Aliens vs. Predator film!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ilyen balfaszul hangzó címet...
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
November....
Nagyon messze van még az...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
A Predatorban hogyan bezézték a gépágyút? Nagypapi?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
PSN ID.: Beegabor
Szívesen megnézném a kosztümöt élõben is.
http://www.imdb.com/name/nm0001310/
Õ játszotta a Predator-t sajnos már meghalt.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
A The Sun összevágatott magának egy különbejáratú Alien vs. Predator trélert, amelyben láthatunk egy pár új villanást és párbeszédet. Elég picike darab, úgyhogy egy letöltést mindenkép megér.
pl egy uj alien filmnel vagy predi filmnel mindig ki kell talalni valami nagyon uj dolgot...
de erre mi legyen az uj dolog???
dobjuk ossze a predit meg az alient.. ez egy uj dolog... es mennyire kiraly?😊)
szal meglepik legalabb lesznek.... pl elobb el tudok kepzelni egy ilyet mint egy uj alien filmet!
azon mar nemtom mit tudnanak alakitani....
megolni egyik felt sem szabadna...
Hogy lesznek benne Alinek és Predik az már szinte garancia egy sikeres és jó filmre, ez akár úgy is mûködhet mint egy színésznél. Ha van olyan akit szeretünk és látjuk, hogy kijön egy új filmje, azt is nagyon várjuk, meg hühá, és általában nem csalódunk benne😊)
szal inkabb ugy varom hogy.. nah..lesznek benne alienek de kozelsem bizti hogy jo filmet csinalnak belole.. nahjo..az alien 4 az zsir volt csak a vege nem tetszett😞(( amikor az anya aliennek leesik a fel szaja😊
Nagyon várom én is a filmet, a bemutatók alapján nekem baromira tetszik a film képi világa, nagyon jók a színek, a díszletek és a jelmezek, a trükkük. Nagyon Vároooom!!! És valóban, ahogy te is mondtad Csocso, marha jól néz ki az alien , meg a predator is állati. Szerintem nem fogunk a filmben csalódni (remélem) Legalábbis a legutolsó trailer alapján nagyon ütõs lesz!!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ALIEN RULAH!!😊 nagyon zsir volt ahogy osztotta a prediket.. es a trailerbol is kiderult hogy az alienek sokkal jobban tudnak meglepit okozni..legalabbis nem egyszer lathattuk ahogy az alien ugrik valahonnan a predire.. es nem forditva tortenik a meglepi....
nagyon varom mar a cuccost😊
SPOILER
hogy az a robbanas talan a multban volt
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Egyáltalán nem illik a filmhez!😞
Mondjuk nem csodálkozok, ha ugyanaz a rendezõ aki a Resident evilt is csinálta, mert annak is nagyon félrekúrta a zenéjét.
Ezt a filmet ilyen zenével fogja tönkretenni azért már nincs bocsánat. Mint ahogy Resident-be a játék zenéje lett volna az igazi, itt az eredeti 2 Predator film zenéje kell!