Aliens vs. Predator film!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sazl : c
Az viszont hogy kivágnal belõle hosszú részeket,meg a durvábbakat a korhatár miatt...
Nevetséges.Vagy inkább siralmas...Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
egyszer meg lehet nézni, de ne számits semmi jóra. nézhetõ és kész...
az oldalon is közepes mindõségü kép.
5-bõl 3 csillag. 😄
Alien VS Predator VCD Scr cd1.dat
Alien VS Predator VCD Scr cd1.srt
Alien VS Predator VCD Scr cd2.dat
Alien VS Predator VCD Scr cd2.srt
legjobb a BsPlayer hozzá. sztem....
es magyar mozikba mikor fog jonni?
sazl : c

google-n keressetek ra a gordianknot 1.7 re
szedjetek le... tegyetek fel....
en ezt hasznalom.. +vobsub+ogg vorbis
ennyi.. ES EDDIG MINDENT lejatszott a wmp es a bslayer is..
a maven is teljesen jo. nem ugral nem fagy ki stb..
Nem volt fent az Elecard Mpg2,mert játékoknak betett néha...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Leszedtem a 2cd-s TELESYNC-maVen verziót.Illetve szedem...
De ide beolvasva látom másnak is volt vele gondja.Na az egyes lejött,gondoltam megnézem nálam mi van.
Na most nálam kocka nem ugrál a képen,mert ami lejátszó van a gépen azt élbõl lefagyasztja a film.
Kivéve a Power DVD-t.De ott meg ugye a feliratnak lõttek...
Amit lentebb irtak Crystal Playert,leszedtem,szintén meghal bele.Már oda jutottam hogy rossz a film amit leszedtem,de akkor meg a P.DVD miért müködteti...?
Más filmnél perzse ilyen gondom nincs,legalábbis eddig nem volt.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Kíváncsian várom a folytatást, meg a játéknak az új részét.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
erre keress ra a neten (google) szedd le telepitsd fel
ja legkozelebb semmi packor ne hasznalj..csak ezt... nem kell semmi mas csak a gordianknot + vobsub+ ogg vorbis + bsplayer.. es MINDENT megeszik! a mov on es a rm en kivul of korsz😊
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Nem semmi. Itt azt írják, hogy runtime: 140 minutes. Ha ez igaz, akkor kb 50 percet kivágtak a filmbõl, a rohadt szájukat. Mocskos semmirekellõ banda.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Mi a véleményetek, melyik a legjobb minõségû változat, tehát melyiket érdemes letölteni?
Az a kérdésem lenne, hogy a AVP.SVCD.TELESYNC-maVen verziót milyen lejátszóval kell lejátszani, hogy ott legyen a magyar felirat és ne ugráljon a kis kocka a képen a film alatt? BSPlayer nem játszik le semmit, Radlight-nál van felirat de ugrál a kocka, sima Media player-nél detto (csak itt még a kép is szûk), és van fent egy Elecard Mpg2 Decoder Package. Egyedül a PowerDVD játsza le a filmet úgy, hogy nincs ugráló kocka, viszont az meg nem tud feliratokat csatolni.
Valami 5let?
Thx.
Végén a harc rula!

abban igazad van, hogy dc, de a sorozatok altalaban torrenten vannak fent elõször - az más kérdés, hogy eleve el sem kezdek tölteni olyat, aminek 1:2-nél rosszabb a seed/peer aránya
(nem dvd rip filmekre gondolok.. sima divx filmekre csak nem cd-kre hanem dvd-kre irom.. igy rafer 3-4 film is egy lemezre)
szal szamold ki hogy kb 100 filmet szedtem le... fel ev alatt.. kivancsi vagyok te mennyi filmet szedtel le az elozo fel evben,...
ja es a 100 film csak dc...

LOL😊)) legalább ne égesd magad, ha nem értesz hozzá - én majdnem egy éve torrentezek (ezt nem azért mondom, mert jujj de nagy vagyok, csak azért, hogy lásd, hogy már tölöttem le 1-2ezer filet), és szerintem még nem töltöttem hibás file-t, mindennek lejött a vége, fake cuccal meg nem is találkoztam (mondjuk ez nem is lehetséges, hiszen, ha valami fake, akkor nem fogják seed-elni)
ugyanis dc++-t mar kicsit unom hogy mindig kijelenkeznek es nemer le a fajl avagy megszakad
Ezt látta már vki?
AVP.SVCD.TELESYNC-maVen (Alien vs Pr... 1589 Mb TeleSync
Ehhez képest milyen minõségû?
Alien Vs Predator -maVen- -KVCD- 408 Mb TeleSync
Alien.Vs.Predator.2004.PROPER.CUSTOM... 1970 Mb
Alien Vs Predator NOX Cvcd Spa Subs ... 733 Mb TeleSync
AVP.SVCD.TELESYNC-maVen (Alien vs Pr... 1589 Mb TeleSync
Aliens Vs Predator.SVCD.TELESYNC-maVen 1589 Mb TeleSync
Alien.Vs.Predator.TS.Xvid.(maVen)-On... 701 Mb TeleSync OneCD
Alien.vs.Predator.SVCD.TELESYNC-maVen 1589 Mb TeleSync
Alien VS Predator INTERNAL CAM-NOX 885 Mb Cam
Alien VS Predator INTERNAL CAM-NOX 901 Mb Cam
Alien.VS.Predator.INTERNAL.CAM-NOX_w... 901 Mb Cam
Alien.VS.Predator.INTERNAL.CAM-NOX
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Egyébként utalások tényleg vannak benne a régebbi filmekre, csak nem technikával kapcsolatban. De pl. nézd csak meg mit csinál a kezeivel Veyland amikor beül a monitor elé.
3. predator nagyon laza volt 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

makkor meg nezd meg nyoccor a tiesz verzsont...