Aliens vs. Predator film!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Lehet hogy csinálnak folytatást neki???Vagy nem akarnak??

Next PC upgrade: 2022

a.carkey
Jó kis film ez! Nem az a film, ahol az ember összeszarja magát a gyönyörtõl vagy az izgalotól, de végül is volt eleje, vége, izgalmas is volt, meg szórakoztató. Pindurcit rövid, de akkor is: méltó az Alien sorozathoz.

A medve nem játék.

CSOCSO
kicsit vissza kene olvasni.. nemsokat.. 4-5 ot..
CSOCSO
hat nem dicsekednek vele hogy nincs bajod a minoseggel... igy megnezni egy filmet bazz...lolsag!!! emberek..lolsag amit tesztek!!! menjetek nyaljatok ki az asszonyt folpak mogul
grebber
Nekem nagyon tetszik a film.

Alien
majd dvd-n biztos a director's cut lesz rajta , reméljük 😊

Kandurex
Nézegettem a filmmel foglalkozó oldalakat és mire bukkanttam? Mire? A filmbõl hiányzik majd' fél óra (90 perc az eredeti szátízenvalamennyi helyett) a zseniális studió vágás miatt (gyk. a szövegelõs magyarázós (pont amit az Európai nézõ értékelni tud) és pár véresebb jeleneteet). A rendezõ fogta a fejét 😞. De így legalább le lehetett csökkenteni a korhatárt...biznisz...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

fifi
Én az elején megmondtam hogy nem a minõséggel van gondom, hanem az össz-hatással...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

CSOCSO
jesszusom.. meg ez a 2 cd-s mavenes avp is iszonyat ronda... nemcsodalom hogy nem jott be nektek a film annyira...
CSOCSO
hm.. nemhiszem.. ha annak vennem kurvara lehuznam a filmet.. es szerintem meg igy vagottan is 7-8 pontos a film..mindegy.. majd meglesem feliratosan es akkor tobbet tok mondani mert egy ket reszlet nem tiszta.. pl azt se igazan vagom minek mennek oda abba a lyukba...

SPOILER!

csak ugy felfedezni vmit?? vagy a fegyverekert?? minek visznek fegyvereket? tudjak hogy kik vannak ott vagy mivan?
de nem kell leirni.. majd holnap ha kesz lesz a felirat meglesem
fifi
Nem lehet-e hogy te kicsit túl komolyan veszed ezt az egész filmes-f@szságot???

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

CSOCSO
tenyleg vegulis azok a hokotrok annyira alienesek meg minden... persze nem aszondom hogy legyen benne az a kis mobiltankocska.. de legalabb valami prototipisa...

aliensbol lehetett gyartani babukat stb... szerinted ki lesz kivancsi egy avp ben szereplo hokotrora?? meg egy nevtelen kapafogu idiota fenykep manias kis hulyegyerekre???\nembaj majd az uj avp jatekjban csapathatjuk a hokotrot😊 LOAL.. kurvara kiaknazhatatlan a film
CSOCSO
amator a neniked segge😊
Meg van az fûzve, csak nem vetted észre mer amatõr vagy.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

CSOCSO
az elozot rossz helyre cimeztem mindegy.. egy magyar forumrol szedem...
bar megadhatom a cimet... de nem szivesen.. mert a topikban a fel filmet lelottek mar a spoilerekkel😞(((
amugy Aliens Online
CSOCSO
nemhiszem hogy azt tudja hozni de mindegy.. amugy tenyleg kar hogy ebbol a reszbol nagyon nagyon sokminden kimaradt...
pl utalasok lehetnenek az alien filmben levo fegyverek prototipusaira. vagy az aliensben latott kocsi prototipusa vagy akarmi szal kicsit megfuzhettek volna a torteneteket a "jovobeli" alien es alins-el.. no mindegy...
fifi
talán itt: Szupertitkosoldal

???

Most néztem meg a 2cds verziót, és nem voltam elragadtatva! Most, hogy megerõsítettétek a gyanúmat,hogy megvágták, még reménykedem. Nagyon szeretném, ha hozná az aliens2 parás hangulatát a vágatlan!

Noninnyó
HURRRRÁÁÁÁ :-))), .
Léci áruld el milyen oldalon olvasod az infókat, thx.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Alien

CSOCSO
"Yes there will be an R-rated Director's cut DVD although they don't know the release date yet".

Szabad fordításban: "Igen, lesz DVD-kiadás R-besorolású rendezõi változattal, bár megjelenési dátumot még nem tudni."

YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Noninnyó
Márciusig még sok van, több, mint fél év, ajjajaj. Bízzunk a warezban :-).

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

CSOCSO
allitolag amcsiban januarban lesz dvd... eu ban meg olyan marcius kornyeke..
Noninnyó
Na szép, mondhatom, ránksóztak egy limonádé-verziót. Akkor a dvd-n fenn kéne majd lennie a direcor's cutnak, illene. Amúgy honnan tudod, hogy januárban lesz amcsi dvd? Itthon is lesz addigra tuti, ha nem is a boltokban, de neten biztos :-).

Punkerwork
ez várható volt, fasz se tudja miért nem csinálják 16+ évesre 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

CSOCSO
"About the studio's cutting of the film, which he had no control over, he said, and I quote, "All of the best scenes were cut." Anderson was obviously very annoyed at the way the film was released. However, this was not purely because of the PG-13 limitation, which incidentally, the studio enforced THREE WEEKS before the release date! It was always going to be R until then.

fasza... tehat minden jo reszletet kivagtak. bravo!!!!! ehhez gecc akkora esz kell hogy ... no mindegy.. nagyon remelem a januari dvd-n (csak amcsi... az eu kesik honapokat) rajta lesz az uncut verzson. mert ha igen.. akkor JUJJJ😊)
CSOCSO
En mar toltom is a ket cedes maven-t😊))) jihhaaaaaa
Noninnyó
Ma néztem meg a 2cd-s maVen-eset. Hát ez már sokkal élvezhetõbb, és a jó hang miatt szinte mindent érteni, amit mondanak. KIRÁLY!

grebber
Alien Vs Predator -maVen- -KVCD- ezt most találtam 408 Mb!!

Mi a rák az a KVCD??

grebber
Az kira hogy jön a felirat 😊

threeman
A maven-es az télleg jó, most éppen azt töltöm (a 2 cd-set).
Van ITT egy kis összehasonlítás. A korábbi verziók (szinte ugyanolyanok) közül az egyik + a mavenes. Az alsó a maven, de oda van írva. Meg itt a fórumon is dícsérik.
A SuperSubtitlesen (feliratok.hu) Mammut fordítja, és az 1 cd-s mavenhez igazítja (kb holnaputánra lesz kész), de csak ketté kell vágni, és kész a 2cd-shez.

Namost mondok a végsõ "épphogymegmenekülökarobbanáselõl" dologra egy érdekességet: ugyanez volt a Predator 1-2, plusz az Alienek nagy része vége is. Csak ott a sokkal jobb rendezés miatt nem volt ilyen kirívóan gagyi a dolog, hanem belesimult a filmbe. Nekem nem is lenne vele gondom, csak ne lenne gyenge a rendezés. Ráadásul általában az ellenkezõje szokott igaz lenni, de ez a film elbírt volna még legalább fél órát. Az eleje jó, de onnan hogy beindul az akció túlságosan rövidre van összenyomva. Tökéletes lenne egy TV-sorozat pilotjának, de mozifilmnek szvsz elkapkodott.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Bucser
de ne az cd-set... inkább a 2 cd-set.. ezek a verziók még érzékenyek a méretre a sok összemosódó képpont miatt...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

CSOCSO
ja most nezem a ket also az maven😊 lol.. no mindegy
CSOCSO
maven a legjobb!!!!!!!!!!mindenkeppen!!! soot mar " egeszen" turheto minosegu!
Köszi!

grebber
Az elsõ semmiképp a második kettõ tûrhetõ.

Ha mindháromba belenéztél, akkor megírnád itt, hogy melyik a legjobb minõségû?

grebber
Eddig ezekre a verziókra bukkantam a neten:

Alien.VS.Predator.INTERNAL.CAM-NOX
AVP.SVCD.TELESYNC-maVen
Alien.Vs.Predator.TS.Xvid.(maVen)-One CD

Töttöm mindet azt amelyikhez lesz elõsször felirat az lesz a nyerõ!

Gyere át az anime topicba, és ott tudunk neked segíteni az elsõ film kiválasztásában!

Waterhorse
Na de ki mondja, hogy az AvP-nek akciófilmnek kell lennie???
Mostanában amúgy kacsintgatok a japán filmek felé, anime-ok stb., de ha azokból indulok ki akkor lehet, hogy túlságosan cyberpunk-os lenne a film.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Ryleh
nem...én nem rajzra gondoltam...de akciokban szvsz. a japánok ,koreaiak verhetetlenek.....😊))

Punkerwork
az ilyet legközelebb ne másold be...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Noninnyó
A kép egy kicsit jobb a NOX-osnál, a hang erõsebb és nem mozog a kép. Aki nem bírja ki, ezt megnézheti.
Hamarosan lenn is van a kicsike.

° þ
°° þÜ ú\ ÞÝ /ú Üþ ° °°
° °° ° úÞÛÜ ÜÛÛÜ ÜÛÝú ± °° °
ܲÜÜÜÜÜÜÜÜÛÝܲ²ÜÜܲ²ÜÜܲÜÜÜܰ° þ Û²²Û²ÛÛÛ²Û þÜܲÜÜܲ²ÛÜÜÜÜÜÜÜÛ²²ÛÜÜÜܲ²ÜÜÜܲÜ
° ß²²ß ܰ° ßß°° ß Ü ß²²ßß ßÛßßßßßßßßÛß Ü ° ßß Ü ßß °° ßßßßß °
Û²²Û ²²ÛÛ ÜÛÛÛÛÛÛÛÛÜ ÜÜÛÛ ÛÛÜÜ ÛÛÛ²ÛÛÛÛÛÜ ÛÛÛÛ Û²²Û zLoRfik
Û²²ÛÜÞÛÛÛÛÜÛÛÛ±° ÛÛÛÛÜÛÛÛÞ ÛÛÛÛ±²ÛÛ±° ÛÛÛÛÜÛÛÛÛ Û²²Û
ÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛ±²ÛÛÛÛÛÛÛÛÛ±²ÛÛÞ ÛÛÛÛßÛÛÛÛÛÛ ÛÛÛÛÛÜÛÛÛÛ
ÛÛÛÞÝßÛÛÛÛ±²ÛÛÞ ÛÛÛÛ±²ÛÛÞ ÛÛÛÛ ÛÛÛÞ ÜÜÜ ÛÛÛÞßÛÛÛÛÛ
° ° °±°°ÞÛÛÛÞ°°ÛÛÛÛ°ÛÛÛÞ°°ÛÛÛÛ°ÛÛÛÞ°°²ÛÛÛ°ÛÛÛÞ°°ÛÛÛ²±ÛÛÛÞ°°ÛÛÛÛݰ°° ° °
° ° °±°°ÞÛÛÛÞ°°ÛÛÛÛ°ÛÛÛÞ°°ÛÛÛÛ°ÛÛÛÞ°°²ÛÛÛ°ÛÛÛÞ°°ÛÛÛ²±ÛÛÛÞ°°ÛÛÛÛݰ°° ° °
ÛÛÛÞ ²²²² ÛÛÛÞ ÛÛÛÛ ÛÛÛÞ ÛÛÛÛ±²ÛÛÞ ÛÛÛÛßÛÛÛÞ ²²²²
ÛÛÛÞ ²²²² ÛÛÛÞ ²²²² ÛÛÛÞ ÛÛÛÛßÛÛÛÞ ÛÛÛÛ ÛÛÛÞ ²²²²
ÛÛÛÞ ±±±± ÛÛÛÞ ±±±± ÛÛÛÛÛ ÛÛÛÛ ÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛ ÛÛÛÞ ±±±±
²²²² ±±±± ²²²² ±±±± ßÛÛÛÛÛÛÛÛß ²²²ÛÛÛÛÛÛß ²²²² ±±±±
°°°° °°°° °°° Þ² °°°°
°°°° Þß
ß

-------------------- maVen proudly presents -------------------

Alien Versus Predator ( AVP ) 2004

DATE ......: 08-17-2004 AUDiO .....: 224kbps
FORMAT ....: SVCD GENRE .....: Horror
QUALiTY ...: TELESYNC ARCHiVES ..: 56;56*15
LANGUAGE ..: ENGLiSH RATiNG ....: 5.6/10

----------------------------- PLOT ----------------------------

For more iNFO see -> http://www.imdb.com/title/tt0370263/

----------------------------- NOTES ---------------------------

SG18 said they had no crop, LOL.
SG18 had fade colors.
SG18 had bad ar.
SG18 use silvers.
SG18 is bad.

This is not a proper, due to the so poor quality of SG18.
There should be a standart of what a Telesync is, and the
standart should be what we give you ... for free ...

.:: The Finest Quality Telesyncs ::.

Anyone with direct audio for LIMITED movie.

[email protected]

------------------------------ EOF ----------------------------

threeman
Már fent van egy jóval jobb minõségû avp is neten. MAVEN AVP-je, csekkoljátok a vcdquality.com-on, aztán keressétek meg neten, és töltsétek le. Én már leszedtem a samplet, télleg jobb, de még mindig kicsit sötét. De jelenleg ez a legjobb.

Predator powa!
fifi
El tudod képzelni, hogy ez engem milyen szinten nem érdekel???

Akkor az nem forgatás lett volna, hanem rajzolás! 😉 Tudod, animek.

Ryleh
tökéletesen igazad van.........ezt japánoknak/vagy koreaiaknak kellett volna forgatni...azok ki tudnak még hozni dolgokat a filmekböl....

Ryleh
Hájjjjjj....vazzzeee....kamerásan láttam most.....szerencsére nem vártam tulzott optimmal a filmet,igy mondhatom hogy nem csalodtam...akkorát........Többet is ki lehetett vona hozni belõle sztem.......és a sztori a jopár regény összefércelése......természetesen lesz folytatás...de az Alienfilmeget,ill Predifilmeket nem verte le a tronrol......ennyi.....😊))