Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
valoszinu kandurex modositotta.
kezdem úgy érezni hogy verhetõ a sylvan
ez a dungeon igen nagyon durva:nem elég hogy 18 szint körül már 900 at sebzek egy meteorral és 1300-at efy implosionnel,még ha okosan használjuk az elemental chaint az eredeti sebzés harmadát még hozzáadja
mindehhez jönnek még hogy aönmagukban is elég tápok

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

I love Techno
nekem sem fagyott meg semi probléma nem volt még vele

mooo
Kiírta,hogy spoiler...
Volt már róla szó.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akkor nem fog feltámadni ha a pálya elején lévõ hutba bemész és az ottani varázslónak a mellékküldetését teljesíted. AKkor elárulja miként lehet megölni Nikolai-t. Ehhez kellenek fõnixek a seregedbe. Ha visszaviszed neki a pálya alsó szintjén összeszedhetõ 4 vértdaarabot, akkor ad neked párat. Ezek legyenek a seregedben mikor nekimész a lordnak, máskülönben mindig fel fog kelni. Ennyi a titka a pályának.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Pedig valószínû, hogy nálad lehet a gond !
Vmi nagyon nem tetszik neki!
Konfigod megfelel ? Legújabb driverek ? Directx ?
Mondjuk biztos végigpróbáltad már ...

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Új szoba a hamachin a multisoknak: A duel az jól megy!
név: heroes5hungary
jelszó: heroes5hungary

Van aki játszott már sima LAN-on multit ? Mûködött rendesen ? A Ghost mód is ?
Köszi!

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

3P
Van valami infó, hogy mikor érkezik meg már végre az elsõ patch?
Már itt csücsül nálam az eredeti CE változat, de ez az átkozott fagyások miatt nem tudok vele játszani. Egyszerûen semmi nem segített, még Win reinstall sem, már csak a patch-ben bízok... 😞
Nem hinném hogy hardver hiba lenne, mert eddig semmi nem fagyott nálam, de ez... 😞

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

I love Techno
hajaj de még milyeneket <#hehe><#lookaround>

Most csinaltam meg a Necro 3as kuldetest! nekem eddig ez a palya tetszett a legjobban...nagy terulet...sok harc...eros ellenfelek...foleg az uccso kapunal, illetve varnal! termeszetesen cheat nelkul!
meg mindig nagyon tetszik ez a jatek, remelem tartogat meglepeteseket meg 😉

http://teddike.freeblog.hu

Hát most Warlock 2-esen nyomulok, éppen az elsõ város ostrománál tartok (két obeliszk már megvan) nem lesz gond mert a fõseregeit már levertem
DE
valami hihetelen véresek ezek a dungeon vs. dungeon csaták, komplett szakaszokat vesztek, olyan még nem volt hogy a Blood Fury-k például túléltek volna akár egyetlen csatát is és a Grim Raiderek is hullanak ezerrel, persze lehet hogy más fajok ellen majd hatékonyabbak lesznek de egyelõre Black Dragon powa van, a városomból summonolom õket.
Ja meg Shadow Witch/Matriach.

rohatt assassinok a rohatt mérgükkel, na ez nem kellet volna szerintem a játékba 😛

Most hogy így megtapasztaltam a Black Dragonokat azon a véleményen vagyok hogy az Emeraldok a jobbak mert addig oké hogy a Blacknek picit talán jobbak a statjai meg védett a Dark Magictól de a Light-tól is!
Rutinból akarok mindig haste-et meg endurance-ot lõni rájuk de arra is immunisak <#idiota>
Az Emeraldot meg királyul lehet a mass effekt spellekkel boostolni, ha meg megátkozzák egy pillanat alatt lekapja róla az átkot egy sprite vagy akárki.

Cuchulainn
Érdekes én is a necro kampányban találkoztam szinxel és tõlem azt kérdezte, hogy melyik család alapította a Griffin empiret. A griffin túl nyilvánvaló lett volna, szal falcont montam és jó volt 😄

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Eddig kétszer voltam szfinxnél (mindkétszer a necro kampány alatt) és mindig tudtam a választ <#hawaii>

Mindkétszer ugyanazt kérdezte <#idiota>

Hogy Nur miben különbözik a többi Academy hírótól, mondom õ egy dzsin!
Mindig elfogadta pedig így utólag nekem Galib rémlik mint dzsin híró na mindegy <#idiota>

Cuchulainn
Én okos voltam és mindég tudtam a választ eddig 😄 (Mind az 1 alkalommal😛)

hmm valszeg nem 100%.. 😄DD
bár van benne valami, mintha úgy csinálták volna meg, h neki _kelljen_ gyõzni. de a szar ai miatt ez bukta =D

én a szfinx-eket bírom! 😄 rosszul válaszolsz és megkapod önmagadat ellenségnek.. huhh, na AZ kellemetlen. 😄

Cuchulainn
Én azt megnéztem, szvsz ott vesztened is kell. Asszem a szintedhez igazítja az ellenfelet, hogy mindig erõsebb legyen jóval(Bár ez nem 100%). Gondolom az a lényege, hogy Agrael elbukna, de a Heart of the Griffin megmenti...

Kandurex
Nálam is így volt <#zavart2>, bár ott gondolom, ha nyersz, ha vesztesz mindeképp továbbjutsz.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nekem olyan bug jött elõ, hogy az inf2-es pályán elbuktam az utolsó csatát a bika hõse ellen és mégis kiadta a Mission Complet-et. Mehettem tovább a 3-as pályára.
BADE
nagyon hiányolom a costum game-ben,hogy nem tudom megnézni jobb click-el,hogy melyik népnek milyen egységei ill. a hõsöknek milyen képességei vannak

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Cuchulainn
Valaki aki végigvitte a teljes champagint megmondhatná, hogy van-e netán valami lezáró grandiózus finálé? Én most kezdem a warlock kampányt, és az eddigiek mindig ott értek véget ahol valami érdekes történt volna. Remélem, hogy nem hagyják csak úgy lógva az elvarratlan szálakat...

Más: Rajtam kívül botlott már valaki olyan bugba, hogy a játék nemes egyszerûséggel átugrott egy pályát? Olvasgatva az itteni hozzászólásokat meglepõdtem hogy az Inferno negyedik pályáján elfekkel ment mindenki. Meglestem, és akkor veszem észre, hogy nekem ez a pálya egyszerûen kimaradt. Az elf hõs legyakása után Agrael egyszerre csak a tengeren találta magát. Még csodálkoztam is, hogy honnan tett szert hajóra...

dr Kotász
<#eljen>
NeoMaN
Na. Mivel veszett a mentésem (normal), újra kezdtem hardon. Inf 2-õn járok és kb. 10x jobban nyomom mint elsõre. ÉLVEZEM, nem bosszankodom.
KURVA NAGY A GAME, TESSÉK SZÉPEN MEGVENNI!

innen letölthetõ az új Skillwheel
http://www.celestialheavens.com/viewpage.php?id=520
j0nNyKa
asziszem azzal vege is a palyanak
lesznek meg kemenyebbek :]

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

THX

Én is ilyesmire gondoltam, genya sötételfként meghúzódtam amíg már csak egy maradt így csak õt kellet levernem <#hehe>

Rögtön léptem három szintet 😄

Kandurex
Te figyelj már, ismered a spoiler tagot? Nem kellene lelõnni a játék történetét!

AtiRadish
Sylvan(5.campaign) uccsó pályáján (Vampire Lord) járok.

ROhadjak meg nagyon nehéz,nem bírom megcsinálni.Kinyírom Nikolai-t a 6000!!!!!!csontvázíjászával együtt ,utána látom h. folyton feltámad amíg ki nem ások valami szart.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
Valaki megmondaná hány Obelisket kell megnézni??

Meg esetleg valami tipp/trükk erre a pályára?

j0nNyKa
megolik egymast, a vegen marad 1-2 gyenge, meg 1 eros, utana tied a terep

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

dr Kotász
Ja most Warlok 1-en van az arénának valami trükkje?
Akkora csapatokkal mászkál néhány hogy nem hiszem el! <#csodalk>

basszameg 😞

Hi
Tudja valaki honnan lehet leszedni Skilwheel 1.0-t?
Srácok!! Valakinek nincs véletlen linkje normális DVD borítóhoz? Mert amik a cdcovers.cc-n vannak azok nagyon gagyik. Az egyik csak az elsõ borító a másik német nyelvû a harmadik meg valamilyen szláv nyelvû

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Nem nagy spoiler, meg már szóba is került talán, de biztos ami biztos kap keretet.
Ez a rosszarcú nekró hõs lesz az egyik legkellemetlenebb ellenséged majd az utolsó kampány 4. küldetésében. 3 hõssel kell egyszerre nekimenni és egymás után mindegyikkel meg fog vívni. Ekkor fel lesz javítva 30. szintûre ha nem érte volna el a kampányok során õkelme a level 30-at. A statjai és alap varázslatai is azok lesznek, mint amik a vele való játék befejezésekor. Szóval rendesen be fog tenni a játékosnak és a 3 hõsének (Godric, a Sylvan hõs, és a Wizard hõs).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

SLICK
hi all!
elnézést h ilyet kérdezek, de vki megtudna dobni pár seriallal?

elnézést kimarad a so után a k=sok<#wink>

viktor8806

nekem ki van a ... vele!so szivatós ge....!<#levele><#mf1>

viktor8806

z0ty
nah, befejeztem inf kampányt... (nem, nem azért mert ennyi ideig tartott volna, csak kb 1 hetet szüneteltem)
28. szinten végezte a hõsöm, eléggé harmoniátlanul (tudomtudom, nincs ilyen szó - 25-as attack és kb 10-es defense 😄 - spellpower meg knowledge természetesen jók voltak, a 3. és 4. részben is a mágiásos hõseket részesítettem elõnyben)
következmény: sikerült teljes mértékben megutáltatniuk velem a Sylvan lényeit (fõleg a druidokat) 😛
a necro kampány után leszek bajban, mert a maradék 3 várról fogalmam sincs, éppezért: de várom már azokat 😄

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

Lammer
Ott a pont! <#papakacsint>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

odex
kiakar heroes 5-özni velem neten tudom a megoldást hogylehet vele nyomulni😊 msn: [email protected]

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Akkor majd szerzek párszáz Impet mert ha ez elkezd varázsolgatni ott hullanak az emberek <#hehe>

Kandurex
Pedig a régebbi részekbe rendszeresen elõfordult, hogy a régi full-über-táp hõsödet kellett leverni...és nem csak az elsõ kampánybelit, hanem az összest! <#vigyor>

Egy kérdés, elf váraknál nem karók vannak a várfal mellet hanem indák amibe ha belemegy valaki akkor azt lefogják.
Ezt lehet valahogy dispellezni? Amúgy a lefogás végleges vagy csak egy ideig tart?

Ombika
NEvetek!!! <#zavart2>

Hi" Tud valaki magyarositást ehhez a játékhoz? Ha tud irja meg nekem légyszi. Elõre is köszönöm.<#vigyor3>
A necro kampány volt amit eddig a legjobban élveztem, meg most vettem csak észre hogy milyen rohatt szép a zene a játékban, most jöhet a Warlock hehe
Nagyon örülök hogy végül nem próbáltam a Howl of Terrort mert nem sikerült volna megszerezni és tulajdonképpen szükség sem volt rá, viszont bazira sajnálom hogy a Logistic-et kihagytam, kínszenvedés volt hogy milyen lassú nélküle a hõs 😞

Szerintem elég pofás lett a végére, még jött egy szint a végsõ csata után.
Remélem nem kell majd ellene harcolnom <#hehe>

I love Techno
nah sikerült végigvinni , hu de jó kis játék jó kis befejezéssel kár hogy vége.a történet meg az intrók nagyon jó benne meg az egész játék is <#worship><#worship>(azért az utolsó pálya iszonyat hogy akadt a csatákban , hiába vettem vissza a grafikát , brutális volt)

Ombika
Koszonom!!

Ott tudsz kikotni, ahol bele tudsz gyalogolni a hosoddel a tenger sekely vizebe.

Ombika
Tehat ahol van kikoto pl vagy vmi mas jelzi ezt?