Aliens vs. Predator film!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
szerintem meg dilisek vagytok.. ripley nelkul nem alien film az alien!!!!remelem benne lesz vhogy az alien 5 ben!
PResident Evil
igen, már itt is érezhetõ volt hogy nem annyira nagy szerepet osztanak neki... csak ilyen szuperhõsös beszólásai voltak... háát :T

Waterhorse
Akkor beszerzem gyorsan dc-rõl, vagy vhonnan, mert igaz én még ezelõtt nem láttam, de feltünt a dokis eset és furcsáltam is, hogy nem történik vele semmi.

Ripley-t én viszont nem erõltetném ennyire, csak fél szemmel néztem az elejét, de hogyan csináltak belõle klónt? Ha jól hallottam 200 évvel a történtek után, amikor beugrott a kohóba és atomjaira bomlott. Én nem tudom, de nem lehet jó Alien filmet csinálni nélküle vagy mi? Lefogadom 5-be is belerakják. Akkor már elég unalmas lesz, most még elviselhetõ volt, de hogy még az 5-be is. Rakják be szépen Winona-t meg Ron Pearlman-t, ha kell bele régi arc, és azzal meg leszek elégedve😊

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

PResident Evil
igen... kicsit hiányoltam azt a részt amikor a csumi élien megkóstolta a doki fejét 😄

meg a legjobb beszólás:

- Mi ég itt ?
- MI ÉGÜNK !!!
- Öhöhöhöhh... tényleg... A FRANCBA !!!

Jano
Ja.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Eye-scream
Pedig a buzi RTL a vágott változatot vetítette a legjobb részek nem voltak benn...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Waterhorse
Nincs kedvem hosszú sorokat írni most, szóval csak dióhéjban: Elõször néztem meg a 4-et de akarok mééééééééég!!!!!!!!!!

Waterhorse
RangeR vesse rád az elsõ követ...😊)

OFF

Resevil pedig jó volt, 2. része még jobb lesz, már nagyon várom ahogy az AvsP-t is.

OFF VÉGE

CSOCSO
most lessetek meg a szavazast😊 ALIEN ROXX!!!!
CSOCSO
aarghh nagyon zsir ez a video😊 kivancsi leszek hogy milyen lesz a grafikai megvalositas.. lehet jobb a babos cucc mint a szamitogepes rendereles...
Alien!
"Szerintem, ha a film is hozza majd ezt a feelinget, még az eredeti Alien hangulatot is überelni fogja!"

pffff.....pont annyira fogja ûberelni,mint a rendezõ elõzõ munkája(Resident Evil) magát a játékot.....sehogy.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

RangeR
K...va jó a hangulata a weboldalnak:
http://www.avp-movie.com/
Szerintem, ha a film is hozza majd ezt a feelinget, még az eredeti Alien hangulatot is überelni fogja!

Tom3
Rtl-n lesz ma az Alien 4
Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

RelakSfromhome
Én

DUUUUURVAAAAA 😄😄😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Waterhorse
Ki látta a Batman - Dead End-et?

A témába vág, nézzétek meg, szerintem nagyon zsír. Attól a közelharctól meg a hideg futkosott a hátamon, még 3. nézésre is. Bár Batman nem ide tartozik, de a Joker sokkal hitelesebb, hûebb az eredeti képregényhez, mint az elsõ Batman filmben.
Ja, és bocs ha már szó volt errõl, de nem volt idõm végigolvasni csak az elsõ oldalt...

Loál János
Loál!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

hi
egy jó predatoros oldalcímet ami magyar tudtok mondani
kösz

How much can you take,before you snap?

Eye-scream
Ehh szal ez a kép:

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Kellemes húsvétot!

http://avp.dhs.org/images/egg_open.GIF[/img]
Remélem mindenkinek sok tojást hozott a nyuszi![img]

shaba23
a királynõ intelligens volt, csak a harcosoknak volt alig több mint állati eszük...kollektív öntudat...a királynõ gondolkodott és õ irányította a harcosokat. Már amennyire az õ korlátozott elméjük ezt lehetõvé tette 😊
Punker
az a királynõ volt, nem a tucat dolgozó/here

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Eye-scream
Na és amikor a királynõ utánament lifttel Riplynek?

Punker
Alien 4 már nem az alap dög volt, elektromos vezeték véletlen volt szerintem, mentõkabint pedig azért találta meg mert követte az utolsó zsákmányt....

SoDI---
Ahhoz képest, hogy csak az ösztön vezérli

- egész intelligensen megtalálja az utat az utolsó mentõkabinhoz mindig :-)
- egész intelligensek vágja el az elektromos vezetékeket, ha az hasznára válik (ALIENS)
- egész ügyesen használja a nyomógombokat (ALIEN 4)

satöbbi 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Punker
Alien-eket inkább csak az ösztön vezérli, a Predator viszont igazi vadászként mutatták be.

SoDI---
Biztos azért áll így a szavazás, mert amíg a Predatort még egy szál Dutch Schaeffer néhány faággal, vagy egy szál Mike Harrigan közelharcban is egész könnyen legyûrt, addig az ALIEN-ek ellen a legmodernebb csúcstechnológiákkal se tudott az egy szál Ripleyn kívül valamit is kezdeni 😊

Tehát a filmek alapján az ALIEN-ek kontrolálhatatlanok.
Amíg a Predator csak egy méltó ellenfél.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Alien
Köszi! QuippeR csinálta😊

Tom3
Most hogy jobban megnézem király a logod.😊
Punker
nálunk meg Április 8 😞(

Alien
remélem az AvP film se késik ennyivel többet, bár félek, hogy sajnos igen😞

Alien
A pesti bemutató pontosan egy hónappal volt az amerikai után:
megjelenés: 2004 február 25. itthon: 2004 március 25.

Punker
a Passió-t nálunk 2 napja játszák Pesten kicsit régebben... 😞((

Alien
😊)))

Alien
marha jó ez a kisfilm is, már nagyon várom a filmet! Abban bízom, hogy nem telik el sok idõ az amerikai és a magyar mozibemutató között, mert semmiképp nem akarom majd kamerás változatban megnézni, ill remélem nem késik annyit a film, hogy mire ideér a film, addigra lesz már belõle DVDrip meg DVD-R. Mindenképp moziban akarom megnézni, csak ne kelljen annyit várni rá! Az a baj, hogy nem lehet soha kiszámitani, hogy mikor jön ide mozikba egy film, ugye egy Mátrix 3 azonos idõben jött, a Passió is csak egy hónapot késett, úgy tudom, hogy a Trója is egyszerre kerül mozikba a világ midnen táján, de ugyebár rengeteg ellenpélda is akad pl Underworld (cirka 7 hónap eltérés) stb stb...

Punker
emberek????? 😊))

Alien
Ugye nem kell mondanom kire szavaztam??? 😄

Mayday
Ne vard. A nalunk megjelent konyvek jo reszet magyarok irtak...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Punker
szerintem inkább valamelyik könyvhöz lesz köze és nem a játékokhoz

Tom3

Ilyen lesz a doboza?
Tom3
Az AvP játékokhoz lesz köze?Csak mert én se az 1 se a kiegészitõjet se a 2 se a kiegészitõjét nem vittem végig.És könyvetse olvastam.Csak a 2-vel neteztem.
Tom3
Én Alien.😄
Punker
én is Predatorra szavaztam

Tom3
Itt nekem bejött valami szavazás az Alien és a Predator közt.
Alien:146349 Predator:186149
Tom3
Király!!
Egyépként ahogy elnéztem robotok lesznek.
Punker

Kori
Királyok a képek!!!!!!!!!

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Tom3
Játszottam egy kicsit a sima AvP 2-vel nagyon várom ujra a filmet!
Matthewpamer
zsír lesz

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Punker
nincs meg valakinek a mai blikk, van benne 1 cikk a filmrõl?