Aliens vs. Predator film!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex

akkor is keeeelll!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mayday
Haaat, azt kell mondjam, en megneztem a Sample-t a TS-bol, es eleg ramaty minoseg... Lattam mar TS-ben nagyon jokat is, de ez nem az. Sotet (bar szerintem az egesz film eleg sotet lesz), es igy nem sokat latni, neha csak talalgatni fogod, mit latsz.
Szerintem meg erdemes varni...
Enyem egyebkent fizetos ftp...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Kandurex
Sunnyogva kérdezem meg, hogy valaki tud ajánlani egy letöltõ helyet a 2CD-s TS -hez? Általában megvárom míg elterjed, na meg EZT a filmet megnézem moziba is, de ....hát ki bírja ki????!!!!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mayday
Sok embernek viszont tetszett, nekem is, es sokaknak masoknak is.
Ugyhogy az ilyen "az egy szar film" beszolasokat hagyagold, inkabb a sajat erdekedben, mert az ilyen megnyilvanulasokkal magadat minosited.
Es elnezesedet kerem, nem megbantani akarlak, de ez nem a leginteligensebb hozzaszolas, raadasul egy masik film topikjaban, hogy "az egy szar". Tudomasul vettuk, hogy neked nem tetszett, kesz. De ezt mashogy is kifejezheted.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

RangeR
20 dekás csak = csaj

RangeR
Megnéztem. Látványvilág, design, stb... az jó. A történet sem rossz. De az egész összhatás oyasmi, mint mondjuk a Holnapután, olyan baszottl amerikai elvárásoknak megfelelni akaró valami. Ugyanúgy menekülnek a megatonnás robbanás elõl egy csõben, és persze nem éri be õket a lökéshullám, mint mondjuk a Holnaputánban a szuperhideg fagy-nyúlvány elõl, ami ellen az ajtó bezárása a védelem😊)
Meg ott a 20 dekás csak, akitõl le van nyûgözve a 300Kg-os predator, a csajszi persze 10 perc alatt úgy viselkedik, mint aki egész életében ilyen predatorok és alienek között vagánykodott, szóval a látvány az OK, a többi miatt egyszer nézhetõ sajnos.

CSOCSO
nah edes anyam...igen.. nekem szar volt es sok mas embernek..sot.. nem is emlexem hogy volt e olyan aki dicserte volna.. node mindegy.. es nem csak nekem jon be.. az alien fansiteon beszlegetek jopar emberrel aki latta... es van olyan csako aki leirta a tapasztalatait az imdb-s beirasok bol... nah csa.. menjel nezd a re 2-t😊))))))))))))))
Noninnyó
Üdv!
Bocs a warezolásért:

2004-08-17 VCD Alien Vs. Predator (2004) *SVCD* *TS* MAVEN 112x15 MB

Ez talán jobb minõségû lesz, mint a NOX-os. Lehet vadászni :-).

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Hellhammer
Sõt vitázni csak anyázás nélkül lehet. Ha már anyázás van, az már inkább veszekedés.

Punkerwork
anyázás nélkül is lehet vitázni (nem csak rád vonatkozik)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

fifi
Egyébként nem véletlenül van zárójelben. Vagy ez nem vélemény-ütköztetésról szól? Mert akkor én osztok rossz helyre!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Édes kisfiam? Apa fiú vita?!

fifi
Oké!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Punkerwork
1. ez nem vita fórum
2. ne kiabálj
3. ha nem hagyjátok abba kénytelen leszek moderálni

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

fifi
NEKED lehet hogy szar édes kisfiam, viszont valakinek a Predator 1 vagy a Resident evil többet jelent mint ez az agyonsztárolt film. Fogd már fel, hogy nem csak a te véleményed van a világon! Nem minden úgy van ahogy te elrendeled, akármelyik földrészrõl is írsz! A "jöhetnek az anyázások"-at is azért írtam mert elõre tudtam hogy te majd nekem jól bemondod a csíziót... Hát nem tévedtem sokat...
Tehát tisztázzuk:SZERINTEM ez a film nem jó. LEgalábbis nálam nem hozta a hozzá fûzött reményeket! Ettõl függetlenül te istenítheted, nekem mindegy és semmi közöm hozzá. De hadd legyen már saját véleményem B+ ! Ez egy /vita/fórum nem???
BÉKE

CSOCSO
nah azert a RE regy eleg szar film szal ne emlegessuk mar egy lapon
grebber
Ez is jó film csak csinálnának már hozzá feliratot.

Next PC upgrade: 2022

"...már nem lett volna sok értelme. Nem sok értelme lett volna..." 😊
Egyébként tudok ám rendesen is fogalmazni.😊)

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Én nem akartam fikázni, én is szeretem, de szerintem is jobb az elsõ. A 2-ben pár apróság nem tetszett, pl. hogy "kicsik" benne a predatorok. Az elsõben Swarzihoz képest is nagydarab disznó volt a Predator, a folytatásban meg alig nagyobbak az embereknél. Ezenfelül az elsõ rész zenéje nálam klasszikus, sokat tesz rá a filmre, a folytatásban valahogy nem annyira hangsúlyos, pedig ha jól emlékszem ugyanarra épül. Azonfelül még egy dolog billenti a mérleget az elsõ felé, mégpedig a Predator "fokozatos" bemutatkozása, ami mondjuk nem a folytatás hibája hisz ott már nem lett volna sok értelme. Nem sok értelme lett volna ellõni a folytatásban is. Viszont hangulatra méltó az elsõhöz, amit hiányolok az AVP-bõl.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Mayday
Szuper mindketto Predator, de a masodik kozel sem veri az elsot!

Nagyon fikázzátok a Predator 2-t, pedig az szerintem nagyon nagy film. Az elsõt simán veri.

Szerintem meg a Predatorhoz messze nem ér fel, a 2-höz közelít de érzésem szerint annál is gyengébb. Tény és való hogy az AVP kihasználatlanul hagyta a témát, és ez döntõ részben a rendezõ hibája (már megint), a pénzzel, trükkökkel, történettel nincs különösebb gond. Egy jó rendezõvel sokkal nagyobbat is szólhatott volna, így megmarad kb. a Resident evil szintjén.

fifi
Hát ha nem tetszett hát nem tetszett! Ennyi a véleményem. Nem mondtam hogy neked sem tetszhet!

CSOCSO
Anyad!

eleg nagy lolsag amit irtal.. szerintem ez a film alapbol veri akarmelyik predi filmet de mindegy😊 mondjuk nekem egyik predi film se jott ba annyira...
nahjo... hagyjuk.. azert ez se egyt huhh film csak amiatt ami benne volt az nagyn uber volt... ennyi.. resident evil 2????? en arra nem is vagyok kivancsi. meszzirol latszik rolah hogy FOS... a kiscsaj bealhat a catwoomen meg a tpbbbi szanalmas szuperhoz punci moge.. eszmeletlen fika idegesito szar trailerje van
Tom3
jólvan...
remélem jó
Anyád!

threeman
Kinek melyik verzió van meg??? Én 2-rõl tudok: NOX | FBC
Azt mondják, hogy a nox-os jobb, nincs annyi belepiszmogás.

Télleg lesz nemsokára egy jobb minõségû is, mint ezek??? Az http://aliensonline.hu/ fórumján írta egy csávó.

fifi
Hangsúlyozom a filmélményem NEM a gatya SVCD release miatt negatív! Semmi olyan dolgot nem tudnék felhozni, amivel azt támasztanám alá, mennyire jó film is volt. Az egész elsietettnek tûnik! Ezt a zsetont inkább feccelték volna Predator 3-ba! Megint túllihegték az elõszelét, beharangozták ilyen-olyan hyper szuper movienak, és lett belõle egy tv sorozat hangulatú Alien film amiben Sigourney Weaver pont nem ért rá!
Nagyon-nagyon remélem hogy a Resident evil 2 nem így fog sikerülni!Ezt viszont moziban tuti nem fogom megnézni, a pénzt sajnálom rá!

Na jöhetnek az anyázások!

Tom3
Persze csak akkor ha egyáltalán be engednek.
De minden képpen megvárom hogy Magyarországon legyen a mozikba ha nem engednek be akkor letöltöm jó minõségbe felirattal vagy ha lesz szinkronos akkor úgy.
De minden képpen valahogy megnézem.
Tom3
ohh én elolvastam 😞
Alien
nagyon helyes

Alien
Köszi, hogy ezt leírtad, mert akkor el sem olvasom, hogy mit is ír 😊 És igazad van, hogy óvatosan a részletekkel!!!

Ne írj Spoilereket! Most lelõtted, hogy összesen mennyi predator van. Az ilyenekre figyelj légyszíves.

Tom3
300
Tom3
Én meg próbálom ki várni a mozikba.
Noninnyó
Üdv!

Én sem bírtam ki, hogy ne nézzem meg a kamerásat. Nekem baromira tetszett a film, asszem minden nap meg tudnám nézni egy jó ideig. Kicsit ugyan sötét, a nézõk is beleröhögnek idõnként, ez mondjuk kicsit zavaró. Viszont az tetszett, amikor megtapsolták a prediket többször is :-). Nem akarok kritikát mondani, nem is tudnék súlyosakat felhozni, mindig is imádtam a prediket, itt is hozzák a formájukat, fõleg a 3-adik hunter, az utolsó .
A fõszereplõ csaj jól alakít, a Blade-ben is tetszett már.
Én egy percig sem unatkoztam a film alatt, már szívesen elõrendelném dvd-n :-). Remélem hamarosan kiadnak belõle legalább egy svcd-t. Az alienek is jól fight-oltak, de én akkor is a prediknek drukkoltam. Mondjuk örültem volna, ha eltartott volna a film úgy jó 2 órát, de így sem volt rossz. A vége-poén aranyos :-).

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Tom3
Télleg kamerával hogy jutottak be?
Serpa
ellenõrzik az embereket ? (kamera ügyileg)

CSOCSO
nem mondtam hogy az.. siman jo kis film.. de ALIEN roxik..
Alien

Hát, annyira azért nem egy istenkirály film hogy megvárjam a moziban, ami még vagy 3 hónap. Talán ha 2-3 hét lenne akkor maximum.

CSOCSO
szerintem minden a helyen volt.. meglepoen faszan meg volt csinalva minden...
a vege erdekes.. de aki latta az privizzen mar ram a velemenyevel..koszike😊
amugy nagy nagy baromsag meglesni szar minosegben...sokat rong az osszhangon.. node mindegy..
amit tudok hogy en meglestem az avp Fight videot a gepemen.. hat nem volt nagy cucc.. a moziban meg "vigyazban" ultem , es a jelenet utan vettem eszre magamon hogy majdnem gorcsben allnak a labaim...
CSOCSO
CSOCSO
en azoknak sem!!!!!!
Sil3nt
7wrz már kint van.....

Alien
Én fanatikus vagyok, épp ezért fogom moziban nézni

Én is megnéztem, kellemesen csalódtam benne. Nem egy hûdenagy alkotás, de sokkal jobb mint amire számítottam a körülmények alapján. Még ha a feszültséget sikerült volna normálisan megtalálni, akár jónak is mondanám. Az effektek is elfogadhatónak mondhatóak, amit eddig meg lehetett állapítani ebbõl a minõségbõl. Egyedül a facehuggerek megvalósítása tûnik kicsit gyengének. Sikerült egy halom apró utalást is elbújtatni az elõdfilmekre, sõt még a könyvekre is. Itt-ott vannak benne logikai hibák, de nagyrészt szemet lehet hunyni felettük. És ami kifejezetten tetszett, még humort is sikerült belecsempészni úgy hogy nem megy a film rovására. Errõl jut eszembe, ahogy olvasom a topicot többségben vannak az Alien-hívõk, nekik rossz hírem van: a Predatorok elképesztõen laza gyerekek az Alienekhez képest.😊

Inkább várok még egy kicsit, hátha lesz jobb is.

lwb
rossz. 😛 csak fanatikusoknak ajánlom. 😊

Milyen minõségû a kamerás?