1034
Aliens vs. Predator film!
-
#393 Itt lelehet tölteni egy csomó Alien VS. Predator movie trailert. -
BlackWolf #392 hat nemigaz nincs egy magyar warez oldal ahonnan le lehetne tolteni akarmelyik maven verziot is es a dc++ magyar hubjain se talalom (koli,matrix) nemtud valaki mondani egy helyet ahonnan le lehetne tolteni? (akar privatba is johet ha nem publikus smsweb is johet) -
#391 Ennekellenére kb. 5X úgy ért angolul mint te... -
#390 nahja van felirat.. en inkabb varnek egy normalis verziora:) -
#389 pont te mondod aki ugy nezte meg hogy a fel szoveget nem is hallotta -
#388 makkor meg nezd meg nyoccor a tiesz verzsont... -
Cvd #387 És az nem lolság ha valaki olyan nyelven nézi meg, amit nem ért meg rendesen, így a filmet se? Aztán isteníti, iközben kérdezgeti hogy akkor most mi hogy is volt? Szevsz ez a lolság!:)
Egyébként utalások tényleg vannak benne a régebbi filmekre, csak nem technikával kapcsolatban. De pl. nézd csak meg mit csinál a kezeivel Veyland amikor beül a monitor elé. -
#386 Nekem is nagyon tetszet.
3. predator nagyon laza volt :) -
winnie #385 nah, kijött a magyar felirat is, akit érdekel -
#384 Ja és én a TS Xvid verziót néztem meg az jő minőség és a hang is szinte kiváló. -
#383 Lehet hogy csinálnak folytatást neki???Vagy nem akarnak?? -
#382 Jó kis film ez! Nem az a film, ahol az ember összeszarja magát a gyönyörtől vagy az izgalotól, de végül is volt eleje, vége, izgalmas is volt, meg szórakoztató. Pindurcit rövid, de akkor is: méltó az Alien sorozathoz. -
#381 kicsit vissza kene olvasni.. nemsokat.. 4-5 ot.. -
#380 hat nem dicsekednek vele hogy nincs bajod a minoseggel... igy megnezni egy filmet bazz...lolsag!!! emberek..lolsag amit tesztek!!! menjetek nyaljatok ki az asszonyt folpak mogul -
#379 Nekem nagyon tetszik a film. -
#378 majd dvd-n biztos a director's cut lesz rajta , reméljük :) -
#377 Nézegettem a filmmel foglalkozó oldalakat és mire bukkanttam? Mire? A filmből hiányzik majd' fél óra (90 perc az eredeti szátízenvalamennyi helyett) a zseniális studió vágás miatt (gyk. a szövegelős magyarázós (pont amit az Európai néző értékelni tud) és pár véresebb jeleneteet). A rendező fogta a fejét :(. De így legalább le lehetett csökkenteni a korhatárt...biznisz... -
#376 Én az elején megmondtam hogy nem a minőséggel van gondom, hanem az össz-hatással... -
#375 jesszusom.. meg ez a 2 cd-s mavenes avp is iszonyat ronda... nemcsodalom hogy nem jott be nektek a film annyira... -
#374 hm.. nemhiszem.. ha annak vennem kurvara lehuznam a filmet.. es szerintem meg igy vagottan is 7-8 pontos a film..mindegy.. majd meglesem feliratosan es akkor tobbet tok mondani mert egy ket reszlet nem tiszta.. pl azt se igazan vagom minek mennek oda abba a lyukba...
SPOILER!
csak ugy felfedezni vmit?? vagy a fegyverekert?? minek visznek fegyvereket? tudjak hogy kik vannak ott vagy mivan?
de nem kell leirni.. majd holnap ha kesz lesz a felirat meglesem -
#373 Nem lehet-e hogy te kicsit túl komolyan veszed ezt az egész filmes-f@szságot??? -
#372 tenyleg vegulis azok a hokotrok annyira alienesek meg minden... persze nem aszondom hogy legyen benne az a kis mobiltankocska.. de legalabb valami prototipisa...
aliensbol lehetett gyartani babukat stb... szerinted ki lesz kivancsi egy avp ben szereplo hokotrora?? meg egy nevtelen kapafogu idiota fenykep manias kis hulyegyerekre???\nembaj majd az uj avp jatekjban csapathatjuk a hokotrot:) LOAL.. kurvara kiaknazhatatlan a film -
#371 amator a neniked segge:) -
Cvd #370 Meg van az fűzve, csak nem vetted észre mer amatőr vagy.:) -
#369 az elozot rossz helyre cimeztem mindegy.. egy magyar forumrol szedem...
bar megadhatom a cimet... de nem szivesen.. mert a topikban a fel filmet lelottek mar a spoilerekkel:((((
amugy Aliens Online -
#368 nemhiszem hogy azt tudja hozni de mindegy.. amugy tenyleg kar hogy ebbol a reszbol nagyon nagyon sokminden kimaradt...
pl utalasok lehetnenek az alien filmben levo fegyverek prototipusaira. vagy az aliensben latott kocsi prototipusa vagy akarmi szal kicsit megfuzhettek volna a torteneteket a "jovobeli" alien es alins-el.. no mindegy...
-
#367 talán itt: Szupertitkosoldal
??? -
Gábor #366 Most néztem meg a 2cds verziót, és nem voltam elragadtatva! Most, hogy megerősítettétek a gyanúmat,hogy megvágták, még reménykedem. Nagyon szeretném, ha hozná az aliens2 parás hangulatát a vágatlan! -
#365 HURRRRÁÁÁÁ :-))), .
Léci áruld el milyen oldalon olvasod az infókat, thx. -
#364 -
#363 "Yes there will be an R-rated Director's cut DVD although they don't know the release date yet".
Szabad fordításban: "Igen, lesz DVD-kiadás R-besorolású rendezői változattal, bár megjelenési dátumot még nem tudni."
YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS -
#362 Márciusig még sok van, több, mint fél év, ajjajaj. Bízzunk a warezban :-). -
#361 allitolag amcsiban januarban lesz dvd... eu ban meg olyan marcius kornyeke.. -
#360 Na szép, mondhatom, ránksóztak egy limonádé-verziót. Akkor a dvd-n fenn kéne majd lennie a direcor's cutnak, illene. Amúgy honnan tudod, hogy januárban lesz amcsi dvd? Itthon is lesz addigra tuti, ha nem is a boltokban, de neten biztos :-). -
#359 ez várható volt, fasz se tudja miért nem csinálják 16+ évesre :( -
#358 "About the studio's cutting of the film, which he had no control over, he said, and I quote, "All of the best scenes were cut." Anderson was obviously very annoyed at the way the film was released. However, this was not purely because of the PG-13 limitation, which incidentally, the studio enforced THREE WEEKS before the release date! It was always going to be R until then.
fasza... tehat minden jo reszletet kivagtak. bravo!!!!! ehhez gecc akkora esz kell hogy ... no mindegy.. nagyon remelem a januari dvd-n (csak amcsi... az eu kesik honapokat) rajta lesz az uncut verzson. mert ha igen.. akkor JUJJJ:)) -
#357 En mar toltom is a ket cedes maven-t:)))) jihhaaaaaa -
#356 Ma néztem meg a 2cd-s maVen-eset. Hát ez már sokkal élvezhetőbb, és a jó hang miatt szinte mindent érteni, amit mondanak. KIRÁLY! -
#355 Alien Vs Predator -maVen- -KVCD- ezt most találtam 408 Mb!!
Mi a rák az a KVCD?? -
#354 Az kira hogy jön a felirat :)