526
A MI országunk
-
#218 Nem másban keresem a hibát. Sajnos én is olyan lettem, ha meglátok egy cigányt kezem ökölbe szorul, és amig nem megy el a látókörömből, ugy is marad. Nem tudom, én semmi roszat nem tettem ellenük, ök kezdték el, és ha nem lennék ilyen, akkor a mai napig is folytatnák.... Nem tudom mi változott... Sajnos ilyen a természetük, a vérük.... -
#217 ez igy van, de mi változott? vminek torténnie kellett, vkinek vagy vkiknek változnia kellett... és most mi lenne a jobb, ha békésen élnénk vagy háboruznánk veluk?
nem mindig másban kéne keresni a hibát... -
#216 Mert anno normálisak voltak. Régen sokkal jobb volt minden......... Mostanság menj már végig ugy Pesten, hogy ne akarják elkérni a telefonod, akárhogy nézel ki, vagy ne kérjen tőled aprót..... Vagy ne áruljon elemet 100 ftért..... Stb... Általában mindegyik aki ezt csinálja cigó!!!! -
#215 azért ha bekapcsolod a reality tv-t biztos nem pesti utcáit fogod látni amint egy rendőrauto üldöz vkit, hanem LA-t vagy NY-t, ahol az ilyen nem is olyan ritka, hiszen a tv stáboknak kulon helikoptere van erre a célra....szoval a bunozési arány elég nagy odakint, azért mert a hverod nem látja attol még az létezik, és az elkovetok tulnyomo része fekete, tele vannak a bortoneik.... -
#214 nekem is van... én fényes nappal láttam egy letartoztatást, bilincsbe verést egy elég nyugis környéken... persze ez nem jelent semmit...
azért annyira nem fényes a helyzet egy olyan országban ahol minden emberre jut egy legálisan tartott fegyver... az ilegálsiokrol nincs számadat... -
#213 alaptalanul? azért basztatták oket mert feketék! fajgyulolet....
és miért nem voltak gondjai nagyapámnak a cigokkal? -
#212 mint ahogy régebben mondtam:
Nekem semmi bajom a niggerekkel...SŐŐŐŐT! mindenkinek lehetne egy
:)))) -
#211 ja! ez is igaz -
#210 NEM NEM NEM!!! Az usa-ban akkoriban szerintem marhára alaptalanul basztatták a négereket. Viszont nekem megvannak alapozava a cselekvéseim a cigókkal szemben, ellen....... -
#209 túl sok filmet nézel.. van pár haver kint amcsiban... new york, miami stb..közel se olyan a helyzet mint ahogyan azt mondod...négerek lövöldöznek...cigányok késelnek...pföjjjj... -
#208 ha lekopod oket akkor te sem vagy jobb mint a rabszolgatartok, szoval akkor minek lázadozol usa ellen? -
#207 Engem nem, de hogy ennyire leszarod a múltad az kicsit bosszantó. -
#206 és mit mondanál ha az ablakod alatt feketék lovoldoznének? akkor is olyan jo az az usa? félre ne érts most nem kötekedni akarok veled, csak dumálni :) -
#205 Az szar. Akkor neked kéne tudnod, hogy milyenek ők valójában. Nem azt mondom, hogy nincsenek rendesek köztük, de nagyon-nagyon kevés sajnos manapság. A legtöbb egy undorító féreg. És én nem adom át a helyemet. Inkább leköpöm őket...... -
#204 az én ismerek cigányokat, semmi gondom veluk nem azt jelenti hogy mindet ismerem és mind jo, ha mondat értelmezési problémáid vannak fordulj Grétsyhez :) -
#203 mindegy.. én elvagyok nélkülük... -
#202 képzeld olyan környéken lakom hogy van cigo rendesen, méghozzá a rosszabik fajtábol....itt laknak 300méterre... jéé -
#201 hát ja, sajna, undorito kis musorok ezek...
lehet csocso, legyen igazad... -
#200 Tikal! Te hol laksz???? Szerintem te nem ismered a mai cigókat rendesen....... -
#199 Abban a műsorban szvsz bármilyen etnikumú embert ültetnek be annak a vége úgyis lejáratás lesz. Nem vagyok bennfentes, de nagyon úgy néz ki, hogy annak a műsornak ez az alapja, más értelme nemigazán van, mert végülis kit érdekel, hogy egy "x" világvégi kisfaluban Józsika milyen viszonyban van Marissal és mikor min vesztek össze, stb. -
#198 azért annyira nem járatják magukat a "fehérek" mint a cigók... -
#197 ja és azt a musort fehérek készitik fehéreknek cigányokrol... akkor ez most mi? szánalmas.... -
#196 fehérek között is ugyanannyi csoro van mint a cigányok között, de talán milkosokbol több van a fehérekből...
te pl alkalmaznál cigányt? egy cigány kismamának átadnád a helyed?
ha mindkét válaszod nem, akkor már nem is vagyunk olyan messze az amcsiktol és kuldhetjuk oket a busz végébe... -
#195 tudod az a baj hogy én ugyanannyi magyar/fehért is látok a musorban akiik ugyanugy lejáratják magukat...
én ismerek cigányokat, semmi gondom veluk...
szoval ha te máglyára vetnéd, akkor most ez jobb vagy rosszab mint a rabszolgaság? ez már inkvizicio -
#194 mi változott a világháboruk előtti időszakhoz képest? ugy értem akor nem volt gond a cigányokkal... mi változtunk vagy ők? elüldözni oket nem lehet, akkor most mi lesz? talán egyutt kéne kitalálni vmit hogy mindenkinek jo legyn, ők is emberek, ők is csak ugyanazt akarják mint mindenki.... -
#193 tudod...az esetek 80% ban én is mágjára vetném őket...sajna kevés értelmes romát ismerek:(
de az a LOL hogy a buzi monika és egyéb műsorokba mindíg ilyen hóthülye segg cigányokat hívnak..akik lejáratják magukat a szokásos: há a rák egye ki a beledeeeeet tipusú szarsáégaikkal..szal ők tehetnek arrol hogy lenézik őket!!!!!!!!!!!!! -
#192 és te melyik bolygon élsz? ugyanugy lenézzuk oket mint az amcsik a fekákat, nem kell az álszent duma, meg hogy jobban élnek mint sok fehér, persze van ilyen is, de nem ez az általános... ne azt nézd hogy az állam mit ad nekik ()segélyek stb) hanem azt hogy az emberek hogyan viszonyulnak hozzájuk....
Van egy ilyen cigányos topic is, ott a fél társaság azt irja hogy legszivesebbn kinyirná mindet, akkor most mi a helyzet?
mukika: képzeld tanultam történelmet, talán többet is tudok nálad a feketékről és történelmukről, amit irtam az egy hasonlat, tanultál irodalmat? nem kell vissza menni a rabszolgaságig, hanem csak addig ahogyan az emberek a feketékre gondoltak akár csak 30 évvel ezelőtt is, tény hogy ott más volt a helyzet mint itt a romákkal, de nem eről volt szo....mint irtam ez csak egy hasonlat....
csocso: a cigányok büdösek, az araboknak is más a szaga mint nekunk, de még a feketéknek is.... nem tudom melyik feketére gondoltál hogy olyan okos... amelyik LA kulvárosában nő fel a drogos anyja mellett? vagy amelyik már tizévesen lovoldoz harlemben? a feketéknek kurva sokat kellett szenvedniuk azért hogy oda jussanak ahol most vannak.... vajon miért érdekes az hogy egy fekete a külügy miniszter az usában?
ja és pont egy hungarista beszél itt a feketékről, szerintem kiirtana mindenkit kis hazánkbol ha rajta mulna, történelmi magyarországot vissza, hajrá! -
#191 A "profi" fociból tényleg ideje lenne mostmár végleg eltűnnie az államnak. Semmi gond nem lenne vele, ha minden csapat egy önálló cég lenne, szépen mehetnének a meccsek úgy ahogy eddig, de állami milliárdok nélkül. A rendőröknek vagy biztonsági őröknek "bérleti díjat" fizetne a csapat a meccsre, így ez sem az állam terhe lenne. Ezek után szerintem máris kevesebb embert irritálna a foci milyensége, mert nem a "nép" pénzén menne a vergődés. -
#190 Az adófizetési szokások korántsem függnek annyira az adó mértékétől, mint gondolod. Ez kizárólag attól függ hogyan gondolkodik egy ember. Úgy, hogy "befizetem és nyugodt lelkiismerettel, de rosszabbul élek", vagy "úgysem kapnak el, nem fizetek kapja be az APEH". Sok ország van ahol ennél sokkal magasabb adók vannak és van ahol semmi nincs, de ott pl. minden nagyságrendekkel drágább.
Ez sokkal átfogóbb probléma és amíg nem lesz gazdaságilag jobb helyzetben az ország, addig szerintem az emberek is maradnak ilyenek. -
#189 szüntetni.. -
[DFL]vajdi #188 De ez majd megváltozik ám, ne aggódjatok, jönnek a kopaszok és akkor reménykednek egy sort, csiribú csiribá és terüljterülj asztalkám lesz -
#187 be kéne szöntetni a focit.. ugyis full bénák vagyunk.. az ember legalább nem költ a buz jegyre meg az ücsire hogy legyen milyen dobozzal dobálózni + nem kéne a rendőröket fizetni mer balhé van..és a focisok menjenek normálisan dolgoni.. a manit meg osszák szét az alapítványok között.. a focistadionokban meg legyenek koncertek...ami bevételét betegekre költenék..
:) -
[DFL]vajdi #186 hát igen, a pusztulatos családjaikat is meg kéne tizedelni, szabályozni a gyerektartást, nem otthon vannak bazze -
[DFL]vajdi #185 nem kéne az egekbe vinni az adókat, és akkor az emberek kifizetnék, és akkor lenne az országnak pénze és lehetne miből jó életet teremteni, meg szép országot. nem kéne a vezetőknek üzletelni a nép pénzével, nem kéne milliárdokkal dobálózni, meg nem a saját zsebükre gondolnának, hanem a népére, akkor jó világ lenne itt is, független mindentől... -
#184 félig igaz.. ha nem lenne annyi támogatás nem csinálnának 10 gyereket..és talán 1-2 gyereket le tudnának iskoláztatni.. -
#183 az lenne a zsír ha a főnökök a pár milliárdjukat beleöltenék abba hogy jobb legyen a haza.. aztán úgyi meggazdagodnak..MO helyzete így eygre szarabb...már nem a németek jönnek a balcsira a guláshé.. hanem a balatoniak ugranak ki egy kis sörért...ppffff -
[DFL]vajdi #182 a cigányoknak meg nem kéne annyi segély meg lófasz, meg jómodorra kéne őket nevelni aztán le lenne róluk a gond (a büdös cigányok) -
[DFL]vajdi #181 megsértettelek talán? neharagudj. -
#180 Elmész a faszba te.... Ennyire bunkó legyen valaki. -
[DFL]vajdi #179 még ezt a kis országot se tudjuk rendbetartani, és szar a társadalmunk... akkor miért kell 3x ekkora?