A MI országunk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
te pl alkalmaznál cigányt? egy cigány kismamának átadnád a helyed?
ha mindkét válaszod nem, akkor már nem is vagyunk olyan messze az amcsiktol és kuldhetjuk oket a busz végébe...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
én ismerek cigányokat, semmi gondom veluk...
szoval ha te máglyára vetnéd, akkor most ez jobb vagy rosszab mint a rabszolgaság? ez már inkvizicio

de az a LOL hogy a buzi monika és egyéb mûsorokba mindíg ilyen hóthülye segg cigányokat hívnak..akik lejáratják magukat a szokásos: há a rák egye ki a beledeeeeet tipusú szarsáégaikkal..szal õk tehetnek arrol hogy lenézik õket!!!!!!!!!!!!!
Van egy ilyen cigányos topic is, ott a fél társaság azt irja hogy legszivesebbn kinyirná mindet, akkor most mi a helyzet?
mukika: képzeld tanultam történelmet, talán többet is tudok nálad a feketékrõl és történelmukrõl, amit irtam az egy hasonlat, tanultál irodalmat? nem kell vissza menni a rabszolgaságig, hanem csak addig ahogyan az emberek a feketékre gondoltak akár csak 30 évvel ezelõtt is, tény hogy ott más volt a helyzet mint itt a romákkal, de nem erõl volt szo....mint irtam ez csak egy hasonlat....
csocso: a cigányok büdösek, az araboknak is más a szaga mint nekunk, de még a feketéknek is.... nem tudom melyik feketére gondoltál hogy olyan okos... amelyik LA kulvárosában nõ fel a drogos anyja mellett? vagy amelyik már tizévesen lovoldoz harlemben? a feketéknek kurva sokat kellett szenvedniuk azért hogy oda jussanak ahol most vannak.... vajon miért érdekes az hogy egy fekete a külügy miniszter az usában?
ja és pont egy hungarista beszél itt a feketékrõl, szerintem kiirtana mindenkit kis hazánkbol ha rajta mulna, történelmi magyarországot vissza, hajrá!

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Ez sokkal átfogóbb probléma és amíg nem lesz gazdaságilag jobb helyzetben az ország, addig szerintem az emberek is maradnak ilyenek.
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

😊

Ráadásul ha visszakapjuk erdélyt kapásból ki kéne építeni rengeteg dolgot, mert full elmaradott az a terület.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

(seggfejek)
Egyébként nem az elsõ világháborútól kell újrakezdeni, hanem most kell elkezdeni, innen, ahol vagyunk, nem sopánkodni kell, hanem dolgozni, és terjeszteni a kultúrát, az igét.
Egyébként pedig vannak cigányok, akik rendesen dolgoznak, és keresnek, csak fel sem tûnik, mert nem erre van beállva az agyatok, és magyarból is van bõven, aki csak lop, csal, hazudik, és segélyen él, vagy még azon sem!
Részemrõl az esély meg van adva mindenkinek. Mikor letettem a jogsit Salgótarjánban, a legjobb haverom a tanulók között egy roma gyerek volt. Teljesen normálisan lehetett vele beszélgetni majdnem mindenrõl, úgy, hogy õ is kinn élt a külvárosban, valami lepratelepen. Neki csak a szegénység jutott.
Nagy Magyarországról pedig csakannyi a véleményem, hogy az az ország, amelyik nem érett meg a kisebbségek megbecsülésére, ne akarjon hódítani!
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
vagy negative vagyok? 😊
meg minden amerikai anyagyilkos, és a síró anyák kúta folytják a gyerekeiket mert félnek felnevelni....
kb ilyen szint 😄DD
Kézpeld, mikor amerikába a feketék rabszolgák volták nálunk parasztok dolgoztak a földeken kb ugyanolyan körülmények között, csak más néven 😛