A MI országunk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
azért annyira nem járatják magukat a "fehérek" mint a cigók...
Tikal
ja és azt a musort fehérek készitik fehéreknek cigányokrol... akkor ez most mi? szánalmas....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
fehérek között is ugyanannyi csoro van mint a cigányok között, de talán milkosokbol több van a fehérekbõl...

te pl alkalmaznál cigányt? egy cigány kismamának átadnád a helyed?
ha mindkét válaszod nem, akkor már nem is vagyunk olyan messze az amcsiktol és kuldhetjuk oket a busz végébe...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
tudod az a baj hogy én ugyanannyi magyar/fehért is látok a musorban akiik ugyanugy lejáratják magukat...
én ismerek cigányokat, semmi gondom veluk...

szoval ha te máglyára vetnéd, akkor most ez jobb vagy rosszab mint a rabszolgaság? ez már inkvizicio

Tikal
mi változott a világháboruk elõtti idõszakhoz képest? ugy értem akor nem volt gond a cigányokkal... mi változtunk vagy õk? elüldözni oket nem lehet, akkor most mi lesz? talán egyutt kéne kitalálni vmit hogy mindenkinek jo legyn, õk is emberek, õk is csak ugyanazt akarják mint mindenki....

CSOCSO
tudod...az esetek 80% ban én is mágjára vetném õket...sajna kevés értelmes romát ismerek😞
de az a LOL hogy a buzi monika és egyéb mûsorokba mindíg ilyen hóthülye segg cigányokat hívnak..akik lejáratják magukat a szokásos: há a rák egye ki a beledeeeeet tipusú szarsáégaikkal..szal õk tehetnek arrol hogy lenézik õket!!!!!!!!!!!!!
Tikal
és te melyik bolygon élsz? ugyanugy lenézzuk oket mint az amcsik a fekákat, nem kell az álszent duma, meg hogy jobban élnek mint sok fehér, persze van ilyen is, de nem ez az általános... ne azt nézd hogy az állam mit ad nekik ()segélyek stb) hanem azt hogy az emberek hogyan viszonyulnak hozzájuk....
Van egy ilyen cigányos topic is, ott a fél társaság azt irja hogy legszivesebbn kinyirná mindet, akkor most mi a helyzet?

mukika: képzeld tanultam történelmet, talán többet is tudok nálad a feketékrõl és történelmukrõl, amit irtam az egy hasonlat, tanultál irodalmat? nem kell vissza menni a rabszolgaságig, hanem csak addig ahogyan az emberek a feketékre gondoltak akár csak 30 évvel ezelõtt is, tény hogy ott más volt a helyzet mint itt a romákkal, de nem erõl volt szo....mint irtam ez csak egy hasonlat....

csocso: a cigányok büdösek, az araboknak is más a szaga mint nekunk, de még a feketéknek is.... nem tudom melyik feketére gondoltál hogy olyan okos... amelyik LA kulvárosában nõ fel a drogos anyja mellett? vagy amelyik már tizévesen lovoldoz harlemben? a feketéknek kurva sokat kellett szenvedniuk azért hogy oda jussanak ahol most vannak.... vajon miért érdekes az hogy egy fekete a külügy miniszter az usában?

ja és pont egy hungarista beszél itt a feketékrõl, szerintem kiirtana mindenkit kis hazánkbol ha rajta mulna, történelmi magyarországot vissza, hajrá!

GmorpH
A "profi" fociból tényleg ideje lenne mostmár végleg eltûnnie az államnak. Semmi gond nem lenne vele, ha minden csapat egy önálló cég lenne, szépen mehetnének a meccsek úgy ahogy eddig, de állami milliárdok nélkül. A rendõröknek vagy biztonsági õröknek "bérleti díjat" fizetne a csapat a meccsre, így ez sem az állam terhe lenne. Ezek után szerintem máris kevesebb embert irritálna a foci milyensége, mert nem a "nép" pénzén menne a vergõdés.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

GmorpH
Az adófizetési szokások korántsem függnek annyira az adó mértékétõl, mint gondolod. Ez kizárólag attól függ hogyan gondolkodik egy ember. Úgy, hogy "befizetem és nyugodt lelkiismerettel, de rosszabbul élek", vagy "úgysem kapnak el, nem fizetek kapja be az APEH". Sok ország van ahol ennél sokkal magasabb adók vannak és van ahol semmi nincs, de ott pl. minden nagyságrendekkel drágább.
Ez sokkal átfogóbb probléma és amíg nem lesz gazdaságilag jobb helyzetben az ország, addig szerintem az emberek is maradnak ilyenek.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

CSOCSO
szüntetni..
De ez majd megváltozik ám, ne aggódjatok, jönnek a kopaszok és akkor reménykednek egy sort, csiribú csiribá és terüljterülj asztalkám lesz

CSOCSO
be kéne szöntetni a focit.. ugyis full bénák vagyunk.. az ember legalább nem költ a buz jegyre meg az ücsire hogy legyen milyen dobozzal dobálózni + nem kéne a rendõröket fizetni mer balhé van..és a focisok menjenek normálisan dolgoni.. a manit meg osszák szét az alapítványok között.. a focistadionokban meg legyenek koncertek...ami bevételét betegekre költenék..
😊
hát igen, a pusztulatos családjaikat is meg kéne tizedelni, szabályozni a gyerektartást, nem otthon vannak bazze

nem kéne az egekbe vinni az adókat, és akkor az emberek kifizetnék, és akkor lenne az országnak pénze és lehetne mibõl jó életet teremteni, meg szép országot. nem kéne a vezetõknek üzletelni a nép pénzével, nem kéne milliárdokkal dobálózni, meg nem a saját zsebükre gondolnának, hanem a népére, akkor jó világ lenne itt is, független mindentõl...

CSOCSO
félig igaz.. ha nem lenne annyi támogatás nem csinálnának 10 gyereket..és talán 1-2 gyereket le tudnának iskoláztatni..
CSOCSO
az lenne a zsír ha a fõnökök a pár milliárdjukat beleöltenék abba hogy jobb legyen a haza.. aztán úgyi meggazdagodnak..MO helyzete így eygre szarabb...már nem a németek jönnek a balcsira a guláshé.. hanem a balatoniak ugranak ki egy kis sörért...ppffff
a cigányoknak meg nem kéne annyi segély meg lófasz, meg jómodorra kéne õket nevelni aztán le lenne róluk a gond (a büdös cigányok)

megsértettelek talán? neharagudj.

I.C.ram
Elmész a faszba te.... Ennyire bunkó legyen valaki.
még ezt a kis országot se tudjuk rendbetartani, és szar a társadalmunk... akkor miért kell 3x ekkora?

én meg azt képzelem hogy a fejemre esik egy zongora, lehet hogy egy csoda folytán majd bekövetkezik... hát igen így szokott ez lenni,általában csodák döntik el ezeket az eseményeket

The Garrett
De ne ide hanem az amerika topikba.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
hát amugy nemtudom... éehet azok a területek nagyrésze nemkéne... Lehet természetileg gyönyöerûek, de mit kezdünk 2 millió hegylakó cigánnyal? 😛
Ráadásul ha visszakapjuk erdélyt kapásból ki kéne építeni rengeteg dolgot, mert full elmaradott az a terület.

mukika
Látod ebben egyet értünk. Felrakjak egy érdekes cikket?? Inkább annak a részleteit.....

hát kérlekszépen, amerika már "egy jó ideje" támogatja irakot és a terrorizmust, és osama is a amerika pénzén képzõdött ki... mikor a wtc-t ledõlt, csak néhány ember volt bent, a fontos emberek (pl zsidók) nem voltak bent (milyen érdekes), egy olyan épületet meg szemrebbenés nélkül felhúznak

mukika
És én is elírtam magam. Mindíg ugy gondolok a MI kis hazánkra. Hogy nem akkora amekkora most. Hanem akkora amekkora 1920 elõtt volt. És az én szívemben, lelkemben mindíg is akkora lesz. De hátha egy csoda folytán egyszercsak, minden jó lesz.

akkor menjél aztán reménykedjél...

The Garrett
félreértés neessék nem reménykedem hogy visszakapjuk, mert tudom hogy LEHETETLEN. Csak fáj a szivem ha rágondolok kb ennyi :/ nem tüntetek az utcán érte, csak megtartom magamban :/

mukika
Neked mi bajod van??? Nekem semmi bajom a hungarizmussal. És igen is lehet még egy kis reményünk hogy visszakapjuk a történelmi 1000 éves Magyarországunkat. A MI igazi hazánkat..... És nem a tiédet ugylátom....

egyszer volt holnem volt

mukika
Pofa alapállásra? LOL..... Te a cigányokat miért hasonlítod a néger rabszolgákhoz???? Tanultál te egyáltalán történelmet? Ebben a világban élsz???

a vezetõk nem a fizetésekbõl szerzik a vagyonukat, hanem abból hogy a nép pénzével üzletelnek.

The Garrett
Hát nemtudom, én nemvagyok hungarista, de a nagy magyarország láttán mindig összeszorul/ szorult a szivem :/

nem nagyobb terület kéne ide, hanem értelmes vezetõk, és értelmes nép...

köcsöggeci hungaristák... sirtok itten hogy trianoni magyarország meg lófasz... ez olyan mintha ruletten játszanál, ha elveszted a pénzed utána nem adják vissza... rosz lapokra tettünk aztán jól megszívtuk, most meg itt sirtok hogy nagyobb legyen muhhahaha szerezzetek egy idõgépet bazze. (seggfejek)

Gregorius
Csendben megjegyzem, hogy Londonnak elõbb vlt metrója, az egyetlen ország, ami megelõzött minket, de a kontinensen tényleg nekünk volt elõször metrónk. Ha úgy nézzük, akkor viszont nekünk volt Európában az elsõ elektromos metrónk, mert a londoni az gõzhajtású volt.

Egyébként nem az elsõ világháborútól kell újrakezdeni, hanem most kell elkezdeni, innen, ahol vagyunk, nem sopánkodni kell, hanem dolgozni, és terjeszteni a kultúrát, az igét.

Egyébként pedig vannak cigányok, akik rendesen dolgoznak, és keresnek, csak fel sem tûnik, mert nem erre van beállva az agyatok, és magyarból is van bõven, aki csak lop, csal, hazudik, és segélyen él, vagy még azon sem!

Részemrõl az esély meg van adva mindenkinek. Mikor letettem a jogsit Salgótarjánban, a legjobb haverom a tanulók között egy roma gyerek volt. Teljesen normálisan lehetett vele beszélgetni majdnem mindenrõl, úgy, hogy õ is kinn élt a külvárosban, valami lepratelepen. Neki csak a szegénység jutott.

Nagy Magyarországról pedig csakannyi a véleményem, hogy az az ország, amelyik nem érett meg a kisebbségek megbecsülésére, ne akarjon hódítani!

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

The Garrett
hehe én 2 évet adok nekik 😄

The Garrett
azt érnéd el vele hogy azok az emberek akiket beraktál 2 év mulva csak a fizetésért és az ingyenbüféért dolgoznának.

vagy negative vagyok? 😊

CSOCSO
téényleg.itt minden ember rabszolga volt és robotolhatott...pffff...
CSOCSO
1 év alatt ugyanugy manira mennének azok az emberek!
The Garrett
ki meddig veszi a fejlettséget. Szerintem a 1. VH ig voltunk toppon...

The Garrett
Ennyi közhelyet 1 mondatba...
meg minden amerikai anyagyilkos, és a síró anyák kúta folytják a gyerekeiket mert félnek felnevelni....
kb ilyen szint 😄DD

Kézpeld, mikor amerikába a feketék rabszolgák volták nálunk parasztok dolgoztak a földeken kb ugyanolyan körülmények között, csak más néven 😛

I.C.ram
Azon gondolkodtam, hogy mi lenne ha megrohamoznánk a parlamentet, és leváltatnák az egészet! Beraknánk olyan embereket, akik nem a füzetésük, meg az ingyen büféért harcolnának, hanem azért, hogy felzárkozzunk.
I.C.ram
😊
CSOCSO
amugymeg ja
I.C.ram
Csakhogy India mindig is ilyen ország volt. Magyarország pedig a kommunizmus elött FEJLETT országnak számított 😊
CSOCSO
tudom...bin laden meg nem akkora fasz hogy egy ekkora dolgot magára vállaljon.. WW2 óta talán ez volt a legmeredekebb húzása a világnak...szal sokan véltek hogy ebbõl ww3 lesz...
The Garrett
Hööö topik szerint nemazt kéne nézni mi van máshol hanem hogy mi van NÁLUNK 😊

CSOCSO
ja.. mer csalnak lopnak hazudnak...
Dynamic
Ha Irak megtámadására is tudtak véráldozat nélküli ürügyet találni, akkor Afganisztán is megtámadhatták volna egy mondvacsinált ürüggyel, ha akarják.Ehhez nem kell ilyen idióta összeesküvés elmélet, hogy az amcsik pusztították a WTC-t, meg sok ezer honfitársukat.
Egyértelmû, hogy baromság.