Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert nekem az elején szépen ment, majd az autosave-knél kezdett megborulni. De ezt egyértelmûen csak a mentésnél tapasztaltam.
A megoldás az lett, hogy kb. 10 mentést tartok, mert a túl sok+n-edik save-nél üzembiztosan produkál egy resetet.
Nekem is csak artifacttal ment föl ultimate-re a counterstrike Isabellel, szóval 3 kampány alatt egyszer sem voltak tanulhatóak.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Alapból természetesen nincs gond vele, de ha megdöntöd a kamerát madártávlatban amikor már egy nagy területet felfedeztél, és 16AF 8AA van, akkor még egy 7900GTX-en is berángat.
Mégvalami: kedves gyerekek tiszteljétek már meg a játékot annyira hogy jól írjátok le az elsõ kampányban szereplõ oldal nevét.
AMI TERMÉSZETESEN HAVEN, NEM HEAVEN ÉS TÁRSAI. Köszönöm
Akik geforce-al játszanak milyen driver van feltéve? Csak mert nekem Geforce 6800Ultrán akad a game full grafon... 😞 Mi lehet a baj? Mit tegyek fel?
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Csak campaign-ek alatt nem lehet, vagy valami feltétel kell hozzá?
Megvettem a CE-t, anélkül, hogy kipróbáltam volna a játékot. Ha nem jön be, rajtatok fogom leverni! :-) Egyébként akit érdekel CE-t az 576-ban is árulnak, én a nyugati végeken vettem Pesten.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Nekem újra kellett kezdeni a gamet mert elveszett a mentésem, de itt picit "becsíteltem" mert kiástam anélkül, hogy akár 1 obeliszket is megnéztem volna. 😊)
Több obeliszk is van,elképzelhetõ hogy 2-3t is meg kell nézni mire kiderül hol van.
Na mind1, míg élek, remélek😉
A Heaven kampány utolsó pályáján hol van a Tears of Asha?
A szomszédom még a demo idején megpróbálta elmagyarázni, hogy a Heaven Town-tól jobbra fent van, az mellett a vár mellett, ahol Cavaliert lehet venni... Felástam már ott a fél pályát, de nem találom... Mindig oda teszi a játék?
Akkor inkább tettek volna gyengébb artifactokat a pályákra, vagy erõsebb ellenfelek védjék õket, de ez így irtó hülyén néz ki. (Elképzelem ahogy a híró a pálya végén"Á erre már úgyse lesz szükségem beleszórom a kútba...")
felneztem egybol az ubiserverre de nem valami sok embert lattam
De a játékban persze benne van, csak legyen szerencséd és találd meg.
A Sylvan-t is írd le így légyszives!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A nagy dögöknek sebességet kell adni támadással és védelemmel. Amikor beméásznak az ellenfél arcába a pálya jobb felsõ sarkából a bal alsóba gyalogolva egyetlen akcióval és még ütnek is egy jó nagyot, az eléggé lelohasztja az ellenséges hadvezér vitézkedését. :-)
De akad még kezdemény gyosítás és szerencsenövelés is a lehetõségek között. Egy expert artificer 3 dolgot foglalhat jó sok alapanyagért és pénzérrt egy ilye kis tárgyba. Elméletileg az ultimate artificier már 4-et tehetne bele, csak ez nem elérhetõ kampányok alatt.