1034
Aliens vs. Predator film!
-
CzKaresz22 #433 Sziasztok!Hogy lehet a torrentről tölteni ? Segítsetek -
#432 okes kosz,egyebkent se azt szedtem volna le,hanem most torrentrol a mavenes verziot szedem -
Gabe18 #431 A film maga szeintem nem volt rossz,de ettől a címtől hogy Alien Vs Predator,én egy kicsit többet vártam.Na de nem baj,azért jó ez.
Az viszont hogy kivágnal belőle hosszú részeket,meg a durvábbakat a korhatár miatt... Nevetséges.Vagy inkább siralmas... -
Cvd #430 Ez a legelső szutyok kamerás verzió, soha nem volt screener. Közelében sincs a maven verziónak. Egyébként jellemző az oldalra hogy "feljavítják" a cuccot papíron hátha többen töltenek. Van fent pl. screener verzió más filmből DVDripként jelölve, meg hasonló nyalánkságok. -
#429 jah ertem htx -
#428 persze, hogy néztem. :))))
egyszer meg lehet nézni, de ne számits semmi jóra. nézhető és kész...
az oldalon is közepes mindőségü kép.
5-ből 3 csillag. :D -
#427 es ez milyen minosegu nezted mar? -
#426 akkor adok nektek egy "értelemes" verziót.
Alien VS Predator VCD Scr cd1.dat
Alien VS Predator VCD Scr cd1.srt
Alien VS Predator VCD Scr cd2.dat
Alien VS Predator VCD Scr cd2.srt
legjobb a BsPlayer hozzá. sztem....
-
#425 beszarok hogy nincs egy ertelmes verzio amit kiraknanak warez-ra...
es magyar mozikba mikor fog jonni? -
#424 nem..csak mindenki rinyal hogy igy nem jo ugy nem jo.. en meg mar evek ota elvagyok ezzel... -
Gábor #423 Bazze Csocso, keresztes hadjáraton vagy Gordiusznál? -
#422 mar az anime topikbon is sokat jartattam emiatt a szamat:
google-n keressetek ra a gordianknot 1.7 re
szedjetek le... tegyetek fel....
en ezt hasznalom.. +vobsub+ogg vorbis
ennyi.. ES EDDIG MINDENT lejatszott a wmp es a bslayer is..
a maven is teljesen jo. nem ugral nem fagy ki stb.. -
Gabe18 #421 SORRY!Megoldottam...
Nem volt fent az Elecard Mpg2,mert játékoknak betett néha... -
Gabe18 #420 Üdv!
Leszedtem a 2cd-s TELESYNC-maVen verziót.Illetve szedem...
De ide beolvasva látom másnak is volt vele gondja.Na az egyes lejött,gondoltam megnézem nálam mi van.
Na most nálam kocka nem ugrál a képen,mert ami lejátszó van a gépen azt élből lefagyasztja a film.
Kivéve a Power DVD-t.De ott meg ugye a feliratnak lőttek...
Amit lentebb irtak Crystal Playert,leszedtem,szintén meghal bele.Már oda jutottam hogy rossz a film amit leszedtem,de akkor meg a P.DVD miért müködteti...?
Más filmnél perzse ilyen gondom nincs,legalábbis eddig nem volt. -
winnie #419 node nem a seed-ek számítanak, hanem a seed/peer arány. egy 70/300-asat lassabban töltesz, mint egy 16/5-öset -
HoTDoG #418 SZerintem nem lett rossz. Sőt. Persze megvan benne az a hősies amcsis íz, de tényleg méltó az elődeihez.
Kíváncsian várom a folytatást, meg a játéknak az új részét. -
Cvd #417 Az egyetlen predalien a legvégén volt. Viszont az tényleg hülyeség volt hogy egy alien el tudott intézni egy Predatort. -
steweee #416 most néztem, nagyon elbaszták. könyörgöm , miért nem lehet következetesnek lenni? idióta forgatókönyvírók! ha eddig a predatorok egy az egy ellen széttépték az alieneket, akkor most miért verik el őket? meg hogy mögéjüklopakodik az alien. bahhh. a csúcs az volt, amikor levette a maszkot, és a kis arctámadó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rávetette magát és gondolom megfertőzte, mert már később jöttek a királynőért a predalienek. szánalmas. a királynő viszont a végén jó volt -
#415 A piacon 2000 Ft-ért DVD-n kiváló minőségbe felirattal lehet megvenni! -
#414 Köszi :-D -
#413 gordianknot 1.7
erre keress ra a neten (google) szedd le telepitsd fel
ja legkozelebb semmi packor ne hasznalj..csak ezt... nem kell semmi mas csak a gordianknot + vobsub+ ogg vorbis + bsplayer.. es MINDENT megeszik! a mov on es a rm en kivul of korsz:) -
#412 napi 4 giga????deszep lenne.. megha jonne annyival a dolgok.. es ne azt szamold hogy mit tudna az adsl-t en is kiszamolthatom.. 300 k val johetnenek a filmek de csak 30 al jonnek.. es hiaba van 70 seed es... -
#411 Nah végre sikerült beszereznem az AvP soundtrack-et 320 stereo-ba. Para a hangulata :-). -
#410 http://movieweb.com/movies/film.php?1029
Nem semmi. Itt azt írják, hogy runtime: 140 minutes. Ha ez igaz, akkor kb 50 percet kivágtak a filmből, a rohadt szájukat. Mocskos semmirekellő banda. -
winnie #409 a folytatás nem a film végének függvénye. direkt így fejezik be az ilyen filmeket, de a folytatásról a bevételek döntenek -
#408 Nekem sajna a crystal player is odarakja a mozgó kockát :-( -
#407 Crystal player -
HoTDoG #406 Szevasztok!
Mi a véleményetek, melyik a legjobb minőségű változat, tehát melyiket érdemes letölteni? -
#405 Üdv!
Az a kérdésem lenne, hogy a AVP.SVCD.TELESYNC-maVen verziót milyen lejátszóval kell lejátszani, hogy ott legyen a magyar felirat és ne ugráljon a kis kocka a képen a film alatt? BSPlayer nem játszik le semmit, Radlight-nál van felirat de ugrál a kocka, sima Media player-nél detto (csak itt még a kép is szűk), és van fent egy Elecard Mpg2 Decoder Package. Egyedül a PowerDVD játsza le a filmet úgy, hogy nincs ugráló kocka, viszont az meg nem tud feliratokat csatolni.
Valami 5let?
Thx. -
#404 Nagyon fasza kis film. Tegnap megnéztem és...... zényleg egy újjab szálat nyitott meg!!!
Végén a harc rula! -
BlackWolf #403 hat megneztem a filmet nemrossz a vege eleg poenos szoval valoszinu lesz folytatasa remelem . a vegen meg rendesen meglepodtem mer a kiralyno joval nagyobbnak tunt felfuggesztve mint mikor harcolt -
winnie #402 ja, az avsp-t csak azért említettem, mert azt pont torrenttel szedtem le (mivel pont akkor értem az oldalra, amikor felkerült a torrent és az első 10 letöltőben voltam, így leszáguldott max sebességgel (ugye, ha rögtön az elején csatlakozol, vagy a végén, amikor lecsengőben van, akkor a leggyorsabb a cucc) -
winnie #401 én a torrentet tévésorozat leszedésére használom főleg - és, ha napi 4 gigával számolok, amit bír az adsl, akkor az 10-11 file naponta.
abban igazad van, hogy dc, de a sorozatok altalaban torrenten vannak fent először - az más kérdés, hogy eleve el sem kezdek tölteni olyat, aminek 1:2-nél rosszabb a seed/peer aránya -
#400 nemtom hogy allsz vele en fel ev alatt 30 dvd-nyi filmet szedtem le!...
(nem dvd rip filmekre gondolok.. sima divx filmekre csak nem cd-kre hanem dvd-kre irom.. igy rafer 3-4 film is egy lemezre)
szal szamold ki hogy kb 100 filmet szedtem le... fel ev alatt.. kivancsi vagyok te mennyi filmet szedtel le az elozo fel evben,...
ja es a 100 film csak dc... -
#399 nekem nem jott be a torrente.. igaz mar leszedtem vele 10 gigat de egyik file se volt olyan gyors amilyennek kellett volna lennie..sooot a lol az volt hogyha csak annyival tudtam letolteni amennyivel fel!!!! ha letettem a sebesseget hogy csak 10 k val tudjanak tolteni..akkor en is csak 10 k val toltottem..ahogy feltettem maximumra ugy azonnal en is tudtam tolteni30k val.. tobbel soha.... ha valami SEHOL nem talalsz akkor torrent... de dc-n is megtalalsz minden filmet minden jatekot. .kiveve egy ket regi dolgot.. de regi dolgot nem seedelnek a torrentesek sem.. ugyhogy alenyeg hogy DC++....ha valalami nagyon nincs akkor torrent -
winnie #398 LOL:))) legalább ne égesd magad, ha nem értesz hozzá - én majdnem egy éve torrentezek (ezt nem azért mondom, mert jujj de nagy vagyok, csak azért, hogy lásd, hogy már tölöttem le 1-2ezer filet), és szerintem még nem töltöttem hibás file-t, mindennek lejött a vége, fake cuccal meg nem is találkoztam (mondjuk ez nem is lehetséges, hiszen, ha valami fake, akkor nem fogják seed-elni) -
BlackWolf #397 hat nekem eleg szepen tolt es reggelre megislesz ha megy akkor fogom hasznalni ezt a torentet mer eleg jonak nez ki es olcsobb mint az sms-warez ugyanis dc++-t mar kicsit unom hogy mindig kijelenkeznek es nemer le a fajl avagy megszakad -
#396 Szerintem azért, mert ki fog ilyen torrenttel szarozni? A fele hibás és soha nem ér le a file vége. Mondjuk ezért. -
Gábor #395 Alien.Vs.Predator.2004.PROPER.CUSTOM... 1970 Mb
Ezt látta már vki?
AVP.SVCD.TELESYNC-maVen (Alien vs Pr... 1589 Mb TeleSync
Ehhez képest milyen minőségű? -
winnie #394 drake, miért nem felejted el a magyar warez oldalakat - ott van a suprnova ezek tölthetők onnan:
Alien Vs Predator -maVen- -KVCD- 408 Mb TeleSync
Alien.Vs.Predator.2004.PROPER.CUSTOM... 1970 Mb
Alien Vs Predator NOX Cvcd Spa Subs ... 733 Mb TeleSync
AVP.SVCD.TELESYNC-maVen (Alien vs Pr... 1589 Mb TeleSync
Aliens Vs Predator.SVCD.TELESYNC-maVen 1589 Mb TeleSync
Alien.Vs.Predator.TS.Xvid.(maVen)-On... 701 Mb TeleSync OneCD
Alien.vs.Predator.SVCD.TELESYNC-maVen 1589 Mb TeleSync
Alien VS Predator INTERNAL CAM-NOX 885 Mb Cam
Alien VS Predator INTERNAL CAM-NOX 901 Mb Cam
Alien.VS.Predator.INTERNAL.CAM-NOX_w... 901 Mb Cam