Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont nem szeretném ha kérdésed válasz nélkül maradna, ezért megpróbálom értelmezni azt. A problémád hogy nem látod eredményét támadásodnak? Ezer egység fölött már csak nagyjából jelöli, tehát a 2k lehet 2436 darab is. Nyugodj meg alul kiírt mindent, azt is mit rak rá(ami egyébként jobb click az egységre és látnád az aktív varázslatot). Mégis hogyan voltál képes eddig így eljutni?
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
semmit se sérül pedig 200at szed le
mcz-h5plpack.rar-ez a polish language pack és a mérete:1.1Mb
na remélem ilyet láthatunk majd hu-ban is
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Ha nem megy rárakod a másikat..
Amúgy fene tudja😄
Tudja vki, hogy a Reloaded-os verzióhoz az európai vagy az amerikai 1.1-es patch-et kell feltenni? Csak mert kijött végre a crack hozzá, de nem akarnám elbaltázni... elõre is THX!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ez a warlock campaign eddig a legunalmassabb, annyira elhúzodik egy-két pálya meg elég lassúak ezek a vártámadások is, néha már a hajam kihullott tõle😊
Meg általánosságban nézve szerintem kissé nehézre sikerült egy-két pálya még normálon is, aki nem nagyon játszott az elõzõ részekkel annak szerintem nem sok esélye van😊
Ami még hiányzik, hogy nem látom a hõsnél lévõ seregeket meg a manáját csak ha bemászok az inventoryba, a játék maga nagyon szép lett, bár a hangulat az már nem a régi, meg az átvezetõ videokat megcsinálhatták volna jobban is, hasbeszélõ emberkék no szájmozgással, meg elég bénán is néznek ki😊
A fõnix az elég cool lény lett, viszont én úgy vettem észre, hogy a várakban nem a csúcslények a legjobbak, hanem a középosztályt sokkal jobban megéri venni, egy kicsit hiányoznak a megszokott varázslatok is, abból is visszavettek.
Amit még hülyeségnek tartok a játékban, hogy a hõs harcol a csatában, de õ maga sebezhetetlen, ez még el is menne ha csak varázsolna, de amikor a vártámadásnál átfut a várfalon, hogy rácsapjon vmelyik lényemre az már kissé vicces lett😊
kurvara nem az volt a celom, hogy menozzek, csak szerettem volna erzekeltetni, hogy mukodik a dolog 100asan... -.-
tehat akiknel nem mukodik az asr+clone miniimage kombo azoknal van valami gebasz...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Patch megoldás, akinek eddig nem jött be (nálam sem) a dt + asr combo:
1. homm5 install
2. eu 1.1 patch felrak
3. elmenteni a p0-sound.pak, p0-texts.pak fájlokat (angol nyelv miatt)
4. russian pack leszed haraso
5. russian pack fájlok bemásolása
6. angol nyelvi fájlok visszarakása
7. dt + mount mini
8. mehet a játék
Elvileg az orosz verzióban nem securom hanem cdcheck védelem van ezért kell trükközni, sajnos nálam sem vezetett semmi eredményre a dt + asr móka, de így már tökéletet, jelenleg Inferno 4.-en megy a csata.
nemtudok képet feltenni de kb félorája volt egy oylan csatám a sylvan 5-ös pályán nicholaial hogy volt neki 5k spectral dragonja....volt már valakinek iylen vagy ez normális dolog???😄 😄
kb 4-5 honap alatt!!
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
-Havonta egy patch
-Köv.-ben multiplayer hibák javítása, utána map editor
-Duel Mode változások is várhatók
-AI javítás
-szokás szerint majd a kiegben várható új kastély, új szörnyek
-stb.
tovább is mentem csak kiváncsi voltam hogy van e olyan verzio hogy sikerül e megmenteni,de akkor ezekszerint enm!
thx!
nekem is csak úgy indul...
Csak azért mert pár napja szarakodok a reloaded-es verzió miatt.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
TedBeneky nekedis thx 😊
Lobster: Nézted restart elõtt az inventorydban, hogy van e wing of angels? Lefogadom volt...
Böszme mákról meg annyit, hogy jár ide több100 ember, és csak ti 2en szoptátok be ezt a "bug"-ot. Ergo volt annyi eszük, hogy átrakták a wing-et a helyére, vagy nem volt a helyén alapból semmi.
PEACE! FAQ! 😄