1034
Aliens vs. Predator film!
-
LSG #313 Nagyon fikázzátok a Predator 2-t, pedig az szerintem nagyon nagy film. Az elsőt simán veri. -
Cvd #312 Szerintem meg a Predatorhoz messze nem ér fel, a 2-höz közelít de érzésem szerint annál is gyengébb. Tény és való hogy az AVP kihasználatlanul hagyta a témát, és ez döntő részben a rendező hibája (már megint), a pénzzel, trükkökkel, történettel nincs különösebb gond. Egy jó rendezővel sokkal nagyobbat is szólhatott volna, így megmarad kb. a Resident evil szintjén. -
#311 Hát ha nem tetszett hát nem tetszett! Ennyi a véleményem. Nem mondtam hogy neked sem tetszhet! -
#310 Anyad!
eleg nagy lolsag amit irtal.. szerintem ez a film alapbol veri akarmelyik predi filmet de mindegy:) mondjuk nekem egyik predi film se jott ba annyira...
nahjo... hagyjuk.. azert ez se egyt huhh film csak amiatt ami benne volt az nagyn uber volt... ennyi.. resident evil 2????? en arra nem is vagyok kivancsi. meszzirol latszik rolah hogy FOS... a kiscsaj bealhat a catwoomen meg a tpbbbi szanalmas szuperhoz punci moge.. eszmeletlen fika idegesito szar trailerje van -
#309 jólvan...
remélem jó -
Gábor #308 Anyád! -
#307 Kinek melyik verzió van meg??? Én 2-ről tudok: NOX | FBC
Azt mondják, hogy a nox-os jobb, nincs annyi belepiszmogás.
Télleg lesz nemsokára egy jobb minőségű is, mint ezek??? Az http://aliensonline.hu/ fórumján írta egy csávó. -
#306 Hangsúlyozom a filmélményem NEM a gatya SVCD release miatt negatív! Semmi olyan dolgot nem tudnék felhozni, amivel azt támasztanám alá, mennyire jó film is volt. Az egész elsietettnek tűnik! Ezt a zsetont inkább feccelték volna Predator 3-ba! Megint túllihegték az előszelét, beharangozták ilyen-olyan hyper szuper movienak, és lett belőle egy tv sorozat hangulatú Alien film amiben Sigourney Weaver pont nem ért rá!
Nagyon-nagyon remélem hogy a Resident evil 2 nem így fog sikerülni!Ezt viszont moziban tuti nem fogom megnézni, a pénzt sajnálom rá!
Na jöhetnek az anyázások! -
#305 Persze csak akkor ha egyáltalán be engednek.
De minden képpen megvárom hogy Magyarországon legyen a mozikba ha nem engednek be akkor letöltöm jó minőségbe felirattal vagy ha lesz szinkronos akkor úgy.
De minden képpen valahogy megnézem. -
#304 ohh én elolvastam :( -
#303 nagyon helyes -
#302 Köszi, hogy ezt leírtad, mert akkor el sem olvasom, hogy mit is ír :) És igazad van, hogy óvatosan a részletekkel!!! -
LSG #301 Ne írj Spoilereket! Most lelőtted, hogy összesen mennyi predator van. Az ilyenekre figyelj légyszíves. -
#300 300 -
#299 Én meg próbálom ki várni a mozikba. -
#298 Üdv!
Én sem bírtam ki, hogy ne nézzem meg a kamerásat. Nekem baromira tetszett a film, asszem minden nap meg tudnám nézni egy jó ideig. Kicsit ugyan sötét, a nézők is beleröhögnek időnként, ez mondjuk kicsit zavaró. Viszont az tetszett, amikor megtapsolták a prediket többször is :-). Nem akarok kritikát mondani, nem is tudnék súlyosakat felhozni, mindig is imádtam a prediket, itt is hozzák a formájukat, főleg a 3-adik hunter, az utolsó .
A főszereplő csaj jól alakít, a Blade-ben is tetszett már.
Én egy percig sem unatkoztam a film alatt, már szívesen előrendelném dvd-n :-). Remélem hamarosan kiadnak belőle legalább egy svcd-t. Az alienek is jól fight-oltak, de én akkor is a prediknek drukkoltam. Mondjuk örültem volna, ha eltartott volna a film úgy jó 2 órát, de így sem volt rossz. A vége-poén aranyos :-). -
#297 Télleg kamerával hogy jutottak be? -
#296 ellenőrzik az embereket ? (kamera ügyileg) -
#295 nem mondtam hogy az.. siman jo kis film.. de ALIEN roxik.. -
#294 -
Cvd #293 Hát, annyira azért nem egy istenkirály film hogy megvárjam a moziban, ami még vagy 3 hónap. Talán ha 2-3 hét lenne akkor maximum. -
#292 szerintem minden a helyen volt.. meglepoen faszan meg volt csinalva minden...
a vege erdekes.. de aki latta az privizzen mar ram a velemenyevel..koszike:)
amugy nagy nagy baromsag meglesni szar minosegben...sokat rong az osszhangon.. node mindegy..
amit tudok hogy en meglestem az avp Fight videot a gepemen.. hat nem volt nagy cucc.. a moziban meg "vigyazban" ultem , es a jelenet utan vettem eszre magamon hogy majdnem gorcsben allnak a labaim... -
#291 -
#290 en azoknak sem!!!!!! -
#289 7wrz már kint van..... -
#288 Én fanatikus vagyok, épp ezért fogom moziban nézni -
Cvd #287 Én is megnéztem, kellemesen csalódtam benne. Nem egy hűdenagy alkotás, de sokkal jobb mint amire számítottam a körülmények alapján. Még ha a feszültséget sikerült volna normálisan megtalálni, akár jónak is mondanám. Az effektek is elfogadhatónak mondhatóak, amit eddig meg lehetett állapítani ebből a minőségből. Egyedül a facehuggerek megvalósítása tűnik kicsit gyengének. Sikerült egy halom apró utalást is elbújtatni az elődfilmekre, sőt még a könyvekre is. Itt-ott vannak benne logikai hibák, de nagyrészt szemet lehet hunyni felettük. És ami kifejezetten tetszett, még humort is sikerült belecsempészni úgy hogy nem megy a film rovására. Erről jut eszembe, ahogy olvasom a topicot többségben vannak az Alien-hívők, nekik rossz hírem van: a Predatorok elképesztően laza gyerekek az Alienekhez képest.:) -
Gábor #286 Inkább várok még egy kicsit, hátha lesz jobb is. -
#285 rossz. :P csak fanatikusoknak ajánlom. :) -
Gábor #284 Milyen minőségű a kamerás? -
#283 hehe. én megnéztem a kamerásat (de csak azért, mert nem tudtam kivárni, amíg beér a mozikba). jó volt. nem kiemelkedő, de jó. ettől függetlenül persze megnézem moziban is, de igazából már a dvd verziót várom. fasza 5.1-es hanggal ... -
#282 -
#281 MUHAHAH:) -
#280 oooooo hogy az a........... -
-
#278 -
#277 ugy legyen!:) -
#276 Nagyon várom, és moziban fogom megnézni -
#273 nah meglestem a filmet!!!!
haaat... nem akarok semmit leloni foleg hogy nektek meg nagyon messze van a film.. de alenyeg hogy megnyugodhattok en kellemesen csalodtam egyaltalan nem basztak ela filmet.. latvanilag lenyugozott a cuccos.. nagyon jol nez ki a film!!!
csak 1-2 baromsag van a filmben ( magyaran nincs teli baromsagokkal:)
a vege fura volt.. mondhatni szar. dehat a kepregeny es a jatek alapjan keszult a film..szal akkor talan megsem baromsag...
szal ROX a film szerintem! mint alien fanatikus sok pontot adnek ra 10 bol.. de nem adok.. majd lessetek
imdb pontokat meg ne nezegessetek...sok buzi amerikai huzza le a filmeket... nem is csodalom hogy nem tudnak egy filmet elvezni: egyfolytaban ujjonganak tapsolnak hangosan nevetnek meg minden.. en probaltam magam visszafogni.. de csodalkozom hogy meg nem robbant bomba moziban...
amugy van egy jo kis polyen benne de nem lovok le semmit..
ja amugy az alien warrior, predator verekedos resz szerintem nagyon ut moziban!!!!!
szal mindenki moziban lesse meg! ne szedjetek le semmi szar videot a netrol.. es ne nagyon lessetek meg az elozeteseket meg az igy keszult szarsagokat mert a fel filmet lelovik..vegig kemenyen megy az akcio... sajna rovid is lett.. eleg tomeny..ver nem frocskol... csak az alieneke es a predike...
hosszabb beszelgetes nem is nagyon van.. nem lehet egyik szereplot se megkedvelni mert szinte az emberek nem is igazan kaptak szerepet a filmben.. de ettol fuggetlenul rulez a film.. ugyis mindenki vagy az alienekert vagy a predikert nezik...
viszont az alien belepoje komolyabb mint a predike.. szal ALIEN ROXX!!:) -
#272 Én megfogadtam, hogy nem töltöm le, főleg kamerásban. Bár nem lesz könnyű, de valahogy csak kibirom a Novembert :))) És akkor irány a mozi!!!!!!!!! :))