1034
Aliens vs. Predator film!
  • Loál János #553
    Link
  • Pogi
    Batman Dead End? Mesélj már egy kicsit, még nem is hallottam róla!Vagy más neve is van?
  • Cvd
    Habár nem egy kiemelkedő alkotás az elődeihez mérten, de annyi zsét szvsz fog hozni hogy megkockáztassák a folytatást. És ha sikerül találni egy normális rendezőt+minimum tartani a színvonalat a többi dologban, akkor még jó is lehet. Oda kellene adni a témát Sandy Corollának, amit a Batman Dead end-ben alkotott az bőven elég lenne egy király folytatáshoz.
  • Pogi
    Várom már,hogy itthon is játszák,k*rv*ra tetszett. Mondjuk tényleg voltak benne érthetetlen dolgok, de hátha még folytatják.(ha nem lesz folytatás szegény csajszi megfagy)
  • Pogi
  • Pogi
    ja nagy segítség volt, én is szeretnék egyet karácsonyra.
  • steweee
    bár a kettőben sokat kinyírt az automata gépágyú
  • Cvd
    Az állomás teljes létszáma százötvenvalamennyi volt, és mindegyikük helyzetjelzőjét ugyanott találták meg a keltetőkamrában, vagyis ahány lakos, annyi alien.
  • Pogi
    Mindenkinek lehet rossz napja, egyiknap kinyírnék 20 alient, másiknap 1 végez velem.Ripley-vel is megeshet.
  • Pontius #544
    Van már szinkronos változat?
    7 warezen van 1 ien:
    Alien.Vs. Predator (TS.Xvid.(maVen)-OneCD) Szinkronos!

lista

Kamu vagy tényleg szinkronos?
  • CSOCSO
    nemtom:) nem is en csinaltam a statisztikat:) mondjuk a 160 az alien dolgot nem is vagom honnan vettek...
    node mindegy...
  • steweee
    ennek mi értelme van ilyen statisztikát vonni? mondok durvábbat! egy terrorista felrobbant egy utasszállítót, lesz 300 halott, úgyhogy ő a legkeményebb ellenfél a statisztika alapján!
  • CSOCSO
    1 predit meg legyoz egy sima homo sapiens....
    no comment.. akkor most ki is a jobb??

1 masik forumrol:
    Kis statisztika:
    Alien: 1 alien végez: 7 ember
    Aliens: 160 alien végez: 169 ember (durva számolás)
    Alien3: 1,5 alien végez: 27 ember
    Alien4: 12 alien végez: 52 ember (kb)
    AvP: 11 alien végez: 11 ember és 3 predator

Predacs értékek:
    Predator: 1 predacs végez: 12 ember (kb)
    Predator 2: 1 predacs végez: 10-30 közöt az emberek száma
    AvP: 3 predacs végez: 6 ember és 7 alien, 1 arcmászó

• CSOCSO
    LOL:))) gratulalok... lehet a suprat fikazni mert nincsenek benne olyan minosegu cuccok mint egy ferrariban. nem is tud alapbol annyit mint egy ferrari. lehet Jacksont fikazni ahogy kinez... amiket mondanak rola.. nade ez az alienes hangyas hasonlitas akkor is LOLABB mindennel!!!
  • CSOCSO
    "CSOCSO már sokszor bizonyította hogy aki rosszat mer szólni az Alienekre, a Suprára vagy Michael Jacksonra az bizony megkapja a magáét.:)"
    LOOOOOOOOL:)))))))) ez tetszett...
  • steweee
    hmmmmm. nos, valóban érdekes kívülállóként olvasgatni a leírtakat. előszöris azt tenném hozzá - csak a biztonság kedvéért - , hogy ez egy kitalált történet, tehát sem predik sem élienek nincsenek - szerencsére - .úgyhogy pontosan olyan erős és okos mindkét faj, amivel a mi fantáziánk felruházza. és a mi fantáziánk elsősorban az író könyvére alapozódik, vmint a megfilmesítése után már a filmre is. és ezért nem jó ha az egymást követő részekben ellentmondások vannak a két faj tulajdonságai és képességei terén. mert az agyunkban elkészített fantáziavilágot róluk alapjaiban rengetheti meg, és ez jelentősen csökkenti a filmtermék elfogyasztásakor keletkező elégedettségérzetünket - bocs hogy ennyire közgazdász módon fogalmazok, de hát ez a helyzet - . szóval a lényeg az, hogy ki tudja miért, a mostani rész kissé ellentmond a korábbiaknak sok téren. nem részletezem, korábban volt róla szó. ami lehetséges, hiszen mi - az író találja ki az egészet - csak éppen tönkreteszi a már jól felépített fantáziavilágot, amit a korábbi részek építettek fel.az alienek az eddigi részekben is azzal győzedelmeskedtek - egy darabig - hogy nagyon erősek, és ahol ez nem elég, ott a könyörteleség, az önfeláldozás és a létszám billentette számukra a mérleg nyelvét. ezért elég szar azt látni, hogy az univerzum csúcsragadozóját 1 vs 1 lenyomják. erre semmilyen mentség és magyarázat nincs. főleg hogy a könyv szerint is egy predi tucatjával mészárolta őket, míg végül legyűrték. talán jobb lett volna úgy megoldani a filmen kicsit több költséggel, hogy egy predit egyszerre sok alien támadáse intéz el, és a sebesült predit több alien lefogja, és már intelligensek annyira, hogy nem ölik meg, hanem begubóztatják és úgy mászik rá az arctámadó. mert így hogy csak simán ráugrott, hát elég gáz.
  • Cvd
    Álljunk meg! Én nem hasonlítottam őket semmihez, CSOCSO előjött a dologgal hogy mitől olyan királyak, én felhoztam más állatokat amelyekre ugyancsak igazak azok a dolgok, de eszébe se jutna az embernek az hogy istenítse őket. Arra akartam rámutatni hogy az említett dolgok nem jelentenek semmit.
  • Cvd
    Sejtem mennyire értelmetlennek tűnik kívülről, nem én veszem személyes sértésnek hogy bántják a kicsikéimet. CSOCSO már sokszor bizonyította hogy aki rosszat mer szólni az Alienekre, a Suprára vagy Michael Jacksonra az bizony megkapja a magáét.:)

A megfelelő körülményeken meg azt értem, hogy egy hatékony fegyver, és számomra megfelelő terep a találkozáshoz. Az elienek eddig csakis azért értek valamit, mert az ő terepükön ment a balhé. Szűk, sötét folyosók, sokszor hatékony fegyverek hiánya, eleinte nem is számítottak rájuk, satöbbi. Node ha pl. én választanám meg a körülményeket, akkor nem megyek be zárt helyekre, jöjjenek csak ki a dögök. Márpedig ki fognak jönni mert csak ösztönös állatok. Márcsak valami durva fegyver kell, és máris előállt a helyzet hogy egymagamban gyaknám le tucatjával őket. Itt a lényeg, addig tökéletes gyilkológépek ameddig a körülmények is mellettük állnak. Ha ez fordul akkor meg tökéletes céltáblák lesznek.:)
  • The Garrett
    Jah és tényleg hülyeség patkány/hangyahoz hasonlítani az alieneket.

bar hangyahoz lehet a kolonia felepitese alapjan...
    DE ahogy csocso is elmondta.. Az Alien a tökeletes csucsragadozo. Gyors, Csendes, halalos.
    A predator pedig a tökeletes vadász. Pontos, fejlett eros.
  • The Garrett
    Hat az 1 ben megpróbálták fegyverekkel lelőni belehaltak.. lángszóró se votl tul sikeres. 1v1 ben leboxolni se tudták őket...
    1x sikerült beledobni a forró micsodába.

Ami sikeres volt ellenük az a gránáttal felrobbantás, űrbe kidobás ( MEGFELELŐ KÖRÜLÉNYEK KÖZT D:D:D:D:D LOALALALA) és felrobbantás :D

komolyan mondom ha latnatok "kivulrol" miket irkaltok :DD
  • Cvd
    A Metaforáknak van értelm, csak vannak olyan khmm, "egyszerű gondolkozású" emberek akik nem képesek megérteni.:)
    Két kérdésre válaszoljál nekem de minden félremagyarázás nélkül:
    1. Ha az Alienek a királyok, akkor miért fingatják meg őket minden egyes filmben az utolsó szálig, ahol csak feltűnnek (most hagyjuk pl. az esélytelen Pedalient egy vadászhajón)?
    2. Honnan veszed azt a hülyeséget hogy csakis a "felrobbantani mindent" módszer válik be? Melyik filmben próbáltak meg ellenük megfelelő körülmények között más módszert használni ami nem működött?
  • CSOCSO
    tudom...csak ennek a metaforanak semmi ertelme...
    hangya,patkany??? LOL...
    ALIEN...kinyirnak barkit barmikor.. gyilkologepek.. nem ragcsalok amik zavarjak az embereket.. hanem veszelyeztetik.. es soem tudja senki megallitani oket.. a vegso megoldas ugyis mindig az hogy robbantsunk fel mindent ami veluk kapcsolatos...
  • Tiboy
    metafora - tudod mit jelent ez?
  • CSOCSO
    hangyakhoz hasonlitod az alieneket.. gratulalok..felesleges veled beszelgetni mert hulyen gondolkozol...
    hangyak meg ilyenek LOL:)
  • Cvd
    Tök mindegy hogy Az alienek most olyanok-e vagy nem mint a patkányok, tök mindegy hol szaporodnak el, mennyi embert ölnek meg, minden egyes ilyen helyzetnek az lett eddig a vége hogy lenyomták őket a büdös francba. Mindig ők húzták a rövidebbet. Akkor mitől lennének akkora királyok? Az hülyeség hogy senki nem tud ellenük tenni. A maximum amit mindeg eljátszanak az az hogy meglepik a gyanutlan áldozatokat, és amíg azok összeszedik magukat addig irtanak, aztán meg szopnak. Azt meg ne felejtsük már el hogy a Predatorok egyszer tényleg feláldozták magukat, egyszer viszont úgy robbantott hogy abszolút semmi baja nem lett, úgyhogy ez eddig kettőből egy, nem kellene kijelenteni hogy ezért nevetségesek ugye... Másrészt gondolkozz már, ha pl. feljönnek a hangyák a szobában, akkor nekiállsz egyesével megfogdosni őket, vagy lefújod az egész hangyabolyt valamivel? Persze hogy az utóbbi. Attól hogy gyors és egyszerű módon irtanak ki valamit nem azt jelenti hogy nem menne a lassú és sokkal kevésbé hatékony módon.
  • CSOCSO
    nagyon hulye hasonlat ugye ezt mar a leirasakor is tudtad...
    az alienek nem azert gazosak mert sokan vannak. hanem mert legyilkoljak az embereket... eeeees sokan vannak... tehat ki birnak busztitani az emberi fajt..
    a patkanyok meg jobbra balra zabalnak mindenki sikong tole oszt kesz... szal annyi koze van a ket dologhoz egymasnak mint mostani hurrikannak es a szek labanak...

UGYAN azt irtad le az 526 ba mint en... tehat te is belatod hogy alien roxxx.. csak SENKI nem tud ellenuk mit tenni mint felrobbantani magat vagy azt ahol vannak az alienek...
    a predik nevetsegesebbek mert ok magukat is felrobbantjak.. ripley legalabb mindig meguszta... kiveve a 3. reszt nade ez egy elbaszott otlet volt amit senki nem is akart 1-2 emberek kivul...
  • Cvd
    "nem ernek fel a predikhez??? haggyjukmaaan:) azert mert volt egy koponyajuk az urhajon? iranyitani ugyse tudjak sose az alieneket.. ugyis elszabadulnak.." - Namost pl. az emberiség évszázadok óta irtja a patkányokat, mégis itt vannak és szaporodnak. Azokat se tudja irányítani az ember, akkor most az emberek nem érnek fel a patkányokhoz? :)
  • Cvd
    -ugyis kiszabadulnak
    -ugyis legyilkolnak mindenkit
    -Miután kiszabadultak és legyilkoltak mindenkit, úgyis felrobbantja őket egy Predator vagy Ripley hajóstól/bolygóstól mindenestől! :)
  • CSOCSO
    ez a baj a predikkel...
    az uj film cime:
    ALien Vs Predator : Vegso megoldas az ongyilkossag

ezek a predik mindig felrobbangatjak magukat mert a faszanyos kis alienek mindig legyoznek oket...

amugy az elien mar egy olyan fogalom mint a capa.. meglesed... x evesen.. es a vizbe nem mersz menni a capak miatt.. meglesed az alient.. es fosni fox sotetben.. persze nem ilyen gaz a helyzet mint pl a capanal.. ahol nekem komolyabb felelmeim voltak az oceanba valo beuszasnal... mondjuk en fiatalon lattam mind a ket filmet...
    de leszogezhetjuk.. hogy akarkit beengednek a (megszunt) ALIEN WAR-ba.. mindenki szejjel fossa magat...
    ha ilyet csinalnanak jungleval meg predikkel.. hat.. nem lenne olyan felelmetes es sikeres...
    a lenyeg: ALIEN ROXX de kokemenyn...

nem ernek fel a predikhez??? haggyjukmaaan:) azert mert volt egy koponyajuk az urhajon? iranyitani ugyse tudjak sose az alieneket.. ugyis elszabadulnak.. az alien egy olyan faj ami kiszamithato nem jo ertelemben:

-ugyis kiszabadulnak
    -ugyis legyilkolnak mindenkit
  • steweee
    sztem meg becsapódik egy meteorit a predik úrhajójába, amin lefagyva van néhány bacilustörzs, ami kiirtja mind a két fajt :)
  • Cvd
    Persze.:) Ki tudja mennyi ideje használják már prédának a dögöket, majd pont egy kis féreg okozza a vesztüket.:) Tegyük fel hogy a Predatorok nem veszik észre azonnal, akkor majd maga a hajó észreveszi, ami a földi gépekkel ellentétben szinte már "élőlény". És tegyük fel hogy egy rakás öreg vadász nem tud elbánni egy darab döggel, akkor majd biztos visszaviszik a bolygójukra ahelyett hogy felrobbantanák a fenébe az egészet mint ahogy tették a filmben is.
    Az Alienek egyszerű állatok és kész, nem érnek fel a Predatorokhoz, bibibííí!! :))
  • CSOCSO
    szertinem mire a predik eszbekapnak a predalienek mar ott fognak nyuzsogni.. es kipusztukas szelere jut a predi faj.. aztan 1-2 predi elmenekul...
  • BADE
    Alien.Vs.Predator.TS.Xvid.(maVen)-OneCD
    ez végig van?
    Csak azért kérdezem,mert láttam már 2 cd-s változatot is
  • pluhi
    "nincs két egyforma alien!
    egy Idegen külalakja a gazdatesttől is függ!"
    Felettébb érdekes, de elfogadom. Mondjuk odáig lenne benne ráció, hogy a testmérete függ a gazdatesttől. De ha igy találták ki eredetileg, akkor legyen. Mondjuk azt kivárom mire megy a kicsi predalienke a predikkel teli hajón.
  • m4n0
    nincs két egyforma alien!
    egy Idegen külalakja a gazdatesttől is függ!

csocso jól mondta, amit már anderson is elmondott: az okot, hogy miért fejlődtek ki gyorsan, KIVÁGTÁK!
    leghamarabb a könyvből fogjuk megtudni.
  • CSOCSO
    nekem pl egyaltalan nem tetszik annyira a predator..
    tobbszor lattam de kb 6.5/10 est adnak a filmre...
    nahpersze izlesek es pofonok.. nekem az alien es a zeneje sokkal jobban bejon...

spoiler:

a gyors kikelest elvileg majd a kimaradt 50 percben fogjak magyarazni amit majd dvd-n adnak ki...
    esetleg lehet azert csuszik eu ban az AVP mert kiadjak az R valtozatot???
  • CSOCSO
    SPOILER!!!!

ez nem iga zhogy a kutyabol sima alien kelt ki.. bar a pofaja nem volt mas... de negy kez lab jart allandoan es gyorsabbani s futkarozott ugy...tehat kisse kutyas volt...
  • pluhi
    Úgy tűnik mégis több dolgot nem értek. :) Na mind1.
    Még egy dolog. Ez a film a Predator 1 lába nyomába se ér. (A második se.) Abban a filmben tökéletes a casting, fenomenális a zene (mai napig nem irtak filmzenét, ami annyit dobott volna a hangulaton; Silvestri rulez), kiváló a rendezés. Mondjuk McTiernan azóta is letett ezt-azt az asztalra.
  • pluhi
    SPOILER
    Én csak egyet nem értek. Ha az emberből, kutyából sima alien kel ki, akkor a predatorból mér predalien? Ez a legnagyobb logikátlanság az egész filmben. Nem mindegy annak a szaros lárvának, hogy kiben kel ki?
    Btw mióta két perc, hogy kifejlődjön a kis alien és kirágja magát? Régebbi részekben ez mintha több időt vett volna igénybe. (Értelme sincs sok igy, minek belefosni a gazdatestbe, ha egyből ki is mászik onnan.)
  • BADE
    És milyen?