Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Acidlich
Elobb jarj be szorgalmasan nyelvtan orara, aztan forumozz.
Elore is koszonettel: sg forumozok

És mûködik? merre keressem a tört exét?

NeoMaN
Van már tört exe hozzá...

NeoMaN
Köszi!
😄

NeoMaN
😊
LOL

Engedélyt kérek hogy idézhessem másoknak eme kultúrális gyöngyszemet. Koherens, szép magyar beszéd helyesen leírva. Az ilyet disznók elé vetik, tehát valami más fórumon kellene kérdezned mert itt még tapasztalok némi értelmet a szokásos negatív iq-val rendelkezõ egyének között is.
Viszont nem szeretném ha kérdésed válasz nélkül maradna, ezért megpróbálom értelmezni azt. A problémád hogy nem látod eredményét támadásodnak? Ezer egység fölött már csak nagyjából jelöli, tehát a 2k lehet 2436 darab is. Nyugodj meg alul kiírt mindent, azt is mit rak rá(ami egyébként jobb click az egységre és látnád az aktív varázslatot). Mégis hogyan voltál képes eddig így eljutni?

felmegy az eu patch a reloadedra is

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Kössz, mindent kipróbáltam, és még egyszer se mindult el. Nem tud vki smsweb-et ahol a clone cd-s fent van? Vagy arra sem megy fel a patch? Mind1 ha vki tud prviben lécci dobjon meg egy linkkel.

j0nNyKa
menj mar innen

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

valamit rak rá és kész
az ijászom
miért nem birom a 2k emberét meg ölni a kardosat elfhösnél inferno 3 dik pályályán ?
semmit se sérül pedig 200at szed le
patchat hol lehet le tölteni?
ThugEdge
na ennyi:
mcz-h5plpack.rar-ez a polish language pack és a mérete:1.1Mb
na remélem ilyet láthatunk majd hu-ban is

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Köszi <#vigyor5>! Eszerint fogok cselekedni <#nyes>
Mit lehet egy exe berakásán elbaltázni?
Ha nem megy rárakod a másikat..
Amúgy fene tudja😄

Sziasztok!

Tudja vki, hogy a Reloaded-os verzióhoz az európai vagy az amerikai 1.1-es patch-et kell feltenni? Csak mert kijött végre a crack hozzá, de nem akarnám elbaltázni... elõre is THX!
j0nNyKa
nonono, elotted szolonak igaza van, van 1.1 crack mar :]

Lacee
de a legpunkosabb megoldás: patch feltelepít, majd az eredeti exe file a lemezrõl visszamásol... simán indul a játék, és a változtatások/javítások is élnek, csak épp a verziószám a sarokban maradt 1.0 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

robotnyk
már van is...
j0nNyKa
gl hf, nem hiszem h lesz crack 😄

Üdv!

Ez a warlock campaign eddig a legunalmassabb, annyira elhúzodik egy-két pálya meg elég lassúak ezek a vártámadások is, néha már a hajam kihullott tõle😊
Meg általánosságban nézve szerintem kissé nehézre sikerült egy-két pálya még normálon is, aki nem nagyon játszott az elõzõ részekkel annak szerintem nem sok esélye van😊
Ami még hiányzik, hogy nem látom a hõsnél lévõ seregeket meg a manáját csak ha bemászok az inventoryba, a játék maga nagyon szép lett, bár a hangulat az már nem a régi, meg az átvezetõ videokat megcsinálhatták volna jobban is, hasbeszélõ emberkék no szájmozgással, meg elég bénán is néznek ki😊
A fõnix az elég cool lény lett, viszont én úgy vettem észre, hogy a várakban nem a csúcslények a legjobbak, hanem a középosztályt sokkal jobban megéri venni, egy kicsit hiányoznak a megszokott varázslatok is, abból is visszavettek.
Amit még hülyeségnek tartok a játékban, hogy a hõs harcol a csatában, de õ maga sebezhetetlen, ez még el is menne ha csak varázsolna, de amikor a vártámadásnál átfut a várfalon, hogy rácsapjon vmelyik lényemre az már kissé vicces lett😊
Shiwo
asszem én inkább kivárom a cracket.. 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Lammer
es most miert kell a rosszindulat? -.-
kurvara nem az volt a celom, hogy menozzek, csak szerettem volna erzekeltetni, hogy mukodik a dolog 100asan... -.-
tehat akiknel nem mukodik az asr+clone miniimage kombo azoknal van valami gebasz...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

NeoMaN
Örülök neki, bebizonyítottad nekem, hogy szuper vagy.
😊

Lammer
tokeletesen megy a 4.03as daemonnal! nalam nincs bepipalva a vedelem(egyik sem!) es eddig 90 inditasbol 90Xer elindult az "asr"el... ,)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

dicehater
Még annyi, hogy az Inferno 4. pályáján elfogalni gyorsan az elf várat, közeli bányák megszerzése, utána rohanás RÖGTÖN az inferno várba. Nekem most sikerült csak megszereznem a második sylvan várat de restart lesz mert annyi embere van (hagytam az inf várat) a föld alatt + a másik fenti 2 várban hogy nem lehet behozni. FONTOS: a leglesõ sylvian helyõrsében NEM lesz kocsma ---> nem lehet hõst toborozni

dicehater

Patch megoldás, akinek eddig nem jött be (nálam sem) a dt + asr combo:

1. homm5 install
2. eu 1.1 patch felrak
3. elmenteni a p0-sound.pak, p0-texts.pak fájlokat (angol nyelv miatt)
4. russian pack leszed haraso
5. russian pack fájlok bemásolása
6. angol nyelvi fájlok visszarakása
7. dt + mount mini
8. mehet a játék

Elvileg az orosz verzióban nem securom hanem cdcheck védelem van ezért kell trükközni, sajnos nálam sem vezetett semmi eredményre a dt + asr móka, de így már tökéletet, jelenleg Inferno 4.-en megy a csata.

inkább optimalizálják még a játékot egy kicsit
3P
Még nem tettem fel a Patch-et.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

hali!

nemtudok képet feltenni de kb félorája volt egy oylan csatám a sylvan 5-ös pályán nicholaial hogy volt neki 5k spectral dragonja....volt már valakinek iylen vagy ez normális dolog???😄 😄
kb 4-5 honap alatt!!
j0nNyKa
most raktak bele autoupdatert, esetleg az, bar nem hangzik logikusan, de jobb nem jut eszembe

3P
Egy érdekes jelenséget figyelmet meg. Amíg fut a Heroes 5, addig eszméletlen lelassul az internet kapcsolatom. A tûfalban tíltottam a H5 ki és bemenõ kommunikációit, tehát az nem is forgalmaz. Pl ha megy egy FTP kilens mellette az átvitel sebesség a töredékére zuha, amíg megy a H5. Valami tipp, hogy mitõl lehet és hogyan lehetne ezen javítani?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

http://www.heroesofmightandmagic.com/heroes5/interview_aoh_fabrice_cambounet.shtml
-Havonta egy patch
-Köv.-ben multiplayer hibák javítása, utána map editor
-Duel Mode változások is várhatók
-AI javítás
-szokás szerint majd a kiegben várható új kastély, új szörnyek
-stb.

jah köszi akkor jo!
tovább is mentem csak kiváncsi voltam hogy van e olyan verzio hogy sikerül e megmenteni,de akkor ezekszerint enm!
thx!
NeoMaN
10-bõl 5-ször elindul. nemtom miért, teljesen random a dolog. Az mind1, hogy kilépek-e a démonból vagy nem.

Daemonból LÉPJ KI.
nekem is csak úgy indul...

rakd fel ujbol peccs nélkül és várjál a feltört 1.1re

KRKSecurom_Loader -rel sem akarja elindítani, mini image mellett vagy nélkül sem indítja. asr.exe-vel indítom és semmi ugyanazt írja ki mintha nélküle indítanám. Miután már 3 napja nem játszottam vele 1 percet sem, kezdeneke megjelenni az elvonási tünetek, szal akkor ha jól értem nem is lesz hozzá patch törés, és vhogy mégis próbáljam meg elindítani?

NeoMaN
nincs törés
loader kell hozzá semmi más

Nem tudja vki hogy az 1.1-es patch-hez van már törés vhol?
Csak azért mert pár napja szarakodok a reloaded-es verzió miatt.

Nem lehet megmenteni Tierut és azért megy tovább a pálya, mert dolgod van még ott. Meg is mutatja hová menjél és ha a videót végignézted, akkor tudhatod mit kell tegyél.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

j0nNyKa
ugyanarrol beszelunk, csak nem fogod fel, hogy azokbol az artifactekbol bizonyos textfileok hianyoznak, es ismetlem, inmaron 3.jara, hogy bennevan a faqban.

jo mindaketten másrol beszélünk de azért kösz 😊
TedBeneky nekedis thx 😊
I love Techno
Azért szerintem már elég sok ember beszélt itt bugokról csak nem feltétlen errõl a konkrét esetrõl (de ettõl még nekik bebugosodhatott ugyan úgy mint másnál egy másik pálya....) , nálam is volt hogy megcsináltam mindent és nem lett vége a pályának erre restart és lépésrõl lépésre ugyan úgy játszottam akkor meg jó lett és ha viszaolvasol pár oldalt láthatod hogy minden nap volt aki vmijen bugra panaszkodott , szal nem kell itt lehurrogni senkit sem , a fórum szerintem arra való hogy segítsenek egymásnak az emberek , ha meg nem bírod a szerinted faszláma kérdéseket nem musszáj elolvasni.

Lobsterman
és nem konkrétan errõl a bugról beszélek, mer volt itt már másnak is más baja a bugokkal. és nem mindenki olyan balfasz hogy egybõl sír hogy nem tudja mi van bár még a küldi szövegét sem érti. vannak ilyenek is, de azért nem hinném hogy te annyira tökéletes lennél hogy akár még õket is lekezelõ hangnemben fikázd kapásból

Lobsterman
néztem, és lefogadom hogy nem volt. nem is lehetett volna, mert nem harcoltam az angyalokkal, csak a videó jött be. ne nézz már le mindenkit ennyire

Szted mi lehet a logika vajon? Talán az, hogy most szeded össze a következõ pályához a kezdõegységeket? Válasz: IGEN

Greenpeace: Napi max. 3 órát tudok játszani, kivéve hétvégéket, amikor ráérek jobban. Nem kell kockára játszanod a fejed, hogy gyorsan túllegyél ezeken, elég elolvasni a quest logot, adja magát minden.
Lobster: Nézted restart elõtt az inventorydban, hogy van e wing of angels? Lefogadom volt...
Böszme mákról meg annyit, hogy jár ide több100 ember, és csak ti 2en szoptátok be ezt a "bug"-ot. Ergo volt annyi eszük, hogy átrakták a wing-et a helyére, vagy nem volt a helyén alapból semmi.

PEACE! FAQ! 😄

j0nNyKa
bennevan a faqban hogy a magyar szovegek hibasak, es hogy kell javitani
nem ertem, ezen mit nem ertesz.