A MI országunk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha szerinted tényleg ez megy, amit fent leírtam, akkor nem tudom hol élsz. Cigányok jobban élnek sok magyarnál!
+ a cigányok 80% büdös.. hülye.. stb...kicsit más mintha négerek lennének...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
1) bin laden akko mé válalja fel? és mennek a katonák és pusztítják a népét? neki az mé érné meg?? pénze van..a többitmeg mé csonkítsa??
2)egy olyan épületbõl fél mo-n megvehetnék.. melyik fasz aki lerombolná???????????
3)10ezrek döglöttek meg.. azért ekkora áldozatot nem hoznának.. + ha ezt rebesgetik akkor valyon mé nem lázadnak fel a rokonok???
szal én is LOL nak tartom...+ a pentagont is megtámadták...egy újabb hülyeség...
Ez elég LOL...
mig amerikában ugyanigy már 160 as projektoros tv-t veszel..és 2 ezer dolcsiért egy camarot.. szal utálhatod õket ezér is...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
amugy nem nagyon bírom a magyar énekeket.. egy darab magyar elõadot nem hallgatok...
Magyar karácsony
Arról a Szent magyar földrõl
melyet tõlünk elraboltak,
amelyet most gyáva rablók,
gaz árulók bitorolnak.
Valaki egy fenyõfácskát
hozott nékem karácsonyra
ahol az én bölcsõm ringott
onnan hozta, onnan hozta !
Elvágták a gyökerétõl
és bedugták a vázába
az eleven gyökér helyett
ez a faváz lett a lába!
De sok földönfutó magyar
osztozik e szörnyû sorsban,
akit csonkán elüldöztek
koldusmankón járnak mostan!
Az én gyökerem is ott van
ahol azé a kis fáé
ott van ezer éve van ott
õsapámé, õsanyámé!
Szinte hallom hogy mit suttog
nekem az a csonka fácska
s panaszára mit felelget
sajgó szívem dobbanása !
Amint ráhull egy-egy könnyem
a kis fenyõ meg-megrezzen
s hirtelen egy szörnyû erõt
érzek meg a két kezemben!
Összeszorul a két öklöm
bosszút liheg sajgó keblem
s a könnyeket bosszú lángja
szárítja fel két szememben!
A szeretet szent ünnepén
átokba hull imádságom:
- Verd meg, Isten, azt ki oka
hogy ilyen a Szent karácsony!
Szerintem ez szép.
Ha ez bejönne, valszeg most mindenki a Kicsipuhát szidná az Ablakok miatt. :))
De azért mi is szerencsések vagyunk, hogy nem a középkorba születtünk. :)
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
körülállja puttonyát sok fradiszurkoló,
békesség járja át most a szíveket,
zöld-fehérben töltsük együtt az ünnepeket
mi nem tetszik? :))
de a "Ha elmúlik karácsony" is nagyon jó
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
a rím meg egyértelmû :)
szerintem nagyon jó helyen vagyunk itt.....Afrika sokkal rosszabb lenne pl.....legalábbis bizonyos helyei
perpill a karácsonyiakara gondoltam: kiskaráááácsóóóny nagykaráááácsonny.. meg egyébb szarságok...
közben amcsiban milyen zenék vannak????? jingle bells jingle bells jingle bells ROOOCK:))) meg egyáb ûberkirály tökzsír zsenék.. amik 20szor dallamosabbak és vidámabb zenék mint az itthoni dallamocskák... vagy ott van a többi zene ami a resszkessetek betörõkbe volt... ..érdekes..
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
mellesleg király volt a konditermuk :)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

köszi az elismerésed..akkor megbecsülöm