Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
pl: nekro
Holy75
Azt olvastam,😊 te milyen hûssel vagy?

Törölt felhasználó
természetesen démon, vagy mire gondoltál ?
Holy75
Amugy milyen hõsrõl lenne itt szó??

j0nNyKa
na jovan de mire a gated imp megerkezik...

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Törölt felhasználó
Ha csak egyszer lopnak is, akkor nagy mennyiségben sokat tudnak,akár az összeset, és idézéssel megint lophatnak.
Tredor : Sztem nem tudod annyira megerõsítenia sereged, hogy varázslat nélkül tudj gyõzni,mert a H5 nagyon a skillekre és varázslatokra lett kihegyezve, ahogy látom.
Holy75
Ha használja a Gattinget akkor a másik is lop. Ha nem akkor nem tudom én sem.😊

Így igaz. De ha valaki beidéz (gate) újabb adag familiart akkor azok mikor elõször sorra kerülnek, szintén lopni fognak manát. Sokan ezért hiszik, hogy többször lopnak, pedig csak egy másik, frissen érkezett banda teszi ezt.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

wesker24
Ja ezt én se nagyon értem mert általában a familiarok csak egyszer lopnak manát nem hogy többször !!! miután ellopták a hõs manáját már csak támadni tudnak !!!!
TreDoR
Hát, sztem próbálj meg olyan skilleket adni a hõsödnek amihez nem kell mana és erõsitik a sereget.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

j0nNyKa
mondjuk azt nem ertem hogy a kov korben miert jon le a mana

Törölt felhasználó
Az a gond, hogy hogy a familiarnak nagy a initje 13-as, tehát nagyon elõl van, mielõtt bármit csinálhatnék ellopja a manat, ezzel segítve a demon hõst.
Egy nagy csatában könnyen összejön többszáz familiar. Ha van csak 400 már az elején elveszítek 100 manat.Ezekkel a mana visszanyeréssel meg nem jön össze annyi,és kérdéses is hogy megkapom ezeket a skilleket, aztán , ha nem tudom õket megölni az elsõ körben, akkor a következõ körben megint lejön 100, ha van egyáltalán annyi!
Nagyon durva lény ezzel a képességgel! A gáz az, hogy általában hamarabb jön, mint te a hõsöddel, aki varázsolhatna ezt azt rá! Egy döntõ csatában, ha a hõs nem tud varázsolni, vagy csak keveset, kevés esélye marad, még ha sokkal erõsebb serege is van.
Az elsõ körben legyakni õket, mivel nagy az initjük, nagy szerencse kell, ha ez nem történik meg, már vesztettél rengeteg manat, ha nem az összeset!
GothiK Aesh
fejleszd a nekróét majd a embervárat és a nekrovárba élöhalottakat csinálsz az emberekböl

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

GothiK Aesh
warlocknak az erratik manna kurva jo

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

Ha mindent elfoglaltál, akkor bug, restart kell
De azért nézz szét elõtte

Pl. mana visszanyerõ képességek
Necro - Spirit Link (Mark of the Necromancer)
Demon Lord - Consume Corpse
Knight-tal szopó, de mielõtt elfogy a mana, jut pár mass spellre
Ranger-rel berakod fav. enemynek, és esélye sincs
Warlock - Ide nincs ötlet
Wizard - Hát elég sok familiar kellene, hogy egy wizardnak elfogyjon minden manája. De ha megtörténik, Consume Artifact

Szassztok Guruk!

Elakadtam a Dungeon küldetés 3. (Cultist) pályályán.
Mindent elfoglaltam, mindent felvettem (szerintem)
Csak körözök, mint gyólyaf... a levegõben.
Mit csinálok rosszul?
A faq még nem tart itt, tehát nem találtam ott segítséget.

Köszönettel
Ano Nymus
Szijasztok, tuljutottam végre azon az átok bugis részen most a Necromancer uccsó küldijénél vok, a Lord of heresh-nél. Igazából nem vok elakadva csak sztem elszúrtam az elején. Sztetek melyik várat fejlesszem tovább Godric ellen a halál várat vagy az menyországot? amugy mind2 nagyjából fel van építve de a menny jobban
Törölt felhasználó
Sziasztok!
Vki tud vmi taktikát a démonok ellen ?
Azon belül is a familiar manalopó képessége ellen.
Eszméletlen táp tulajdonság, hogy az elején elszívja az összes manat.
Varázslat nélkül pedig el van veszve a csata.És még 13-as az initje is.
Köszi!
mana most 105, kepet nem tudom miert nem rakta be 😞

sziasztok, na errol beszeltem ma: ujrakezdtem a necro kampanyt es imhol az eredmeny 😊) 100 titan lecsapva 1 egyseget sem vesztettem, most megyek es kifilezem a maradek 1 host 😊))

soxor sok koszonet SaGa Jr-nke es a tobbieknek is, megiscsak segit a forum !
RangeR
200 körül, vagy több is, nemtom pontosan. De soha nem okozott gondot a mennyisége a manának.

cikasz
Sziasztok. Megvettem eredetiben, de ketten is játszanánk itthon a hommV-el, de nem akarnám megvenni még1x. tehát a kérdésem logikusnak tünik : Vicces exe van a magyar verzióhoz?
köszi.

http://www.akciofigura.hu

Maak
katt a Faq-ra és a 2. vagy a 3. pont alatt megleled a választ.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Sziasztok, ide vezényeltek ebbe a forumba hogy majd ti segítetek nekem hol találom a megy a magyarítást a játékhoz, nagyon jo lenne, mert már a Heaven kampány 4.-pályáján elakadtam, ugyanis most eloszor játszok Heroes játékkal.Segítsetek pls.
Necro kampány The Invasion küldije végén akadtam el. Az a feladat, hogy termeljek ki 20 Bone Dragon-t. Már van 39 de nem adja meg a küldit. Mi a megoldás?
oksa most mar vilagos kosz szepen.
TreDoR
Ugyanugy müködnek a varázslatok mint a 4-be csk az 1. és 2. szintûekhez nem kell képesség. Valamint egy várba elég csak 1 db magic guilder-t felhúzni, nem kell pl. boszorkány konyhát, stb.-t.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Nem kapod meg õket. Csak megtanulhatod a magasabb szintûeket is ha van belõlük az adott város varázstornyában. Nem jelent automatikusan megkapható varázslatokat.

Ha nincs legalább basic szintû ismereted destruction magicból, akkor hiába van az adott városban tûzlabda vagy circle of winter varázslat a 3. szintûek között, nem fogja megtanulni a hõsöd. Ha viszont van basic szintû ismereted az adott iskolában, akkor már megtanulhatja.

Tatyla
felraktam az új béta Hamachit,vagy nem az kellett volna?
de még mindig nem tudom hogy müködni fog e...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

dr Kotász
Legjobb varázslatok szerintem:

Alacsony szinten a mass slow/mass confusion kombó. Egyszerûen verhetetlen. Az ellen nem lõ és nem vág vissza.

Magas szinten: frenzy/puppet master. Magyarázat nem kell.

Egyszóval dark magic rulez. Akár nem is kell a többi iskolából semmi.
azt irod a harmadikhoz basic kell. vagyis ha megszerzem mondjuk az expert dark magic-ot akkor a megfelelo 4 vagy 5. szintu varazslatokat maguktol megkapom ? nem kell beallnom valami varba vagy valahova hogy megkapjam a varazslatokat ?
igen, ez a cel de neha sajnos nincs ra ido meg mod foleg ha kergetocsket jatszunk 😊)
TreDoR
Eddigi kedvenc varázslataim: Meteor Shower, Implosion, Phantom Forces, Summon Creature, Town Portal, Resurrection.

Kedvenc skilleim: Gating, Guardian Angel (bár csak 1× használtam),Teleport Assault.

Kedvenc egységeim: Hunter, Master Hunter, Archer, Marksman, Imperial Griffin, Archangel, Succubus Mistress, Pit Fiend, Pit Lord.

A Succubus Mistress Gating-el és Phantom Forces-el elég durva tud lenni.
A Pit Fiend/Pit Lord meg a Teleport Assault-al.

A varázslatokat az elõzõ pályákról hozod magaddal. Amit egyszer megtanultál azt tudni fogod. 1-2-es szintûekhez nem kell semmilyen tudás varázslat iskolákban, a harmadikhoz viszont már basic kell.

Mindkét varázslatiskolában vannak nagyon kemény varázslatok. A nekróknak különösen hasznos az idézés, mert abban van a raise dead, amivel permanensen visszahozod az "életbe" az elvesztett egységeidet. Harc közben ezzel minimalizálható a veszteség.

Emellett az egyik elsõ skill a csonti íjászos legyen amit megtanulsz. Innentõl nem lesz seregproblémád. Aztán jöhet az eternal servitude és így nõni fog a sereged és csaták után lesz esély az elhullot egységek egy résznek visszahozására is.

Ha sok varázspontot akarsz, akkor arra ott van a sorcery meg az enlightment skill. Az elsõbõl plusz manát kapsz, a másodikból meg jó eséllyel majd emelkedik valamikor a knowledge értéked.

Plusz tessék felkeresni a páylákon szétszórt növelõ helyeket is. Innen a legegyszerûbb összegyûjteni a növekményeket.

A felvett skillektõl és tárgyaktól függõen teljesen eltérõ lehet a karakter értékeinek mindegyike.

uniu
100 korul. Minden palyan erdemes fullra kifejleszeni a magic guild-eket, es utana befejezni a palyat.

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

j0nNyKa
pamparam, visszajelzesek, pamparam

A pályán van délen egy kis kunyhó. Ha ide bemsz, emgtudod miként nyírható ki a vámpírúr. Ehhez persze kell majd teljesíteni némi küldetést is, de sebaj.

en a necro asszem 3. palyan vagyok ahol ujra kell epiteni a lorekeep-et vagy mit, van expert dark magic meg expert summoning de ezeken belul semmi normalis varazslat, es osszvissz 50 manapontom ami edeskeves. a varazslatokat az elozo szinteken a kulonbozo varakban kell osszeszednem vagy hol ?
mindenkepp ujrakezdem a kampanyt.

kinek mennyi manapontja van a 20-as szintu hosnek ?
peeter22
Hi.

Egy olyan kérdésem lenne hogy a 4. kampány uccsó azaz 5. pályályán kissebb gondom van Nicolai legyõzésével másként szólva esélyem sincs annyi az embere pedig nekem se kevés. Addig megvagyok hogy levágtam az összes upgradált csontsárkányt a pályán és kisütött a nap csakhogy Nicolait sehogy se tudom megölni egyenlõre menekülkgetek elõle és így nem vesz fel embert de ez így eléggé lassú és körülményes ha valaki tud valami egyszerûbb megoldást hogy hogyan lehet levágni annak megköszönném ha megírná.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Holy75
Feltételezem az átalakitós skillje miatt van neki Leandership-je. Mert ha nem akkor ez jo bunkóság.....

Holy75
Akkor tényleg elég gáz😞 Ki, hogy csinálta meg a Nec/2 es pályát?? Baromi sokk egysége van a wizárdnak mire odaérek. Az enyémek + hulnak mint a legyek, alig vártam, hogy a Necro kuldikhez érjek hát most, hogy ott vagyok.......
Ha tud valaki valami jo (jobb taktikát mint az enyém) akkor irja meg légyszi.

Nem, TÉNYLEG nem hat rájuk a morál. Nem csak a negatív.

Ezért is káromkodtunk, amikor markal basic leadership-pel kezdett😊

jazzy
Szerintem Power of speed tovabbra se tartom necrohoz jo otletnek a retributiont.
Holy75
A heroes Magyarországon leirtaknál ott a retribution van irva az angol nyelvû oldalon + a Power of speed.

Holy75
Csak a negativ morál nem hat rá..... A retribution skill meg csak a + ra van hatással. De akkor a kérdésem még mindig áll. Melyik skill a jo a skill tree-hez a retribution vagy a power of speed?????????

A versenyhez egy javaslat: a kezdõ bonusz ne legyen random, mert túl sokat számít, hogy valaki egy jó artifactot kap vagy 5 követ. az igazi az lenne ha valami nyersanyagbonuszt választana mindenki, mert az artifactok között is vannak komoly különbségek.
kössz

http://www.lohere.net - a MagyarChan

jazzy
A versenyre jelentkezes mar lezarult (Kandurex kerlek ird be a bannerba!).

Online ugy tudsz jatszani, hogy letoltod a Hamachi -t innen. Lenyeges, hogy mind2toknek ugyanaz a verzio legyen. Hamachin belul krealsz egy csatit ahova belep a masik is, es ha mind2toknel zold jelzest mutat akkor letrejott a kapcsolat es tudtok lanon keresztul jatszani tobbnyire barmit.
sziasztok valaki el tudná magyarázni hogyan lehet online játszani mert a faq-ból nem jöttem rá 😊 vágom hogy lan néven kell kapcsolódni anetre de nekem ez valahogy nem jött össze

egyébként csatlakoznék a versenyhez

http://www.lohere.net - a MagyarChan