14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#10743 "Jó időzítéssel (kb. a második hét első napja) még a második Sylvan várhoz is eljuthatsz, mielőtt az erősítés megérkezik az ellenfélhez"
ezt hogy? -
#10742 öö ok, köszi akkor még egy kérdés
a főnixes útvonalon kívül hogy juthatok fel a várakhoz? a végigjátszásban ír vmi olyasmit, hogy felül az egyik várat előbb el kell foglalni mint a délit.. na de hogy jutok fel oda? vagy rosszul értelmezem a leírást? isteneeem -
#10741 légy ügyes
:)))) -
#10740 jatsz ugyesebben, gyakorolj, es olvass faqt -
#10739 eeemberek rajtam még egy végigjátszás sem segít... nem tudna valaki msnen vagy privát üzenetben segíteni, hogy mit csináljak a 2. kampány 3. pályáján, hogy ne haljak meg az első komolyabb támadáskor? -.- -
gallik #10738 az eu-s patchet rakd fel -
IceTom #10737 dungeon uccsó pályáján merre kell menni,hogy a végén ne halljanak meg az egységeim? -
#10736 akkor nemmagyar patch kell ! ...
vedd meg eredetiben, es nem lesz ilyen gondod -
#10735 nem magyar -
IceTom #10734 doncsabi:újrarakod a játékot
narazzino:nem mindegy milyen patch-t raksz fel,ha pl magyar a game.akkor természetesen hun patch kell! -
#10733 sziasztok
nem tudom fölrakni a patchet, mert azt írja hogy nincs fölrakva a játék. pedig fel van... -
#10732 csak a profiles találtam meg, a my games-t nem is néztem! köszi!! -
doncsabi #10731 hogy lehet le törölni a 1.2 patch et?
-
#10730 2 helyen is van iesmi:
jatek mappaja / profiles
dokumentumok / my games
azt tudnam, hogy hol kerested, ha ezeken a helyeken nem ? -
#10729 hello! nem tudja, valaki hogy hol találom a mentéseimet? újratelepítem a windows, de el szeretném rakni, hogy megmaradjon! szal
hol vannak a mentett dolgaim? -
#10728 ja látom már -
#10727 merre? a mocsár környékén? a pálya nálam már teli van mindenféle sylvan lénnyel de druidot nem nagyon látok sehol -
#10726 fent. kozepen. -
#10725 azt merre találom? -
#10724 ugy hogy megsemmisited a druid magia forrasat
tudod... a.. druidoknal -
#10723 hellósztok
az inferno 3-nál már kinyírtam Gilraent, megvannak az elf várak, de azt írja hogy semmisítsem meg a druid mágia forrását. azt hogy kell? -
Celeronikus #10722 mzprox és Szaruman légyszi engem is vegyetek fel: [email protected] -
#10721 Megnéztem, nálam 610Mb volt a max memóriahasználata a játéknak, szóval nem értem miért akadozik ennyire a pálya. -
#10720 I love Techno nyalaral,majd csak olyan 8-9 nap múlva lesz. -
Turboraider #10719 I love Techno, mzprox és Szaruman lécci msn címet adjatok már meg vagy vegyetek fel: [email protected] thx -
SaGa Jr #10718 Nem csak a kapun kell átmenni, de a térkép széléig el kell mászni az öreg lovaggal. Ekkor ő kimegy és a köv körben bejön Nicolai. -
Celeronikus #10717 mzprox te már fent vagy az msnemen?mert minenkinek más a neve msnen álltalába, ha nem vagy fent légyszi vegyél fel: [email protected] -
#10716 Jobb alsó sarokban a kapun kell átmenni Godric-kal. -
#10715 eh megvan.. nem tudja valaki, hogy merre van Nyikoláj? ennyi az össz kérdés, mindjárt abbahagyom :P -
#10714 1gb mem-em van... -
#10713 na mindegy nekifutok megint -
#10712 valaki kérem küldjön el egy savegame-t amiben már a 2. kampánnyal lehet jatszani! már az 5. pályán voltam az 1. kampányban, már megtaláltam mind3 obeliszket és kilépett a játékból a gép és nem tudom betölteni -.- szívás.. na ha van ilyen, akkor segítsetek!! köszi... -
mzprox #10711 Ráér valaki ma este egy játékra?
-
ACE #10710 Durva lenne ha ilyen kevés textúrával megzabálna 2 Giga RAM-ot, nekem is annyi van de fogalmam sincs honnan veszed hogy azt megeszi, én semmit nem vettem észre... -
#10709 Hardvergond, kevés memória, videókártya túlmelegszik ,stb. -
#10708 Miért fagyik álandóan a játék nálam??? -
Dexantreal #10707 Nekem simán fut minden,nem dob ki játék közben, csak mikor kilépek, akkor behall a géjm és a windows feladatkezelő a megoldás rá.... -
#10706 A fagyást az is okozhatja, hogy elfogy a memóriád (mind a fizikai, mind a swapfile). Nekem most a Ranger utolsó pályán szenved a gépem, pedig van 2Gb ramom. A very big pályák csúnyán megeszik a memóriát, főleg ha barlangrendszer is van. -
Dexantreal #10705 ok-ok. felfogom pakolni a patcheket,de előbb még elszórakozok a kampánnyal és custom game-mel. Nekem eddig a nekromenták, vagy hogy is hívják a zombi,szellem,vámpír és egyéb népséget, ők jönnek be -
Dexantreal #10704 aha,kösz