526
A MI országunk
-
[DFL]vajdi #178 én meg azt képzelem hogy a fejemre esik egy zongora, lehet hogy egy csoda folytán majd bekövetkezik... hát igen így szokott ez lenni,általában csodák döntik el ezeket az eseményeket -
#177 De ne ide hanem az amerika topikba. -
#176 hát amugy nemtudom... éehet azok a területek nagyrésze nemkéne... Lehet természetileg gyönyöerűek, de mit kezdünk 2 millió hegylakó cigánnyal? :P
Ráadásul ha visszakapjuk erdélyt kapásból ki kéne építeni rengeteg dolgot, mert full elmaradott az a terület. -
#175 Látod ebben egyet értünk. Felrakjak egy érdekes cikket?? Inkább annak a részleteit..... -
[DFL]vajdi #174 hát kérlekszépen, amerika már "egy jó ideje" támogatja irakot és a terrorizmust, és osama is a amerika pénzén képződött ki... mikor a wtc-t ledőlt, csak néhány ember volt bent, a fontos emberek (pl zsidók) nem voltak bent (milyen érdekes), egy olyan épületet meg szemrebbenés nélkül felhúznak -
#173 És én is elírtam magam. Mindíg ugy gondolok a MI kis hazánkra. Hogy nem akkora amekkora most. Hanem akkora amekkora 1920 előtt volt. És az én szívemben, lelkemben mindíg is akkora lesz. De hátha egy csoda folytán egyszercsak, minden jó lesz. -
[DFL]vajdi #172 akkor menjél aztán reménykedjél... -
#171 félreértés neessék nem reménykedem hogy visszakapjuk, mert tudom hogy LEHETETLEN. Csak fáj a szivem ha rágondolok kb ennyi :/ nem tüntetek az utcán érte, csak megtartom magamban :/ -
#170 Neked mi bajod van??? Nekem semmi bajom a hungarizmussal. És igen is lehet még egy kis reményünk hogy visszakapjuk a történelmi 1000 éves Magyarországunkat. A MI igazi hazánkat..... És nem a tiédet ugylátom.... -
[DFL]vajdi #169 egyszer volt holnem volt -
#168 Pofa alapállásra? LOL..... Te a cigányokat miért hasonlítod a néger rabszolgákhoz???? Tanultál te egyáltalán történelmet? Ebben a világban élsz??? -
[DFL]vajdi #167 a vezetők nem a fizetésekből szerzik a vagyonukat, hanem abból hogy a nép pénzével üzletelnek. -
#166 Hát nemtudom, én nemvagyok hungarista, de a nagy magyarország láttán mindig összeszorul/ szorult a szivem :/ -
[DFL]vajdi #165 nem nagyobb terület kéne ide, hanem értelmes vezetők, és értelmes nép... -
[DFL]vajdi #164 köcsöggeci hungaristák... sirtok itten hogy trianoni magyarország meg lófasz... ez olyan mintha ruletten játszanál, ha elveszted a pénzed utána nem adják vissza... rosz lapokra tettünk aztán jól megszívtuk, most meg itt sirtok hogy nagyobb legyen muhhahaha szerezzetek egy időgépet bazze. (seggfejek) -
#163 Csendben megjegyzem, hogy Londonnak előbb vlt metrója, az egyetlen ország, ami megelőzött minket, de a kontinensen tényleg nekünk volt először metrónk. Ha úgy nézzük, akkor viszont nekünk volt Európában az első elektromos metrónk, mert a londoni az gőzhajtású volt.
Egyébként nem az első világháborútól kell újrakezdeni, hanem most kell elkezdeni, innen, ahol vagyunk, nem sopánkodni kell, hanem dolgozni, és terjeszteni a kultúrát, az igét.
Egyébként pedig vannak cigányok, akik rendesen dolgoznak, és keresnek, csak fel sem tűnik, mert nem erre van beállva az agyatok, és magyarból is van bőven, aki csak lop, csal, hazudik, és segélyen él, vagy még azon sem!
Részemről az esély meg van adva mindenkinek. Mikor letettem a jogsit Salgótarjánban, a legjobb haverom a tanulók között egy roma gyerek volt. Teljesen normálisan lehetett vele beszélgetni majdnem mindenről, úgy, hogy ő is kinn élt a külvárosban, valami lepratelepen. Neki csak a szegénység jutott.
Nagy Magyarországról pedig csakannyi a véleményem, hogy az az ország, amelyik nem érett meg a kisebbségek megbecsülésére, ne akarjon hódítani! -
#162 hehe én 2 évet adok nekik :D -
#161 azt érnéd el vele hogy azok az emberek akiket beraktál 2 év mulva csak a fizetésért és az ingyenbüféért dolgoznának.
vagy negative vagyok? :) -
#160 téényleg.itt minden ember rabszolga volt és robotolhatott...pffff... -
#159 1 év alatt ugyanugy manira mennének azok az emberek! -
#158 ki meddig veszi a fejlettséget. Szerintem a 1. VH ig voltunk toppon... -
#157 Ennyi közhelyet 1 mondatba...
meg minden amerikai anyagyilkos, és a síró anyák kúta folytják a gyerekeiket mert félnek felnevelni....
kb ilyen szint :DDD
Kézpeld, mikor amerikába a feketék rabszolgák volták nálunk parasztok dolgoztak a földeken kb ugyanolyan körülmények között, csak más néven :P -
#156 Azon gondolkodtam, hogy mi lenne ha megrohamoznánk a parlamentet, és leváltatnák az egészet! Beraknánk olyan embereket, akik nem a füzetésük, meg az ingyen büféért harcolnának, hanem azért, hogy felzárkozzunk. -
#155 :) -
#154 amugymeg ja -
#153 Csakhogy India mindig is ilyen ország volt. Magyarország pedig a kommunizmus elött FEJLETT országnak számított :) -
#152 tudom...bin laden meg nem akkora fasz hogy egy ekkora dolgot magára vállaljon.. WW2 óta talán ez volt a legmeredekebb húzása a világnak...szal sokan véltek hogy ebből ww3 lesz... -
#151 Hööö topik szerint nemazt kéne nézni mi van máshol hanem hogy mi van NÁLUNK :) -
#150 ja.. mer csalnak lopnak hazudnak... -
#149 Ha Irak megtámadására is tudtak véráldozat nélküli ürügyet találni, akkor Afganisztán is megtámadhatták volna egy mondvacsinált ürüggyel, ha akarják.Ehhez nem kell ilyen idióta összeesküvés elmélet, hogy az amcsik pusztították a WTC-t, meg sok ezer honfitársukat.
Egyértelmű, hogy baromság. -
#148 Hát tényleg! Nem tudtad, hogy nekünk is van 20-30 cigány rabszolgánk kint a szőlősben? Ja és hétvégentként szoktunk járni a családdal cigány akasztásra.
Ha szerinted tényleg ez megy, amit fent leírtam, akkor nem tudom hol élsz. Cigányok jobban élnek sok magyarnál! -
#147 ezennel megválasztunk Clan leadernek :D -
#146 hát negyed annyira se gáz a helyzet..
+ a cigányok 80% büdös.. hülye.. stb...kicsit más mintha négerek lennének... -
#145 ők mit csináltak régen a feketékkel? nagyon szarul bántak veluk, de elmult, megoldották... te mit csinálsz idehaza a cigányokkal? ugyanazt amit ők a feketékkel, szoval pofa alapállásba... -
#144 öööh.. az amcsi haver is mondta nekem pár hónapja hogy páran aszondják hogy öntámadás volt..de én is le LOL oztam a dolgot..
1) bin laden akko mé válalja fel? és mennek a katonák és pusztítják a népét? neki az mé érné meg?? pénze van..a többitmeg mé csonkítsa??
2)egy olyan épületből fél mo-n megvehetnék.. melyik fasz aki lerombolná???????????
3)10ezrek döglöttek meg.. azért ekkora áldozatot nem hoznának.. + ha ezt rebesgetik akkor valyon mé nem lázadnak fel a rokonok???
szal én is LOL nak tartom...+ a pentagont is megtámadták...egy újabb hülyeség... -
#143 3000-4000 Forint -
#142 Amúgy meg láttam 1-2 dokumentum filmet pl. valamelyik volt szovjet országról, ahol gyakori a 20(igen, húsz!)dolláros havi kereset.Egy másikban filmben, Indiában a hajógyártó munkások 3000-4000(igen, három-négyezer!) átlagkeresetért dolgoztak, ahol szinte a legalapvetőbb munkavédelmi feltételeket sem biztosították és gyakori volt köztük a félszemű, félkezű és ilyen-olyan csonkolásos balesetes emberek.Szal ezekhez képest nekünk nem is olyan szar. -
#141 "Hamis terrortámadásokat meguk ellen, hogy több pénzük lehessen.(szeptember 11)"
Ez elég LOL... -
#140 inkább menjünk amcsiba katonának.. ott az utcán nem röhögik ki őket mint itthon.. meg is fizetik, és még zöldkártyát is kapsz...mikor lesz ilyen fasza itthon a helyzet?? -
#139 lehet utálni őket.. csak itt egy átlag ember szaros 50 ezer HUF ért vesz egy rohadt 52 cm es tv-t-..és azt az 50 ezret is hónapokig gyűjtögette..
mig amerikában ugyanigy már 160 as projektoros tv-t veszel..és 2 ezer dolcsiért egy camarot.. szal utálhatod őket ezér is...