14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#10057 kezdheted :] -
gallik #10056 Már javasoltam, hogy a könnyebb elérhetőség kedvéért, mindenki adja meg az emilt, vagy msn-t, skypet, stb.
jOnNyKa ezt feltenne a verseny honlapjára, és ott mindenki megnézhetné.
-
steweee #10055 kár hogy a favored enemy alap és fejlesztett lényeket külön kezeli. rossz hogy a mage/archmage vagy lich arklich stb. külön külön egy slotot foglal.viszont tök jó az imbued arrow -
#10054 na akkor ugy tunik, hogy jol emlekeztem :] -
gallik #10053 Közben már itt is van :)) -
gallik #10052 szerencsére én felírtam a sajátunkat :)
Tutilevi, Slick, Cuchulain, Neoman -
#10051 na, most kene emlekezni a csoportbeosztasra :] -
gallik #10050 Azt hiszem mi egy csoportban vagyunk, hamachin rajta vagy ? -
#10049 jo csak a magyarositasrol fogalmam nincs, tehet ez, hogy bosszuallas.. omg.
nem kell elmagyaraznod, milyen az a favoured enemy, csakhat igy magyarul... :\ -
#10048 Felhagytam a keresgéléssel, és most lehet hogy sokadjára kérdezem, de nem találtam választ a végeláthatatlan fórumban...
Szóval az uccsó pályán lenyomtam az fődémon várát egyszer. Mindenki elégedett, kisvideo, meg minden, csak éppen nem történik semmi. Ugyanúgy tűzfallal körülvett a fővár, és semmi mást nem tok csinálni, csak megint megtámadni, de ahhoz hogy végignyomjam mégegyszer, már nincs elegendő seregem... Tényleg újra meg kell támadni a fővárat? Volt valakinek ilyen problémája?
-
mzprox #10047 tegyük ki a csoportokat vagy generáljon valaki újakat. Ma este kb 8-tól ráérek egy kis heroesra. Lehet jelentkezni privátban (ha valaki tudja, hogy egy csoportban van velem...) -
#10046 na mikor lesz már verseny? :|
ezért felkelhettem korán -.- -
#10045 az elfeknél már rögtön az első pályán bead két skillt ez a támadás az attack és a bosszúállás az avenger szint !!! A bosszúállás az jelenti hogy a váradban kiválaszthatod az esküdt ellenségedet amire a lényeid háromszoros sebzést mérnek főleg mesterijászok és a druidák elönyben !!!! Alap szinten csak egy esküdt ellenséget választhatsz ki és csak normál szinten sebződik fejlett szinten már két esküdt ellenség és dupla sebzés expert azaz gyakorlott szinten már 3 esküdt ellenség és tripla sebzés !!! Én esküdt ellenségnek a familiarokat a succubus mistresseket és a cerberusokat választottam !!!
mielött a csata elkezdödne a számitógép kiválaszt egy esküdt ellenséget és arra méri a csapást !!! az esküdt ellenségekre akkor hat ez a skill ha már az adott lényből kinyirtál már 2 teljes népességet !!! -
#10044 hat mondjuk sylvannal miert csinalsz varazslot ? meg mondjuk miaza bosszuallo ? -
#10043 hello nem tudja valaki hogy lehetne jól megcsinálni a Sylvan kampány 2 küldetését addig egész jó minden amig nem jön egy démon sereg aztán a ki****ott familiarjai kb 250-300 már rögtön a csata elején ellopja a manámat és innentöl kezdve már eleve veszett az ügy !!!!
Eddig van a Bosszúálló skill expert szinten a támadás Expert szinten a pusztitó mágia expert szinten és a sorcery is expert szinten vam még két szabad hely mit ajánlotok ??? Luck Logistic Leadership ????
-
#10042 persze hogy az neki, maskepp hogy jutna fel ubi.com-ra ? :]
sracok ha megjon kandurex, es visszarakja a tablazatot, kezdhettek jatszogatni! -
gallik #10041 eredeti a játékod ? -
#10040 ok bocsi sajnos megesik velem h elírok ilyeneket :|
htx -.- és sry a hibákért -.- -
#10039 uu legyszi probalj mar meg helyesen irni, nem jo kodfejtot jatszani
ha van routered, pipald ki hamachi setupban a magic port optiont (be lesz melle irva 1 boxba egy szam: 12975)
ezutan ezt a portot forwardold a gepedre
ezen kivul vegulis semmi (sot, meg ez sem kotelezo, csak a bizonsag kedveert) -
#10038 nah felraktam patchet hamachit, csináltam hamachiban Nick nevet is... semmi msát ne mcsináltam azon kívül h felraktam őket... ha vmit be kell állítani msot szóljataok, nem aakrom h miattam csússzunk a versenynel -
#10037 Én azon a pályán már kiirtottam az ellent, minden elképzelhető signpostot megnéztem és még sehol semmi, szal abbahagytam. Pedig érdekelne a vége... -
#10036 na holnap háyn órától kezdjük a gamet??? gyorsan felpakolom az 1.1-et és a hamachit kéne még beállítani :| -
#10035 még midnig nem raktam fel 1.1et és hamachit :| -
V1P3R #10034 Dungeon Level 5 eleje nálam:
Spell Power - 36
Emp. Meteor ~ 1400
Artifactot tényleg nem kéne beleszámolni, meg az elemental chaint se, mivel artifact ellen van -damage-es artifact is, az elemental chain + sebzése meg csak az egységek negyedére hat. -
#10033 legyszives hasznald a googlet, es ne kerj itt tobbet cheatet
thx -
Kristóf00 #10032 Na valaki tud adni cheatet?? naom megköszönném -
#10031 eredeti dvd
dieplz -
Kristóf00 #10030 Jqaah még valami a multinál van olyan h ubi.com és ott kér vmi kodot oda mi kell??
-
Kristóf00 #10029 HEllo!
Valaki tudna adni hozzá kódokat?? -
#10028 kandurex levette, es visszapakolja (remelem hamar) -
mzprox #10027 Hová lettek a h5 versenyhez kiírt csoportok? Az elsőben voltam, de nem emlékszem kik voltak még ott. -
#10026 A jelenlegi tapasztalatok alapján tényleg csak úgy lehetne... -
#10025 format c:
-
#10024 Le lehet ezt valahogy takarítanom a gépemről? -
kutjus #10023 Azon a pályán nincsenek is obeliszkek....én is elkezdtem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha az első post sign-t vagy mit eolovasod, akkor az azt mondja, hogy kövesd a jeleket...amiket a post sign-ek adnak "virágnyelven". Akár a régi is lehet mást modt...szal ez egy kicsit érdekes pálya, de nekem tetszik...
-
Bagoly81 #10022 na én egy db obeliszket sem látok. -
Bagoly81 #10021 egyedi játék :) és kiválasztottam találomra azt a pályát. -
#10020 Még én sem csináltam meg, de ha ásásról van szó, akkor kellene lennie néhány obeliszknek a pályán, amik meglátogatása után megjelöli neked a pontos helyet... szerintem. -
#10019 mondjuk azt furcsallom, hogy nem tudod, hogy kell kiasni a tear of ashat, de mar ott jarsz
hogy jutottal el akkor odaig ? -
Bagoly81 #10018 hát na ezaz , de hol kell kiásni, ert semi ut mutatást én nemtaláltam. nemhiszem el hogy csak én csinálám meg ezt a pályát. :D