Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zippofcy
Látom más is emléxik még a King's Bountyra 😊
Természetesen Time Stop-al kellett menni végig. A sivatag pedig nem jelentett problémát, mivel csak akkor telt ott gyorsabban az idõ (járt le 1-2 lépés után a timestop) ha olyan lény is volt a seregedben amelyik nem tudott repülni. A ghostok tudtak ... 😄
Mivel csak repülni tudó lényekkel a seregedben fel lehetett szállni (asszem F betûvel, de lehet magától csinálta) ilyenkor a hõs már nem lovon ült, hanem sárkányon, az idõ pedig maradt állva 😊

Azt pedig továbbra is fenntartom hogy az összes eddigi HoMM rész iszonyat könnyû. Igaz azokat mind normalon játszottam ... épp ezért ezt most végigtolom hardon, hátha ebben mér lesz kihívás. (most még csak az elsõ campaign ucsó küldetésénél vagyok)

De pl. a 2. vagy 3. rész legutolsó pályáját, amit úgy kellett volna megcsinálni "hivatalosan" hogy az elõzõ pályán nálad levõ hadsereged veled maradt, na szóval azt úgy csináltam meg anno hogy 4 db black dragonnal kezdtem. Amilyen figyelmes voltam nem vettem észre hogy az elõzõ map ucsó csatája után ennyi maradt nálam. Azt hittem hogy ennyit ad kezdésnek 😊 És még így is megcsináltam (igaz párszor vissza kellett töltenem az állást 😊 ) Ráadásul ott is csak egy csata volt nehéz. Akkor mi lett volna ha átviszek 20-50 sárkányt?? Szóval miért is nem túl könnyû a HoMM sorozat?

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

HUHA
jaja és pont ezért mondták neki 2x, hogy olvasson vissza😛 de mivel így is sok volt a flood, ezért inkább beírtam😉

j0nNyKa
#7753-ben leirtam, mi van LE-ben ... :\

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Itt ugye én a limited edition Bonus Disc-ekre írtam😊 a #7810 hsz kapcsán

izsook
Hagyátok, majd Én:

szóval töltsél le egy másik verziót 😊 vagy van egy még jobb ötletem vedd meg a boltba és akkor tuti mûködik

Kandurex
Kandzsal, próbáld a mondanivalódat egy darab hozzászólásba rögzíteni, a kedvünkért...

Patch: megjelenése állítólag jövõhét.

Edition: tartalma, tulajdonképpen egyezik a collector's -val, lsd. banner.

Crack: gamecopyworld; torrent; DC; zinternet

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sziasztok 1 kis segítséget kérnék! Elõre szólok h teljesen láma vagyok!
Leszedtem a játékot, kitömörítés után nem a szokásos cue, stb mountolni való fájlokat kaptam, hanem rendes mappákat, köztük a setuppal. Installnál 1%-nál megáll és a Game Manual.pdf -et kéri a cd1-rõl! Se cd1, se a kért fájl! Mit tegyek? Köszönöm a segítséget
nemtom lehet arra gondol, hogy már 2en is leírták hogy olvass vissza és megtudod mik az extrák amik azon vannak... 1 dvdn a Heroes 3-4 teljes játék van a 2dvd-n pedig videok soundtrack háttérképek iconok stb...
Én speciel meg arra gondoltam, hogy túl sok post-ot küldesz egymás után..

nem tudjátok mikor jelenik meg a petch? és aztán kussolok
Miért?
Miért?
dr Kotász
Sheltemet kérném, hogy lépjen akcióba... <#hehe>
floooodd

Cracket honnan lehet leszedni???
az lenne a bonus disc ami a wanadoon ids van?????
Az igért cuccok a limited edutionból az mi?
NeoMaN
olvass vissza 50 kommentet

NeoMaN
Köszi fiúk. Úgynézki kimaradt a 3. pálya. BUG vagy ennyire jól nyomtam, hogy nem szükséges??
😊))))))))))

Bocs de nem találok konkrét választ a kérdésemre😞
Az elsõ nekró pálya amikor nincs városod, csak át kell jutnod a varázslók között és elpicsázni fenn a felsõ sarokban egy lovagot.
A másodiknál Lorekeep visszaszerzése a cél.
A harmadiknál kell végigverni a varázslók városait és összeszedni a varázstárgyakat (meg ekkor kell az 1000 csontit és 20 sárkányt is begyûjteni).
A negyedik pálya ez az üldözõsdi valahol az alagutakban. Nincs város, fix sereggel mész.
Az ötödik meg Godric elverése. itt Van griffin és nekro városod is.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

=D

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a nekró 1. pályája a wizard-kergetõs, a második a godric-os hajósos, a harmadik lesz a nagyfoglalós-ereklyegyûjtögetõs, a 4. pálya a földalatti kalandozós, az ötödik pedig lesz ... na itt még nem tartasz, nem árulom el 😄
szóval vagy most, vagy az elõzõ játékodban jött be az a bug.

j0nNyKa
leirtam lentebb, ha tudsz olvasni, megtalalod.

Hali ! Nem tudjátok mi az a bonus disces valami a wanadoo-n miben més mint az elõbbi???
NeoMaN
Vagy csak 2 volt elötte???? Mittoménmár. 😊)

NeoMaN
Igen ez a 4. pálya, és 3-at is csináltam meg elötte...

Viszont mikor elsõre játszottam még nem tartottam itt az tuti, viszont volt egy olyan pálya akkor amit itt nem kaptam meg.
HOGYVANEZ?

Ismét ugrott egy pályát a game. Campaing menübõl válaszd a 3. pályát, aztán vidd végig úgy😊 a 4. lesz az a pálya, amin most vagy.

Szoktam. 😊
Meg le szoktam jegyzetelni, hogy melyik varosban milyen spellt kapni, melyik kastely melyik varos kornyeken van (teleport miatt), stb.😊
Igy eltart egy ideig. 😊

NeoMaN
Valmai furcsa történt:
Újra kezdtem a játékot mert elvesztek a mentéseim. Tudtommal a Nekró 3. vagy 4-en voltam.

Most megcsináltam a nekró 3-at, és vártam a következõ pályát a 4.-et, ami az a HATALMAS térkép lett volna tudtommal, amin össze kell szedni a 4 (3?) erkelyét. Nem ezt dobta be, hanem valami föld alatti pályát, amiben a küldetés megtalálni valakit (alapból 900csonti, 100 csonti ijász és 20 bone dragonnal indulok).

DE!! Az tuti, hogy mikor elõször játszottam a nekró kampányt NEM VOLT ILYEN PÁLYÁM!

Most a kérdésem: Amikor elsõre játszottam akkor kimaradt nekem ez a pálya vagy mitörtént?

2-3 ora, es nincs rohanas,mindent elfoglaltam, mindent megoltem, mindent megtalaltam.
de majd meglatod.
persze, ha bamulod a kepernyot, ugy el lehet huzni a dolgot. 😊

En Amigan jatszottam vele, de a par ora meg gyors toltessel is tul rovidnek tunik.
Raadasul sose szerettem "rohanni" egy jatekkal, szep nyugodtan jatszom, mar ha lehet. 😊

Botond
Fent van a gépen. ^.^ Heroesok jönnek mennek,csak a King's Bounty örök. ^.^
king's bounty
probald ki a PC verziot, par ora alatt vegig lehet jatszani.
C64 en is csak azert tartott sokaig, mert 5 perc alatt toltott be egy uj kepernyot ( csata , var, terkep valtasok )

Ja, ez is remlett, de mar regen jatszottam vele. 😊

Botond
Egybõl ott a helyszínen csata közben belázadtak,ha több egység került a csapatba,mint amennyit irányítani tudtál.
Kandurex
Explorerel szépen egymás mellett vannak a képek, FOX -al egymás alatt!

Azt tegyuk hozza hogy a Kings Bounty-ban nem lehetett akarmennyi lenyed, ugyanis a het vegen ha tobb volt mint amennyit tudnal iranyitani akkor fellazadtak.
Raadasul a penz se lett volna eleg a heti zsoldra.
Ezt persze ki lehetett trukkozni time stop segitsegevel, plane a sivatagban kellett ahol szinte nehany lepes utan hetvege lett.
Ha jol emlekszem time stop nelkul meg se lehetett volna csinalni, mivel a vegere mar bazinagy sereg kellett az utolso var ellen.

Még nem kapható magyarul tudtommal, majd nemsokára. Nézz körül az 576, CD Galaxis, stb. oldalain!
Hali!

Valaki, aki megvette a játékot, mondja már azt, hogy minden magyar benne! Ha így van, akkor nem lehetne valahogy megbuharálni az angol nyelvût, hogy magyarul közölje a dolgokat?

Hát az meglehet, de legalább el tudja dönteni, hogy tetszik-e neki a játék vagy sem.
Persze meg lehetett volna oldani, hogy menjen MX-el is hiba nélkûl, ha jobban optimalizálják.
uniu
Vszinu azert lett letiltva ez a kartya, mert nem korrekt modon muxik alatta a game.

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

hu hu ok😄
lol

Kandurex
Akkor meg örülj, hogy ennyivel és több az annyi!

Kandurex
Megnéztem a readme -t, nem írt hülyeséget, a játék valóban nem támogatja alapból.

BADE
azzal a crackkel sikerült is elindítanom a game-t

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

j0nNyKa
en nem tudom, ezt 1 juzer irta, o talalta kulfoldi forumon, enmeg csak szo szerint bepakoltam faqba

Kandurex
"Korrekt módon az ubisoft egyetlen kódsorral tiltotta le az mx-eket"

FAQjúban ez van, lehet, hogy vannak egyéb okai is, mint csak üzleti.

j0nNyKa
tamogatja, volt rola szo lentebb, meg a faq-ban is bennevan

Kandurex
Hátõõ....hirtelen nem vagyok benne biztos, hogy támogatja a játék az MX kártyákat<#zavart2>