Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
mert csak kijelolt helyeken lehet kikotni.

Ombika
Hi!!

Az miert lehet,hogy multiban beszallok 1 hajoba es sehol sem tudok kikotni csak a vizen vergodom! 😞

Acidlich
csak ha epp bejon az a kis esely es gazdagabb leszel 50 hunterrel mondjuk, hat az mar nem mindegy azon a palyan

phunky
lécce segiccsetek a fall of a king pályán elakadtam. pedig elfoglalom a várat 1 hét alatt és mégis azt irja ki h vesztettem. miért?

Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.

Ha ugyanolyan fajú a hõs és a csapatában is olyan fajú egységek vannak amilyen az útonálló plusz még a hõsnek van diplomacy abilityje na akkor szerintem a masszív 20% esély már meg is van hogy beállnak <#idiota>

Egyszerûbb ha lezúzod õket

Aha

Szóval egy 12+ korhatáros játéknál szerinted normális elvárni hogy a három megjelenõ várost még külön leellenõrizze a játékos hogy TÉNYLEG az a három város az ami a leírásban szerepel?
Lehet hogy van néhány ember aki a "foglalj el három várost" utasítás után megjelenõ három városról hiszi azt hogy ezekrõl van szó?

ja... és biza... válasz gomb is létezik... biza...

izsook
Szerintem ehhez nagy mák kell!!!

A legfõbb probléma a pályán, hogy a vár fejlesztéshez sok fa kell... arra kell rágyúrni meg az aranyra!!!

Nem minden esetben <#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>
A komolyabb egységek inkább harcolnak
izsook
Nem tudja valaki, hogy hol van leírva, hogy váranként mi az a két mágia vonal, amit támogat?

Kandurex
Hm, szal asszondod, hogy béreljek fel egy sylvan hõst, mert hozzá join -olnak?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nenrandil
Hát igen nec. második pályáján meg is szívatott a mágus a PF varázslattal...

\"A book is a book\" Clive Barker

Nenrandil
Nos a leírásban 3 város nevet említ...az utolsó neve a fõváros neve...Azoknak a három városoknak a nevei melyek elõször megjelennek, nem egyeznek az utoljára felsorolt fõváros nevével... így nagyon gyorsan kiderül hoyg biza kell lenni majd még egy városnak valahol...

izsook
😊)) NEM!!! Van 50% esély, hogy be misseli, mivel Incorporeal.

izsook
Még annyi, hogy ilyen harcos beálítottságú hõsnek talán az egyik legjobb választás a Summoning Magic!!!

Phantom Force-nál eltûnik az egység, ha megütik, nem ?

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

izsook
Fõleg mikor 60 Pit Fiended és gételgetsz Phantom Forcélgatsz és lassan megtelik a képernyõ a Te seregeddel 😊))

És csak 6 mana 😊)))

NeoMaN
Ja, és hard.

NeoMaN
Újrakezdtem. Haven uccsónál vagyok, Phantom force kiba*ottdurva!! 😊))

izsook
Én meg csináltam annyi a titka a dolognak, hogy menni kell elõre, mint a barom és levágni mindenkit, lehetõleg minden csata elõtt menteni és legkevesebb veszteséggel megcsinálni, ha muszály, akkor olyan seregeket, amik nagyon fogynak és késõbb szükség lehet rájuk lásd Hunter azokat tartalékolni valamint az Unikornokat is tartalékold és csak a végsõ harc elõtt szabad kivenni Õket. A vadászokat megéri ketté osztani, mivel így körönként négyszer lõnek, így nagyobb az esély a hellfire abilitire + tûz sebzés. Egyébként Én szinte teljes mértékben a vadászokra alapoztam, ja és a Phantom Forces varázslat nagyon ajánlott, nem csak erre a pályára, hanem a démonlord mikor legételi az agyát meg még fantom forces és még azok is gételnek... 😊

Hol írja hogy 4 vár van? <#nezze>

Tessék: #5653

1. nem mondtam hogy küldök mentést
2. címet sem adtál ahova küldhetném a mentést
3. nincs mentés, mert csak quick save-elek

Elsõ játékom a heroes-al ezért normálon nyomom

Nem, nem fogom hardon nyomni 😄

Kandurex
<#help><#help>
Na jó,...feladom. Aki megcsinálta az inferno 3-at hardon, az osszon már meg némi stratégiai tippet velem. Köszi!
<#help><#help>

Nenrandil
Nekem egyértelmû hogy nem csak az a három vár van, mert elolvastam a feladat leírást...

Ez is igaz. Armageddon is alap volt minden körben ellenem...

akkor miért nem küldöd a mentést?
a necro addig owerpowered amíg nem találkozik egy Dungeon Lorddal😊

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Nalam a wizard ellenfel nem szorakozott dispelekkel, arra ment hogy minel tobb egysegemet pusztitsa el, altalaban tuzgolyoval es hasonlokkal, igy mindig nagyobb volt a veszteseg ha hossel jott. 😊

Hardon nyomod amúgy?

Mert ott biza az ellenfél is simán felveszi az academy egységeket- simán nekem jött 100 titán, 200+mágus, etc. ha nem vigyáztam és hagytam elkallódni😄

Nem volt hõs de tökmindegy mert ha van hõs akkor sem nagyobb a veszteségem, annyi csak a különbség hogy akkor Marklar nem csak nézi a csatát hanem Frenzy meg Puppet Master spellekkel gondoskodik arról hogy az ellenséges hõs ha sorra jut csak dispellekkel foglalkozzon.

Egyébként ez az elsõ faj ahol a hõsöm tényleg nem kell hogy semmit sem csináljon mert az egységei alapból überek.

Ja és Necro 3-at eléggé benézhették a készítõk mert komoly ellenállás gyk sehol sem találtam, helyette viszont találtam tengernyi neutral undeadet, volt olyan hogy több mint 900!!! skeleton archer állt az út közepén és várta hogy csatlakozhasson.
Az az 50 Bone dragon is mind neutral volt mivel mire megkaptam a küldetést hogy kéne 20 Bone addigra már eleve Spectral Dragonjaim voltak azokat meg nem tudtam visszafejleszteni <#idiota>

sry, újabban nincsenek necces csatáim, kezdek ráérezni a játékra <#hehe>

Jól látom, hogy az ellenfélnél nem volt hõs? Úgy nem nehéz kis veszteséget produkálni. :-)
Meg úgy a titánok sem az a nagy pusztítóerõ. Bár veszélyesnek azért elég veszélyesek így is.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Acidlich
pedig a frenzy a 3hoz kepest meg erosen butitva is lett, ott meg teruletre hatott megfelelo skill birtokaban es berserknek hivtak.

j0nNyKa
amint latod, nem elte tul valami sok egysegem :]

j0nNyKa

j0nNyKa
meg ugye raise dead is durva necronal

kemeny, ahogy a noobok sirnak kulfoldi forumon, hogy a necro tul gyenge, erositsek meg patchben, kozben meg atom overpowered, csak tudni kell jatszani vele

Kandurex
"oszt, kisz kezit csókolom" az a 40 titán nem lõtt? <#zavart2>

Vazz, kicsit felvilágosítottam a képet és megláttam azt a 7k csontit... na jóóóó van, olyan képet mutassatok, ahol a harc necces, de még is fényes!

(nem is néztem az alatt lévõ szöveget, hanem egybõl válasz)

Jobban kéne vigyáznod az egységeidre! <#hehe>

Necro 3-on összejött 7000!!! csonti íjász pedig nem is tápoltam magam csak felderítettem a térképet, fel is kellett is mert megint félreérthetõ a map mivel NÉGY academy város van és nem három.
Nem tudom hogy Heroes 3-ban a necro mennyire volt erõs de nekem most brutálisnak tûnik, a vámpírok, az Arch Lichek, az a kaszás izé meg a csonti íjjászok alapból büntetnek ehhez még hozzájön hogy veszteség az eternal servitude miatt szinte nincs is viszont a sereg még nõ is minden csata után az új csontik miatt.

Ja és szerintem(!) a Frenzy és a Puppet Master spellek túl erõsek, jobb lenne ha százalék eséllyel jönnének be és nem mindig.

Hát igen ! " Barbárok közt " <#circling>

\" Mi minden voltam helyettem, mielőtt meg nem születtem ? \"

Acidlich
jaja es remeljuk a most jol kifelejtett barbarok is visszakerulnek a jatekba

izsook
Remélem lesznek küldetés lemez hegyek és nekem csak meg kell majd mászni Õket 😊

b-type
hmm <#finom>
ez jól hangzik.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

A Soldiers Luck pont az ilyen speciális hatások gyakoriságát növeli meg elég jelentõsen. Ha ez jelen van, akkor nagyjából minden 2. ütsénél bejön a specialitása az adott egységnek. Mondjuk footman és squire esetén ha ez megvan, akkor minden ütésükkel eljátszák a shield bash-t. Legalábbis ezt tapasztaltam és nagyon tetszett. Azóta különösen kedvelem a Luck skillt és az alá tartozó okosságokat. :-)

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

ha megjön, akkor lefotózom😊

csak már jönne, mert kiakarok menni dolgozni a kertbe😊

http://gaborszantai.co.uk/

<#eljen>

\" Mi minden voltam helyettem, mielőtt meg nem születtem ? \"

Cobra.
Ezen az LCD-n kíváncsi vagyok milyen képminõség lesz majd játékok alatt.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Acidlich
<#eljen><#eljen><#eljen>

izsook
Azért a saját érdekedben kérdezz rá a frissítésre, mert itt a cégnél is ilyenek vannak és pl nem lehet rajta DVD-t nézni! 😞