Aliens vs. Predator film!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lwb
hehe. én megnéztem a kamerásat (de csak azért, mert nem tudtam kivárni, amíg beér a mozikba). jó volt. nem kiemelkedõ, de jó. ettõl függetlenül persze megnézem moziban is, de igazából már a dvd verziót várom. fasza 5.1-es hanggal ...

Alien

CSOCSO
MUHAHAH😊
Alien
oooooo hogy az a...........

CSOCSO

Alien

CSOCSO
ugy legyen!😊
Alien
Nagyon várom, és moziban fogom megnézni

CSOCSO
nah meglestem a filmet!!!!
haaat... nem akarok semmit leloni foleg hogy nektek meg nagyon messze van a film.. de alenyeg hogy megnyugodhattok en kellemesen csalodtam egyaltalan nem basztak ela filmet.. latvanilag lenyugozott a cuccos.. nagyon jol nez ki a film!!!
csak 1-2 baromsag van a filmben ( magyaran nincs teli baromsagokkal😊
a vege fura volt.. mondhatni szar. dehat a kepregeny es a jatek alapjan keszult a film..szal akkor talan megsem baromsag...
szal ROX a film szerintem! mint alien fanatikus sok pontot adnek ra 10 bol.. de nem adok.. majd lessetek
imdb pontokat meg ne nezegessetek...sok buzi amerikai huzza le a filmeket... nem is csodalom hogy nem tudnak egy filmet elvezni: egyfolytaban ujjonganak tapsolnak hangosan nevetnek meg minden.. en probaltam magam visszafogni.. de csodalkozom hogy meg nem robbant bomba moziban...
amugy van egy jo kis polyen benne de nem lovok le semmit..
ja amugy az alien warrior, predator verekedos resz szerintem nagyon ut moziban!!!!!
szal mindenki moziban lesse meg! ne szedjetek le semmi szar videot a netrol.. es ne nagyon lessetek meg az elozeteseket meg az igy keszult szarsagokat mert a fel filmet lelovik..vegig kemenyen megy az akcio... sajna rovid is lett.. eleg tomeny..ver nem frocskol... csak az alieneke es a predike...
hosszabb beszelgetes nem is nagyon van.. nem lehet egyik szereplot se megkedvelni mert szinte az emberek nem is igazan kaptak szerepet a filmben.. de ettol fuggetlenul rulez a film.. ugyis mindenki vagy az alienekert vagy a predikert nezik...
viszont az alien belepoje komolyabb mint a predike.. szal ALIEN ROXX!!😊
Alien
Én megfogadtam, hogy nem töltöm le, fõleg kamerásban. Bár nem lesz könnyû, de valahogy csak kibirom a Novembert 😊)) És akkor irány a mozi!!!!!!!!! 😊)

CSOCSO
nah. majd elmondom en nektek reggelre hogy milyen volt😊
Valszeg nem túl jó minõségû :/

toMpEr
enis kivancsi vagyok, de eleg szkeptikus vagyok az alien-folytatasok ota
(amugy valaki mar be is szivargott kameraval Alien.VS.Predator.INTERNAL.CAM-NOX)

Alien
Amerikában ugye mától vetitik

Helyzetjelentés: imdb-n eddig 248 szavattal 5,9-en áll

ebbõl 155-en adtak neki 10 pontot (62,5%) az elég jó arány, kiváncsi vagyok, a továbbiakban hogy alakul, hisz még csak mától vetitik ugye, majd még beírom ide, hogy hogy is áll a film.

Davidus
Szerintem a hurrikán nagyobb élmény lesz >😊

V9ykn8_TZL0

CSOCSO
de igen
csak nem floridában vagy?
Alien

CSOCSO
GECI HURRIKAN!!!!!!! lehet elmarad a holnapi AVP😞((((((((((
gyun a hurrikan😞(( de remelem elkerul minket es meglesheten a filmet.. vagy legalabb addig ne jojjon ming nincs vege a filmnek😊
Bandew
Hát ez szomorú. Én tuti jól kihasználnám. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CSOCSO
meg lesz az tanulva😊 de meg nem megy tokeletesen..szerencsere jobban megy mint egyeseknek. akik itt vannak ketszer annyi ideje es negyed annyit nem tudnak mint en
Bandew
De hisz kint élsz! Legalább tanuld meg. Hidd el én örülnék ha kimehetnék, mert itt nem lehet megtanulni angolul, mivelhogy itthon nem lehet rutint szerezni.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CSOCSO
nem...sajna nem😞(
orulok ha a felet fogom erteni!...
CalebJoe
Hé csocso te perfekt vagy angolból?
CSOCSO
Alien
készülj mert kifaggatlak amjd ICQ-na filmrõl, persze annyira nem részletesen 😊

Alien
tényleg, hisz én vagyok a fõszereplõ a premieren kéne lennem

Alien
ha tehetném most odateleportálnék, hogy lássam a saját filmem....

Alien

de jó neked 😊

CSOCSO
2 Adult ticket(s) to:
Alien Vs. Predator
10:30pm, Friday, August 13, 2004

Total Charged: $18.50

muhahah megvettem a jegyekeeeet😊)
bigfoot
a 2 télleg nem volt annyira jó mint az 1

Bandew
Nekem csak az elsõ rész tetszett, de az nagyon. Szerintem nagyon jól meg volt oldva, hogy csak a végén derült ki mivel is állnak szemben, ettõl volt olyan misztikus, hogy mi is ez az ismeretlen.

CSOCSO
en nem akarok anyazast de nekem a predi filmek... hogy is mondjam.. szal nem talaltam erdekesnek oket...
Bandew
:-DDDD

Jól van na! Csupán csak csalódtam, hogy két ilyen mítoszt elrontanak azzal, hogy béna akciófilmet csináltak belõlük.

Punkerwork
kamerát ne hagyd otthon 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

CSOCSO
nah.. amcsibanma ragyba fobe nyomjak a tv spotot..hat az tuti hogy a spotban levo alien reszletek kibaszott jol meg vannak csinalva.. aszem eppen egy kiralyno fut egy csaj utan.. fuu.. hirtelen elontott az alien laz.. szal penteken irany a mozi😊
Mayday
LOL 😊
IQ bajnoksag van? 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Punkerwork

Davidus
Ha olyan lesz a film is mint ez a két jelenet akkor

V9ykn8_TZL0

Bandew
Letöltöttem a Hardwiredrõl azt a jelenetet amikor összebunyózik a két szörny.
Vélemény:
Egy nagy rakás szar az egész!!!!!!!!

CSOCSO
😊 no comment😊
Mayday
Nem volt vicces?
😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Punkerwork
az ezer éves gagyi vicceket legközelebb törlöm, nem tûröm a topic megalázását

Jaj, de gyenge!

Mayday
Hanem erre:

Vesz a maci egy mikrobuszt, és meghívja a barátait egy kis piknikre.
Mivel a busz hétszemélyes, a maci magával viszi még a rókát, a farkast, a
sünit, a mókust, a vakondot és a nyuszikát. Szépen becsomagolnak mindent,
beszállnak a mikrobuszba, és elindulnak.
Egyszer csak látják, hogy ott áll a hal az út szélén, és stoppol. A maci
megáll neki, és kiszól, hogy nem tudják fölvenni, mert már minden hely
foglalt.
Erre a hal megkéri, hogy hadd szálljon be mégis, legföljebb nem fog tudni
leülni. A többiek beleegyeznek. Ahogy mennek tovább, egyszer csak felkiált
a
nyuszika:
- Odanézzetek! A nyolcadik utas, a hal, áll!

Mayday
Nem egeszen!

CSOCSO

?😊 erre gondoltal?😊
Alien
Usa-ban ugye Aug 13

Alien

Lacee
ha már témába vág, itt egy kép... 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"