A MI országunk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked meg odaadjuk a rendõrös jelmezt. Vagy az indiánt 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
DE miskolc kb úgy néz ki mint amit itthagytak 30 éve.. Jah nem, mert épült 2 plaza. Lepukkant szar "szocreál" stílusú épületek, a belváros kb úgy néz ki mint 1 szakadt putri...( az is van a kellõs közepén) és akkor merjen/menjen 1 jót sétálni az ember este.
Ujabban, hogy járok fényképezgetni a városban, nem találtam még olyan utcát ahol ha megálltam volna, ne jött volna legalább 1-2 csöves oda kéregetni 2 percen belül.
És ez engem k. ra elszomorít :/
Magyarországgal kapcs.: nekem ami nem tetszik az a sok szemét az utcán --> ehhez nem pénz kellene, csak nem kéne mindent szanaszét dobálni; akik pedig rongálnak, lopják a táblákat, fújkálják a falakat, azokat szépen agyon kéne csapni; nem tetszik, hogy az így is gyönge közlekedést tovább gyöngítik (ritkítás, drágítás --> dilettáns vezetésre valló szankciók); tájilag szerintem szépen el vagyunk látva, pl. Bp sem csúnya éjszaka a várból, vagy gondolok még az alföldi tájakra; viszonylag nyugodt helyen vagyunk, nincsenek földrengések, hurrikánok, tornádók, tájfunok, és nem lövöldöznek körülöttünk; bûnözés van, de nem New York-i szinten (óránként 3-an meghalnak); oktatásban világelsõk voltunk, ez most szépen lassan romlik.....azzal nem értek egyet, hogy magasak lennének a követelmények....inkább egyre lazábbak
hmm....most ennyi jutott eszembe, de ha mondtok vmit, majd írok rá véleményt
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
A táj szerintem is nagyon szép, a gond azzal van amit már többen is íemlítettek: az emberek mentalitásával, viselkedésével...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Amúgy egyetértek, nagyon sok része az országnak, fõként Budapest, kezd hasonlítani egy lepratelepre. Nálunk, de majdnem mindenhol térdig ér a szemét.
Múltkor megy elõttem egy pali, hátra néz, oldalra, aztán eldobja a zsebkendõjét az úton. Mondom neki: "Elnézést, valamit el tetszett ejteni!" Azt mondja meglepõdve: "Õ, tudom..." Mondom neki, "Ja, én meg azt hittem, hogy nem bunkó, hanem ügyetlen." Na, nézett nagyot az ürge, de had égjen. Bár az a gond, hogy a legtöbbjük ilyenkor már nem is ég, mert tényleg tesz magasról az egészre.
Persze van még ilyen történetem, de már így is hosszú lett ez a hozzászólásom, úgyhogy még annyit:
Mindenki olyan országban él, amilyet megérdemel!
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Ausztria teljesen más, de nem az EU miatt, Svájc meg legalább olyan jó, mint Ausztria, sõt jobb, de nem volt az EU tagja soha.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

Sok bunkó ember van, sok cigány aki megtámad és ellopja a pénzed, de pl. itt ahol lakom a 3. kerületben a Mátyáshegyen nem rabolnak ki ez valószínû, ezt a helyet szeretem, de a 10. kerületbe járok suliba, és ott 5-kor már télen nem merek az utcán egyedül menni.
Az utca meg csak Budapesten szaros, meg a szar helyeken, pl. Ózd, stb.

A nyar fovarosa...
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Buda az Erzsébet-hídról, a Duna, a Balaton északi partja, a tihanyi apátság, a Tisza, az Alpokalja Kõszeg felé, az Északi-Középhegység, a Körös partja, nem szebb nyugat.
Talán az Alpok szebb, valóban, de ez is atom.
Engem inkább az zavar, hogy szar kocsikkal járnak az emberek, nem környezetkímélõkkel, nem fûtik a BKV-t a HÉV-et kivéve, rosszak az utak, nincs elég gyors internet, drága a benzin.
én nem akarok fikázni szegány hazánkat de akármerre megyek 5szor jobb mint itthon..szebb helyek..stb.. akárhova elmegyek látok valamit (olaszország partjánál mi a szar van a zívben ha nem traubiszódás palack?????
szal ...szoooval😊
kicsit nevetségesen is viselkednek a magyar emberek.. de ez az ország is nevetséges...amugy ÉLJEN A HAZA!!