Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tökéletesen megfelelne az a mentés hogy ha ugy van hogy kezdhetem az utolso sorozatot,ugyis az a lényeg,hogy mi történt miután kinyirták nicolait azt majd kitalálom 😄
akkor ide küldd majd lécci:[email protected]
kösszi!
üDV!
Sylvan uccsónál én pl. az 5 fõnixet le sem raktam, mert nem abból a tápos fajtából vannak amit idézgettem az elõzõ kampányokban. Ez egy gyengébb verzió, kevés belõle az 5. Föld alatt úgy mozogtam, hogy van egy pont, ahol 1 terepegységet kell jobbra és balra lépni, és mindkét elf várból lehet summonozni a csapatot. Nem is nagyon építettem másra, tankolásnak voltak azok a fák meg az unikorniszok, de csak a hunter-druid volt a döntõ + barrage, expert luck, meg minden nyavaja ami kell a ranged-hez. Kb. 3. sorrakerülésre 7-8k skeleton archer feküdt, phantom force-szal meg bírtam a dragonok vámpírok ütését.
Amikor kivertem a level 28-as undead hero-ját, mielõtt meg tudta volna újra venni, gyorsan felvásároltam a kopasz csajt, utána azt a varangyképû dagadékot, és azokkal daráltam a várakat alul felül, aztán egyesítettem õket és ráküldtem, hogy gyengítsék meg Nyikolájt, de nem adtam nekik varázscuccot, hogy ne vszerezze meg õket, utána leverték félig, akkora tömeggel támadtam. Közvetlen rámentem az elfekkel, manája is fogyott, serege is, simán ütöttem.
én is itt tartok, bár én még csak most nyaltam be, de én is mikor megláttam a 2k íjászát, nah mondom fasza és még sehol nem voltam, azt se tom merre leledzik a fõenemy, de amit észrevettem és második nekifutásra ki is fogok használni az az, legalábbis nekem úgy tünt, hogy bizonyos ellenséges hõsök csak egy területen mozognak, az a szerencse, hogy nem jön utánam a teleportkapunál, szerintem úgy lehet megcsinálni majd, hogy elfoglalom az elsõ nekrovárat, és onnantól gyûtök annyi sereget amivel legyakom a többieket azt konyec, bár sajnos a sylvan camp. elején elrontottam, hogy nem tanultam summoning-ot😞
Meg lent a labirintusban van egy íj artifact amivel nincs távolsági hátrány szval, ha van 150-200 mester íjász meg 80-100 druida, akkor 3-4k csonti nem gond, jah és érdemes elfoglalni a várát és ott bevárni a nagy seregét, mert jobbak az esélyek, csak kicsit bosszantó, amikor minden idióta hõse kasztolgatja a raise dead spelljét😞
Mindenesetre elég nehéz lett ez a rész szerintem is, amikor már az elsõ hõs, akivel szembejössz brutál serege van, és ugye nem elég a gyõzelem, hanem minimális veszteséggel kell nyerni, mert egyébként felejtõs minden csata, hajrááá😊
Faq-ot néztem én is.
\"A book is a book\" Clive Barker
amúgy melyik lénynek milyen cuccot szoktál adni?
nekem is academy kezd a kedvencem lenni, fõleg azért mert nem az a sima "termelek-megyek-ölök" stílus, hanem sokkal több taktika kell hozzá csatában is, stbstb😊
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Nos igen, sikerült iszonyatosan jól optimizálva kiadni a programot, itt lehet problémája:
- Betöltésnél
- Intro elõtt
- Map betöltése közben
- Játék közben
Ezekkel lehet baja:
- Windows XP SP2 hiánya
- Mindenféle új/régi driverek
- Nem single Monitor
- T&L-t nem tudja a VGA
- Integrált VGA
- Codec
- Notebook (szinte esélytelen notiról játszani)
- ...és minden más (értsd: még ha ezek tökéletesen megvannak, sem biztos, hogy el fog indulni fagyások nélkül)
Mit lehet erre mondani... várjuk a patchet
FAQ?
Eddig nem volt semmi probléma a játékkal,de egy ideje fogja magát és kilép az asztalra.Marha idegesítõ.Van esetleg ez ellen vmi megoldás?
Elõre is köszi az építõ jellegû hozzászólásokat
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
de ez valahogy eddig számomra lehetetlen dolognak tünik,bár lehet hogy csak én vagyok béna hozzá 😊
de azért majd még probálkozok,mer még senki nemküldött mentést😞
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
ez az eredeti játéknál, vagy a másoltnál, vagy mindkettõnél elõfordul????
(sok dragonos bug)
http://pspfilez.extra.hu/
ha valaki küldene egy mentést ugy hogy kezdhetem a mage küldit azt megköszönném:[email protected]
thx!
Itt egy kép arról, hogy milyen szellemiségben játszok 😄 (tudom, mindenki ismeri a várat, de ilyen szögbõl olyan szép...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
én csak blackadder screenshotját tettem közzé
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
"már" az elsõ +666 Spectral Dragon is eléggé gyõzhetetlen, de ha ezt rendszeresen hozzáadta, és ilyen sok lett, ejha! Innen abszolút lehetetlenség nyerni, ha lenne pl. 200-300 db. akkor még nyerhetnél, de százszor annyi van! De nézd a dolgok jobb oldalát: jobb mintha titánból jönne 15k-val 😄
kösszi😊
1.1-ben, Haven uccsó - gondoltam most úgy csinálom, hogy Godrick-kal beszedem a kezdõhelytõl átlóban le a Cavaliereket, mielõtt megyek a kastélynak, meg Isabellnek, hogy könnyebb legyen a csata. Ment is minden jól, beadta a videót, hogy jön Agrael, védekezzünk, de baszik! Letelt pár hét, odamentem, ott ül a várban.
Ja, és fura módon most a bázistól jobbra nem egy Griff-Cavalier-es dwelling van, hanem egy Sanctuary, meg eddig mindig beadta a Dimension Door-t, most meg nem. Mondjuk ezek logikus változtatások, de ha Agrael bent marad, nem lehet végigvinni...
Na, restart, lássuk mi lesz
de miért nincs ez midenkinél igy?
minel kevesebb idot adsz a scriptnek hogy aktivalodjon, annyival kevesebb egysege lesz nicolainak.
vajon ha teljesen ujrakezdem a pályát akkor is ez lesz?
mert eddig csak 1szer kezdtem teljesen ujra akkor az van hogy a dungeonban a 2honapban 14K csontija van...az se tul jo😞
mindenképpen bugnak kell lennie,mert ugye a hozzávaló sereg nem indokol ennyi spectral dragont
ja és szerény számításaim szerint ez a sereg 3.317.633 XP-t érne😊
v1p3r: ahogy neztem, a vegen odapakolja a script nikolait egy helyre, sztem emiatt csak 1x hivja meg, de nem tudom... lehet bugos, es folyamatosan aktivalgatja a jatek azt a scriptet