Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remélem ez is megfelel😊
tedd fel ide is meg ahova akarod😊
[email protected] johet a kep a 7k dragonodrol, en felrakom szivesen barhova
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
a jobb oldali, ha nem láccik a karika.
¥ xfire: kistekila
amugy az elözö üziben az akart lenni hogy ha ir vki egy mailt akkor arra elküldöm és felrakhatja a képet ide vagy ahova akraja,bocsi de elég fáradt vaok!
bocs d emost nincs kedvem regekkel vacakolni,de ha irsz egy mailt akkor tedd fel te tárhelyre vagy ha tudod ide is benyomhatod!
for i,h in regions do
SetRegionBlocked(regions, nil, PLAYER_2)
print (regions, "unblock");
end
sleep ( 5 );
EnableHeroAI('Nikolay' , false);
AddHeroCreatures('Nikolay', CREATURE_SHADOW_DRAGON , 666);
ChangeHeroStat('Nikolay', STAT_MOVE_POINTS, 6500000);
MoveHero('Nikolay', GetObjectPosition("Heam"));
end
😄😄😄😄
szoval foggalmam sincs micsunájjak ezzel a pályával...
az megfelel??😊
egyébként ide feltenni nemtudom mert nemengedi,de ha irsz egy mail cimet akkor elküldöm 😊
hihetnék inkább a szememnek,tudnál screenshotolni?
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Megtörni én sem 😊))
Tudom a megoldást, csak nem tetszik.
Ez a Nec utcsó pálya, mivel szándékosan kerültem minden infót ezért úgy tudtam játszani ahogy akartam, az elején felvettem jó pár hõst, hajóra raktam, a hajon õk visszakeresték az árúkat és a fát amibe a hajó került, addig a a Nacró fõcsávóval felkajáltam mindenkit hogy nõjön a csonti íjjász sereg, közben építgettem a lovagvárat. A felderítõk által bejárt területen megterveztem merre a legjobb menni a Necro fõcsávesszel hogy sok necro lény beálljon, illetve sok csontiíjjászt tudjak éleszteni a leõlt nagyszámú alacsonyabb szinten lévõ umond veszélytelen seregekbõl, majd elindultam vele, miközben útra kellt betámadták a szigetet, azt viszonylag keményen sikerült visszaverni, mivel az ellenfélnek több mannája volt és állandóan visszaáélesztgette a Rakshasa Raja lényét, a hõse jobban jött körönként ezért mielõtt leüthettem volna az utolsót újraélesztett teljes létszámra..végül levertem, viszont közben az egyik felderítõm felzavarta a Sylvan hõst a folyó felsõ szakaszán (kis múvi), az pedig lerongyolt a szigetemre, sajna még azon a héten odaért.
De le tudtam volna verni a várból,...csak amint már írtam nem hagyta.
A megoldás az lesz, hogy a necro fõcsávesszel visszafordulok és még elkapom a nyílt vizen...akkor gond nélkül kinyírom. Csak már nem akartam mert majdnem várat foglalt már 😞
Szal jó lett volna, ha megnyerem sima ügy, jön a hétforduló, megint van utánpótlás...a necro befoglalt volna még egy várat...szal határozottan jól állnának a dolgok. Így majd kicsit hosszadalmasabb lesz, de meg lesz így is...majd pár nap múlva 😊)))
Most nincs kedvem 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Nos, a fõnixek -nálam- nem voltak megoldás. A sok spectral dragont kellett leölni, amit a pálya eleji seer's hut megmutat. Akkor felkel a nap és a vámpír nem támad fel többé😊
Amúgy a két hõs, akit kapsz az elején- nekik Nature's Luck alapból bejátszik, vagyis _mindig_ szerencsések lesznek.
Én úgy öltem le a 4k csontiját, 135 master hunter lõtt, majd jött a hõsöm nyomtam Phantom Forces-t, azzal is lõttem és annyi volt😄
Útálom mikor lerendezi magának a csatát az ai...már azt is amikor mégis megnyerem, csak rohadt sok a veszteség, de mikor látom hogy nem nyerhetek az kész.
Jön a sereg elég nagy túlerõ, de várban vagyok szépen kiegyenlítem, mennék ölni a gyalogos csávómmal frankón feltápolva, ott van a nyomorult egyszarvú és a fejlesztett íjjászfickó, leverném mint szél, de én 5luck-ra nem ütök szerencséset, az AI íjjász kapja a morált mint gép szedi le a gyalogosomat, ..én meg támasztom fel õket...unikornis levakít, ijjász belélõ (vakítás vége) morált kap, megint belém lõ, unikornis levakít,...ezt 3× játszotta el, mindhárom alkalommal morált kapott az unikornis és a master hunter, az unikornis minden alkalommal levakított, és a master hunter 2luck-ra talán egy alkalom kivételével végig szerencsével lõvõldözött.
3. alkalomnál alt+tab+del,..és most hagyom hûlni.
Ezt de utálom bz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
2:ha elolvastad volna a quest logot,akkor tudnád hogy nikolait csak akkor tudod legyõzni,ha a seregedben van phoenix
3:simán le lehet gyõzni,mire én odaértem igaz volt 7k csontija de nekem 400 master hunterem 100 unikornisom és 100 treantem szal csak ügyesnek köll lenni😊
tipp:zárd körbe a master huntered a fákkal és az unikornisokkal,hogy belül maradjon egy hely,és használj phantom forcet
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
szoval valaki meg tudná modnani mi szösz van a nekro utolso pályán??
amugy nicolait már vagy 10szer kinyirtam de mindig ujrajön aztán csak ugy sokadikra adja be magának azt az xK dragont!!
lécci vki help 😊
üdV!
Crack elvileg még nincs (illetve ma írtak itt valamit a kollégák, nem tudom az mennyire létezik és hol)
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"
Egyébként kb 160 hsz-szel ezelõtt van leírva hogy megy, ha nem akarod a DVD-t koptatni.
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
a www.nemvoklamatomhogyittvanatortexe.hu-n meg mar napok ota kintvan.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan