526
A MI országunk
-
#282 Igazad van!!!
Jó a vers!!! -
#281 Szarjuk le az USA-t. Ez itt a mi hazánk:
Zöld hantokon, egy koronából, kettõs kereszt nõtt;
ez mutatja hol a Hazád akármerrõl jössz.
Bal oldalán nyolcszor vágott mezõ látható:
négy nagy folyót jelképez, de csak három található!
A mi hazánk, NagyMagyarország,
címerének tetejében arany koronád;
melynek fénye egyre jobban halványodni kezd...
Hazám, hazám Magyarország, nem találod a helyed,
egy Istened van tenéked, Õ lesz majd veled.
Õ bátorít mosolyogva, hogyha öröm ér,
Õ lesz veled majd ha harcolsz a szent földedért!
A mi hazánk, NagyMagyarország
címerének tetejében arany koronád,
melynek fénye egyre jobban halványodni kezd...
A mi hazánk, NagyMagyarország,
címerének tetejében arany koronád;
melynek fényét újra vissza csak mi adhatjuk!
-
#280 muhahahah... no .. nemszolok köszike..de ez tényleg nevetséges volt... -
#279 haggyuk má amerikát :D
ott van neki a saját topikja :) -
#277 1)nem csak usa jobb
2)ki a szart érdekel a Mcd???
3)de ha itt tartunk akkor arrol is annyit hogy 4 szer annyit fizetnek az ottani mekikben mint itthon...no comment... -
#274 egyátalán kit érdekel? :P
Arról van szó(ebben a topikban) hogy MI tudjuk hogy hol van.. és hol volt/nincs. -
#273 de most őszintén:
hogy jön ide hogy bush tudja e hol van magyarország? -
#272 Ez nem így volt, bár FDt útálom, mint a szart (mert ő ment bele a teljes ruszki fennhatóságba MO-on, még Jaltában, a másik szűklátókörű arc, bizonyos Winston Churchill miatt, holott 50-50% volt a papíron). De FD nem volt hülye. Most lehet, hogy Clinton nem tudta volna hol is van MO, de mivel anno Bush - még nem amcsi elnökként, hanem egy olajtársaság igazgatójaként járt Bécsben - vsz tudta, az apja révén meg ugye pláne tudta, hisz az itt meg is ázott, meg ugye a CIA igazgatója volt alelnöksége előtt is. -
#271 -ban ostoba emberek laknak -
#269 Igen, pontosan így van. -
[DFL]vajdi #268 akárcsak a boneheadek. -
#267 romák csak tomegesen vagányak, agresszivak, amugy egyedul vannak olyanok mint a bárány, "tartanak" ok a fehérektol, igy van ez... -
#266 magyarorszogon akkir sincs annyi buntény egész évben mint ott egy hét alatt :) szoval jobb itt, nem? :) -
#265 pl pénteken 1 anima koncert keretében :)) hozzánk nemjön ilyen deep purple meg maiden :) -
#264 ahol szeretettel várják a nagydarab prófétákat :) -
#263 Akkor Mohhamed előbb-utóbb kénytelen lesz Mskolcra utazni. :P -
#253 nemmegyek holnap debrecenbe ://// tali lefujva :P -
#241 LOL -
#240 erről csak a blöff jut az eszembe :D -
#239 ja ja.... vagy ZSICI (zsidó cigány) ,akkor is híres leszel. -
#238 ja.. az a legjobb ha buzi zsidó vagy... -
#237 A legszarabb az, ha buzi vagy, vagy ha zsidó, akkor a médiában a helyed, felkapnak. De ha normális tisztességes Magyar, akkor szenvedj csak..... -
#236 :))) -
#235 nana!!! az egy 14 éves mrci..és 20 leszek 3 honapmulva
a merci ára kb 1 milla..ennyi erőbol egy opel corsám is llehtett volna!!!
amugy az már más hogy inkább mercibe ülök 1milcsiből mint másba -
#234 Az utolsó mondatodban fogalmaztad meg legpontosabban az egész dolog lényegét. Ez minden emberen múlik, mert mi mindannyian tesszük olyanná ezt az országot amilyen. -
#233 Ezért nem kerülhetünk a Gumiba. Sajnos ez is a MI HAZÁNK része..... -
#232 SAjnos ez is igaz. De nekem volt már olyan, hogy belémkötöttek, leugattam őket nem szartam be mint a többiek. Aztán jött a gyerek 2 üveg sörrel meg egy doboz cigivel, hogy nekem hozta. Hogy rendes srác vagyok. -
#231 illatos út a 9.-kerben se semmi.....20 dB-lel magasabb szinten folyik a kommunikáció :) -
#230 CSOCSOnak is Mercie van, de még csak 18 éves! :) -
#229 jo szvsz soklesz a cigány dolog.. ez már fajgyülölő topik...szal hagyjuk abba mielött gumiba kerülnénk.. kb annyira szar a hungary a cigányok miatt mint miattunk... -
#228 pppfff..nomeg az árpádhíd... metróállomás.. minden nap ott rkácsol vagy egy 20 fős romanemzet -
[DFL]vajdi #227 kocsmákba is mindenhol ott vannak, aztán azt lesik hogy kibe lehet belekötni -
[DFL]vajdi #226 meg sírnak a segélyekért közbe meg mercivel járnak meg aranynyakláncban... 20 éves srácaik mercivel furikáznak a városban, na nehogymár... (dunaújváros) -
#225 csakelfelejted hogy la nem váci utca hanem egy magyarorszáég -
#224 Nagyon sok okot. Sok büdös tetves geci..... Azért vannak kivételek, sajna kevés. -
[DFL]vajdi #223 figyelj tikal, a romák már elég okot adtak rá hogy ne szeresse őket az emberek többsége (mármint a magyarok) -
#222 Jó beszéd. Pl.: Odajön hozzám a lis cigánygyerek az Örsön (Örs Vezér tér) hogy adjak már neki pénzt. Kb:7 éves a gyerek.... Erre én áhh nem, kell nekem is. Erre ő a kurva anyádat. MIt mondjak, nem esett jól, de leszarom, ő még pici, nem verem pofán, anyit mondtam huzz el innen brazil a mocskos....... Mindegy megy szépen az anyához aki ott ül a padon, mondanom se kell arany nyakláncban stb... És szépen beszélgetnek. Gusztustalan. -
[DFL]vajdi #221 nem kéne elüldözni őket, de azér azt se kéne hagyni hogy itten szüljék a halom gyereket, meg a tanulatlan köcsög tahógecik kimenjenek az utcára. -
#220 Én is olyan helyen lakom, ahol akad elég sok a lent említett népcsoportból, de több mint húsz év alatt soha nem volt gondom azzal, hogy félnem kéne tőlük. A normálisabbakkal simán el lehetett lenni, mondjuk úgy nyugiban élni egymás mellett. Aki meg kicsit keményebb "csávó" volt azokat könnyen el lehetett kerülni ugyanis belőlük volt a kevesebb. 95%-ban akkor történt bármi zűr, ha valaki beléjük kötött. És azt hiszem nem lennék akkor sem kisebb zűrben, ha egy "grizzlivel" kerülök nézeteltérésbe akármelyik szórakozóhelyen, akik ugye szinte kivétel nélkül fehérek. -
#219 2992-en haltak meg, csak muszály volt felfújni.....ezt ők járulékos áldozatnak hívjaák, ürügyet kellett keresni Irak megtámadására.....Saddamot ők tették oda ahova tették, kerestek egy ürügyet, hogy gazdaságilag előrébb jussanak, most el akarják távolítani és egyben a világ "megmentőinek" állítják be magukat
Tokio, Hirosima, Nagasaki, Csecsenföld, Iraki embargó miatt még senki sem küldte őket bíróság elé.....pedig a szorzószám több ezres....ez belátható