Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Természetesen Time Stop-al kellett menni végig. A sivatag pedig nem jelentett problémát, mivel csak akkor telt ott gyorsabban az idõ (járt le 1-2 lépés után a timestop) ha olyan lény is volt a seregedben amelyik nem tudott repülni. A ghostok tudtak ... 😄
Mivel csak repülni tudó lényekkel a seregedben fel lehetett szállni (asszem F betûvel, de lehet magától csinálta) ilyenkor a hõs már nem lovon ült, hanem sárkányon, az idõ pedig maradt állva 😊
Azt pedig továbbra is fenntartom hogy az összes eddigi HoMM rész iszonyat könnyû. Igaz azokat mind normalon játszottam ... épp ezért ezt most végigtolom hardon, hátha ebben mér lesz kihívás. (most még csak az elsõ campaign ucsó küldetésénél vagyok)
De pl. a 2. vagy 3. rész legutolsó pályáját, amit úgy kellett volna megcsinálni "hivatalosan" hogy az elõzõ pályán nálad levõ hadsereged veled maradt, na szóval azt úgy csináltam meg anno hogy 4 db black dragonnal kezdtem. Amilyen figyelmes voltam nem vettem észre hogy az elõzõ map ucsó csatája után ennyi maradt nálam. Azt hittem hogy ennyit ad kezdésnek 😊 És még így is megcsináltam (igaz párszor vissza kellett töltenem az állást 😊 ) Ráadásul ott is csak egy csata volt nehéz. Akkor mi lett volna ha átviszek 20-50 sárkányt?? Szóval miért is nem túl könnyû a HoMM sorozat?
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
szóval töltsél le egy másik verziót 😊 vagy van egy még jobb ötletem vedd meg a boltba és akkor tuti mûködik
Patch: megjelenése állítólag jövõhét.
Edition: tartalma, tulajdonképpen egyezik a collector's -val, lsd. banner.
Crack: gamecopyworld; torrent; DC; zinternet
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Leszedtem a játékot, kitömörítés után nem a szokásos cue, stb mountolni való fájlokat kaptam, hanem rendes mappákat, köztük a setuppal. Installnál 1%-nál megáll és a Game Manual.pdf -et kéri a cd1-rõl! Se cd1, se a kért fájl! Mit tegyek? Köszönöm a segítséget
Én speciel meg arra gondoltam, hogy túl sok post-ot küldesz egymás után..
😊))))))))))
A másodiknál Lorekeep visszaszerzése a cél.
A harmadiknál kell végigverni a varázslók városait és összeszedni a varázstárgyakat (meg ekkor kell az 1000 csontit és 20 sárkányt is begyûjteni).
A negyedik pálya ez az üldözõsdi valahol az alagutakban. Nincs város, fix sereggel mész.
Az ötödik meg Godric elverése. itt Van griffin és nekro városod is.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szóval vagy most, vagy az elõzõ játékodban jött be az a bug.
Viszont mikor elsõre játszottam még nem tartottam itt az tuti, viszont volt egy olyan pálya akkor amit itt nem kaptam meg.
HOGYVANEZ?
Meg le szoktam jegyzetelni, hogy melyik varosban milyen spellt kapni, melyik kastely melyik varos kornyeken van (teleport miatt), stb.😊
Igy eltart egy ideig. 😊
Újra kezdtem a játékot mert elvesztek a mentéseim. Tudtommal a Nekró 3. vagy 4-en voltam.
Most megcsináltam a nekró 3-at, és vártam a következõ pályát a 4.-et, ami az a HATALMAS térkép lett volna tudtommal, amin össze kell szedni a 4 (3?) erkelyét. Nem ezt dobta be, hanem valami föld alatti pályát, amiben a küldetés megtalálni valakit (alapból 900csonti, 100 csonti ijász és 20 bone dragonnal indulok).
DE!! Az tuti, hogy mikor elõször játszottam a nekró kampányt NEM VOLT ILYEN PÁLYÁM!
Most a kérdésem: Amikor elsõre játszottam akkor kimaradt nekem ez a pálya vagy mitörtént?
de majd meglatod.
persze, ha bamulod a kepernyot, ugy el lehet huzni a dolgot. 😊
Raadasul sose szerettem "rohanni" egy jatekkal, szep nyugodtan jatszom, mar ha lehet. 😊
probald ki a PC verziot, par ora alatt vegig lehet jatszani.
C64 en is csak azert tartott sokaig, mert 5 perc alatt toltott be egy uj kepernyot ( csata , var, terkep valtasok )

Raadasul a penz se lett volna eleg a heti zsoldra.
Ezt persze ki lehetett trukkozni time stop segitsegevel, plane a sivatagban kellett ahol szinte nehany lepes utan hetvege lett.
Ha jol emlekszem time stop nelkul meg se lehetett volna csinalni, mivel a vegere mar bazinagy sereg kellett az utolso var ellen.
Valaki, aki megvette a játékot, mondja már azt, hogy minden magyar benne! Ha így van, akkor nem lehetne valahogy megbuharálni az angol nyelvût, hogy magyarul közölje a dolgokat?
Persze meg lehetett volna oldani, hogy menjen MX-el is hiba nélkûl, ha jobban optimalizálják.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
lol
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
FAQjúban ez van, lehet, hogy vannak egyéb okai is, mint csak üzleti.