1034
Aliens vs. Predator film!
-
#473 nahja tevedni emberi dolog.. de inkabb csak rosszul emlexem ra.. no mindegy..nahja.. akerdeses reszek talan ki lettek vagva.... nade ha ezeket visszapakoljak a filmre..oke.. lesz 2 oras film de akkor se ismerunk semmit es ugyanugy csak az alienekrol es predikrol fog szolni a film:) ugyanugy nem lesz tokeletes a dolog:) es 2 es fel oras muvi mar eleg kemeny...:)
-
#472 :) ez a legszanalmasabb amit te csinalsz:) -
Cvd #471 Na én is SPOILEReznék kicsit.:)
Először pár hülyeség a filmmel kapcsolatban az eddig említetteken kívük, ami zavart:
- Az első facehugger támadástól számítva pár perc múlva már kifejlett drone-ok nyomulnak a filmben, ez elég durva. Igaz valszeg innen hiányzik jópár perc, a teljesben ez benne lehet.
- A sav marja a Predatorok mellvértjét, maszkját, csuklópengéjét, de nem marja a lándzsát meg a "dobócsillagot". Miért nem készítik az előbbieket az utóbbiak anyagából ezek a butuskák?
- Ugyancsak érdekes, ahogy kiszabadítják az Alienek a királynőt. Hogyan jutnak el hozzá? A királynő már nemegy vadászatra "csinált" alieneket, akiknek az elsődleges feladata mindig a kolónia fenntartása, így a királynő védelme. Már az első alkalommal is ki kellett volna szabadítaniuk (vagy megpróbálni), sőt ezt a Predatoroknak kell a legjobban tudni, akkor hogyan juthattak el a királynőhöz, és eddig miért nem tették?
- Mikor a csaj utánaordít az Predatornak, az dühösen rámordul és kész. Holott ez az ellenszegülés náluk azonnali párbajt jelent, ahol csak az egyik élheti túl.
- A csaj egyetlen dárdaszúrással lenyomja az alient, akitől döglődés közben egyetlen harapási kísérletre futja. Holott simán eléri a nőt a végtagjaival, egyetlen csapással megölhetné. Ráadásul megdögleni is szép vergődéssel szoktak, aközben is szinte biztosan megölte volna a nőt. Ezt a részt nagyon elb*szták.
Hirtelen ennyi jutott eszembe. A Predalienekre rátérve rosszul tudod CSOCSO, nem emberek művei, úgy "születnek" ahogy a filmben is. Viszont az APV játék sztorja szerint tényleg kísérletezgetnek velük, mindenféle implantok formájában. A Facehugger támadás is reális, tényleg elveszti az áldozat az eszméletét, így nem tud védekezni se. A Predator hiába nagyobb, hisz a Nyolcadik utas...-ban az idegen hajó legénysége se volt ellenfél a facehuggereknek pedig azok aztán tényleg mocskos nagyok voltak. De azt hülyeségnek tartom ami a végén történt. Eleve a Predatorok nagy valószínűséggel észre kellett volna hogy vegyék a dögöt, mert szokásuk mindenkit orrba szájba mindenkit szkennelgetni, másrészt rögtön tudták hogy halott a Predator anélkül hogy hozzányúltak, logikus hogy őt is megnézték. Akkor pedig észre kellett volna venniük a fertőzést. De a vége meg végképp vicc, ha a predalien fel is kerül a hajóra, nem ellenfél annak a jópár Predatornak. Örökli nagyjából a gazdateste testfelépítését, de attól csak egy ösztönös állat marad, valamivel erősebb egy eddig megismert Drone-nál. És még a jelenléte is csak addig titok amíg rá nem néznek a halott Predatorra.
Na ez egész estés olvasnivaló lett.:) -
steweee #470 elárulom , nem titok, én 27. még az is lehet hogy te jóval idősebb vagy nálam, ami azért baj, mert akkor szellemileg vagy kicsit alulfejlett! te predatorszakértő
:)) bocs punker, de nem bírtam megállni, ígérem befejeztem a dolgot -
#469 tolem kerdezed hany eves vagyok??? mar ez a hany eves dolog is loal.. de toled aztan dupla loal.. -
#468 jaa ertem:) -
#467 mielött elindulna a flém szólok hogy itt vagyok. -
Gábor #466 LOLLER! -
Gábor #465 Na mi van Csocsokám, felment a vércukrod?
Mivel pont előttem említette.... -
HoTDoG #464 :D -
HoTDoG #463 "A Pred társai nyílván azért nem vették észre, h benne van az alien, mivel már mindegyik halott volt csak ő nem. Gondolom saját magában meg csak nem vette észre... "
Ha ugyanarról beszélünk... Pár predator lement kicsit játszadozni az alienekkel. Már csak egy maradt életben, akire ráugrott a facehugger, ezért nem tudták megnézni a társai...
Aztán a végén jött a többi predi...
Na én így értettem. -
steweee #462 spoler!!!
jajj, spojler! akarom mondani,mert csocsóról írok.
nos, elárulom neked, hogy ha már nem is vagy
"rajongo?... hat.. talan kicsit tobbet tudok roluk mint az atlagos emberek es jobbani s szeretelm oket. nemtom hogy mit tudsz a predikrol meg az alienekrol hogy azt mond hogy ez BAROMSAG... talan te ismered a prediket e smondtak neked hogy marpedig ilyen nincs?? vagy mi???"
én viszont napi kapcsolatban állok velük, mindkét fajjal igen kiegyensúlyozott a viszonyom, mondhatni barátok vagyunk.egy disznófarmon tenyésztem az alieneket, jóltáplált királynőjük elégedett velem. a predatorok viszont azért szeretnek, mert egészséges, erős levadásznivaló alieneket szállítok nekik, akiken sportokhatnak kicsit, mert az emberek túl gyengusok nekik.ami a felépítésüket illeti: jóval az emberek fölé tornyosulnak, legalább 300 kilós a testsúlyuk, hihetetlenül erősek, akár 10 méteres ugrásokra is képesek, a fákon a dzsungelban úgy ugrálnak mint egy majom(még jobban)nem beszélve az álcázóberendezésükről, ami csaknem láthatatlanná teszi őket.ja és a páncélzatuk megvédi őket a legtöbb kézifegyver tüzétől.az ő fegyvereik pedig tökéletesen halálosak, amit készek is bevetni életveszély híján is, abban pedig főleg. persze vannak példányok, akik tisztességből megvárják hogy az alienek hordája széttépje őket azért mert nekik csak fogaik/karmaik vannak és lőni ilyenekre mégsem fair. sőt egyes példányok odáig merészkedtek, hogy levegyék a maszkjukat, ami azt a célt szolgálja, hogy megvédje őket a földi légkörtől. védelmi célokat persze nem lát el, mint ahogy az állkapcsuk is csak optikai tuning. igaz hogy több évezredes harcos múlttal rendelkező népség, akik végigpusztították az univerzumot és hozzájuk méltó ellenfelet keresnek. de a csúnya külső mögött érző lélek lakozik. sztem nincs is szebb mint egy predator nősténnyel csókolózni, ajkai mint a pihepuha lágyság, a nyíló kis rózsaszirom, amely csak arra vár hogy arctámadók ugorjanak rá és fertőzzék meg. olyankor szerelmi bódulatba, egyfajta transzba esnek, és totál átengedik magukat a kis élvhajhász kényének kedvének! mint ahogy a feledékenység és a nemtörődömség is jellemző eme nagyszerű fajra, egyetlen túlélő társukat, aki láthatóan súlyosan sebesült ugyan a hajóra rakták, de meg sem vizsgálták hogy mi baja, kell e rajta operálni vagy egyebek, ha nem elég erős, hát dögöljön meg! így fordulhatott elő, hogy a tesében megbúvó alien szépen, csendben , békességben kifejlődhessen, és a majdani 5. részben kipusztítsa az egész predator úrhajót, főleg hogy ezek a mai predatorok már nem a régiek, elustultak, nem bírnak ugráni, lomhák mint a dög, kicsit lassú az észjárásuk, egy alien simán mogéjük lopakodik és rájukugrik! mint azt a filmben is láthattuk
látod, mégis csak van elég fantáziám a dologhoz, és most logikusan levezettem, hogy az első látásra furcsának tűnő dolgok miért és hogyan is vannak
mondd csak, hány éves is vagy? -
#461 bar mar annyiszor leirtatok hogy szerintem aki nem akarta az mar ugyis elolvasta valahol:) de azert tegyetek oda a spoilereket..oke?:) -
#460 +t -
#459 Az idelatogatok neveben:
fogjatok mar fel azt hogy
ha a filmbol irtok valami
akkor irjatok a mondat elejere
nagybetukkel:SPOILER!!!!!
koszonom!!! -
#458 spoler!!!
nah tehat...
a magyarazatom a dologra az hogy :
lathattak volna az alient ha akarjak... de a fopredik nem is gondoltak volna hogy ez az idiota predator leveszi a sisakjat hogy folavassa magat, es hogy megtamadja egy facehugger...ezert at se vilagitottak.. es ennyi...
ezt a reszt nem ertem:
"A Pred társai nyílván azért nem vették észre, h benne van az alien, mivel már mindegyik halott volt csak ő nem. Gondolom saját magában meg csak nem vette észre... "
sajat magaban nem vette szre of korsz mert meg a hajon is tok eszmeletlen volt... bar szerintem ugy kellett volna lennie hogy latjuk az asztalon a predit.. es elkezd ebredezni.. pl latjok ahogy a karja elkezd mozogni.. majd kb az agyeka felol mutatja a kamera a predit ahogy felemeli a fejet.. ranez a hasara es akkor kirobban a predalien...
de azt a nem vettek eszre mert mindenki halott dolgot akkor se ertem:)
ja amugy ha jol tudom:
a predalieneket az emberek fejlesztettek ki genmanipulacioval...
-----
az emberekbol se ember szaju alien jon ki.. szal nem ertem ezt a predalien dolgot.. mondjuk " elvileg" meg soha nem tamadott meg facehugger egy predit szal kitudja... de ripleybol is genmanipulacioval lett az uj ember alien szorny.. ami.. bar elegge erdekesen nezett ki meg gusztustalan is volt. szerintem nem igazan illett oda...
gyk:
ripleyt klonoztattak igy az alien es az emberi genjei kicsit osszekeveredtek..
ezert kelt ki a kiralynobol az emberi alien...
-
#457 1) rajongo?... hat.. talan kicsit tobbet tudok roluk mint az atlagos emberek es jobbani s szeretelm oket.. nincs alienes legom sem babum se ruham se semmim.. szal annyira nem vagyok hudenagy rajongo...
spoiler
az hogy te nemtod elkepzelni azt hogy megtamadjon egy predit egy arctamado.. hat az a te sajat hulyeseged. .ennyi erobol semmit ne nezzel meg...
nemtom hogy mit tudsz a predikrol meg az alienekrol hogy azt mond hogy ez BAROMSAG... talan te ismered a prediket e smondtak neked hogy marpedig ilyen nincs?? vagy mi??? -
Gábor #456 Az igaz, h a predik mivel sportból vadásszák az alieneket, ismerik minden trükkjüket, így sztem is nagyon gáz,h leveszi a maszkját,mikor tudja,h bármikor elkaphatják. -
steweee #455 ok, én befejeztem.mindenki döntsön maga, hogy mennyire tetszik vagy sem. engem csak az bosszant, hogy az előző részek mennyire jók, következetesek voltak, itt meg a "minden legyen egy filmben" elvet követve hülyeségekkel pakolták tele, következetlenül az előző részekhez. és ez ami bosszant -
R9 #454 na megnéztem a filmet,jó kis film volt,de ugy csinálták a végét hogy legyen folytatása. -
HoTDoG #453 Na elég lesz mára, köszönjük :).
Steweee, azért mert nem jött be, nem kéne lefikázni. Lehet voltak benen hülyeségek, de hát na.
Szerintem az volt nagy hülyeség, amikor az alien a kis belső szájával átszúrta a predator páncélmaszkját. Szal az tényleg röhej. Az ok, hogy azzal a kis cspárágóval egy koponyát átszúr, de azért a páncélt ne nagyon szúrja már át.
A Pred társai nyílván azért nem vették észre, h benne van az alien, mivel már mindegyik halott volt csak ő nem. Gondolom saját magában meg csak nem vette észre...
Az tényleg hülyeség, h az a másik 100 predi ami jött, nem látta benne. Bár lehet, h van 1 olyan jellemzője az aliennek, h halott testben nem lehet felfedezni.
Én sztem ezekről inkább azoknak kéne vitatkozni, akik úgymond értenek is valamit az alienekhez, predikhez, tehát könyveket, "alien lexikonokat" olvasnak, tudják mi hogyan működik.
Lehet h nem is páncélból van a maszkja, meg lehet, h az a híres állkapocs, csak egy húscafat. -
steweee #452 Spojler - ezzel azt hiszem mindent elmondtál, hogy rajongó vagy. vagyis nem tudsz objektíven ítélni, mert már annyira vártad az új epizódot. én is vártam, de inkább csak kíváncsiságból, és csalódás lett a vége, sztem jogosan. de rendben van, ez egy nagyon jó film, nagyon szép film, mindenki menjen el a moziba és nézze végig, nagyon jó lesz, nagyon szép lesz, este alienekkel fog álmodni.....és főleg az a legjobb, amikor az arctámadó arcátlanul a predator bestiális, kegyetlen, durva, harcedzett, könyörtelen, duplaállkapcsú, agyaras fejzetére ráugorva megfertőzi szegény párát, aki valószínűleg magatehetetlen bébiként fetrengett a művelet közben :D -
#451 es mar megint nem irtad hogy spoiler:) -
#450 nekem valo film? pontosan.. ez egy alien rajongonak valo film ( es persze predi rajongoknak) -
#449 jolvan draga Noninnyom:) akkor nezegesd csak....
amugy vannak emberek akik megnezhetnek es nem teszik... inkabb varnak vele.. es lehet nagyobb alien rajongok mint te vagy en... ismerek is ilyet -
steweee #448 ha csak mindenáron reagálni akartál arra, amit írtam, akkor ok, de ha te ezeket komolyan is gondolod amiket írtál, akkor gratula. pont neked való a film ! (a facehugger ráugrik vkire és az elájul - de hát az egy PREDATOR volt !)meg hogy a megfertőzött predit csak úgy FELEDÉKENYSÉGBŐL felviszik az űrhajóukra ! -bahhh, grrrr. a film egyébként pedig tetszett, az elmegy és a jó kategória között van nálam vhol, viszont moziba nem mennék el miatta, főleg hogy rettenetesen felbosszantott a történetítók következettelensége. ezért mondtam egy VÉLEMLÉNYT, hogy sztem ERRE a filmre nem érdemes áldozni, inkább egy másikra, mert csalódás lesz. de mindenki maga dönthet.én kielégítettem a kíváncsiságomat, mert tényleg csak arról szólt a dolog -
R9 #447 tegnap megkaptam a filmet,de olyan hogy röhögnek meg pofáznak közbe az emberek :),szal lehet elmarad a megnézése,de lehet emgnézem majd megirom :))) -
#446 Aki eddig megnézte valamelyik kamerás verziót, az nem hülye, kedves CSOCSO, pusztán nagyon kíváncsi volt, és nem bírta ki, ami ezen film esetében nem meglepő. Én már 4x láttam a maVen-est, ma nézem meg 5.-ikre, és az már nem fos szar, és nem tartom magam hülyének. De mind1. Te könnyen ugrálsz itt, hogy várjunk, várjunk, nem mindenki láthatja mindjárt premier napján, mint te, örüjjé neki, azt kész. Itt még 2 hónap, mire moziba kerül, jóhogy nem bírjuk ki, főleg hogy már mindenki a filmről pofázik.
Na csak ennyit. -
#445 haver.. ird mar a kurva hozzaszolas elejere hogy spoiler... masok is olvassak a topikot...
nah szal kezdem:)
SPOILER kovetkezik...:
1) a lex pancelzata mar csak azert is baromsag mert hol tudna megfogni egy alien belsoseget a csajszi?? hat leolvadna a keze...
2)altalaban ha facehugger tamad rad azonnal eszmeletedet veszted.. nem harapdalod te ott a facehugger nemiszervet meg ilyenek..soooot..altalaban az aldozatok nem is emlekeznek arra hogy mik tortentek veluk... gondold azt hogy ugy ejbebasz valaki hogy elveszted az eszmeletedet.. nem emlexel utanna hogy mi tortent.. ez van a facehuggereknel.. ugy a pofadbamasznak hogy elajulsz azonnal.. ennyi...
3)ami baromsag: megalapitjak hogy a bishop csavoban van betegseg ezert nem oli meg a predi. de a tobbi predi nem latja hogy a prediben van egy alienecske??? ez kicsit santit.. persze azt is kerdezhetnenk hogy ugyan miert vilagitanak at a predit.. nem is gondolnak a predig hogy egyik hulye tarsuk leveszi az alarcot eselyt adva a dologra.. szal valahol nem olyan hulyeseg,, a
4) a film egyaltalan nem hulyeseg... lehet neked nem tetszik valamiert.. de ez a te velemenyed.... ha szarozod a filmet masok csak le fognak anyazni.. ha aszondod neked nem tetszik ezert vagy azert.. akkor lehulyeznek es kesz... az IMDB szavazatokat megnezve egyaltalan nem mondhato szarnak a film... sooot elso helyre is felkuszott a listakon mar az elso hetvegen...ami csak annyit jelent mondjuk hogy sokan voltak ra kivancsiak:) no mindegy:)
ja es meg valami... ezt a nezzetek meg mast filmet felejsd mar el... mindenki had dontse el hogy mit fog tenni... ide ugyis azok jarnak akiket erdekel a film.. es meg akarjaknezni.. aki fos szar minosegben nezi meg mint pl te.. annak csak gratulalni tudok... en meglestem ..fele akkora elmeny mint moziban...szal gratula.. aki hulye az nezegesse fos szar minosegben... -
steweee #444 a predalien azért gáz, mert el nem tudom képzelni, hogy egy arctámadó megfertőz egy predatort! te igen? már a nyolcadik utas a halálban is az emberek leszedték magukról a kis nyomorultat. egy predatornak vszleg nagy gondot okozna leszedni magáról, főleg azzal a kedves kétállkapcsos pofikájával. vagy ha már szegényke légszomjjal küzdve mégis megfertőzteti magát, akkor is kitalálna vmit, hogy ne keljen ki belőle az alien. vagy bármi mást kitalálhatta volna, hogy egy sérült predatort nem tépnek szét hanem bevonszolnak a keltetőbe , csak nem ezt!
a kritikusok mindig azt a filmet szidják, ami a közönségnek bejön, csak nekik nem fizettek azért, hogy dícsérjék!
sztem meg ÁLDOZZON inkább más filmre aki szeret moziba járni, ezt meg nézze meg otthon 300ért cédéről, mert pont annyit ér.ha moziban látom ,rohadtul idegesített volna hogy ezért mentem el és vettem jegyet.persze ez csak tanács, aki akar az úgyis elmegy és megnézi
amikor fegyvert meg páncélt ad a csajnak, még el is megy rituális gesztusként, na nem mintha gyakorlati értelme lenne, mert lőfegyver nélkül úgyis széttépik pillanatok alatt(még azzal is )
-
#443 SPOLIER:
1) te talan koltottel manit arr ahogy ezt meglesd?? nemhiszem...
2)meg mindig ugy vagyok vele hogy akiben van egy kis csopnyi akaratero az ne nezze meg es igenis aldozzon ra 700 hufot erre a filmre..
3)szar film????igen kemeny kijelentes ez ugye tudod.. a kritikusok nem mondanak ilyet a filmre...
4)a predalienrol meg annyit hogy nemtom mit vartal... de eleg nagy LOL hogy ezt hozod fel..
ahelyet hogy azt hoznad fel mikor Lex-t beoltozteti a predi alienfejjel mint pajzs es alienfarok mint landzsa... nah az ubergaz volt szamomra...de egy predalien???? meg neve is van.. szal akkor miert gaz baze???? -
steweee #442 kibaszottul szar film, inkább nézz meg mást pénzért, ezt meg elég ingyen is, csak hogy a kíváncsiságodat kielégítsd! csak annyit mondok, vagy egy olyan jelenet, hogy a PREDATOR leveszi a maszkját vmi miatt, és egy arctámadó ráugrik! nemsokára jönnek a predalienek! eszem megáll, no comment! -
#441 Szerintetek csinálnak neki folytatást???
Mert a vége alapján simán lehetne. -
#440 én már amugy leszedtem netről az avp-t, de nem nézem meg, mert:
1. kibaszott szar minőségű
2. moziban akarom megnézni
3. haver kérésére szedtem le neki
szal csatlakozom a véleményedhez -
#439 en meg ehez csatlakozom -
#438 -
#437 Csatlakozom Alien velemenyehez!
Nezzetek csak ezt a szart. Lesz nektek egy szar film a sok kozul, de azt hiszem, akinek szamit, meg tenyleg esetleg rajongoja az Alien vagy Predator filmeknek, az novemberben nezi a moziban. -
#436 bár nehéz úgy, h egy csomóan megnézték már és írják h milyen, de nem baj, kitartó vagyok.... pl a San Andreasra úgyis többet kell várnom :) -
#435 Én azért is megvárom amig ideér a mozikba -
BlackWolf #434 letoltes egy clientet utana mondjuk supernova.org-on megkeresed ami kell beteszed a clientbe es letolti neked
csak be kell allitani kapdcsolatodat meg ilyeneket pofonegyszeru