1034
Aliens vs. Predator film!
  • threeman
    A maven-es az télleg jó, most éppen azt töltöm (a 2 cd-set).
    Van ITT egy kis összehasonlítás. A korábbi verziók (szinte ugyanolyanok) közül az egyik + a mavenes. Az alsó a maven, de oda van írva. Meg itt a fórumon is dícsérik.
    A SuperSubtitlesen (feliratok.hu) Mammut fordítja, és az 1 cd-s mavenhez igazítja (kb holnaputánra lesz kész), de csak ketté kell vágni, és kész a 2cd-shez.
  • Cvd
    Namost mondok a végső "épphogymegmenekülökarobbanáselől" dologra egy érdekességet: ugyanez volt a Predator 1-2, plusz az Alienek nagy része vége is. Csak ott a sokkal jobb rendezés miatt nem volt ilyen kirívóan gagyi a dolog, hanem belesimult a filmbe. Nekem nem is lenne vele gondom, csak ne lenne gyenge a rendezés. Ráadásul általában az ellenkezője szokott igaz lenni, de ez a film elbírt volna még legalább fél órát. Az eleje jó, de onnan hogy beindul az akció túlságosan rövidre van összenyomva. Tökéletes lenne egy TV-sorozat pilotjának, de mozifilmnek szvsz elkapkodott.
  • Bucser
    de ne az cd-set... inkább a 2 cd-set.. ezek a verziók még érzékenyek a méretre a sok összemosódó képpont miatt...
  • CSOCSO
    ja most nezem a ket also az maven:) lol.. no mindegy
  • CSOCSO
    maven a legjobb!!!!!!!!!!mindenkeppen!!! soot mar " egeszen" turheto minosegu!
  • Gábor
    Köszi!
  • grebber
    Az első semmiképp a második kettő tűrhető.
  • Gábor
    Ha mindháromba belenéztél, akkor megírnád itt, hogy melyik a legjobb minőségű?
  • grebber
    Eddig ezekre a verziókra bukkantam a neten:

Alien.VS.Predator.INTERNAL.CAM-NOX
    AVP.SVCD.TELESYNC-maVen
    Alien.Vs.Predator.TS.Xvid.(maVen)-One CD

Töttöm mindet azt amelyikhez lesz elősször felirat az lesz a nyerő!
  • Gábor
    Gyere át az anime topicba, és ott tudunk neked segíteni az első film kiválasztásában!
  • Waterhorse
    Na de ki mondja, hogy az AvP-nek akciófilmnek kell lennie???
    Mostanában amúgy kacsintgatok a japán filmek felé, anime-ok stb., de ha azokból indulok ki akkor lehet, hogy túlságosan cyberpunk-os lenne a film.
  • Ryleh
    nem...én nem rajzra gondoltam...de akciokban szvsz. a japánok ,koreaiak verhetetlenek.....:)))
  • Punkerwork
    az ilyet legközelebb ne másold be...
  • Noninnyó
    A kép egy kicsit jobb a NOX-osnál, a hang erősebb és nem mozog a kép. Aki nem bírja ki, ezt megnézheti.
    Hamarosan lenn is van a kicsike.

° þ
    °° þÜ ú\ ÞÝ /ú Üþ ° °°
    ° °° ° úÞŰÜ ÜŰŰÜ ÜŰÝú ± °° °
    ܲÜÜÜÜÜÜÜÜŰÝܲ²ÜÜܲ²ÜÜܲÜÜÜÜ°° þ Ű²²Ű²ŰŰŰ²Ű þÜܲÜÜܲ²ŰÜÜÜÜÜÜÜŰ²²ŰÜÜÜܲ²ÜÜÜܲÜ
    ° ß²²ß Ü°° ßß°° ß Ü ß²²ßß ßŰßßßßßßßßŰß Ü ° ßß Ü ßß °° ßßßßß °
    Ű²²Ű ²²ŰŰ ÜŰŰŰŰŰŰŰŰÜ ÜÜŰŰ ŰŰÜÜ ŰŰŰ²ŰŰŰŰŰÜ ŰŰŰŰ Ű²²Ű zLoRfik
    Ű²²ŰÜÞŰŰŰŰÜŰŰ۱° ŰŰŰŰÜŰŰŰÞ ŰŰŰ۱²Ű۱° ŰŰŰŰÜŰŰŰŰ Ű²²Ű
    ŰŰŰŰŰŰŰŰŰ۱²ŰŰŰŰŰŰŰŰ۱²ŰŰÞ ŰŰŰŰßŰŰŰŰŰŰ ŰŰŰŰŰÜŰŰŰŰ
    ŰŰŰÞÝßŰŰŰ۱²ŰŰÞ ŰŰŰ۱²ŰŰÞ ŰŰŰŰ ŰŰŰÞ ÜÜÜ ŰŰŰÞßŰŰŰŰŰ
    ° ° °±°°ÞŰŰŰÞ°°ŰŰŰŰ°ŰŰŰÞ°°ŰŰŰŰ°ŰŰŰÞ°°²ŰŰŰ°ŰŰŰÞ°°ŰŰŰ²±ŰŰŰÞ°°ŰŰŰŰÝ°°° ° °
    ° ° °±°°ÞŰŰŰÞ°°ŰŰŰŰ°ŰŰŰÞ°°ŰŰŰŰ°ŰŰŰÞ°°²ŰŰŰ°ŰŰŰÞ°°ŰŰŰ²±ŰŰŰÞ°°ŰŰŰŰÝ°°° ° °
    ŰŰŰÞ ²²²² ŰŰŰÞ ŰŰŰŰ ŰŰŰÞ ŰŰŰ۱²ŰŰÞ ŰŰŰŰßŰŰŰÞ ²²²²
    ŰŰŰÞ ²²²² ŰŰŰÞ ²²²² ŰŰŰÞ ŰŰŰŰßŰŰŰÞ ŰŰŰŰ ŰŰŰÞ ²²²²
    ŰŰŰÞ ±±±± ŰŰŰÞ ±±±± ŰŰŰŰŰ ŰŰŰŰ ŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ ŰŰŰÞ ±±±±
    ²²²² ±±±± ²²²² ±±±± ßŰŰŰŰŰŰŰŰß ²²²ŰŰŰŰŰŰß ²²²² ±±±±
    °°°° °°°° °°° Þ² °°°°
    °°°° Þß
    ß

-------------------- maVen proudly presents -------------------

Alien Versus Predator ( AVP ) 2004

DATE ......: 08-17-2004 AUDiO .....: 224kbps
    FORMAT ....: SVCD GENRE .....: Horror
    QUALiTY ...: TELESYNC ARCHiVES ..: 56;56*15
    LANGUAGE ..: ENGLiSH RATiNG ....: 5.6/10

----------------------------- PLOT ----------------------------

For more iNFO see -> http://www.imdb.com/title/tt0370263/

----------------------------- NOTES ---------------------------

SG18 said they had no crop, LOL.
    SG18 had fade colors.
    SG18 had bad ar.
    SG18 use silvers.
    SG18 is bad.

This is not a proper, due to the so poor quality of SG18.
    There should be a standart of what a Telesync is, and the
    standart should be what we give you ... for free ...

.:: The Finest Quality Telesyncs ::.

Anyone with direct audio for LIMITED movie.

[email protected]

------------------------------ EOF ----------------------------
  • threeman
    Már fent van egy jóval jobb minőségű avp is neten. MAVEN AVP-je, csekkoljátok a vcdquality.com-on, aztán keressétek meg neten, és töltsétek le. Én már leszedtem a samplet, télleg jobb, de még mindig kicsit sötét. De jelenleg ez a legjobb.
  • Picador
    Predator powa!
  • fifi
    El tudod képzelni, hogy ez engem milyen szinten nem érdekel???
  • Gábor
    Akkor az nem forgatás lett volna, hanem rajzolás! ;) Tudod, animek.
  • Ryleh
    tökéletesen igazad van.........ezt japánoknak/vagy koreaiaknak kellett volna forgatni...azok ki tudnak még hozni dolgokat a filmekböl....
  • Ryleh
    Hájjjjjj....vazzzeee....kamerásan láttam most.....szerencsére nem vártam tulzott optimmal a filmet,igy mondhatom hogy nem csalodtam...akkorát........Többet is ki lehetett vona hozni belőle sztem.......és a sztori a jopár regény összefércelése......természetesen lesz folytatás...de az Alienfilmeget,ill Predifilmeket nem verte le a tronrol......ennyi.....:)))
  • Kandurex

akkor is keeeelll!
  • Mayday
    Haaat, azt kell mondjam, en megneztem a Sample-t a TS-bol, es eleg ramaty minoseg... Lattam mar TS-ben nagyon jokat is, de ez nem az. Sotet (bar szerintem az egesz film eleg sotet lesz), es igy nem sokat latni, neha csak talalgatni fogod, mit latsz.
    Szerintem meg erdemes varni...
    Enyem egyebkent fizetos ftp...
  • Kandurex
    Sunnyogva kérdezem meg, hogy valaki tud ajánlani egy letöltő helyet a 2CD-s TS -hez? Általában megvárom míg elterjed, na meg EZT a filmet megnézem moziba is, de ....hát ki bírja ki????!!!!
  • Mayday
    Sok embernek viszont tetszett, nekem is, es sokaknak masoknak is.
    Ugyhogy az ilyen "az egy szar film" beszolasokat hagyagold, inkabb a sajat erdekedben, mert az ilyen megnyilvanulasokkal magadat minosited.
    Es elnezesedet kerem, nem megbantani akarlak, de ez nem a leginteligensebb hozzaszolas, raadasul egy masik film topikjaban, hogy "az egy szar". Tudomasul vettuk, hogy neked nem tetszett, kesz. De ezt mashogy is kifejezheted.
  • RangeR
    20 dekás csak = csaj
  • RangeR
    Megnéztem. Látványvilág, design, stb... az jó. A történet sem rossz. De az egész összhatás oyasmi, mint mondjuk a Holnapután, olyan baszottl amerikai elvárásoknak megfelelni akaró valami. Ugyanúgy menekülnek a megatonnás robbanás elől egy csőben, és persze nem éri be őket a lökéshullám, mint mondjuk a Holnaputánban a szuperhideg fagy-nyúlvány elől, ami ellen az ajtó bezárása a védelem:))
    Meg ott a 20 dekás csak, akitől le van nyűgözve a 300Kg-os predator, a csajszi persze 10 perc alatt úgy viselkedik, mint aki egész életében ilyen predatorok és alienek között vagánykodott, szóval a látvány az OK, a többi miatt egyszer nézhető sajnos.
  • CSOCSO
    nah edes anyam...igen.. nekem szar volt es sok mas embernek..sot.. nem is emlexem hogy volt e olyan aki dicserte volna.. node mindegy.. es nem csak nekem jon be.. az alien fansiteon beszlegetek jopar emberrel aki latta... es van olyan csako aki leirta a tapasztalatait az imdb-s beirasok bol... nah csa.. menjel nezd a re 2-t:)))))))))))))))
  • Noninnyó
    Üdv!
    Bocs a warezolásért:

2004-08-17 VCD Alien Vs. Predator (2004) *SVCD* *TS* MAVEN 112x15 MB

Ez talán jobb minőségű lesz, mint a NOX-os. Lehet vadászni :-).
  • Hellhammer
    Sőt vitázni csak anyázás nélkül lehet. Ha már anyázás van, az már inkább veszekedés.
  • Punkerwork
    anyázás nélkül is lehet vitázni (nem csak rád vonatkozik)
  • fifi
    Egyébként nem véletlenül van zárójelben. Vagy ez nem vélemény-ütköztetésról szól? Mert akkor én osztok rossz helyre!
  • Gábor
    Édes kisfiam? Apa fiú vita?!
  • fifi
    Oké!
  • Punkerwork
    1. ez nem vita fórum
    2. ne kiabálj
    3. ha nem hagyjátok abba kénytelen leszek moderálni
  • fifi
    NEKED lehet hogy szar édes kisfiam, viszont valakinek a Predator 1 vagy a Resident evil többet jelent mint ez az agyonsztárolt film. Fogd már fel, hogy nem csak a te véleményed van a világon! Nem minden úgy van ahogy te elrendeled, akármelyik földrészről is írsz! A "jöhetnek az anyázások"-at is azért írtam mert előre tudtam hogy te majd nekem jól bemondod a csíziót... Hát nem tévedtem sokat...
    Tehát tisztázzuk:SZERINTEM ez a film nem jó. LEgalábbis nálam nem hozta a hozzá fűzött reményeket! Ettől függetlenül te istenítheted, nekem mindegy és semmi közöm hozzá. De hadd legyen már saját véleményem B+ ! Ez egy /vita/fórum nem???
    BÉKE
  • CSOCSO
    nah azert a RE regy eleg szar film szal ne emlegessuk mar egy lapon
  • grebber
    Ez is jó film csak csinálnának már hozzá feliratot.
  • Cvd
    "...már nem lett volna sok értelme. Nem sok értelme lett volna..." :)
    Egyébként tudok ám rendesen is fogalmazni.:))
  • Cvd
    Én nem akartam fikázni, én is szeretem, de szerintem is jobb az első. A 2-ben pár apróság nem tetszett, pl. hogy "kicsik" benne a predatorok. Az elsőben Swarzihoz képest is nagydarab disznó volt a Predator, a folytatásban meg alig nagyobbak az embereknél. Ezenfelül az első rész zenéje nálam klasszikus, sokat tesz rá a filmre, a folytatásban valahogy nem annyira hangsúlyos, pedig ha jól emlékszem ugyanarra épül. Azonfelül még egy dolog billenti a mérleget az első felé, mégpedig a Predator "fokozatos" bemutatkozása, ami mondjuk nem a folytatás hibája hisz ott már nem lett volna sok értelme. Nem sok értelme lett volna ellőni a folytatásban is. Viszont hangulatra méltó az elsőhöz, amit hiányolok az AVP-ből.
  • Mayday
    Szuper mindketto Predator, de a masodik kozel sem veri az elsot!