526
A MI országunk
-
#138 hol kell jelentkezni a seregbe? -
#137 Bár csak az lenne. Addig gyönyörködjünk ebben:
-
#136 Ne izguljatok! Hatalomra kerülök, lerohanjuk erdélyt, felvidéket, újvidéket! Ázsiáig kergetjük a románokat! :D -
#135 Én utálom Amerikát! Egy nagy szar hely. Igy terrorellenes, megkéne szüntetni a fasizmust meg minden. Ők mit csináltak anno a négerekkel????? Rabszolgaság..... Ők mit csinálnak???? Hamis terrortámadásokat meguk ellen, hogy több pénzük lehessen. (szeptember 11) Egy nagy hazug nép. És az a baj, hogy a magyarok többsége az amcsik seggét nyalja. -
#134 mert a magyar visszatekintve az ezeréves multra sírva vigadó tipus..még mindig. Az amerikaiaknak nincs mire visszatekinteni azért lehetnek boldogabbak a jelenlegi életükkel mert hajdanán nem volt 1000x nagyobb az országuk stb.. -
#133 akkor mi a dallam??? Vagy mi a baj?????? -
#132 nem a szvegekkel van a baj..
amugy nem nagyon bírom a magyar énekeket.. egy darab magyar előadot nem hallgatok... -
#131 Méghogy nincsenek szép MAGYAR karácsonyi dalok?????????
Magyar karácsony
Arról a Szent magyar földrõl
melyet tõlünk elraboltak,
amelyet most gyáva rablók,
gaz árulók bitorolnak.
Valaki egy fenyõfácskát
hozott nékem karácsonyra
ahol az én bölcsõm ringott
onnan hozta, onnan hozta !
Elvágták a gyökerétõl
és bedugták a vázába
az eleven gyökér helyett
ez a faváz lett a lába!
De sok földönfutó magyar
osztozik e szörnyû sorsban,
akit csonkán elüldöztek
koldusmankón járnak mostan!
Az én gyökerem is ott van
ahol azé a kis fáé
ott van ezer éve van ott
õsapámé, õsanyámé!
Szinte hallom hogy mit suttog
nekem az a csonka fácska
s panaszára mit felelget
sajgó szívem dobbanása !
Amint ráhull egy-egy könnyem
a kis fenyõ meg-megrezzen
s hirtelen egy szörnyû erõt
érzek meg a két kezemben!
Összeszorul a két öklöm
bosszút liheg sajgó keblem
s a könnyeket bosszú lángja
szárítja fel két szememben!
A szeretet szent ünnepén
átokba hull imádságom:
- Verd meg, Isten, azt ki oka
hogy ilyen a Szent karácsony!
Szerintem ez szép. -
#130 Én ha mondjuk Mátyás Király lehetnék, kapásból kitelepíteném az összes románt,szlovákot,cigányt,russzint stb. Telepeseket indítanék hajóval Amerika felé. Megpróbálnám a tudomány fejlődésének irányt mutatni. A történelemórákon tnaultakat felhasználni. stb stb.
Ha ez bejönne, valszeg most mindenki a Kicsipuhát szidná az Ablakok miatt. :)) -
#129 Tátrát akartam -
#128 Ja meg egy kis Tara hegység északon. :) Szerintem ha ez így meglenne európa egyik legkedveltebb turisztikai kiranduló paradicsoma lennénk. -
#127 Hát azért kéne még egy horvátországi tengerpart (Fiume mai nevén Rejik) Meg egy erdély, ami európa legszebb helye ez nem vitás! -
#125 na igen..ez nekem is megfordult régen a fejemben... -
#124 Már sokat gondolkoztam azon, mi lehhe, ha egyszercsak hirtelen a középkorban teremnék, mondjuk egy uralkodó személyében. Ezzel a tudással milyen jól meg lehetne gyorsítani az akkori technikai fejlődést. :) -
#123 hurááá..és ferrari helyett veszek magamnak tizennyóóc szekeret? -
#122 köszi az elismerésed..akkor megbecsülöm -
#120 hát, szép álom.... -
#119 sokan így vannak vele.. de viszont akkor a legjobb ha az ember legeslegjobb barátja(i) is eljönnek oda.. és még a fél család is...a haverokra meg szarik az ember...olyan mindenhol lesz... -
#118 én azért nem cserélném el Magyarországot hiába nem a legtökéletesebb hely. Mások lenne a barátaim, a szüleim, meg mindenki akit ismerek. Mondjuk akkor úgyis mind1 lenne. -
#117 szvsz érdekes korban születtünk... gyerekkorunkban még atarival és NES el csapattuk...ma meg már milyen zsír gamezokkal? metroid,gt3 és egyébb űbergrafixos játékok..és ezt megélni zsírság volt...és akkormég benne vagyok abban hogy 10 év mulva meg agyunkrakötünk valami állatságot:))) szal egész jo korba születtünk.. mindenjot átélünk..csak nem jó órszágba:) -
#116 Sokkal jobb lenne most születni! Mire felnőne az ember, már Magyarországon is a nyugatihoz hasonló életszínvonal lenne. Fiatalon jácchatna a fotorealisztikus játékok tömegével meg egy csomó olyan technikai dolog lenne természetes, amiről most még nem álmodunk.
De azért mi is szerencsések vagyunk, hogy nem a középkorba születtünk. :) -
#115 én mondjuk szoktam dúdorászni a Székely himnuszt.....telefonban is benne van....eddig még nem néztek hülyének, vagy nem voltam elég hangos :) -
#114 Zöld-fehér ruhában jár a télapó,
körülállja puttonyát sok fradiszurkoló,
békesség járja át most a szíveket,
zöld-fehérben töltsük együtt az ünnepeket
mi nem tetszik? :))
de a "Ha elmúlik karácsony" is nagyon jó -
#113 ...hogy megroppant bár karunk ereje :)
a rím meg egyértelmű :)
szerintem nagyon jó helyen vagyunk itt.....Afrika sokkal rosszabb lenne pl.....legalábbis bizonyos helyei -
#112 aarghhh.. csak hallgatom a jingle bells rockot é full készen vagyok... szoszerint kisgyereknek érzem magam.. ahogy mászkálok egy mariahifle strasse szintű széjjel világított helyen.. megy a zene.. zuhog a hóóó.. ááárghhhh!! -
#109 közép európa legnagyobb sulija is nálunk épült.. mármint annó.. azóta gondolom kint több nagyobb suli van -
#108 hát nekem tudjátok mi jutott az eszembe??? pl hogy ha itthon azutcán elkezded fütyülnia himnuszt akkor kiröhögnek.. de ha pl amcsiban dalolod az amsihimnuszt akkor nem néznek el.. defura.. és a másik... vazze.. nekünk milyen dalaink vannak???
perpill a karácsonyiakara gondoltam: kiskaráááácsóóóny nagykaráááácsonny.. meg egyébb szarságok...
közben amcsiban milyen zenék vannak????? jingle bells jingle bells jingle bells ROOOCK:))) meg egyáb űberkirály tökzsír zsenék.. amik 20szor dallamosabbak és vidámabb zenék mint az itthoni dallamocskák... vagy ott van a többi zene ami a resszkessetek betörőkbe volt... ..érdekes.. -
#107 Ugyanez volt a helyzet Vietnámmal is pár héttel ezelőtt... -
#106 Pedig nekem személy szerint tökéletesen megfeletek az évek folyamán ahogy közlekedtem rajtuk, és ezután is szívesen közlekednék velük. Városban tökéletes szerintem. -
#105 éppen frej-t nézem, hát kérem sokat tanulhatnánk még az irániaktol is...
mellesleg király volt a konditermuk :) -
#104 Ja az Ikraus se semmi! Régen még az Arab államokba is exportált! Mostmeg??? Már lassan ott tartunk, hogy a BKV buszok sem Ikarusok. -
#103 Hát igen...szomorú látni a tőlem pár száz méterre lévő Ikarus gyárat, ami pár éve még több ezer embernek adott munkát, most pedig egy kihalt szellemvárosra hasonlít leginkább... -
#102 baszki ennyire le lennék lassulva ??? 8 perc kellett mire beírtam ? az munka !!! -
#101 #100 :DDD -
#100 nem nyert, ez nincs benne a szövegben.... dejó :))) -
#99 Lesz még Párizs magyar falu! :) -
#98 Saját motorgyáraink voltak, amivel világbajnoki futamot is nyertünk! Nem beszélve a híre gyárainkról, ami még Olaszországba is exportált meg számos más helyre is gondolok itt a GANZ-MÁVAG-ra. Akkor ugye Tungsram. stb... -
#97 ....most Lomnic csúcsán gyújtsunk nagy tüzet versailles-ig lobogjon az üzenet..... -
#96 Szerintem újrakéne kezdeni az első világháborútól a dolgot. Az első világháború elött kultúrális központ voltunk, fejlettségben egyáltalán nem voltunk elmaradva! Gondoljatok csak bele, hogy európa első metrója nálunk volt, Ami azért nem semmi ahhoz képest, hogy Londonnak már akkor is sokkal tobb votl a lakossága! -
#95 vesztettünk?