14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#9977 majd jön a WOG és orvosolja a hibákat -
#9976 Abba is gondolj bele, h a "majer" képességgel+ a többi hasznos kis képességgel legyőzhetetlen lenne a hős. Warlock hadjáratban meg a defense a hősnek alapból jár. -
#9975 Hát mint írtam is pont emiatt nem gyúruk a sepc abilykre. :)
A Pathfinding-be meg pl. az az érdekes, hogy van ahol benne van a fejlesztési útban a Pathfinding (pl. Knight, Daemon Lord, Necromancer), de van ahol nincs (pl. Warlock, vagy a Ranger), s ezeknél a scouting van helyette. De könyörgöm pont a Ranger-nek nem kell pathfinding?! Hát nem volt egy zseni aki tervezete a dolgokat... :-/. Szóval tényleg kellene nagyobb rugalmasság, legalább a skill-eken belüli 3 alap ability között. -
#9974 Hát igen, ez nekem sem teljesen világos, hogy miért van az, hogy a fő ability-hez kellő nem alap ability-k többsége jóval kevésbé használható/kevésbé jó, mint az a 3 ability, ami alapból jár egy skill-hez... Ezen még tényleg dolgozhattak volna egy keveset...
pl.: Ranger: logistics -scouting - silent stalker - familiar ground
-pathfinding
-navigation
Szerintem a silent stalker és a familiar ground együtt sem ér annyit, mint a pathfinding, de ha te a fő ability-re gyúrsz, akkor...
-
#9973 Ja igen a hangulat egyébként remek, a kiegyensúlyozás is eddig jónak tűnik. Sokan szidták, hogy túl gyenge lett a Necro, de szerintem inkább erős, sőt... A harcokból szaporodó csonti ijjászok, és az hogy a csatlakozó lények átváltoznak a szintjüknek megfelelő nelcromanta lénnyé és úgy állank be nagyon dúrva, főleg jó diplomácia mellett. Szerintem a Necro heroicon talán még könnyebb is volt, mint alapon, mert gyorsabban nőt az ijjászok a száma a nagyobb csatákból adódóan... ;) -
#9972 Elég érdekes tervezték meg a kampányokat a fejlesztők...
Most kezdtem el Heroic-on a Dungeon kampnyt. A Warlock hősnek a Warlock alap skillen kivül még beadta a Defense-t. Ebben az a gond, hogy a Special Ability-jéhez (Rage of the Elements) kellenek a következők: Luck, Logistics, Enlightenment, War Machines. Ez a 4 skill + a direktbe beadott Defense és az alap skill, azaz az Irresistible Magic mellet nincs szabad skill hely. Hát b@... meg! Most vagy nem hajtok a speciális skill-re, vagy nem lesz mágia osztály egy Warlock-nak. Könyörgöm ez nagyon dúrva ostobaság!!! Mágus hős mágia nélkül... :-/
Akár hányszor kezdem újra mindig beadja ezt a Defense-t, ami eléggé haszontalan skill.
A nekró is érdekes volt, ott a végéig sem adta be a Logistic-ot, és nem is találtam rá sehol. Így ott is ugrot a spec. ability...
Picit kevés ez a 6 skill hely, főleg, hogy az ultimate az 5 szabadból 4 megköt, s ráadásképp a kampány tervezők mindig beadnak egy skil-t az 5 szabad helyre, persze nem hasznosat, így azért cseszhetjük a skill tervezést, mert rendesen megkötik a kezünket... :(
Így 3 kampány után Heroic-on szinten azt mondom, hogy maga játék nem rosz, de a skll rendszerről kezd megváltozni a véleményem negatív irányban. Szerintem kellene +2 skill hely, de legalább + 1, azaz a spec skillen kivül is kellene minimum 6 hely, nem csak 5 mint ahogy most van.
Az Enlightenment is eléggé használhatatlan, ha ott is a "csúcs" ability-re törünk, mert akkor pl. az egyik legjeobb ability-ről az Intelligence-ről (+50% mana) le kell mondani. Ez általánosságban is igaz lehetne, hogy a fő skillek al abilityeinél, ahol csak 3 hely van nagyobb rugalmasságot is adhatna, pl. a skillen belül van 3 alap szintű ability és erre jön rá egymás után +2 az alap 3 szerintem jó lenne, ha tetszőlegesen választható volna, s nem ilyen rugalmatlan...
A jelenlegi skill rendszer mellett csak nagyon uniformizált hősök toborozhatóak, vagy le kell mondani a spec ability-ről, én most ez utóbbit teszem...
-
Bagoly81 #9971 a hösöm utánpotlását hogyan tudom megoldani? -
Turboraider #9970 Neten nem tudom h kell De nekem mind1 csak ne a gép ellen :) Egyébként te játszanál? -
#9969 Egyebkent miert Hamachin? Miert nem neten? -
Turboraider #9968 Sziasztok. Kár h csak mostantól érek rá, pedig a versenyre szivesen jelentkeztem volna. Ha van esetleg vki aki hamachin keresztül játszana velem jelezze plz! köszi -
gallik #9967 ok.köszi!
-
#9966 ugy lesz, mindenki mindenkivel
mivel totalisan 2fele oszlott a csapat (vagy ne legyen idolimit, vagy 3 perc legyen), ezert szerintem erdemes lenne azt is az eppen egymas ellen jatszoknak megbeszelni.. -
gallik #9965 Csoportbeosztást levettétek ? Nem látom.
Egyébként az lenne jó, ha a csoportban mindenki játszana mindenkivel, így igazságos! Igen, egy meccs eltarthat egy teljes napig is, sőt ...
Nem úgy kell elképzelni, hogy megvan 1-2 hét alatt, talán 1 hónap is kell.
De sztem mindegy, mennyi idő! Sürget minket a tatár ? Ja, és az időlimittel mi a helyzet? Mi lett a szavazás eredménye?
Köszi! -
gallik #9964 csinálj szobát ! Vagy jelentkezz be pl: heroes5hungary, pass: heroes5hungary -
#9963 hogy erted hogy nem megy ? nekunk megy sima lanon is, hamachin is -
dywlkr #9962 sziasztok sracok..van mar vmi megoldas a h5 lan problemara ?:(
seh se akar menni ez a kaki, pedig a halo joh minden jatek muxik a halon at.
hamachival semmegy... mielott azzal kezdenetek oltani... :( -
#9961 oke, meg tettem 1 probat sheltem hsz-ere hivatkozva.. meglatjuk -
#9960 hmm... hmm :( Na mindegy, a táblázat egyelőre így marad csak kiegésszül még E csoporttal. Egyelőre leveszem innen! Majd a csoport mérkőzések eredményeit tesszük ki! -
#9959 Kandurex: nem lesz hazigazdasag, azt mondta az admin ba', hogy sheltem aktiv. -
xfactor #9958 valaki nem jön gémelni? ja és a heroes5hun csati tele van. Ewz lehet azé me csak 16 peer a limit a progiban ha nem premium verzió? -
Ano Nymus #9957 Szassztok!
Légyszi, valaki küldjön e-mailen egy mentést a következő pályáról:
The Warlock (Dungeon Campaign)
4. The March
E-mail: [email protected]
Köszönettel
Ano Nymus -
Ted Beneky #9956 Mi a búbánat történik az oroszlán hetében ? A hetek leírásában nem találom ... -
#9955 nalam is bugolt a script, 1.1-ed van mar fent ? -
V1P3R #9954 Írták már itt egy páran, keresni kéne...
Első-Második hónapban jön egy Demon sereg, azt kell kiirtani
Ha nem jött - bug -restart
Skill:
Findannal sose lesz natures luck-od.
En Destructive-War Machines-Sorcery-Light Magic-ot nyomtam, elég jó volt
Tripple Ballista Imbue-val, meg Expert Destr. Magic-kal ÜT!
Logistics azért hiányzott... :( -
mzprox #9953 valószínűleg bug, mert nálammmár a másdik héten jöttek.
én a luck, logistic, attack, light magic, enlightment skilleket választottam. -
#9952 hello nem tudja valaki mi a francot kell csinálni a Sylvan első küldetésében már mindent elfoglaltam de az ellenség még az istenért se akarja letámadni a határőrségeket csak megy összevissza mint aki megkergült én meg nem mehetek ki mert ha igen you lose !!!
Szerintem kezdhetem elölröl a pályát mert ez igy nem jó biztos egy ***** bug !!!!
Amugy legyen szives irja le valaki milyen skilleket érdemes fejleszteni az elfeknél !!!! elöre is köszönöm !!!! -
#9951 Na látod, erről beszéltem le lehet ezt igy is irni nem kell egyből an...i igy is érti az ember, hogy hova kellene neki menni:). -
#9950 mar probaltad a faqt, igaz ? igaz ? nem ? -
Szirob #9949 Hogyan lehet megcsinálni a Fall of Kings nevű pályát, mely az első campaignba van? Bármennyi egységet csinálok, az ellenségnek 5* annyi van, kezdő heroesos vagyok. Ez az első amivel játszok.Please help! -
#9948 faqban valasz :] -
Matt9HUN #9947 Sziasztok!
Nem szeretnék konkrét címet kérdezni. Csak annyit hogy vmelyik warez oldalon letölthető-e már a magyar verzió vagy még az angol van fent?????(akinek meg van a magyar nem boltból :DD) Köszi -
#9946 :DDDDDD -
Ted Beneky #9945 Nincs . Csak piros ló -
Bagoly81 #9944 van ebbe a játékba karaván? mert én nemtalálom. -
#9943 Akkor megnyugodtam, már kezdtem azt hinni rossz cigire gyujtottam.:) -
#9942 sehogyse. ez a kampany resze volt... -
Ted Beneky #9941 A demó ment Nálad ? -
Forton #9940 Hali, miko elindítom a játékot, akkor elsötétül a kép, és ezt írja ki:
"A(z) Heroes of Might and Magic V hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük."
Olvastam a FAQ-t, de ott csak patchet emleget. Nem tudtok vmi megoldást esetleg? -
#9939 Nekem sem esett tulzottan nehezemre de, már csak 1 katonája volt, és én következtem, gondoltam rágyujtok és utána tarkon vágom.:)De jött a meglepi mire vissza jöttem A Haven egység várt rám.....Mondjuk elintéztem azt is könnyen csak arra lettem volna kiváncsi, hogy hogy csinálta az a nyomorék,...... -
#9938 Tegnap bejejeztem a nekro kampanyt. A vegen Godrick-ok fel kezzel csaptam le, ugyanis nem jatszottam vele ez elozo kuldikben, igy maradt 9-es szintu :)