Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Legyen a hõsödnél a bot. Elfoglalsz egy várat, és mikor kilépsz a világtérképre, akkor felteszi a kérdést, hogy akarod-e konvertálni a várat.
ASUS P5Q-PRO Q9550 SAPPHIREHD4850 DUAL SLOT 4GB CSX CEC FAN KIT COOLERMASTER CM690
Elõre is kösz!
ASUS P5Q-PRO Q9550 SAPPHIREHD4850 DUAL SLOT 4GB CSX CEC FAN KIT COOLERMASTER CM690
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Nem tud valaki valami taktikát mondani a kelet törzsei utolsó kampány utolsó pálya, amikor zehirrel megyek, a törpe hõssel nagy nehezen lenyomtam a démon várat, de fryda-val nem nagyon boldogulok, pedig mondta valaki hogy még biara is lesz, a fõ gondom az idézett lények szinte megduplázódik a serege, nincs arra valami "gyógyír"? 😄
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Mi ez kérem???
Mit keres itt egy sherman?
Öcsém találta. 😊
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Valaki tudna nekem segíteni, a kelet törzsei kieg utolsó kampányának, harmadik pályáján, zehirrel meg egy törpe hõssel vagyok wulfgar, a lényeg az alvilágban van 2 váram elég jól verem vissza a sárga hõsök támadásait, amikor megjelenik rolf egy törpe hõs, nem tudom kinyírni, mert rohadt erõs pedig én is, vagy mi a sorrend mert a sárgákhoz meg nem tudok eljutni elálja az utat egy hõs, kinyírni nem szabad, de nem tudok tõle elmenni
Mind a három játéknak (alap, HoF, TotE) külön skillwheel-je van, arra vigyázz.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
egyik haverom felrakta a HMM5-öt és a HoF-ot is. Rakta volna fel a patchet (mivel sajnálatos módon a törpéknél nem lehet hõst kiválasztani), de azt írja neki, hogy a patchet nem lehet telepíteni, mert nincs fenn a játék. Ez mitõl lehet? És mit lehet vele tenni?
A választ elõre is köszi!
egy barátommal szeretném nyomni munka után
az elõzõ pályán nem nagyon fejlesztettem, mivel nem is tudtam, 27 szintû, meg elég jó a támadás, védekezés, kicsit átalakitottam a képességeit, hogy erõsebb legyen, de szanaszét verik.
irjátok meg, mi a taktika, mert végig szeretném vinni már.
köszi
Üdv Misi
két napja próbálkozom vele, szakaszonként visszatöltögetve. a legundorítóbb hogy elmenekülnek a hõsei, így bár egyenként le tudom õket verni, megsemmisíteni csak a legritkább esetben sikerül teljesen
ráadásul három várból három 17es hõse van, nekem meg csak egy 18as induláskor
szal nem megy
elkezdtem ezért a hammers of fate-et
és a második pályán ahol menekülni kell a csajjal a törpéktõl, van egy börtön, ahol kérné a törpe lábszárvédõt meg a koronát azt hiszem
írja hogy van egy lyuk a talajban ami olyasmi forma, de ennyi. ez már a pálya legvégénél van ahol az alagútba be lehet menni egy védõk nélküli fal után
szóval ott lehetne még vmit csinálni?
küldibe nem jelzi, tovább lehet jutni,csak kíváncsi vagyok, kihagytam e vmit
Valaki tudna linkelni egy Tribes of the East végigjátszást?
A barbár törzsek egyesítésénél elakadtam, mert sehogy sem tudom megközelíteni az utolsó törzset 😞
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
trainer csipog de nem megy vmiér. 1.2-ig találtam csak hozzá
a kelet torzseihez en az AtiRadish fele magyaritast hasznalom, ami itt van fentebb, a hammers of fatehez pedig a banner alatti oldalrol szedtem le, de ott le is van irva hogy torolni kell egy biztonsagi fajlt, azt megtetted?
tessék....
plz ha mûxik a toe-es linkeld már be,
a hofes is kéne mert én nem találtam jot 😞
köcc
fel van maxra peccselve, de már korábban egypálya híján végigjátszottam az alapkampányt, és most a ranger utolsó küldiben vagyok elakadva, nincs kedvem vele húzni az idõt, d eazért már végig is szeretném játszani. elkezdtem közben a kiegeket
elore is koszi a segitseget
magyar text filekat, hammers of fate 2.1hez és a tribes of east alapverzióhoz!!
köszi