is lesz induláskor. Merthogy ellenõriznek téged. Nem magányos akciózás megy. Mondjuk elég csak a nekró várossal foglalkozni, onnan kiindulva is prímán megoldható minden feladat.
4. küldetésben nme lesz város, hanem üldözni kell egy menekülõ mágust és kivégezni.
5. küldetésben meg a griffineket kell verni egy nekro-griffin szövettséggel.
A 2. küldetésben a mágusok nagyon is késõn fonak odamenni, ha beteszed az egyik hõst a városba. Aha túl gyenge vagy nincs benn védelem, akkor mennek rá a partraszállásra a varázslók. Ennyi a trükk.
Összességében szerintem nagyon jól eltalált a single része a játéknak. Így hangulatos, van benne nehézség és kihívás is. Meg legalább jópár helyütt ahol nem lesznek nagy mozgások, a bázisul szolgáló városok is egész normális alapfelépítésûek lesznek.
Szerintem ha a resisten meg a protection-ön is átmegy akkor oké ha az immunis sárkányt is megpörköli. Elvégre legalább 1 varázslat sebezze szerencsétlen 2. legerõsebb lényt. Végülis immunity = 100% resist. Vagy nem, de így magyarázom 😊
Inf kampányon totál beidegeltem magam, az 5 pálya alatt egyetlen egyszer sem használtam inferno várost és az 5-bõl kettõben még inferno egységeket sem.
Most necro 2-es kampány HEAVEN várossal indulok amit persze pár kör alatt a mágusok úgy is bevesznek, gondolom a csónakokkal kéne lelépni még mielõtt megjönnek vagy a fasz tudja, ez is egy olyan map lesz amit vagy 3-szor újra kell majd kezdenem mire rájövök hogy egyáltalán mi a faszt kell csinálni <#wow3>#wow3>
Jól megadja a szar élményt ez a tökölés a single részben, végigtolom mert érdekel hogy az elbaszott buzihangú démonlord és a nekrofil királynõ szerelme beteljesedik-e aztán uninstallom a vérbe, talán majd akkor elõveszem megint ha már elfelejtettem az egész játékot, az viszont hétszentség hogy a heroes 6 single közelébe se fogok menni! <#csodalk>#csodalk>
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
ja, egyebkent aki a faqt irta (legyek mondjuk en) is teljesen mashogy csinalta, hidd el, hogy a te leirt modszerednel is joval profibban. es ? a 4. tamadas utan kozvetlenul olyan sereged volt, amivel megolted a KURVAEROS varat ? hmhm ? jahogy te sokkal tobb ideig csinaltad, mint kene? ahhhh !!4
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Hát, így jártam, túlságosan hozzászoktam ahhoz, h mindenkit ki kell nyírni, nem jutott eszembe, h campaignban más is lehet a feladat 😄
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
20 black maga az Isten' büntetése.
/ bevallja: imádott lénye a fekete 😄 /
ezzel csak annyit akartam közölni, hogy a necro sem gyenge, egy jó hõssel kemény ellenfele mindenkinek.Semleges seregek ellen meg lehet oldani minimális veszteséggel, sõt nyereséggel, és az egységei sem a legdrágábbak
๏̯͡๏﴿
(halkan megjegyzem, hogy 20 fekete egy ütésre borítja a summon Phonixet) (végül csak a játék legerõssebb mobja vagy mije, nem igaz?)
de az elsõ 3 pályán elértem a level capet,a 4. és 5. pályán pedig a pálya jellege miatt nem lehet meglépni annyi szintet,amennyi kell
szal 29-30 ig lehet jutni és 32 kellene
lehet én csináltam rosszul
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Továbbá a hõs se tudja szinte hozni a vámpírt a dragonnal, hisz eleve dupla van a blacknek mindenbõl!
Leadership-et defense-t nem is ajánlotta fel nekem.Tehát hiába tervezed meg elõre, hogy mit akarsz, nem biztos , hogy megkapod.Mindig alkalmazkodni kell, és a lehetõ legjobbat kiválasztani.
Szerencse is kell hozzá!
De egyre jobban tetszik nekem a necro!
46 vámpír lorddal ölök mindenkit 2,5 hónap után. Az elõbb 20 fekete sárkányt gyõztem le, veszteség nélkül! Tetszik!
Míg és 2 nap alatt érek vissza addig az Infernós hõsök 1 nap alatt teszik meg ugyanazt a távolságot!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Meg amúgy is ez grálos pálya, kiásod, beviszed a váradba és nyertél...