Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a dungeon igen nagyon durva:nem elég hogy 18 szint körül már 900 at sebzek egy meteorral és 1300-at efy implosionnel,még ha okosan használjuk az elemental chaint az eredeti sebzés harmadát még hozzáadja
mindehhez jönnek még hogy aönmagukban is elég tápok
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Vmi nagyon nem tetszik neki!
Konfigod megfelel ? Legújabb driverek ? Directx ?
Mondjuk biztos végigpróbáltad már ...
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
név: heroes5hungary
jelszó: heroes5hungary
Van aki játszott már sima LAN-on multit ? Mûködött rendesen ? A Ghost mód is ?
Köszi!
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Már itt csücsül nálam az eredeti CE változat, de ez az átkozott fagyások miatt nem tudok vele játszani. Egyszerûen semmi nem segített, még Win reinstall sem, már csak a patch-ben bízok... 😞
Nem hinném hogy hardver hiba lenne, mert eddig semmi nem fagyott nálam, de ez... 😞
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
meg mindig nagyon tetszik ez a jatek, remelem tartogat meglepeteseket meg 😉
http://teddike.freeblog.hu
DE
valami hihetelen véresek ezek a dungeon vs. dungeon csaták, komplett szakaszokat vesztek, olyan még nem volt hogy a Blood Fury-k például túléltek volna akár egyetlen csatát is és a Grim Raiderek is hullanak ezerrel, persze lehet hogy más fajok ellen majd hatékonyabbak lesznek de egyelõre Black Dragon powa van, a városomból summonolom õket.
Ja meg Shadow Witch/Matriach.
rohatt assassinok a rohatt mérgükkel, na ez nem kellet volna szerintem a játékba 😛
Most hogy így megtapasztaltam a Black Dragonokat azon a véleményen vagyok hogy az Emeraldok a jobbak mert addig oké hogy a Blacknek picit talán jobbak a statjai meg védett a Dark Magictól de a Light-tól is!
Rutinból akarok mindig haste-et meg endurance-ot lõni rájuk de arra is immunisak <#idiota>#idiota>
Az Emeraldot meg királyul lehet a mass effekt spellekkel boostolni, ha meg megátkozzák egy pillanat alatt lekapja róla az átkot egy sprite vagy akárki.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Mindkétszer ugyanazt kérdezte <#idiota>#idiota>
Hogy Nur miben különbözik a többi Academy hírótól, mondom õ egy dzsin!
Mindig elfogadta pedig így utólag nekem Galib rémlik mint dzsin híró na mindegy <#idiota>#idiota>
bár van benne valami, mintha úgy csinálták volna meg, h neki _kelljen_ gyõzni. de a szar ai miatt ez bukta =D
én a szfinx-eket bírom! 😄 rosszul válaszolsz és megkapod önmagadat ellenségnek.. huhh, na AZ kellemetlen. 😄
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Más: Rajtam kívül botlott már valaki olyan bugba, hogy a játék nemes egyszerûséggel átugrott egy pályát? Olvasgatva az itteni hozzászólásokat meglepõdtem hogy az Inferno negyedik pályáján elfekkel ment mindenki. Meglestem, és akkor veszem észre, hogy nekem ez a pálya egyszerûen kimaradt. Az elf hõs legyakása után Agrael egyszerre csak a tengeren találta magát. Még csodálkoztam is, hogy honnan tett szert hajóra...
KURVA NAGY A GAME, TESSÉK SZÉPEN MEGVENNI!
http://www.celestialheavens.com/viewpage.php?id=520
lesznek meg kemenyebbek :]
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Én is ilyesmire gondoltam, genya sötételfként meghúzódtam amíg már csak egy maradt így csak õt kellet levernem <#hehe>#hehe>
Rögtön léptem három szintet 😄
Valaki megmondaná hány Obelisket kell megnézni??
Meg esetleg valami tipp/trükk erre a pályára?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Akkora csapatokkal mászkál néhány hogy nem hiszem el! <#csodalk>#csodalk>
Tudja valaki honnan lehet leszedni Skilwheel 1.0-t?
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
viktor8806
viktor8806
28. szinten végezte a hõsöm, eléggé harmoniátlanul (tudomtudom, nincs ilyen szó - 25-as attack és kb 10-es defense 😄 - spellpower meg knowledge természetesen jók voltak, a 3. és 4. részben is a mágiásos hõseket részesítettem elõnyben)
következmény: sikerült teljes mértékben megutáltatniuk velem a Sylvan lényeit (fõleg a druidokat) 😛
a necro kampány után leszek bajban, mert a maradék 3 várról fogalmam sincs, éppezért: de várom már azokat 😄
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Ezt lehet valahogy dispellezni? Amúgy a lefogás végleges vagy csak egy ideig tart?
Nagyon örülök hogy végül nem próbáltam a Howl of Terrort mert nem sikerült volna megszerezni és tulajdonképpen szükség sem volt rá, viszont bazira sajnálom hogy a Logistic-et kihagytam, kínszenvedés volt hogy milyen lassú nélküle a hõs 😞
Szerintem elég pofás lett a végére, még jött egy szint a végsõ csata után.
Remélem nem kell majd ellene harcolnom <#hehe>#hehe>