14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#10703 ez nekem is megvan, a hardware cursor volt asszem a baj, de néha felbontást állitottam és jo volt -
#10702 Már kijött 2 patch, és lesznek még újabbak is. Tanácsos felrakni őket. -
Dexantreal #10701 u.i.: nekem mostanában úgy lép ki több órás géjmelés utűán a játék, hogy lefagy és bekell zárni windows feladatkezelővel. Nemtom, másnak van-e ilyen. Haeromnak csak néha pusztán - szintén több óra után - kivágja az asztalra. Ezeket a bugokat, vagy hibákat a patchek orvosolták, vagy nem is foglalkoznak az ilyenekkel? Van rá megoldás? -
#10700 mondjuk a 3 merfoldekkel jobban odabilincselt :] -
Dexantreal #10699 Na, ide is beköszönök. Nemrég szedtem le egy haverom miatt a Heroes 5-t, eddig semelyik résszel se játszottam. Mesélte, hogy hosszú idők óta ez az egyetlen olyan játék, mely oda köti a géphez órkáon át. Akár 8-10 is. Elején nem értettem, unalmasnak tartottam, de amint kezdtem kiismerni, hát...kemény ez a Heroes 5 Engem is odabilincselt magához és világa elvarázsolt satöbbi,satöbbi. Nagyon jó játék. -
#10698 Ezért írtam, hogy aki ért hozzá...
Tudod, hogy ki lehet importálni bizonyos dolgokat a registryből?
-
Celeronikus #10697 de a registrybe benne van az online kód is, annak akinek eredeti a játéka -
#10696 Azért kell a registryből 1-2 dolog, hogy el tudjam hitetni a peccsekkel, hogy a magyar verzió van installálva és fel tudjam tenni rá a magyar peccseket.
De akkor is hülye vagy.
:) -
#10695 Te milyen hülye vagy LOL....
Úristen.
:)))))))))))))))) -
Celeronikus #10694 Azért kell a registry bejegyzés, mert akinek eredeti a játéka annak benne van abba az online kódja is, és hogy így tudj az ő online kódjával neten játszani?
és szerinted ki olyan hülye ,hogy oda adja neked? -
#10693 nem jó...
kellene egy registry bejegyzés
kézzel állítgatom de nem jó
ezért kérdeztem az elöbb a nagyérdeműt -
IceTom #10692 magyar verzióhoz magyar patch kell -
#10691 A pcguru.hu-n volt nagyon sokféle nyelvű patch. VAn magyar is 1.1 és 1.2; na ha azt tötölm le akkor vajon jó lesz??
Vagy hülye ötlet??
-
#10690 NA!
Megvan valakinek az eredeti magyar kiadás és ért is a gépéhez?
Lenne olyan szíves, és ha elmondanám mit-hogyan át tudna küldeni nekem egy registry bejegyzésT?
Előre is köfi! -
#10689 megoldottam, de az ékezetes betűák helyett krixkrax van... :( -
#10688 Hy!! Nekem is az a problémám h. nem jó a magyarítás az 1.2-vel!!!
Orvosolható ez vhogy??? -
#10687 Én rontottam el vmit,vagy másnak sem megy 1.2es patchel a magyarítás? -
#10686 Újra kell kezdeni a pályát, az 1.1-es mentéssel azok a pályák, ahol módosítottak valamit, nem fognak menni. -
IceTom #10685 vagy mégse..mert gondolom a versenyzök közül mindenkinek már fent van
-
IceTom #10684 nem jó az 1.2 letörölöm..azt felrakom újra az 1.1-et:( -
lich #10683 savegame -
Me Ga #10682 -
#10681 szerintem koszi, javitva -
Me Ga #10680 jó az új faq felirat meg minden, de szerintem lemaradt róla a link... -
doncsabi #10679 valaki segitsen please miért nem megy a küldetés 1.2 patch el?
-
#10678 -
doncsabi #10677 felraktam 1.2 patch et és nem tudok játszani a küldetéssel miért?
-
Turboraider #10676 A legnehezebb szinten? hát az szép. -
#10675 neked az ellenfeleden kivul heroic gepekkel is jatszanod kell -
Turboraider #10674 A verseny mostmár kizárólag az 1.2-es patchel megy? Ja és még vmi. 1 vs 1 vagy amikor játszok az ellenfelemmel akkor be legyen kapcsolva a gépi ellenfél is? -
cziky #10673 majd felrakom ha hazaérek és lesz egy kis időm, de mivel a wiz. 3. pályát már kb. 4-szer megcsináltam és semmi nem történt, valamint a 2. pályátől kezdve is 2x újrakezdtem (bár legutóbb a Wizard várat a legvégén foglaltam el, így most nem tudok Főnixet idézni:(, ezek után ráuntam mivel senki nem volt hajlandó egy nyavalyás mentést felrakni. -
IceTom #10672 meg nekem a mozi nézetü kamera amikor megüt vkit az ellenfél..akkor néha ezt a cselekvést a képernyö bal vagy jobb oldalán csinálja.ahol már az én karim nem látszik:S..meg azt a "felülnézetes"camerát nem vettem még észre -
#10671 meg mondjuk igy erdekesek lettek a "hitboxok" a csatamezon
masholl all a unit, mint ahol ra lehet kattintani
nem mind, de pl blade dancer, imp igen -
doncsabi #10670 hol van findan? wizard 3.dik pályáján
sehol nem találom
valaki segitsen légyszives -
IceTom #10669 a patch nagyon nagyon sok minden javít:) de én mégis találtam egy két hibát amin háát nem vok megelégedve...pl a varázslatoknál nemírja ki hogy mennyit fog sebezni.vagy pl fireballnál csak ennyi van hogy tüz sebzés,területre hat..ennyi:S
meg a blood flurynál(vér leány) nem fut vissza a helyére...vagyis ha az én hősömnek van akkor igen,,de ha számítógépnek van akkor nem..végülis nembaj:Dde akkor is.....ja aranyos az a kis unicornis egérmutató:D -
#10668 miert nem probalod meg feltenni, es elolvasni a readme 1.2.txt-t ? -
cziky #10667 Hi, a patch mit javít? Mivel nekem a wizard 3. pálya totálisan rossz, semmilyen üzenetet nem ad amikor teljesítek valamit, valamint ha elvesztem Zhert akkor sem történik semmi a játék simán megy tovább. -
#10666 Csodálom, hogy egyáltalán elindul az 1.0-s crack-kel az 1.2-re patchelt játék. Miből gondoltad, hogy egyáltalán működni fog? Minden programnál a verziószámhoz illő crack kell, hogy működjön.
1.2-ben meg elvileg elég sok multis prolémát orvosoltak. -
doncsabi #10665 wizard 3 .dik pályáján hol van finend?
segitsen valaki elöre is köszi
-
#10664 Gondolom gamecopyworld-ön fenn van...